- iPhone topik
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterlevente
csendes tag
Sziasztok!
Anno az U11-em mellé járt egy under armour egészségszett (mérleg, fitnesz óra, pulzusmérő szalag). A mérleg nem indul el, két éve került a dobozba, addig rendben tette a dolgát. Karkötő működik, de sok nem látszik már a kijelzőn..a pulzusmérő érintetlen. Dobozában, minden része megvan.
Hátha van Köztetek olyan, akit érdekelne így is, valami jelképes áron. Ha így van, írjatok! -
peterlevente
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg android auto kapcsán tudtok segíteni? Egy ideig szépen működött az alkalmazás, de aztán összedugáskor automatikusan elindítja a mirror linket, amivel nem enged csatlakozni az AAhoz. Kiírja a kocsi kijelzője, h egyes alkalmazások hiányoznak, töltsem le. Már kényszerített leállítást is próbáltam, de újra indítja a ML-t a telo.
Köszönöm, ha lenne valakinek valami ötlete! -
peterlevente
csendes tag
A kamera leállás kapcsán visszaállítottam a gyári beállításokat, de sajnos nem tudok tovább lépni már az elején. Elfogadom a HTC végfelhasználói szabályzatát, de utána a Google fiókba belépésnél kidobja, h a Google setup és utána a Google play szolgáltatás leáll. És indul elölről az egész..
Mi a megoldás?Nagyon köszönöm a segítséget!
-
peterlevente
csendes tag
Sziasztok!
Htc U11 kamerával sajnos probléma adódott. Számos fotó készítése után hirtelen nem tudott fókuszálni, homályos lett a kép, azóta már be sem enged lépni a kamerába, "kamerát nem lehet elindítani" üzenet jelenik meg. A lámpa funkció is inaktív lett. Mit lehet tenni?Köszönöm előre is!
-
peterlevente
csendes tag
-
peterlevente
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete frissítettem 9.0-ra, azóta a boost+ magától megy. A gondom a messengerrel van, meg akarok nyitni egy beszélgetést állapotsávból, kiírja, h automatikusan optimalizálja a futását, és nem történik semmi.. Sokadig kattintásra nyitja csak meg. De a boostban nincs az alkalmazások között a messenger, h kikapcsolhassam. Hogy tudom kikapcsolni?
Illetve a sense companion lépésszámlálója is megadta magát, szépen lement napi 1 lépésre és nem változik. Mozgásérzékelővel lehet gond?Köszi előre is! :)
-
peterlevente
csendes tag
válasz
Ununqatrium #4839 üzenetére
Azt csináltam amit ferob javasolt, teljesen lemerítettem normál használattal, majd max-ra feltöltöttem. Azóta többször is használtam olyan körülmények között amikor a hibát produkálta, de nem jelentkezett azóta a hiba. Lekopogom, használt neki.
Még egyszer köszi ferob a tanácsot!
-
peterlevente
csendes tag
válasz
Darellus92 #4782 üzenetére
Hát ez remekül hangzik, nincs még egy éves se a mobil. Azért gondoltam a hideg időre, mert amikor ezek előfordultak, akár GPS előtt vagy után, huzamosabb ideig a szabadban volt velem mínuszokban, főleg kézben nem csak zsebben, fotózás miatt pl.
-
peterlevente
csendes tag
Sziasztok!
U11-em akksija ezen a télen már kb. 4. alkalommal produkálja, h 60%os töltöttségről GPS közben leesik hirtelen 20%ra, és bekapcsol a takarékos üzemmód, GPS ki minimális használat, és így kb 2 órán át simán elvan, 1-2%ot esik le, majd töltőre rakva kb negyed óra alatt visszamegy 70%ra.. Hideg miatt produkálja ezt vagy komolyabb baja is lehet/lesz majd? Köszi!! -
peterlevente
csendes tag
Sziasztok! Lassan 5 hónapja használom a mobilt, eddig apróságokon kívül minden szuper. De kB 1 hónapja kezdte, h a bekapcs gomb lenyomásra, mielőtt még a funkciót betölti megakad egy ponton.. Nem gyakran, de zavaró. Anno nexus 5tel jártam így, ott a végén már annyira laza volt a gomb, h érintés nélkül is ki be kapcsolgatta. Csak gombot nem lehetett cserélni, csak kompletten.. Nem lett volna olcsó.. Járhatok így most is?
Köszi!
-
peterlevente
csendes tag
válasz
_Moriarty_ #3705 üzenetére
Próbáld meg a hang és értesítéseken belül, speciális és az egyes alkalmazások értesítési beállításainal. Válaszd ki, h megjelenítse a rendszer alkalmazásokat is. Ott lesz olyan, h android rendszer, azon belül pedig, h "a háttérben még futnak alkalmazások" opció, azt kapcsold ki. Én így tüntettem el.
-
peterlevente
csendes tag
-
peterlevente
csendes tag
Sziasztok! Pár napja van meg a teló és nagyon tetszik. Viszont van apróság ami kikészít
biztos tudtok segíteni, mert tuti én vagyok a balf...! 1. Íráshoz a gyári bill. használom, nekem bejön, de google keresésnél vagy neten jelszó beírásnál állandóan külön be kell kapcsolnom az elorejelzest a vessző hosszú nyomással. 2. Viber üzenet jön, nem akarom, hogy rezegjen, mégis ha rezgő módra teszem a mobilt, rezeg. Ha sima hang mód van, akkor csipog de nem rezeg
messenger nem rezeg ígyse úgyse pl. 3. Blinkfeed szeretem, viszont indexen kívül nem enged más forrást hozzáadni, hiába megyek rá, h új hozzáadása nem talál.
Köszi előre is, ha kiokítotok végre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spórolós topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest