- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Használ valaki Gránit bank appot a telefonon? Nekem nem megy az első telepítés utáni regisztráció. Internet hibát ír, pedig van net. Érdekes, hogy előtte működött minden, de egy gyári állapot visszaállítása után most nem megy.
Járt valaki így esetleg?
Köszönöm! -
kano
nagyúr
válasz
Kobun1980 #5805 üzenetére
Mindegyik telefon külön hálózatnak látja az 5GHz-es hálózatot és a 2.4GHz-es hálózatot. Amelyikre csatlakozol azt fogja megjegyezni és legközelebb arra fog csatlakozni. Ha nem látja külön hálózatnak, akkor a router rosszul van beállítva. Valószínű ugyan az a neve a 2.4GHz-es és az 5GHz-es hálónak.
-
kano
nagyúr
válasz
Gabengocia #5734 üzenetére
Köszi, de persze "kipróbáltam" és "automatikusan".
-
kano
nagyúr
válasz
HeadHunter98 #5544 üzenetére
Én most cseréltettem benne akkut (legalább is azt írták a szerviz lapra), de igazából nem érzek változást.
2 dolog lehet:
1. Vagy nem csináltak vele semmit, csak ráírták a szervizlapra, hogy cserélték. (AccuBattery progi ugyan úgy kb 2600 mAh kapacitást számol, mint előtte.)
2. Cserélték és ez gyárilag ennyi.
Nem tudom, hogy ez a prg jó infókat ad-e.Van esetleg valamilyen eszköz amivel meg lehet nézni, hogy hány ciklus lehet az akkuba (vagy mikori ténylegesen az akku)?
Köszönöm! -
kano
nagyúr
válasz
papptam #5534 üzenetére
Pedig nem sok különbség van a mostani élmezőny és az U11 között (főleg fogyasztás). Mondom ezt én aki nem annyira kedveli a HTC-t, de az U11 előtt le a kalappal (a hülyeségek ellenére).
Most nagyon gondolkodom egy Oneplus 7T-n, de félek, hogy nem lesz jobb a kamerája annak sem, mint az U11-nek. -
kano
nagyúr
Sziasztok!
Pozitív tapasztalat az eMag és HTC román szervizzel kapcsolatosan.
Jeleztem az eMagnak, hogy g@tya az akkum és szeretném szervizbe küldeni. Másnap jöttek is érte, elvitték. Tegnap visszakaptam és cserélve akku és még pár dolog rajta. Semmilyen sérülés nincs a telefonon, szerencsére nem karistolták össze sem az elő- sem a hátlapját. Mondjuk ezért küldtem az eMagon keresztül, mert reméltem, hogy velük nem fognak kötekedni az akku miatt. És elvileg így is lett. :) -
kano
nagyúr
válasz
Aryon87 #5394 üzenetére
Igen, ez az 1 dolog ami miatt megmaradt a teló. Volt Mi9-em és az alacsony fényviszonyok között készített képek még mindig jobbak voltak az U11-nél, mint a Mi9-nél.
De ezt neked is mutattam anno.cybermanus
Én 2db-ot rendeltem a T-től, de mindkettőnek lett elégedett gazdája. -
kano
nagyúr
Üzemidő nekem kb azonos a 8-al, adni idegesít benne az 2 dolog:
1. A hangerő gombokkal az asztalon nem a csengés hangerejét változatod, hanem a média hangerőt.
2. Programok (pl Aqua mail) amik eddig automatikusan frissítettek a háttérben, most nem tetszik (hiába vettem ki az akku optimalizálást).De ez mindkettő Pie sajátosság sajnos.
-
kano
nagyúr
.
-
kano
nagyúr
9-en észrevette valaki, hogy ha az asztalon vagyunk és a hangerő gombbal állítjuk a hangerőt, akkor nem a csörgés hangerejét hanem a média hangerejét állítja.
Ó bakker: [link] Ez biza szívás.
-
kano
nagyúr
válasz
CptAdamica #5240 üzenetére
Nem szoktad még meg, hogy kb minden rossz ennek a topicnak amit nem a HTC csinál?
Jó, hogy lesz@rják a telefont teljesen, jó hogy nincs semmi update, jó hogy nincs bizt frissítés. És különben is teljesen fölösleges a gyakori update, javítás, teljesen fölösleges a felhasználóval való kommunikáció.
Ez itt mind teljesen rendben van. És most mindjárt jön az ilyedt avatarú felhasználó és mindenkinek megmondja a tutit. Ez a HTC topic. -
kano
nagyúr
válasz
sirokipatrik #5189 üzenetére
De miért a HTC a hibás abban, hogy te olyan szűk zsebben hordtad, hogy a megfeszüléstől összetört? Komolyan nem értem. Pontosan tudod, hogy ez egy üveg telefon. Miért a gyártó a hibás a felhasználó gondatlanságáért?
Miért nem vettél műanyag telefont és az nem törik ilyen könnyen. Eleve nem is szoktam olyan szűk zsebbe tenni ahol eltörhet.
Sok mindent lehet mondani a HTC-re, de ez sajna user error. -
kano
nagyúr
válasz
darthsmoke #5178 üzenetére
A közepén (jellemzően hőingadozás hatásásra) elszineződés jelent meg nekem (nem rögtön, de 1-2 hónap után olyan lett). Illetve a por előbb-utóbb bemegy a kijelző és az üveg közé sajnos.
+ Ha fény felé fordítod látszanak az érzékelő pontok is az üvegen. -
kano
nagyúr
Sziasztok!
Jól látom, hogy most a Telekomnál 40k-ért lehet rendelni a telefont (listaáron és dominóban)? :-) Ennyiért nagyon baráti, ha valaki nem ragaszkodik a frissítésekhez (mert azok sajnos nincsenek).
Gcam: Jelenleg ez a Gcam nagyon bevállt (és config is letölthető hozzá az oldalról). A piros Arnova's Advanced 1.4-et töltsétek (szerintem az 1.5 nem olyan jó, de ki kell próbálni), a fájlnév után pedig ott vana config fájl is. A listában kikeresitek az U11-t és töltitek (2 config is van hozzá).
A leírás szerint csináltok a háttértáron egy "Gcam" mappát, majd benne egy "Configs" mappát és oda bemásoljátok a config fájlt. Majd gcam install és elindít. Ott az exponáló kör melletti fekete területen egy dupla kopp és máris választhattok a betöltendő configok közül (és restore).
Majd újraindítás és kész is.Ugye jól emlékszem, hogy a T-s az csak 1 simes?
Köszi! -
kano
nagyúr
válasz
Darellus92 #4904 üzenetére
Mert az akku idő állítólag jobb 7.x-en.
-
kano
nagyúr
válasz
Darellus92 #4902 üzenetére
Ha nem Oreo van még rajta akkor ne is frissítsd!
-
kano
nagyúr
válasz
CptAdamica #4889 üzenetére
Neked is Mi 9?
Mondjuk egy kicsit elbizonytalanított az OIS állítólagos hiánya. Hallottál erről valamit?
-
kano
nagyúr
válasz
CptAdamica #4798 üzenetére
Nekem most egy Xiaomi Mi Mix 3 lesz azthiszem.
Azért elvileg megígérték, hogy a P még érkezni fog az U11-re is. Mondjuk ígérni könnyű... -
kano
nagyúr
válasz
CptAdamica #4793 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest