- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
silentkiller #3608 üzenetére
Ez a SD652 nagyon jó lehet, de ahhoz képest, hogy közép kategória elég szépen megkérik az árát. És a hátsó ujjlenyomat olvasó szívás...
-
ghiottone
nagyúr
válasz
silentkiller #3608 üzenetére
Azt már egy ideje lehet venni ebayről, de a htc webshopban még nincs. Lehet nem is hozzák be EU-ba hivatalosan.
-
kano
nagyúr
válasz
silentkiller #3355 üzenetére
Igen, szinte tökéleteseket. Pedig még a párom is csinált képet vele, akinek úgy mozgott a keze, hogy nem igaz. És jó lett.
-
kano
nagyúr
válasz
silentkiller #3352 üzenetére
Pedig nekem 2 kisfiam is van és szinte mindegyik kép jó lesz, ellentétben pl egy OP-vel.
-
válasz
silentkiller #3352 üzenetére
S8-cal mi volt a baj?
-
Aryon87
félisten
válasz
silentkiller #3345 üzenetére
Görögországi képeimet pár nappal ezelött néztem meg ismét.. Van egy kis megbánás az U11 eladását illetően.
Kérdés, hogy a Note8 képes lesz hozni azt idén (ha még meglesz persze), amit az U11 adott tavaly?...
-
kano
nagyúr
válasz
silentkiller #3345 üzenetére
Emagon volt akció ott 140k körül lehetett megvenni. De most is vagy az aprón még azokból.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
silentkiller #3323 üzenetére
Én is most olvastam, de a htc clubon nem látni semmit. Jó lenne egy 100 eurós kedvezmény nekünk is.
-
Aryon87
félisten
válasz
silentkiller #2816 üzenetére
Mi lett az utod?
-
spawn21
veterán
válasz
Mivel mindenki gazdagodni szeretne, az eladás ilyen. Esik az ár. Ezt be kell nyelni.
-
istnag
addikt
válasz
Az eladás sosem macera, csak előtte el kell dönteti hirdetni akarjuk, vagy eladni... ezt mindenféle gúnyolódás nélkül mondom, bármit el lehet adni, csak jól kell belőni az árat.
-
Aryon87
félisten
válasz
silentkiller #2649 üzenetére
Fent van, mert alapbol keri a letoltest hozza.
0.2.4.81 verzio -
Aryon87
félisten
válasz
silentkiller #2524 üzenetére
Nincs nagy kezem, de tudom 1 kezzel hasznalni. Ugyeskedessel elerem az ertesitesi savot is
-
ferob
őstag
válasz
silentkiller #2479 üzenetére
Amelyik gyártó bizonyos ékezetes karaktereknél nem csökkenti az egy üzenetben elküldhető karakterek számát, az egyszerűsített karakterkészletet használ, tehát amit te látsz, az részben vagy egészében ékezet nélkül fog elküldésre kerülni, így abban a formában fogja megkapni a címzett is.
Ez konkrétan a szabvány általi limitáció, így nem a gyártó dönti el, tehát a szakmai részletekben nem túlságosan elmélyülve az mondható el, hogy amit tapasztalsz, az csak a GSM és az Unicode szabvány közti különbség, mivel ebben az esetben egy-egy karakter többet foglal és csak így oldható meg a többi karakter támogatása, ezért is tapasztalhatod azt, hogy ekkor az egy üzenetben elküldhető karakterek maximális száma lecsökken.Amit tehetsz az az, hogy pl. trükközöl balra dőlő ékezetekkel, de még olyan üzenetküldő alkalmazások is léteznek, ahol ezek a karakterek felcserélésre kerülnek automatikusan, ha engedélyezed, így ez részben megoldást jelenthet.
Csak érdekességképp ezek a karakterek az alábbiak:
á > à
í > ì
ó > ò
ú > ù
ő > ö
ű > ü
Á > Å
Í > I
Ú > U
Ó > O
Ő > Ö
Ű > ÜNetán másik megoldás lehet, hogy letölthetsz egy olyan üzenetküldő alkalmazást, ahol be tudod állítani, hogy milyen szabványt használjon, így küldés előtt átalakításra kerül ugyanúgy az üzenet és a problémás karakterek ékezet nélkül kerülnek elküldésre.
-
kekkola
senior tag
válasz
silentkiller #2456 üzenetére
"Behajtani tilos" jel. A neve: Ne zavarj.
Értesítési sávot lehúzod és ott van. Ha nincs ott akkor egyet húzz oldalra, ui. több oldalas.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
silentkiller #2416 üzenetére
az order confirmation emailben van egy order number és jelszó. ha azt ide beírod, akkor alul kellene hogy legyen View Invoice gomb.
legalábbis nekem van u11+ preorderre
-
istnag
addikt
válasz
silentkiller #2413 üzenetére
Esetleg Xpro? [Innen] ?
-
Badboys
őstag
válasz
silentkiller #2407 üzenetére
A 2296 os hszban volt róla szó semmit sem ér 20 perc annyit bírt. Utána linkeltem az Aliról egy üveg fóliát semmi gond vele a lényeg,hogy 3D s legyen.2 hét alatt itt volt.Egyébként a kereső segített volna.
-
Yeffy
veterán
válasz
silentkiller #2389 üzenetére
en is edge alatt nezem a htc oldalat, ff alatt nem mukodik, szet van estve!
akkor legalabb nem csak nalam van ez a hiba -
brainticket
aktív tag
válasz
silentkiller #2392 üzenetére
nem szabad hagyni hogy a paypal csinálja a váltást, totál lehúzás.
be tudod állítani hogy az eredeti pénznemben akarsz fizetni, a bankod biztosan jobban váltja. -
nagytomikaa
újonc
válasz
silentkiller #2381 üzenetére
Üdv!
Én simán htc.com --> jobb felső sarok HTC Klub--> feliratkozás kitöltése, majd belépés klubtagként, hitelesíti az email címet és már látom is az akciókat. Tegnap délelőtt rendeltem fekete U11 -et ma 7:36 kor már Vecsésen volt és mai kiszállítás szerepel a leírásban is. Szóval pikkpakk ment, ja és 163-at szedett le a kártyáról.
-
kekkola
senior tag
válasz
silentkiller #2377 üzenetére
Nekem gond nélkül sikerült a regisztráció.
-
brainticket
aktív tag
válasz
silentkiller #2326 üzenetére
teljesen elcseszett ez a shop, nekem úgy jött be hogy egy korábbi htc-s emailből kattintottam egy linkre, ott le kellett okéznom az emailemet és aztán ment
-
Bullitz
aktív tag
válasz
silentkiller #2323 üzenetére
Nekem semmilyen nehézség nem volt, beírtam 4-5 adatot és már be is tudtam lépni és láttam az akciós árakat múltkor, próbáld meg egy másik e-mail címet!
-
brainticket
aktív tag
válasz
silentkiller #2253 üzenetére
az király volna ha tényleg olcsóbban adnák az U11 plust is
-
kerxy
őstag
válasz
Szerintem itt 530-520 euró között lesz valahol az ára.
-
Kronk
őstag
válasz
most vajon mennyi, mert csak eu-s árak vannak
-
válasz
silentkiller #2236 üzenetére
Ott is ugyanolyan garanciát kapsz, mint ha a HTC-től veszed.
-
kekkola
senior tag
válasz
silentkiller #2234 üzenetére
Szvsz. international warranty. A htc állítja ki. 2 év. Úgyis átvételi pontra kell vinni, ha szükséges.
-
törölt tag
válasz
silentkiller #2174 üzenetére
Durva kamerája van, az iphone-ok a kanyarban sincsenek.
-
brainticket
aktív tag
válasz
silentkiller #2174 üzenetére
ha pl. a kis hímzett szarvasra vagy mire húzod az ablakot akkor nagyon durván jobb a HTC!
-
kekkola
senior tag
válasz
silentkiller #2171 üzenetére
én kb. 20%-ra tippelek (~100juró).
-
kekkola
senior tag
válasz
silentkiller #2094 üzenetére
Én S7ről váltottam htc 10-esre, ami már egy kicsit nagyobb. A 10ről U11-re való váltás kicsit megviselt, nagyobb jóval mint a 10-es, de 3-4 nap alatt megszoktam szerencsére. A válasz tehát: nagyobb.
-
spawn21
veterán
válasz
Nekem van egy s8 mellette meg egy i7.
Nagy telefon, de cserébe agyon veri sebességben, kamerában és akuban mindet.
Kijelző nem rossz, de nem haragudtam volna meg ha s8 szintű amoled kerül bele. Viszont nem panaszkodom rá. -
kerxy
őstag
válasz
Én S7-ről váltottam nem rég , holnap leírom a tapasztalataimat ha érdekel
-
Aryon87
félisten
válasz
Sokkal nagyobb.
Enyem megnezheto -
kerxy
őstag
válasz
silentkiller #2092 üzenetére
Corvin Euronics üzletben megtekinthető kék színben az U11. Az U11+ra még várni kell, szerintem Karácsony előtti hetekben lesz nálunk.
-
Balinov
titán
válasz
silentkiller #1719 üzenetére
Régen volt egy gyári htc transfer tool, próbáld ki. Elvileg muxik ios >droid vonzatban
-
válasz
A Google is meglepően sok adatot átvisz az új telefonra.
-
Pocee
senior tag
válasz
Menüben van olyan hogy tartalom lekérése másik telefonról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby rádiós topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- DOOM - The Dark Ages
- Acer notebook topic
- További aktív témák...
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest