- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
+1. Gyorsan kellett. Éjjel megrendeltem, nappal átvettem.
Nagyjából annyival drágább, amivel a szállítás olcsóbb.Szerk: tapasztalat. Nagyon tetszik. Jó fogása van, és picit
masszívabb érzetre, mint a gyári (vicc)hátlappal. Mondjuk
el tudnám viselni, ha még masszívabb lenne, de amúgy jó.
(Egyszer esett már le a kocsiban, semmi baj, hálistennek.) -
kekkola
senior tag
A BB-nél volt olyan, hogy ha csináltam az alkalmazásokról biztonsági mentést, akkor a bug-ot átvitte a frissítés utáni rendszerbe is. Ez nagyon bosszantó volt, így rászoktam a teljes gyalura majd teljes belakás 0-ról. Ezt a "szokást" megtartottam androidon is, valószínűleg ez esetben egy rossz beidegződés...
Szóval lassan olyan rutinom van benne, hogy kb egy óra alatt elintézem az egészet tokkal vonóval
Előnye: a régen vagy ritkán használt app-ok eltakarodnak, nem rakom fel még egyszer, nem gyűlik a szemét.
-
Herczegh
csendes tag
-
Mauzes
addikt
A Corvin Euronics nem a legjobb tipp. Ma voltam ott, és az összes telefont csak kikapcsolva lehet "megnézni". Ráadásul odajött egy kövér eladó bácsi (azt hittem, biztonsági őr, de kiderült, hogy "szakértő"), aki elmondta, hogy minden Android ugyanolyan, szóval felesleges lenne bekapcsolni.
Ja és hogy amelyik telefon tud már 12 megapixelt, az nagyon jó képeket csinál. Köszi.
Viszont aki bekapcsolt telefont szeretne látni, az menjen be a Vodafone-hoz, a Corvinban és a Duna Plazaban is láttam kiállítva.
-
Bullitz
aktív tag
Régen én úgy emlékszem az M8-on is volt mikor vettem, aztán lehet az az S2-es samu volt.. franc se tudja már. Ezen nincs. Tegnap bementem a KÖKI-be, és sehol nem lehet fóliát kapni rá.. pedig ideiglenesen valamit akartam rárakatni de se a Telenor/Telekom/Voda hármasnak nincs, se a gsm placcokon.. szörnyű. Egy örökélet mire megjön eBay-ről vagy Aliról..
-
FeRRaR1
őstag
Nem is figyeltem, valóban, az M9-nél a lock screenről is eltűnt, de az U11-en ott valamiért úgy maradt (duplán)
Azért ez még nem a világ vége, pár programsor, gyors frissítés és javítják. Ami gáz az ha felrobban a kezedbe a készülék, ha nincs térerőd rosszul fogod, vagy pár nap/hét alatt beég a kijelző, ezek gázok szerintem, ez meg egy semmiség, ami vagy magától eltűnik holnapra, vagy javítják pár napon belül.
-
Aryon87
félisten
Az sem egy szent.. s7edgem 3 hetig vikt bent, es utana sem volt jobb a telefon. Javitas utan 2 nappal el is adtam, azota a 3. tulaj hasznalja azt..
Legjobb szervize az LGnek van, ami sajattal rendelkezik, par oran belul meg is van ha nincsenek leterhelve. Rosszabb esetben kuldik ok is a TMX-hez.
Remelem se az U11-el, se a H9-el nem lesz gondom. -
BenHans
addikt
Ez a te tapasztalatod, én is tudok pozitívat írni a HTC szervizről. Olvasd el a topikokban, hogy más mit tapasztalt.
Nem lesz minden tapasztalat rossz és nem csak Samsungról van szó.
A helyszínen történő javítás is csak addig van míg technikailag megoldható, máskülönben megy tovább a telemaxba. A helyszíni javítás 120 percen belül értendő elvileg, viszont ha továbbmegy a telemaxba akkor a pár nap is erősen kérdéses nemhogy a szervizelés minősége mint ahogy az kb az összes topikból kiderül.A cserekészülék jó dolog az rendben van.
"Tény, hogy HTC-nél a leggyengébb a szervizelés!" Ez attól még nem tény... -
brainticket
aktív tag
szerintem a körúton ami van huawei szervízközpont az is a Telemaxhoz tartozik.
én szoptam rendesen a telemaxxal (még a postai beküldős rendszerben) a P9-el..
http://tech2.hu/huawei-customer-service-center-szerviz-megnyito/ -
FeRRaR1
őstag
[link] Tessék itt van a konkrét típus amit rendeltem, de egyébként ez a bolt nagyon minőségi és megbízható. [link] 2-3 éve vásárolok tőlük, de semmi nem romlott el vagy jött szét, pedig csomó kábel, töltő, autós kiegészítő jött tőlük.
[link] Korábban mindig csak ezt vettem, de elegem lett, iszonyat lassú, és 3-4-5-6 havonta kuka ha erről megy a dash cam és néha a töltés. Szóval mindig volt 2 db tartalék a kesztyűtartóba
-
Gabbbb
senior tag
Azt én is néztem, szerintem ott valamit elírtak a drágábbiknál. Amúgy közvetlenül htc-től sem sokkal drágább, htc klubtagság (gyors regisztráció) keretein belül. Nekem azért lesz smartshop-os valószínűleg, mert egy magyar boltnál, ha el kell állni, akkor csak visszaküldöm és kész, itt meg tuti bonyolultabb, még ha helyi raktárból küldik, akkor is.
-
Aryon87
félisten
Azert irtam. Sot, velhetoen az U11 kapja meg elsokent az Oreot is (marmint a Nugatosok kozul), mig az S8 tesok csak betat kapnak, es a veglegest kb tavasszal kapjak meg.
Ez a kulonbseg, hiaba verik a melluket a Samusok. Lofityiszt.Varoz: az valami ultragaz az a baki. Jot nevettem rajta.
-
kekkola
senior tag
Szoftver frissítés az s8 javára? Wtf? Tapasztalataim szerint a htc kb az egyetlen márka aminél a frissítésekkel a készülék egyre jobb lesz. A samsungnál tapasztalt "kiadom a frissítést bugosan, mert már nem ez a csúcskészülék, majd totál beleszarok" hozzáállással itt még nem találkoztam. Számomra az egyik legnyomósabb ok a htc mellett a szoftver és a frissítések minősége.
Gari: a kolléga által vázolt eset nem általános. Én is gariztattam már htc-t és minden rendben volt, 2 hét alatt meglett a dolog. Ő most keményen belefutott a habos bránerbe, de ebből messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni. -
Gabbbb
senior tag
-
Kobun1980
aktív tag
Szia.
Én a Smartshop-tol rendeltem 2 év garival 2 kártyás modellt. Kb.3-4 munkanap volt. Árban is egész jó volt a többihez képest.
A hangzás témához azt tennem hozzá, hogy nekem a gyári füles a Usonic zajcsillapitassal nagyon bejön. A Soundmagic fulesem egy kalap kaki ahhoz képest, az RHA 750 veszi fel vele a versenyt, de most eddig meg a gyárit a zajcsillapitassal jobban élvezem. Mindet Poweramp premiummal próbáltam..
-
Aryon87
félisten
Szia4
Nálam a 24/24-en üzemelő mobilnet miatt 4-5 óra SoT megvan, és az üzemidő 05-20.30ig bőven kitart normál használattal. De ez inkább felhasználófüggő, hogy ki mire használja a telót. Le tudom meríteni 4 óra alatt is ha nagyon nyomatom
Elvileg a FirstPhonenál megnézhető, nagyobb multiknál és szolgáltatónál nincs kirakva tudomásommal (max az enyémet meg tudod nézni, amúgyis kiállítási példány, eddig 3-an kerestek fel ezzel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ford topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vírusirtó topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest