- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Roland8622 #5959 üzenetére
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Roland8622 #5932 üzenetére
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Roland8622 #5934 üzenetére
Melyik volt? mert én a 11pro maxal és a 13 pro maxxal nagyon jó makrokat lehet lőni.
-
ferob
őstag
válasz
Roland8622 #5939 üzenetére
Sajnos azért merül, mert már nincs hozzá új és gyári akkumulátor, ahol még akadna beragadt készlet, az is 5 éves, ezért szinte ugyanott vagy, de egyéb esetekben előfordulhat még beszerzéstől függően használt/bontott, vagy pedig átmatricázott utángyártott, esetleg szimplán utángyártott, de egyik esetben sem fogja megközelíteni a régi állapotot, mert nem tudja a ráírt kapacitást, sőt esetleg még jobban is melegedhet.
Az, hogy a hátlapot vissza tudták ragasztani, nem egy komoly feladat, viszont az, hogy belül hogyan van megcsinálva, az már más kérdés.
Vigyázz a telefonra, mert valószínűleg már az IP védettsége nem lesz acélos, de ha feltételezzük, hogy a hátlap megfelelően van visszaragasztva, akkor főleg a kamera és a hátsó mikrofon körüli részen, valamint a csatlakozónál figyelj oda, mert azt is megbontották és nem bíznék benne, hogy pl. a kezedben tartva az esőben, a beszivárgó víz nem tenné tönkre.
Ha te szerezted be az alkatrészt és figyelembe vesszük a készülék jelenlegi értékét, valamint azon felül még elkértek tőled 25 ezer forintot, akkor az azért nem feltétlen érte meg, még úgy se, ha az ember megszokta és szereti a készüléket, mert ez a ráfordított összeg nem fogja még sok évig életben tartani.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Roland8622 #5939 üzenetére
Én éjszakára mindig kikapcsolom a telót. Így három nap után még általában 20-30% marad. Most épp 24%-on van. Folyamatosan be van kapcsolva a wifi, gps. Szinte minden nap lövök pár képet, ha elmegyek sétálni, vagy bármi másért. Böngészés, ez az. Ha kihasználom 4-5 óra között szokott lenni a sot. De persze kevesebb is van. Ugyanezekkel a felhasználási szokásokkal az LG G3, G4 fele ennyit tudott. Ott a 1,5-2 óra sot volt az "elfogadott". Pedig ugyanakkora méretű, felbontású a kijelző és ugyanakkora az aksi. Ezek szerint a régebbi soc ennyivel többet zabált. Én meg vagyok elégedve az akkuteljesítménnyel. Ezzel a konfiggal nagyon többet nem lehet elvárni/kihozni. Sokkal lassabban merül, mint a G3, vagy a G4. Itt még 30%-al is simán nekimegyek egy egész napnak.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Roland8622 #5937 üzenetére
Én is erről az oldalról szedtem le gcam-ot, csak másik fajtát. Lehet, jó, csak nem kompatibilis 7.1.1-el. Neked melyik droid van a telón? Én nem frissítettem 8-ra, 9-re, mert nem olvastam túl jókat róluk. Elcseszni meg nem akartam az amúgy meg szinte hibátlanul működő telót. Főleg nem a kamerát.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Roland8622 #5934 üzenetére
Ez milyen alapú gcam? Én még 7.1.1-en vagyok. Nem akarok feljebb menni. Ebből a listából akármit teszek fel, mindre azt írja, hogy "gond volt a csomag elemzésekor".
-
Varoz
addikt
válasz
Agyaltam a Szifonon én is, de lábrázást kapok az iOS-től, így kösz, de kösz nem.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Szia!
Te melyik gcam-ot használod?
Nekem a GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2 Version 8 van fent.
Egyébként szerintem a gyári kamera appal is jó képeket csinál, csak ugye ott nincs annyi opció. Kamerában még mindig ott van a szeren. Sok mai felsős teló nem produkál ilyen minőséget, vagy pedig qrva drágán.
Nekem régóta van DSLR-em, de sok esetben simán kiváltja, ha úgy adódik. -
Varoz
addikt
válasz
Roland8622 #5928 üzenetére
Én 5 év után eltörtem a kijelzőjét is sajnos, így már nem erőlködtem vele, hogy akksi és kijelzőcsere, vettem egy Pixel 6-ost.
Hűen szolgált az U11 és még mindig olyan gyors, mint bármelyik új telefon. Ezt egyik márka se tudja csak a hTC. Kár, hogy nincs már. -
jotzo01
tag
válasz
Roland8622 #5928 üzenetére
Melyik szerviz foglalkozik vele?
Nekem a kijelző csíkozódik az alsó részén, de valószínűleg csak érintkezési hiba lehet, mert ha nagyon melegszik, akkor megjavul. már vettem másik telot, de ezt is használom. -
Varoz
addikt
válasz
Roland8622 #5911 üzenetére
Ne linkelgessük már azt a hányás tesztet! Nettó fika, nem több.
Nekem van U12+-om, nem csak rámondom. Semmi hibája nincs!
Minimális megszokást igényel a gombja, de ennyi.
zsoltictrlEgy-két különbséget leszámítva szinte ugyanaz, mint az U11 és a véleményem is az, hogy a legjobb telefon mai napig. A többi bloatware-s szemétrakás elbújhat mellette. Nagy kár érte, hogy a hTC fejesei ostobák marketingből így csődbe is vitték magukat.
Nincs azóta előrelépés és borítékolhatjuk, hogy ennyi volt.
Arra tippem sincs, hogy a sok hulladék közül melyiket fogom majd megvenni, ha esetleg ez tönkremegy. -
Gabengocia
tag
válasz
Roland8622 #5903 üzenetére
Én GCam 7.3.018 bv Urnyx05-őt használok HTC U11 xml -val. Amit te linkeltél szerinted miben tér el?
-
zsoltictrl
csendes tag
válasz
Roland8622 #5903 üzenetére
Rendben köszi a tanácsot, eddig a kamerát a gyári alkalmazással használtam, lenyűgöz kamera terén, rengeteg por volt az aljzatban így már érthető hogy miért nem kapta rendesen a töltést, sok a nagy tepsi telefon amit nem is szeretek mert zsebben tartani nem mindig lehet és akkor a sulyáról nem is beszélve, nem szeretnék eltérni a HTC től, de most szerintem a cég is meggondolja vagy kétszer hogy dobjon e ki új telefont a mostani helyzetben, mert nem olyan könnyű, de hát én várok még 1 évet és akkor már csak fognak egy remek telefont kiadni
-
Balinov
titán
válasz
Roland8622 #5851 üzenetére
Tipikus type c kaland, fogpiszkálóval nekem sosem sikerült, nálam az ilyen fogtisztito hegyes vége vált be nagyon sokszor [link]
-
válasz
Roland8622 #5705 üzenetére
Vagy csak simán nincs driver hozzá, telefonok közül is csak HTC-vel működik.
Pocee
RHA fülesek nekem beválltak -
Badboys
őstag
válasz
Roland8622 #5728 üzenetére
A fő könyvtárban van egy olyan,hogy ringtones,ha oda teszed nem felejti el. Értelem szerűen rakod nincs probléma
-
hape60
aktív tag
válasz
Roland8622 #5728 üzenetére
-
hape60
aktív tag
válasz
Roland8622 #5698 üzenetére
Szia; volt már nekem is több fajta, ami középen nem ragadt, az szivárványosodott. Ez nem - eddig. ( a weblapon 58 felhasználó 88%-a 5 pontot adott -másnak is tetszett.)
Spigen tokban van, szerintem pont jó a kitöltés . Ha érdekel, teszek fel képet. Nem reklámozni akarom, de ez az ötödik fajta, amivel kísérletezgetek, eddig ez tetszik legjobban; a többi is hasonló árú (vagy több) volt, 1 dolláros üveggel nem próbálkoztam.
Ja, a maszatot sem gyűjti, hasonló, mint a teló eredeti képernyője.(Védőüveg nélkül is használtam kb 2 hónapig, onnan tudom; próbáltam a fényerő növelés miatt, hátha az üveg veszi le. Sajnos, úgy is kevés, de nem akarom üveg nélkül használni.) -
Tiger.
nagyúr
válasz
Roland8622 #5680 üzenetére
Clearplex media.
-
Aryon87
félisten
válasz
Roland8622 #5407 üzenetére
Nagyon eltallatak azt a portot, foleg a portre es az ejjeli mod mukodik faxan vele, plane hogy az ejjeli mod nappal is hasznalhato, sot neha jobb is mint a gyari..
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz
Roland8622 #5387 üzenetére
Nálam nincs sebességgel való probléma, teljesen jó. Sose csinálok factory resetet, így is probléma mentes minden. A hangerő szabályzóról meg annyit, hogy meg lehet majd szokni. Mondjuk nem értem, legtöbb telefonon amin Pie van, lehet állítani hogy csengőhangot vagy médiát állítson, a HTC nem rakta bele. Az órát átrakták, engem speciel nem zavar, a funkcióját ellátja. Eddig még nem találkoztam benne buggal, de majd napok múlva kiderül. Örültem volna mondjuk ha bele kerül a felbontás csökkentése. A sötét módot ti hol találtatok meg?
-
cyber86
őstag
válasz
Roland8622 #5387 üzenetére
Én a memória használattal sose foglalkoztam, mert azért van hogy használja és ami nem kell a memóriába, hogy a másik alkalmazás fusson akkor mást úgyis kiszed onnan és érdekes módon nekem gyorsabbnak tűnik a rendszer, olyan gördülékenyebb de ezen a téren irigylem tesóm telóját xiaomi MI 9 ami még simábban megy. Igaz abba brutál hardver van.
-
errorcode06
őstag
válasz
Roland8622 #3887 üzenetére
Szállítanak Mo.-ra is?
-
Headers
tag
válasz
Köszi a beszámolót!
Majd én is beruházok egyre nemsokára.
Ez nekem már nem meglepő, mindig azt a presetet használom már nagyon régóta. Nekem is az jön be szinte mindenhez.
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz
Poweramp-al nem próbálkoztál? Csak ajánlani tudom. Én amikor még offline hallgattam a zenét, azt használtam mert nem közelítette meg semmi a szintjét. Azóta kijött az új béta is. Mostmár jól néz ki, gyönyörű gesztus vezérlések, tele van okos dolgokkal (hi-res output stb.). Ha nem streamelném a zenét, szerintem még mindig az lenne a nyerő.
-
Headers
tag
válasz
Roland8622 #3856 üzenetére
Csak sikerülni fog.
A beszámolódat pedig majd nagyon várom.
-
Headers
tag
válasz
Roland8622 #3848 üzenetére
Még nem rendeltem, de ennek jónak kellene lennie, mert benne van az a DAC, amit támogat. Jól számoltam, hogy akkor így kb. 7000-re jön ki szállítással együtt? Legalább 10 alatt van.
-
válasz
Roland8622 #3848 üzenetére
Sejthető volt, hogy nem fogja támogatni, mert nincs benne DAC.
-
válasz
Roland8622 #3425 üzenetére
Azt hogy csináltad?
Nem volt valami beragadva a háttérben? -
kano
nagyúr
válasz
Roland8622 #3247 üzenetére
Igen tudom. Ez még bekerül egy neoprén tokba.
-
Darellus92
aktív tag
válasz
Roland8622 #3241 üzenetére
Ha gondolod meg tudom nezni neked, hogy melyik uzletben mikor van keszleten. Vodanal dolgozom es ez siman kiadhato info.
-
jotzo01
tag
válasz
Roland8622 #3239 üzenetére
Ha Htc.com-ról rendeled, akkor lehet, hogy hétvégére a kezedben lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Opel topik
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Forrmell.enn
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest