- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
birka_zozo
csendes tag
Sziasztok,
na tegnap megjött nekem is az U11+! Nekem minden új és zseniális, mivel Nokia 1020-ról jövök, a gyerekeim be is szóltak, hogy minek nekem egyből egy csúcsteló, hát csak, mert megérdemlem! Még csak ismerkedünk, udvarolunk egymásnak, de részemről szerelem első látásra, de most épp elvesztem a rengetek beállítás között!
Egy dologgal nem vagyok még kibékülve, nem tetszik az email rész, valahogy jobban bejött a wp-s megoldás, mikor a több postafiók leveleit összefésülte egy mappába, és nem tetszik ez a beszélgetéses csoportosítás, hiába kapcsoltam ki, továbbra is egyben mutatja őket, meg jó lenne, ha egyből megnyitáskor az összes levelet mutatná. -
birka_zozo
csendes tag
Na nagy nehezen sikerült fizetnem, jött egy levél Salma tollából a HTC supporttól, hogy sajnálják meg minden, de már megjavították az accountomat, és tényleg.
Nos, ha a fa alá nem is tudom odatenni a telót, hátha a két ünnep között már meglesz, köszi a segítségeket!Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!
ui.: tudom, le vagyok maradva, de mi lesz a következő lépés a fizetés után, hol jelenik meg a tracking szám?
-
birka_zozo
csendes tag
Köszi az infókat, milyen jó lett volna, ha ezt írták volna bele az emailjükbe, és akkor még tegnap tudtam volna velük beszélni. Ezeket honnét vetted, mert a honlapjukon nincs ez fent, onnét csak emailt lehet írni a HTC customer service-nek, arra válaszoltak és abban volt benne Max száma...
Amúgy Most írtam a htcmagyarország@gmail.com-ra, mindhiába? -
birka_zozo
csendes tag
A limitet természetesen megemeltem. Írtam nekik, Max (biztos nem angol, talán indiai, vagy paki supportos) a 3. beszélgetésünkre értette meg, hogy mit szeretnék, és én is kértem, hogy történjen ez meg, de ezt ő nem teheti meg, de eszkalált. Amúgy tényleg ott tartok, hogy aki rendelt és már jön neki, az mit tudna kezdeni a www.findmyorder.com-on. Mondjuk @MrPetya19, te be is tudsz lépni? Az a baj, hoghy a rendelésig elérek, de mikor módosítanám az már nem megy. Mivel nem vagyok fenn a facebook-on, most jutott eszembe, hogy nézzek szét ott, találtam egy telszámot a magyar oldalon, holnap felhívom őket, hátha.
Az a gáz, hogy keresztbe kasul néztem ezt a htc világot, de nem is értem, hogy hol lehet htc accountot létrehozni. Tényleg nektek létezik ilyen? És aki rendelt már - sikeresen a htc-től az a fenti linken mire jut? -
birka_zozo
csendes tag
válasz
brainticket #2903 üzenetére
Ez fasza...
Na, beszéltem velük harmadszor is, most már megértette, hogy mit szeretnék, de nem volt benne köszönet!
Együtt jártuk el a táncot, megpróbált Ő is belépni és neki sem sikerült!
Továbbra sem értem, hogy a francban lehet belépni ide!
Elvileg eszkalálta a problémámat, 5, 7 bizinsz déj, köszi HTC, tudom én voltam balfék, de jól kezdődik az együttműködésünk! -
birka_zozo
csendes tag
Engem meg szétbsz az ideg!
Tudom én voltam balfék a bankkártyámmal, de már 3x emaileztem és 2x beszéltem Max-el - így hívják a supportost -, de nem tudom módosítani a preorderemet. Esetleg volt már vmelyikőtöknek ilyen jellegű tapasztalata? A vicc az egészben, hogy itt a magyar htc clubnál nem is kért jelszót a reg, csak emailt-t, és ezzel lehetett is már rendelni. De ha vmi gond van, akkor már kér rendes accountot és pwd-t, amit szerintük már 4xer beállítottak, és így sem emgy, még okosságnak mondták, hogy próbáljam más browserrel, de a három nagy közül egyikkel sem megy. Részükről elvileg minden rendben az accounttal, csak ép nem tudok belépni, örület! -
birka_zozo
csendes tag
válasz
birka_zozo #2889 üzenetére
Birkázok itt a nevemhez méltón, már változtattam jelszót, de még mindig nem enged be
-
birka_zozo
csendes tag
válasz
brainticket #2888 üzenetére
Igen az megvan, azzal beléptem, de ott Manage Preorder alatt kellene gondolom frissíteni a dolgokat, de oda már emaillel és jelszóval engedne csak be...
-
birka_zozo
csendes tag
Sziasztok,
óriási zavarban vagyok, meghülyültem vajon? Még a feket péntekes héten megrendeltem a HTC u11+-t, most vonták volna a pénzt, de én marha nem figyeltem oda a kártyalimitre és meghiúsult a vásárlás!
Node semmi para, kaptam is róla emailt a HTC-től, hogy updateljem a kárttyámat, de itt jön a feketeleves, mert most már szinte tisztán emlékszem, hogy mikor a HTC clubba regisztráltam nem kellett jelszót megadni, most meg kéri tőlem és nem tudom mit csináljak! -
birka_zozo
csendes tag
válasz
birka_zozo #2496 üzenetére
Most nézem, ott van HTC U11+ is, 720€-ért, meggondolandó, ér annyival többet, jobb annyival?
-
birka_zozo
csendes tag
Sziasztok,
ez lesz az első androidos telefonom, lumia 1020-ról jövök, remélem jól döntöttem! Gyors döntés volt, ismerőseim ajánlották, és mivel nincs tapasztalatom, halgattam rájuk!
Most ütöttem le egy példányt a speedshopban 180KHUF-ért, ennyiért megérte vajon? Másik kérdésem, hogy hol lehet élőben megfogdosni, mert itt nem engedik, és nem láttam még, főleg nem kéket, ez nem harsány nagyon?
Amúgy nagyon tetszik a telefon, csak az always on display-t hiányolom belőle, meg nem tudom eldönteni, hogy ez a hagyományosabb 16:9-es elrendezés mennyire lesz időtálló ezekhez a lefolyós-mindent beterítős újakhoz képest. Végül is 14 napom van ismerkedni vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest