- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Balinov #5583 üzenetére
Arra mindenképp lehet számítani, hogy a készülék nem támogatja az MHL-t, már csak abból kifolyólag is, hogy a Micro USB <> Type-C átalakítást is meg kéne oldani, viszont úgy sem működőképes.
Az MHL esetében lényeges volt az adapter milyensége, mert mind a képminőséggel, mind pedig a képaránnyal lehettek problémák.
De amire jelen esetben szükséged van, az egy Type-C <> HDMI adapter/kábel, ahol ugyanúgy nem érdemes a legolcsóbbat venni. -
n0is3es
aktív tag
válasz
Balinov #5568 üzenetére
Fejlesztői mód, ott az oem feloldás és az adb, de olyan hogy ismeretlen forrásból származó alaklamazások telepítésésnek az engedélyezése az nincs
Android 9-t használok, lehet hogy kivették, de lehet csak én nem találom
A htc musicot akarom telepiteni de azt írja az alkalmazás telepítése sikertelen
-
hape60
aktív tag
válasz
Balinov #5401 üzenetére
Bocs, valamit elbénáztam. Az 5361-es hozzászólásomban írtam egy XDA-s linket, ott ajánlották a Urnyx's 2.1: GCam-6.2.030_Arnova8G2_Urnyx05-v2.1.apk -t. Letölthető:
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-urnyx05/
(Beírom így, hátha megint valamit elszúrok a linknél)
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz
Balinov #5399 üzenetére
Beállítások, majd ott van hogy biztonsági mentés, ott pedig azt válaszd hogy Google fiók, majd ott lesz hogy miket mikor mentett el. Ha régi, akkor ott lesz hogy készíthetsz újat.
Ezt viszont akkor tudod vissza rakni majd, ha csinálsz egy vissza állítást, és az elején a Setup (amikor állítod be a készüléket) résznél ott lesz az opciók között hogy Google biztonsági mentés. -
adyz.
aktív tag
válasz
Balinov #4811 üzenetére
@Balinov
@PoceeTökéletesen tiszta, szedtem ki belőle összeállt koszt, de továbbra sem jó.
Teljesen belemegy a csatlakozó, szépen a helyére "cuppan", nem lötyög, nem mozog, de nem tölt az istenért sem, sem a headset, se az átalakító, sem az otg kábel, semmi nem megy.De feladom a dolgot, lassan cserélni szerettem volna egyébként is, ez most megadta a végső döfést neki.
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz
Balinov #3728 üzenetére
Szerintem lesz. Nem tudok pontos adatokat, de a belső tárhelye a telefonnak biztosan jóval gyorsabb, mint bármelyik sd kártya a piacon. Ráadásul amit te írtál az uhs1-es, nekem jelenleg uhs3-as van benne, és jóval lassabb. De megpróbálhatod 🙂
Mire nem elég neked a belső tarhely? 😀 -
oba
addikt
válasz
Balinov #2119 üzenetére
1,5 éves
Nem az egy helyben ülős, de még a mozgása lassú, bizonytalan. Bel- és kültérben is fotóznék, teljesen autó módban. Az S7 -el is így tettem, csak point and shoot, és 10-ből 9szer szép lett az eredmény. A laikus szememnek jók voltak a színek (bár picit túl szaturáltak, de attól még tetszett), rendben volt a fehéregyensúly is és ami a legfontosabb, nem volt a gyerek semmilyen testrésze sem homályban. Pedig nincs remegős kezem, de P10 Plus -al nem tudtam bemozdulás mentes fotót készíteni róla csak akkor ha teljességgel mozdulatlan volt. Azóta más is írta a p10 plus topikban, hogy ő is tapasztalja ugyanezt a bemozdulást. Az iPhone 7 Plus is teljesen rendben volt ilyen téren, sőt, az még potré módban is tudott szép fotót csinálni róla. Csak hát ott meg az iOS -t nem tudtam megszokni/megszeretni. A minimális képzaj nem zavar, inkább legyen fókuszban a téma. Nem szeretnék manuál módban vacakolni, kisgyereknél arra nincs idő, mert hamar oda lesz a pillanat.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Balinov #1655 üzenetére
Megvárom még megjön az adapter, ha az nem működik kipróbálok egy BT receivert nem az olcsók közül, aztán megy a könyöklőbe.
Jajj de nem szeretem ha ilyen hülyeségekbe kényszerítik a vásárlókat akikből élnek
Jó hogy nem új kocsit kell vennem a telefonhoz
-
Aryon87
félisten
válasz
Balinov #1282 üzenetére
Milliószor jobbak, mint amiket én csináltam, le a kalappal. amin az állam leesett, az az őszi faleveles kép, és a kötélcuccos makród.
Viszont a képekből sugárzik az is, hogy fényképezőgéppel is dolgozol, ahogy ezt írtad is. Látszik a tudatosság, gyakorlat. Gratula hozzá.
Érdemes lenne ezt a párat a fotósba belinkelned, vagy ha adsz engedélyt rá, beteszem oda, hadd csodálkozzanak.Itt az én U11 képalbumom, van pár kép benne
A budapesti képek leginkább tesztképek, mert más telefonokkal is megcsináltam többségüket..
-
ferob
őstag
válasz
Balinov #1200 üzenetére
Attól függ, hogy zavar-e a fogásnál, ha a készülék hátulja azon a részen vastagabb, mivel kétoldalú ragasztóval lehet felhelyezni, így az asztalra fektetve is billeghet, illetve zsebben előfordulhat, hogy beakad.
Értelemszerűen a ragasztós megoldás miatt nem feltétlenül tartós, valamint a vastagsága miatt nem annyira praktikus, de ha ezek nem zavarnak, akkor jó megoldás lehet.
Ellenkező esetben körül kell nézni és választani valami olyan tokot a készülékre, amelyiknek a hátuljába már gyárilag be van építve ilyesmi. -
Varoz
addikt
válasz
Balinov #1176 üzenetére
Minden nem jöhet össze!
Aryon87Egyelőre nem viszem dolgozni, mert nincs még meg a tok, fólia amit rendeltem hozzá és favágással foglalkozok.
Ára? Ugyan! Mégis mit várnak az emberek? Ez egy csúcskészülék, mennyi legyen, 60k? Egy 7-es BMW-hez se mész oda, hogy jó-jó, de 5 millióért kéne. Nevetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest