- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
pg1966
senior tag
válasz
koxkids #3221 üzenetére
Nekem semmi problémám vele. Szerintem az első HTC, ami kamerában is nagyon jó, szoftver mindig is jó volt.
Oreo megjött rá, talán még gyorsabb lett, ha ez egyáltalán lehetséges. Soha nem fagyott még le, nem lassul be, nem melegszik, akku is jól bírja, gyorsan is tölthető, mi kell még?
A hátlap eléggé ujjlenyomat gyűjtő, de egy szilikon, vagy bármilyen tok ezen segíthet.
A jack hiánya egyeseket zavar, engem speciel nem. -
pg1966
senior tag
Nem mintha nekem kellene, de VoLTE, Bluetooth 5.0 érkezett az Oreoval?
-
pg1966
senior tag
válasz
brainticket #3135 üzenetére
Épp azt írtam, hogy azzal van gondom.
-
pg1966
senior tag
Mivel Oreo alatt nem működik a HTC-s Internet (web böngésző), mit tudtok ajánlani helyette?
Lényeg, hogy tördelje a szövegeket!
Operát próbáltam, de az meg a mobilnézetben a "Még több anyag..." (pl. a mobilarena oldalán) gomb megnyomására nem reagál, eltűnik minden, tehát nem lehet továbbjutni az oldalon. -
pg1966
senior tag
Viszont nem működik a volt HTC-s GPS-Widget, az Internet sem megy.
-
pg1966
senior tag
Az Oreo-ban valami hibát találtak, ezért nem adták még ki az európai készülékekre. Nem közölték, mikorra lesz meg.
-
pg1966
senior tag
Nem a Google Pixel 2 első helye a furcsa? Az U11 semmivel nem csinál rosszabb képeket.
-
pg1966
senior tag
válasz
brainticket #2324 üzenetére
Küldd el légyszi hogy honnan rendelted! Nekem vagy az angol vagy a magyarba lép be.
Közben megtaláltam. Csak fekete van? Decemberi szállítást írnak. -
pg1966
senior tag
Sziasztok.
Az XDA-fórumon fent vannak a HTC U11 plusszal megjelent Edge launcher (szoritásra körívben megjelenö ikonok) és az új Sense Home (felfelé húzva az ujjunkat a főoldalon az alkalmazások, lefelé húzva a gyorskapcsolók jönnek be)
Felraktam, működnek.
https://forum.xda-developers.com/u11/themes/u11-edge-launcher-swipe-t3699672 -
pg1966
senior tag
A legutóbbi frissítéssel bejött a 60 fps-es full HD-s videó felvételi lehetősége. Na ha ezt lejátszom a "Fotók"-kal, vagy az "MX-Player"-rel, akkor rendesen akadozik. Másnál is így van?
SD-kártyán vannak a videók, de nem annak a sebességével van a gond, mivel pl. "VLC-player"-rel teljesen folyamatos a lejátszás. -
pg1966
senior tag
válasz
kakuk100 #1083 üzenetére
1. Beállitások/Hozzáférhetőség/TalkBack-et kapcsold ki!
2. A képernyő üres részén érintsd meg, és tartsd nyomva, amig megjelenik egy menü, abban a Témára kattints! Bal felső sarokban a menü (három vízszintes vonalka)/ Jelenlegi téma szerkesztése/Lezárási képernyő háttérképe. -
pg1966
senior tag
A RavPower-rel 4,38-szor tudtam feltölteni, a Xiaomi-val 5,64-szer, kb 7-8%-ról 100-ra. 59/71 Wh-t adtak le, és 82/100 Wh-t vettek fel töltéskor. A töltési időkben csak pár százalék különbség van a Xiaomi javára.
A méréseket kalibrált műszerekkel összehasonlított méröeszközökkel végeztem, 1%-nál kisebb hibalehetöséggel. -
pg1966
senior tag
Ugyanez a RawPower volt nekem is, azt cseréltem le a Xiaomi-ra, kb. 20%-kal többet tud tölteni, valamivel gyorsabban tölt/tölthetö fel, és jóval kisebb méretű. Az igaz, hogy nincs rajta type-C, de az csak kábel kérdése, azon úgysem lehetett QC-vel tölteni. Teszteltem mind a kettőt, nem csak úgy mondom.
-
pg1966
senior tag
Nem, figyelni kell, hogy 2. kiadású legyen, 2017-es. Kisebb, mint a régebbi, de az csak egy irányban gyorstöltős, a telefont nem tölti gyorsan, csak önmagát. Először én is azt vettem, aztán visszavittem, és rendeltem egy 2. kiadásút az AliExpressről, itthon nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest