- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aryon87
félisten
válasz
kekkola #4603 üzenetére
Bizony. és az összes pláza karácsonyi díszpompában villog.. A Váci utca.. phö. Ennek a végén meg ott a karácsonyi vásártér (asszem a Vörösmarty tér az), dugig van, egy gombostűnyi hely nincs. a Bazilikánál is most építik a vásársort a jégpályával. Ja és forralt bort is kapni
-
Aryon87
félisten
válasz
kekkola #4581 üzenetére
Valoban az egyik legjobb az U11, foleg kameraban.
Ami a frissiteseket illeti, engem nem is a biztonsag izgat, inkabb a dolgok javitasa, jobba tetele lenne fontosabb. A kamera kaphatna egy kis extrat, pl a portre mod siman kivitelezheto lenne 1 kameraval js, a kepesseg adott lenne hozza (gcam baromi jol megoldja).Bar teny, az U11 eleg stabil cucc, most mar az enyem is kezd magahoz terni, miutan letoroltem a Nova-t es az elo hatterkepet, az akku is normalizalodik.
-
Aryon87
félisten
válasz
kekkola #4573 üzenetére
Sajna a gyarto azzal hibazott, hogy az LG-tol vett panelt. Az elodmodell pl hibatlan, talan 2 szervizes eset volt vele, nekem 8 honapig stabilan ment a telefon.
Viszont ok jobban nyomjak a marketinget, igy az eladasaik is jobbak. A HTC erre baxik, igy csodalkoznak ha a mutatok a beka valaga alatt vannak. Teny, nyekeregnek, a csodot josoljak, de megis meg jelen vannak (csak tudnam hogy csinaljak ezt).
Szervizhalozatuk is ezerszer jobb, plane hogy van haztol-hazig szolgaltatas is a csucsmodellek eseten.
Ja es frissites teren is elorebb vannak, M10Pro oktoberi szinten van, az U11-em meg juniusin.. es a M10Pro e honapban kapja a Pie-t is.. -
válasz
kekkola #4527 üzenetére
Azért pl az O+ garanciás ügyintézése nagyságrendekkel a htc előtt jár... Bejelented a hibát a weboldalukon, jön a futár pár nap múlva a készülékért, megjavítják és jó eséllyel 1 héten belül hozza is vissza. Ha jól hazudok, akkor ha nem garanciális a hiba is ingyen adnak ajánlatot a javításra.
-
Dr. Maci
tag
válasz
kekkola #4219 üzenetére
Köszi a sok leírást. Ma adtam le az Árkádban található Media Marktban. Alapvetően korrektek voltak: megnézték a telefont, a hibaleírásnál feltüntették, hogy újszerű állapotban vették át. A dobozával küldtem vissza, ezt még körbefóliázták. A tartozékokat természetesen kivettem belőle. Azt mondták, hogy a javítás minőségére nem szokott panasz lenni. Legfeljebb néha kissé poros lesz a telefon. Nekem fényképeket nem csináltak, úgyhogy én fényképeztem le az előlapot, hátlapot, a sarkokat és az oldalakat, hogy tudjam bizonyítani, valóban karcmenetes állapotban adtam le. Fontos, ha szervizbe adjátok a készüléket, hogy a leadásnál nyomtatott számlát kell felmutatni, nekem csak elektronikusan volt meg, ebből volt némi fennakadás.
Remélem, hogy hamar végeznek a kijelzőcserével. Azt sajnos elfelejtettem megkérdezni, hogy a kijelzőcsere érinti az IP67-es védelmet? Tehát a csere után is vízálló lesz a telefon, vagy ez ugrott? Nem mintha úsztatni akarnám, de annak nem örülnék, ha pl. eső után újabb problémák lépnének fel.
-
válasz
kekkola #4142 üzenetére
Igen csak ez pl jobban, mint a régi Nexus 5-öm, mert az egyetemen sok olyan hely van ahol ezzel már van térerőm (és kb csak nekem van) de cserébe olyankor nagyon gyorsan merül.
Nekem akkor tűnt föl a dolog, mikor egyszer dugóban araszoltunk pályán, és csak akkor töltött a telefon, ha 4G-n volt, de 3G-n már merült.
-
opr
nagyúr
válasz
kekkola #4142 üzenetére
Egyetertek, plane autopalyas utazasnal van ez sokszor, ahol folyamatosan valtja egymast a nagyon jo es a nagyon rossz terero, plusz a nagy sebesseg miatt a tornyok kozott is folyton ugral szegeny telefon.
Nekem mondjuk altalaban olyankor is eleg jol birja, de olyat, hogy vegig hotspotolt meg nem probaltam, lehet olyankor jobban merul. -
CptAdamica
veterán
válasz
kekkola #4063 üzenetére
Rákérdeztünk megint, hogy mizu, azt mondta a csaj, hogy az áfa visszaigénylést csinálják, de nem tudom hogy hogyan, mikor még mindig pending alatt van az utalás. Mondta, hogy várjunk pár napot, biztosan nem lesz gond, megvárom még ezt a hetet, aztán bemegyünk a bankhoz, nem a 90-es években vagyunk, hogy 2 hét kelljen egy utaláshoz.
-
Perijon
tag
válasz
kekkola #3825 üzenetére
Aryon87 és kekkola, köszönöm szépen a részletes és informatív válaszokat!
Nagyon sokat segítettetek a döntés meghozatalában. Mind a két készülék remek, ebben már biztos vagyok. Mérlegelve a leírtak, és a saját preferenciákat tekintve, szoros versenyben, de a HTC U11 győzött nálam. Köszi még egyszer!
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
kekkola #3739 üzenetére
Jól hangzik.
Kicsit Off, de hátha nem: pont a tolteshiba miatt (egy másik forumtars is írta, hogy gond volt a type C-vel) vettem a sajatomba, illetve a nejem U11-ebe is magneses töltő csatlakozot, kábelt.
Bt fulest használok, így megvan oldva minden, és talán csökken a hibalehetoseg. -
-
Varoz
addikt
-
Aryon87
félisten
válasz
kekkola #3567 üzenetére
A sos viz utan azonnal csap ala kellett volna tenni a telot, es mist nem lenne ilyen gondod. A So ami kicsinalta. En furdettem meg a telefont, koszoni szepen azota is jol van. + Tengerparton is nyaralt, tengerben is volt, igaz odamar vedotokkal vittem, nem volt batorsagom kiprobalni.
-
kano
nagyúr
válasz
kekkola #3478 üzenetére
Úgy látom, hogy érdemes lenne venni egy USB type C dugót, hogy ne ázzon be ilyen esetben az USB felől a telefon. Lehet, hogy rendelek is egyet...
-
-
Darellus92
aktív tag
válasz
kekkola #3204 üzenetére
Ja, ezt el lehet érni ha beállítjuk a HTC classic ikonkészletet a testreszabás menü alatt. Akkor nem resetelek emiatt
.
A letöltés hang némítását pedig úgy tudod modolni, hogy a letöltés utáni értesítést enyhén elhúzod oldalra (de nem söpörd ki). Ott lesz egy fogaskerék ikon és ott lehet állítani, hogy az adott alkalmazás letöltés után mit csináljon. Torrentnél pl. nekem maradt a hangjelzés, de chromeban kikapcsoltam, mert ha csak egy sima PDF vagy JPG kerül letöltésre,akkor tényleg idegesítő.
Az arénás Oreo teszt első oldalának alján írnak erről.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
kekkola #2700 üzenetére
elémletileg a kijelző FHD+, szóval ahogy az ilyen telefonoknál a PPI marad.
ma este nyomkodtam kicsit az OP5ömet egy jó pár nap kihagyás után, és nagyon lehetett látni a különbséget egy FHD LCD és FHD AMOLED között.jah, és ha már AMOLED, a szemet is jobban fárasztja ha erre érzékeny az ember, szóval mielőtt drága AMOLED-et vesz az ember, érdemes valami olcsót tesztelgetni, hogy nehogy úgy járjon mint én (hogy zavarja a low PPI, és még mellette ki is égeti a szemét
)
-
ferob
őstag
válasz
kekkola #2575 üzenetére
Semmit nem jelent az, hogy mennyire karcálló, mert akár a kibontás után 1 órával is össze lehet szedni olyan apró karcokat, amik kellő mennyiségű fényben látszanak, de persze a használatot nem befolyásolják.
Minden csak azon múlik, hogy ki milyen környezetben fordul meg vagy épp mivel érintkezik, és milyen részecskék vannak a levegőben szálló por formájában.Tehát lehet az egy HTC 10 vagy U11 is, ha valaki bátor, akkor vegye elő akár pl. egy autószerelő műhelyben megfordulva és csináljon rajta 2-3 mintával való feloldást vagy csak húzza végig a kijelzőn az ujját párszor és arra a nem meglepő eredményre fog jutni, hogy karcos lett a kijelző.
-
spawn21
veterán
válasz
kekkola #2552 üzenetére
Nekem is ez a tok van hozzá most.
De frászt kapok tőle sokszor.
Valószínű ezért fogom eladni a telefont, mert normális védelmet nem lehet kapni rá. Tok nélkül pedig nem igen lehet hordani.
Egy rendes skint sem lehet kapni hozzá. Ami fogásra javítana sokat. Mivel a plusz most kapott hypot így megnézem azzal mi lesz. Valószínű át fogok menni egy olyanra -
Kobun1980
aktív tag
válasz
kekkola #2532 üzenetére
Jól osszefoglaltad.
Sajnos a designt nekem nagyon lerontja, jelentosen veszít az esztétikabol, azonban tényleg funkcionális.
Én kb. 60-70%-ban ebben hordom, de kell a fennmaradó rész a lelkemnek, hogy láthassam magát a telefont is..Én bevallom azért vettem, mert tök nélkül elkezdett a felső vízszintes iven fényesedni, vagy kopni, azonban az az érdekes, hogy ha lemosom, letisztitom akkor nem látszik. Szóval nem az üveg serult...
Esetleg más nem tapasztalt hasonlót? -
Yeffy
veterán
válasz
kekkola #2475 üzenetére
ugyanezt csinalom mar az SE-k ota, bevalt!
mondjuk jo tudni, h van benne LED, nem is tunt fel a kepekenf3rdzs0: okes, de kozben megrendeltem en is mindkettot, maximum kidotam az ablakon £6-7 penzt. amig nem lesz erre sem gyartva szeleskorubben normalisabb minosegu tok/folia.
-
Yeffy
veterán
válasz
kekkola #2291 üzenetére
a nagyobb akksi miatt varok a Plusra
eleg power user vagyok, anno egyik fo ok volt ez amiert a Moto-t valasztottam.
bar a simaban meg tetszik, h elol van a fingerprinter. picit nagyobb akksival johetne is.mindegy, varjuk a hetfot
utobbi van mar nekem is, a 7es droid ota, igen csak hasznos tud lenni!
-
Yeffy
veterán
válasz
kekkola #2285 üzenetére
sztem nem bánnád meg sem a 11et sem a 11+t. Nekem a 10es pont olyan gyors és kezes volt 11 hónaposan (FR nélkül) mint amikor kivettem a dobozból. Az animáció ki van nullázva, úgy a legjobban érzékelhető hogy mennyire fürge.
igen, en is egyre inkabb baratkozom a telcsivel, V30 sajnos nagyon kezd nem meggyozo lenni.
itt max a meret, ami kicsit aggaszt, ha jol lattam a korabban linkelt size compare tool-ban, nagyobb a mostani telomtol, amit mar szinten nehezkes elernem a bal felso sarkanal egykezzel, pedig nincs pici kezem.dehat ez van, mindenhol van valami, ami nem igazan tetszik, vagy kompromisszum, talan itt tudom azt mondani, h csak ketto van, remelem, talalok megoldast az egyikre, a masikat meg majd csak megszokom valahogy.
mas:
egyebkent az, h ez a telo Hi-Res Audio-s, ugye azt is jelenti, hogy van benne kulon DAC/AMP kombo, nem csak azt, h tamogatja a 24 bit-et? elobbi kellene jobban, foleg a hangeroallitas miatt, amikben csak a gyari van, azok nekem mindig halkak kisse, de persze a reszletesebb hangkep is jol jonne. -
Yeffy
veterán
válasz
kekkola #2275 üzenetére
ertem. ez korrektnek tunik. foleg, amit a masodik, felettem levo hsz-ben irtal, hogy 'kozel tokeletes, nulla bloatware, rendben tartott' a Sense. ez szimpatikus.
kis OFF: kb fel eve megakadt a szemem a 10-esen, majdnem vettem is (meg is lepodtem, h most meg mindig arulja a hTC), de vegul egy ket aprosag miatt nem lett. meg most mar nem is annyira up-to-date a hardvere.
en meg alt 2-3 evre szoktam csucstelot venni, most is igy tervezem, reszben ezert (meg a microsd kartyaval valo baszakodas, lassuskodas kihagyasa vegett) varom a vegso arat a 6/128-as 11+ - nak. -
Yeffy
veterán
válasz
kekkola #2266 üzenetére
koszonom a valaszokat!
akkor a frissites miatt nem kell aggodni? erkeznek idoben? es itt most nem csak a droid foverziokra ertem, hanem a sec. patch-ekre is gondolok. nekem cirka 3/4 ev volt, mire a Moto (Lenovo) hajlando volt lekodolni/kiadni a 7.0-t megjelenestol szamitva, illetve tobb, mint egy evig semmilyen biztonsagi frissitest nem kaptam, aztan 3 honap alatt kb kettot, azota sem jott semmi. most vagyok juliusi csomagon.
ezert kerdeztem. jonnek ezek is rendesen?
amugy az U11+ mar Oreo-s lesz alapbol, nem?
ill mi a helyzet a rendszeroptimalizacioval, bloatware-ekkel?a kijelzo amugy kitol jon, azt tudni? erdekes lesz visszaterni ra kb 5+ ev AMOLED utan, de gondolom nincs vele baj sem minosegre, sem megjelenitesre vonatkozoan. plusz legalabb nem eg be!
ertem, akkor van hozza valami ertelmezhetobb fules. mindenesetre beirok a fuleses topikba, tudnak-e valamit ajanlani, ha mar van benne DAC/AMP (jol tudom, hogy van benne mindketto kulon, nem csak a gyari Snapis, ugye?), akkor mar jo lenne kihasznalni. ezert is orjito az a tetves jack elhagyasa, de mindegy, nem akarom ezzel teleszemetelni a topikot.
hogy erted, h nem egy kategoria a ket keszulek? hellyel-kozzel azonos a tudasuk tudtommal, es arban sincs olyan nagy diffi. nem?
akkor nem atveros a klubtagsag, beregelek, aztan ralesek a 6/128-as Plus-ra.
Aryon87:
igen, tetszenek a kepeid!
jok a kompoziciok is.
annyit kerdeznek toled, hogy ahol kulon nem jelezted (mint pl valami korabbi Lanchidas kepnel), auto modban kattitgatsz, vagy manualban, es hangolgatod? illetve JPEG vagy RWA? szerkesztesz rajtuk utolag barmit is, mielott "kijon" a gepbol?MrPetya19:
ehh, rad emlekszem meg a telom topikjabol (is)!
akkor ez azt jelenti, h ajanlott beszerezni Pixelhez valo, gyari atalakitot? ennyire gaz a hTC sajatja?
illetve mi van az 'elosztokkal'? az van mar mukodo pl Pixelekhez, amit be lehetne szerezni? mint pl ez? (most csak beirtam talalomra a keresobe)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest