- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
atikó
őstag
válasz
CptAdamica #3289 üzenetére
kíváncsi leszek lesz e szolgáltatónál!
-
atikó
őstag
Jott egy 45mb frissítés
-
atikó
őstag
én is sikeresen le frissítettem, utána reseteltem, és a fényerő automata állítgatást nem sikerült kijavítani pedig reménykedtem hogy az oreo majd megoldja, ugyan olyan vacakul alítja a fényerőt.
jó lett volna a hardvergombot kilelhetne kapcsolni és lenne szoftveres gomb mint a plus verzión, ill. kíváncsi vagyok mikor jön a frissebb bizt. security patch. -
atikó
őstag
válasz
brainticket #3078 üzenetére
hát remélem 1-2 nap és itt lesz nekünk is!
-
atikó
őstag
8.0 van valakinek infója, hi
ba kutakodok semmi értelmeset nem találok, hogy mikorra érkezhet, pedig decemberre ígérték. -
atikó
őstag
próbáltam frissíteni 8.0-ra, de nem sikerült, nem értem hol késik .
-
atikó
őstag
u11 plus tulajoktol kerdezem hogy 2 sim kártyával hasznalva megy a 4G mind kettőn? Es grat, januarban en is rendelem.
Kellemes karit! -
atikó
őstag
Van valakinek infoja, hogy ebben a hónapban megkapjuk az oreot.
aki rendelt u11 plust annak megerkezett mar? En is akarok cserelni. -
atikó
őstag
válasz
vinczetibor #2719 üzenetére
érdekes, a tesztben amoled kijelzőt írnak, de az nem az.
-
atikó
őstag
válasz
vinczetibor #2713 üzenetére
hát kicsit kétlem hogy rosszabb lenne, nem sokban különböznek.
-
atikó
őstag
válasz
Aryon87 #2692 üzenetére
én is tisztában voltam vele hogy lehet cserélem, de egyenlőre nem érezem hogy kellene a mate 10 pro, inkább a sima 10 de még nem láttam élőben, és a u11plus kékben mozgatja a fantáziám bár a sima 10 is abból venném mint barnában. na de majd kiderül.
ui: kissé csalódtam a mate 10 szériában.
-
atikó
őstag
Egész jó árban van. [u11+]
-
atikó
őstag
válasz
Ununqatrium #2637 üzenetére
ebben az esetben nem igazán számít a vezeték keresztmetszet mert ez egy DAC konverter.
mi a fejhallgató pontos típusa?
-
atikó
őstag
válasz
Aryon87 #2561 üzenetére
Nekem is 4 hónapos, én nem használok sem fóliát sem tokot nem szeretem őket.
Viszont érdekes hogy a beszéd hangszórónál ás az érintő gomboknál vannak hajszálkarcok. Pedig gorilla 5 elvileg. Mate 8 jöttem azt 1évig nyúztam de ott nem volt karc és gorilla sem. Szóval nem izgat csak érdekesnek tartom. -
atikó
őstag
válasz
Aryon87 #2310 üzenetére
értem, a tekercs az NFC, engem nem izgat a Qi töltés mert a saját töltővel szuper gyors, a QI sosem lesz gyors, én be tudom dugni az usb kábelt.
U11 + mozgatja a fantáziám és kíváncsi leszek ha a sima u11 megkapj az oreot,, hogy itt ugye fizikai gombok vannak, és az edge launch lehet e majd választani, hogy fizikai vagy szoftveres gombok használjon az ember, mert tetszik az u11 + az a sok szoftveres gomb, mert nem vagyok kibékülve az u11 gombjaival, jobban tetszene ha fordítva lenne a két gomb. -
atikó
őstag
Ebay mar elorendelhető az [u 11 plus]
-
atikó
őstag
válasz
Aryon87 #2193 üzenetére
szerintem nem.
más: utoljára jött update szerintem nem csak a biztonsági szintet frissítette, hanem mást is mert mintha jobban bírná az akku.
(#2182) san01 ez nekem is meglepetést okozott, csináltam is egy printscreent.
jó ez a reklám de egyébként honnét jön a telefon? EU?
-
-
atikó
őstag
Kivancsi vagyok hogy milyen DAC lehet benne.
-
atikó
őstag
reggel hátlapjára esett a teló, persze berepedt a hátulja, tud nekem valami irányt adni a szervízzel kapcsolatban, mert nem tudom hogy mi is van, Romániába kell kiküldeni?
-
atikó
őstag
válasz
Aryon87 #1056 üzenetére
Értem, de a körmöm is bemegy oda végig a sim felé illetve zsebszösz is bele megy. Nem rég vettem észre és idegesit, rajta volt a tok amit adtak hozza csak alapbol nem szeretem a tokokat, kissé kiemelkedik a tok es ott mindig szöszös volt ezert vettem le és tok nélkul vagyok ez a legjobb, akkor vettem eszre
-
atikó
őstag
Valaki rakta mar vizbe a telefont?
-
atikó
őstag
[itt] egy update.
-
atikó
őstag
Tovabbra is imádom a telefont,egyedul a billentyűzetet nem szoktam meg, Huawei mate 8 valtottam es annak van a legjobb billentyuzete főleg az ékezetes gombok miatt. Nem lehetne azt ratenni a htc-re?
-
atikó
őstag
Imént kaptam emailt amiben megkuldtek a pink koncert jegyet, tovabbra is megvagyok elegedve a telefonnal, htc-tol mas nem js várható el.
-
atikó
őstag
Aki a magentatol vasarolta, hivtak mar a pink koncertjeggyel kapcsolatban?
-
atikó
őstag
Nagyon tetszik nekem is a telo.
Rendeltem hozza usb 3.0 kabelt, higy gyorsabban tudjam megetetni a 64GB memoriat, dot wiev tok hianyolom. -
atikó
őstag
Jött egy firmware frissítés az type-c jack atalakitora, dinamikusan és tisztábban szól.
A fülest kipróbáltam Honor 8 de nem működik viszont a type-c jack átalakító igen.Én azt hittem hogy a type-c jack átalakító az sima átalakító de szerintem van benne DAC, másképp firmware sem lenne hozzá.
-
atikó
őstag
Megérkezett
-
atikó
őstag
Jut eszembe, valaki aki előrendelte megkapta ma?
-
atikó
őstag
tripla örömöm van!
1: Bog írta a cikket, ami tetszik és köszönön, élvezetes volt olvasni.
2: nekem tetszik a telefon, régen csak HTC telefonjaim voltak, és most úgy nézki vissza térek mer előrendeltem a magentánál.
3: nem gondoltam volna, hogy ajánlott plecsnit fog kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen házat vegyek?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- SSD kibeszélő
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest