- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
Őszintén szólva, aki nem csilivili haszontalan cuccokkal telepakolt telefont szeretne, annak ez a legjobb alternatíva. Nem viccelek.
A legjobb szoftver élmény,
Hibátlan kamera és zenei teljesítmény
Szép kijelző
Szép külső
Baromira gyors ujjlenyolmat olvasó
Nagyon jó mikrofonok
Ip67
Jó hangszórókEgyetlen negatívumot tudok felsorakoztatni
Méret
Ha android akkor Pixel vagy EZ
-
FeRRaR1
őstag
Persze, ez a legjobb amit tehetsz, esetleg kérdezd meg őket hogy adnak e másikat vagy elállsz.
Sajnos ez van a mai világban ez bármivel elő fordulhat a tömegtermelésben. Kocsival, elektronikai eszközökkel, bármivel. Elmúlt 5 évben 3 dolgot nekem is cseréltetnem kellett, egy csúcs tápot, egy csúcs deszkát, illetve egy autós kamerát. Ne is gondolkozz rajta, te hibátlan termékért fizettél.
-
Dracula
őstag
Sajnos, én ezt nem tudtam előre... A korábbi hozzá vett (2e) fólia nem pont ehhez való volt. Egyrészt lent nem a gomb vonalát követte, hanem feljebb ért, másrészt felül el is fedte a szelfi kamerát
Ha valaki tud méret pontos üveg fóliát, szóljon... Addig marad ez. Lemosni persze tényleg nem fogom...
-
FeRRaR1
őstag
Nem, mert ha egy gomb lenne, akkor utána még fel kellene oldani a kijelzőt, így meg mivel két oldalon érzékel, egyből nyitja a programot, illetve sokkal kisebb a véletlen indítás/nyitás aránya szinte 0.
Mindegy, nem vita indításnak szántam, szerintem hasznos nagyon is, akiknek mutattam nekik is tetszett. Ahogy benyúlsz a zsebedbe, már elővételkor nyomod, mire elő húzod már rég megy a kamera, azonnal fotózhatsz.
-
FeRRaR1
őstag
-
Aryon87
félisten
Nekem az EMUI nagyon bejött, kiválóan van optimalizálva. Anno mikor Mate9-ről váltottam S7edge-re, egyből feltűnt a 2 telefon közti sebességkülönbség a Huawei javára..
Én használom a szorítást, semmi baja, nyekeregni se nyekereg. Üvegfólia van a kijelzőn, hát jó 1, 1.5mm "hézag" van a kijelző széléig.
-
Aryon87
félisten
Igen, a G6 egyik ütőkártyája a wide kamera, azt én is szerettem, nem egy helyzetben jött jól. Maga a telefon is jó, de ahogy a tesztje is írja, biztonsági telefon.
Amint egy erős terhelést kap, a szoftver abban a pillanatban lekorlátozza az egészet. Nálam legalábbis megtette:
4 magot lekapcsolta, a másik 4-et felezte. Proci 80%-on pörgött, az egész rendszer meg akadozott, és tűzforró volt a telefon.
Na most múltkor az U11-et sikerült fullra leterhelnem. Nem kapcsolt le semmit, nem pörgette a procit, egyedül a rendszer kezdett döcögni csak. Viszont azt az állapotot más telefon már régen egy restarttal díjazta volna.
Na ezért nem akarom eladni a telefont. Pedig a Mate10 és V30 erősen csábít..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest