- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
mocsyzozi
tag
Ok!
-
mocsyzozi
tag
Csak azert hogy tudjatok a telemax ujra visszakuldte a telefont arra hivatkozva hogy nem az europai piacra keszult,raadasul meg illegalis szoftver van rajta es nem javitjak mivel nem tudnak alkatreszt beszerezni hozza!Kertem a firstphon-t hogy az osszes iratot masoljak le amit a telemax kuldott a javitassal kapcsolatban es osszecsomagolom a keszukeket es vissza kuldom a HTC -nek!
Ferob:Abban segits nekem hogy ird meg hogy hol van a HTC kozpontja ahova vissza kuldhetem a keszuleket!
Udv:Zoli
Ja igen ha vakaki nincs kepben a telefon tokeletes csak a hatlapjan tort ossze az uveg.... -
mocsyzozi
tag
Ma vissza érkezet a teló a first phone-ba.......A munkalapon az van a telefon nem javítható gariba....(.Amikor leadtam a telót a munkalapon beixelték hogy készpénzes javítás......mivel törött a hátlap) Szeptember 21.-én adtam le a készüléket javításra!!!
No comment! Szép napot mindenkinek!
-
mocsyzozi
tag
válasz
FeRRaR1 #1919 üzenetére
Szerinted a gördülékeny garanciális javítás nem számít??Neked elgurult a gyógyszered!Nagyon megnézném a fejedet ha a te telóddal történne valami hiba és hetekre nélkülöznöd kéne mert nem müködik a szervíz háttér.....
Csak abba gondolj bele ha a x-y márkájú felső kategóriás kocsidon kitörne a szélvédő és hetekig nem tudnád használni mert a szerviz nem tudja megjavítani akkor hogyan állnál dologhoz és a márkához....?????
De nem akarok vitatkozni senkivel nekem ez a véleményem ha valakit érdekel akkor elgondolkodik rajta ha nem akkor elsiklik felette!Részemről lezártam az ügyet! -
mocsyzozi
tag
válasz
kekkola #1902 üzenetére
Nem akarlak befolyásolni de olvasd vissza a hozzászólásaimat és utána NAGYON gondold meg ,hogy akarsz e Magyarországon HTC készüléket venni(egyébként a telefon jó minőségű),mert garanciális háttere az KRITIKÁN aluli!
Nekem hosszú hetek óta odavan a készülékem egy nyamvadt hátlap csere miatt,(pedig a hivatalos szerviz partnernél adtam le) de még csak árajánlatot sem kaptam a javításról...... -
mocsyzozi
tag
válasz
mjani1172 #1764 üzenetére
Teljes mértékben igazat adok neked ez már nem az a HTC ami tíz éve volt....már nincs pénz a fejlesztésre...előre mutató újítás már nincs,mindig csak beállnak a sorba egy jó telefonnal...de már nem tudnak kirukkolni semmi ütős dologgal...pl amikor megjelent a toch diamond konkrétan seggre ültem a gyönyörtől.....emlékeztek amikor piacra dobta a 3D kijelzőjű telefonját????Mindenki beájult tőle...megjelent az M7 óriásit durrant....most meg semmi extra csak egy drága jó telefon a sok közül, pocsék szervizháttérrel...
Na ezért fordulnak el a márkától a még ilyen megrögzött HTC-fan is mint én.....voltam....... -
mocsyzozi
tag
aha szerintem rosszul közelítesz a dologhoz ......NINCS MAGYARORSZÁGI SZERVIZE A HTC-nek!!!!
Vagy a Média Mark-ban adod le a telót(ahol NAGYON felkészült képzett eladók vannak vagy a First Phone-nál.ahol ugyanaz a helyzet.....
Nincs más alternatíva!levelet meg hagy ne keljen írnia senkinek angolul ha szervizeltetni akarja a telefonját!
Azt kívánom a közeljövőben ne legyen ilyen szervíz problémád mert szerintem te be fonnád a szemöldököd ha ugyanez megtörténne veled! -
mocsyzozi
tag
Ma telefonáltam a first phone-ba a három hete leadott készülékem után(mivel valakit érdekelne és tudnom kellett volna mikor lesz kész) aztán kiderült,hogy a mai nap visszaérkezett a készülék JAVÍTATLANUL mivel valami tmx rendszerük elromlott és nem kapták meg a javítási árajánlatokat!!!!!????DE a mai naptól újra jó és visszaküldik a telefont újra.........na erre varjatok gombot!!!!! Hányok az egésztől.......
Most akkor rettegjen minden HTC tulaj hogy nehogy elromoljon vagy leessen a készüléke mert a javítás nem lesz egyszerű......... -
mocsyzozi
tag
válasz
mjani1172 #1588 üzenetére
igaz....note8
igazábol mivel ugyan azt a procit használja szinte minden csúcs telefon ezért, minimális különbségek vannak a telók között...ízlés dolga ki mit akar, én beájultam a ceruzától nekem nagyon bejött és nem is gondoltam volna hogy enyire praktikus .....ami még fontos
-nekem- hogy tudja a vezeték nélküli töltést és igy legalább ki tudom használni mivel a kocsim is tudja....
Viszont hangban elég gyenge szerintem minden gyártó ráver egy kört....
Aksi teljesítményben is többet tud egyenlőre mint az U11...
A kamerát igazábol nem használom úgyhogy nyilatkozni nem tudok róla
azért annyit tanultam a dologból hogy nem alkotok olyan dologról véleményt amit ki sem próbáltam...
Valaki azt mondta volna fél éve,hogy note8-am lesz azt kiröhögtem volna....és lám.....
Na akkor most darabokra téphettek... -
mocsyzozi
tag
válasz
CptAdamica #1585 üzenetére
oké megértem hogy baszogatni kellene őket,de ez nem az én pályám,még ha igazából ez lenne a legjobb megoldás....majd megjön amikor megjön......tájékoztatni foglak benneteket azonnal!
üdv:Zoli -
mocsyzozi
tag
válasz
CptAdamica #1578 üzenetére
nem rugózik itt senki rajta, ti érdeklődtetek mi a helyzet a gariba leadott telókkal ,de ha valaki kifizet közel 3 kilót egy telóért az minél előbb szeretné újra a zsebében tudni!!!(megjegyzem még mindig semmi hír a telefonról se arról hogy mennyiért cserélik a hátlapot)De ezt már elengedtem ha visszajön valaha úgyis eladom,mert a mostani megmarad (remélem ezzel több szerencsém lesz.....)
-
mocsyzozi
tag
válasz
spawn21 #1553 üzenetére
Ha a HTC harcba szall a vilag legjobb gyartoja cimert akkor nem csak a keszuleket kell legyartania hanem megfelelo szerviz hatteret is kellene biztositania...de ne vitatkozzunk ezen mert partalan vita lesz belole!Majd az uj tulaj atalakitja a mostani docogos nyogvenyelos rendszert!!
-
mocsyzozi
tag
a FirstPhone-nal adtam le az Oktogonnál majd két hete de még nem keresett senki az ügyben se telefon se egy árajánlat......... azért ez elég vicces 2017-ben,,,,,muszáj voltam másik telót venni mert az élet nem áll+.....teljesen leépíti magát a htc.......pedig nálam nagyobb fan kevés van itt a fórumom.....én még i-mate jam-el kezdtem....Úgyhogy sok sikert és türelmet a javításhoz....... bocs ha ironikus voltam de ez van....
mocsyzozi
tag
ez már egy fotós topic lett????
-
mocsyzozi
tag
szerintem is így lehetett de igazából nem vettem észre mikor történt többször leejtettem már kocsiból ki be szálláskor de olyan brutál nagy ütést sosem kapott...szerencsétlenül esett a kamera környékén valami kiálló dologra...na de mind1 ettől még zajlik az élet tovább...szerintem 50 ezerből "megúszom"...
mocsyzozi
tag
leadtam a telót javításra.......
-
mocsyzozi
tag
Gyári tokban volt észre sem vettem mikor történt a kijelzőn nincs repedés csak a hátsó üveg.... a feleségem szolt a kocsiban hogy olyan furcsa a kamera körül valami....levettem a tokot és igy nézett ki....ráadásul millió kis üvegszilánk van rajta és még szúr is....na mindegy küldöm javíttatni...arról ne beszéljünk menyibe van....ez az én hülyeségem....persze el is kocsmázhatnám mint hogy prémium telókat vegyek....
mocsyzozi
tag
azért ez elég jól néz így ki....pedig rajta volt a gyári tok.....
-
mocsyzozi
tag
Igen,a legfőbb ok a szín, ki vagyok tőle bukva....igazából ez egy csajnak való telefon....Amúgy nem hirdetketem sehol mert csak a HTC fanok vesznek ilyen készüléket....Nekem 310-ben van ha érdekel valakit rácsap ha nem akkor megmarad,max kap egy olyan tokot amiben nem látszik a szín...
Az aksi merülésem viszont megoldódott rájöttem hogy amikor külföldön vagyok a határ túloldalán, akkor a két sim a hálózatok közti keresgetés és ide váltogatás miatt szívja az aksit...Most két napig itthon voltam és nem merült olyan brutálisan az aksi,este 10-kor még 18%-on volt amikor rátettem a töltőre...
mocsyzozi
tag
Brutál???Én reggel nyolckor húztam le a töltőről délután fél ötkor már csak 15% volt fél hétre feladta a küzdelmet és kikapcsolt....Pedig teljesen normális napom volt pár telefon kb. másfél óra traffi hunter no videó nó játék nó zene....kicsit pipa vagyok nem lesz igy jó legalább 1 napot bírjon ki normálisan...valami ötlet hogy miért merül ilyen gyorsan???Ja és tegnap is ugyanígy jártam (de akkor volt töltőm és rá tudtam tenni)
-
mocsyzozi
tag
Köszi akkor telepítek rá valamit!
-
mocsyzozi
tag
lehet hogy én vagyok vak de nem találok rajta fájlkezelot....!!???
-
mocsyzozi
tag
pü ment
. -
mocsyzozi
tag
Beüzemeltem zajlik az ismerkedés eddig minden rendben viszont a piros szín nem taglózott le úgyhogy emiatt senki ne bánkódjon....igazából nem is piros hanem rózsaszín ami bizonyos szögből nézve aranyra vált
-
mocsyzozi
tag
ok! Köszi a válaszokat!
-
mocsyzozi
tag
szerintetek tölthetem a telót a one+T töltőjével? Mivel nincs átalakítóm a sajátjához....
-
mocsyzozi
tag
pü ment....
-
mocsyzozi
tag
Megjött a teló most vámolják.......
-
mocsyzozi
tag
Megrendeltem Hong-Kong-ból a telót kiváncsi vagyok hogy mikor jön meg és milyen lesz a 6GB verzió.....
-
mocsyzozi
tag
Köszi a korrekt és részletes választ eldöntöttem kockáztatok mert szükségem van a két kártyára és a 128 gb háttér tárra.....Amúgy most is egy one +3T használok azt is macerás lenne szervizeltetni de nincs is vele semmi gond,,Remélem a HTC is hozza a régi elvárásaimat ,mert az M8 után megálltam és váltottam mert csalódásnak éreztem a többit...
mocsyzozi
tag
Sziasztok!Ha az Ebay-ről rendelnék Írországból egy 128 gb-ost az lehetne magyarosítani és garanciát érvényesíteni rá?
üdv:Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest