- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dredjudge84 #4555 üzenetére
Ez nettó hülyeség
Gyári szerviz javít fizetősen is. Persze nem az van, hogy bemész az utcasarkon lévő sufniGSM és szervizbe, mert ehhez nincs alkatrész bárkinek. De van így jópár márka, csak példaképp az OnePlus is ugyanez...
(#4557) kano az azért máshol sem ördögtől való, hogy bevizsgálási díjat kérnek a fizetős javítás előtt (amiért kapsz egy árajánlatot, ami annyi lesz és nem több), amit aztán ha kéred akkor beszámolnak (vagy még azt se)... Dolgozik vele valaki, szétszedi, stb, de legalább ránéz: ez idő.
-
kano
nagyúr
válasz
Ezt én sem értem. Javítanák fizetősben a telefont, de nem tudnak előzetes kb. árat sem mondani csak 5k-s bevizsgálás után.
-
kekkola
senior tag
válasz
Hol olvastad azt, hogy a gyári szervíz nem tud fizetősben javítani (garancián kívüli javítás)?
-
válasz
dredjudge84 #4550 üzenetére
Miért kéne országonként szervizt üzemeltetnie bármelyik gyártónak? Azt kell biztosítania, hogy be tudd adni valahol (TMX pl, ami nem csak a htc-vel kapcsolatban látja el ezt a feladatot, hanem más márkákkal is: Lenovo, Motorola pl) és megjavítsák a törvényes határidőn belül. Nyilván vannak ebben jobban és rosszabbul működő szervizelési gyakorlatok, de a törvénynek megfelel az, amit a htc nyújt.
-
ferob
őstag
válasz
dredjudge84 #4550 üzenetére
A kettőknek semmi köze egymáshoz, ajánlom átolvasásra az előző hozzászólásaimat.
-
ferob
őstag
válasz
dredjudge84 #4547 üzenetére
Ami ugye egyáltalán nem garancia a szakszerű javításra, és bárhol, ahol megjavítják, ha visszamész pl. 2 hónap múlva, akkor minimum elhajtanak, de semmiképp sem javítják meg újra ingyen, amit viszont a regionális gyártói szerviz ingyen megtesz, ha a javítás kapcsán továbbra is fennáll vagy ismét meghibásodik.
Volt már pár eset az évek során, amikor valaki talált szervizt, ahol elvállalták a HTC készüléket mindent megígérve, de később csak a fejfájás volt belőle, mert ezek a szervizek kb. olyan felszereltséggel és/vagy "szakemberrel" rendelkeznek az ilyen készülékek kapcsán, amivé bárki át tud alakulni egy pár ezer forintos AliExpress bevásárlással.
Azért ugye látod te is azt, hogy ez nem a gyártó sara, de végképp nem probléma, inkább csak saját magadat véded meg azzal, hogy nem sikerül ilyen helyekre beadni, hogy próbálkozzanak a javítással.Továbbá, ha a regionális szerviz elutasítja a garancia keretében történő javítását a készüléknek a külső behatás okozta sérülések miatt, akkor is legkevésbé a gyártó lesz a hibás, mert ennyi erővel azt is nézhetjük, hogy miért halogattad a javíttatást, elvégre bármikor benne volt a pakliban, hogy leejted és akkor ott a következő probléma.
-
kano
nagyúr
válasz
dredjudge84 #4524 üzenetére
Én sem veszek többet HTC-t az biztos, de ennek ellenére ez az U11 nem rossz, amíg nem kell javíttatni.
-
kekkola
senior tag
válasz
dredjudge84 #4524 üzenetére
Sztem azzal a problémával, amit leírtál bármelyik gyártó esetén bajban lennél... A Mate10Pro is cserepesre törhet, ha elejted és simán ráfoghatják az egyéb meghibásodást (usb port) erre. Garancián kívüli szervíz ugyancsak eléggé zsebbe nyúlós bármelyik gyártó esetén. Nyilván bosszantó a dolog, hogy halogattad a szervízbe adást (mondjuk azt nem tudom miért?!) és közben rommá törted a hátlapot, de szvsz ez legkevésbé sem a készülék hibája.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
dredjudge84 #4521 üzenetére
Nincs. Emailt irhatsz 2 hét alatt kapsz valami béna választ.
-
dredjudge84
őstag
válasz
dredjudge84 #4476 üzenetére
Na elküldtem gariba, hátha. Remélem megcsinálják, ha nem így jártam.
-
wgaborw
tag
válasz
dredjudge84 #4487 üzenetére
Na igen, a végén a CTDInél kötött ki...
-
wgaborw
tag
válasz
dredjudge84 #4476 üzenetére
Szia, a MediaMarktok hivatalos Telemax átvevőpontok. Nekem kb 1 hét után adtak ajánlatot, amit ha elfogadsz, akkor megcsinálják, ha nem akkor visszaküldik a befogadó MediaMarktba. A leadáskor ki kell fizetni a bevizsgálás díját, ami nem egészen 5000Ft, ha kéred a javítást akkor elvileg beszámítják. Számla és doboz azért célszerű, mert a készüléken kívül nincs serial így azt a dobozról fogják leolvasni. A számla nálam arra kellett, hogy a készülék eredeti árát fel tudják tüntetni a papíron, amit kapsz. Az enyém eMAG vásárlás volt, őket ez a része nem érdekli. Én végül nem csináltattam meg a kijelzőt, túl volt a lélektani határon...
-
FGyula30
aktív tag
válasz
dredjudge84 #4273 üzenetére
Kábel csere.
Blitzwolf pl -
kekkola
senior tag
válasz
Valószínűleg az usb csati gatya lett, nekem ugyanez volt. Szervíz.
-
Varoz
addikt
válasz
Kábel!
Hiába nem látod, cseréld le másik minőségi kábelre és rájössz! -
opr
nagyúr
válasz
Nekem az elozo telonal volt ilyen hiba, a csatlakozo kifujkalasa/kitakaritasa aranyat ert. Meglepo tud lenni, mennyi retek bele tud menni akkor is, ha vigyaz ra az ember. Hatha bejon neked is.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
dredjudge84 #4165 üzenetére
S9 augusztusi security van.
-
Nahát!
tag
válasz
dredjudge84 #4147 üzenetére
Nálam is, gyári kábellel hibátlan, nem gyárival többször is lassú töltéssel indul, újra csatlakoztatva (esetleg 2-3x) elindul a gyors töltés.
-
kekkola
senior tag
válasz
Vagy a kábel vagy a töltőfej vagy az usb portod hibás.
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
A seurity patch valoban tavalyi.
A lassu toltes nekem akkor volt (regebbi HTC modelleknel), amikor a toltokabel nem a gyari volt.
-
kano
nagyúr
válasz
dredjudge84 #3762 üzenetére
Mert a gyártó már fél lábbal a sírban van. U12-re koncentrálnak és nincs túl sok fejlesztőjük. Azért tényleg égés egy csúcsnál, hogy cirka fél éves az utolsó frissítés. És ez igaz az U11+ -ra is.
Ettől még szeretem a telefont. -
Badboys
őstag
válasz
dredjudge84 #3754 üzenetére
Neked bukott ,nálam meg a valóság és továbbra is azt mondom,hogy ingyen sem kellene a hüvely,de ez legyen az én problémám. Te meg azt veszel amit akarsz. P9 még járna neki a 8. akármennyi nem kapja meg .Marad a 7. valahol, mind kettő itt van mellettem egyik a páromé másik a gyereké. Most már ő is azt mondja soha többet hüvely. Egyébként részemről befejezve. Te is azt csinálsz amit akarsz, én meg végképp főleg itt mert ez HTC oldal. Gondolom érthetően írtam. kössz
-
válasz
dredjudge84 #3754 üzenetére
Túl van lihegve. Ennyi erővel mindenki kidobhatná a másfél két éves készülékét ami már nem támogatott. A mai napig hibátlanul lehet használni android 5 és 6 verziójú telefonokat és senki nem rokkant még bele. Amit itt a fórumon egyesek nyomnak frissítés témában az nevetséges.
Abban is biztos vagyok, hogy az U11 fog frissítéseket kapni... -
válasz
dredjudge84 #3748 üzenetére
Igazából az túl sokat nem jelent.
A hibákat amit egy ilyen frissítés orvosol, lehet hogy az adott készüléket egyáltalán nem érinti, mert a gyártó már korábban megoldotta a problémát, vagy korábbi frissítébe már belerakta. -
válasz
dredjudge84 #3748 üzenetére
És valami gond van vele amúgy, vagy csak a számadatok zavarnak?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
dredjudge84 #3651 üzenetére
Akkor még nem volt a kezedben S8.
Az u11 gördülékenyebb.
-
válasz
dredjudge84 #3651 üzenetére
Nekem előtte Nexus 5 és OnePlus One volt, mindkettő gyári és nem gyári rendszerrel.
A legjobb sebességre a 1+1 volt custom rommal, de nagyon nem volt stabil.
Üzemidő szempontjából a Nexus 5 volt a legjobb 4.4-es custom rommal.
Az U11 viszont mindháromból nagyon jó.
Nekem lassulás leginkább a szarul megírt appokban van. -
Badboys
őstag
válasz
dredjudge84 #3603 üzenetére
A páromnak P10 van ingyen sem kellene.
-
kano
nagyúr
válasz
dredjudge84 #3603 üzenetére
Nekem is ez az egyetlen bajom ezzel a készülékkel. SD 835 és laggol a szoftvere esetenként. De nincs igény custom romokra...
-
kano
nagyúr
válasz
dredjudge84 #3604 üzenetére
Vehettél volna most 500EUR-ért a német MM-ban.
-
Aryon87
félisten
válasz
dredjudge84 #3604 üzenetére
Koszi, de nem szandekozom most lecserelni a Matet
-
törölt tag
válasz
dredjudge84 #3551 üzenetére
ezt hívják nyomáspróbának, adott vízmagasságnak megvan a szabvány nyomása, ha adott telefon azt tudja, akkor nem mondhatja, hogy vizet kapott nem ér a játék.
nyilván te tudod, hogy milyen mély vízbe került, ha benne van a szabványban, erőltetni kell a dolgot, ha nem, el kell engedni.
nyilván mondhatod, hogy csak 0,5m mély kádban volt, aztán meg valójában 30m mélyen a tengerben. logikus hogy bepróbálkozol, de azért naaaa.. -
válasz
dredjudge84 #3539 üzenetére
Kb ugyanúgy szól, mint a gyári adapterrel.
Nekem egy RHA 750i-m van és teljesen jól meghajtja. -
ghiottone
nagyúr
válasz
dredjudge84 #3539 üzenetére
Beállítások - Kijelző - szín profilnál átraktad élénkre?
-
válasz
dredjudge84 #3525 üzenetére
A BT Android 8 óta 5.0-ás.
Én rendeltem a kolléga által linkelt Moshi átalakítót. -
BenHans
addikt
válasz
dredjudge84 #3525 üzenetére
Szia!
Ilyet keress.
Vagy hasonló Made for Google terméket.
De valaki mintha rendelt volna hasonlót, majdcsak jelzi hogy milyet és honnan...
---- ----
Beázás témához. Rég mondom, hogy óvatosan ezzel a IP minősítéssel, mert szép és jó, csak ha mégis beázik, (Sony és Samsung is ázott már be) valószínű elhajtanak ha gariban szeretnéd javíttatni.
Vonatkoztassunk el a reklámoktól és eszünkbe juthat a klór és a só is, ez nekik is eszükbe jut amikor elküldenek. Plusz idővel az illesztések, szigetelések is gyengülhetnek, játék során melegszik, nyáron pláne utána télen hideg van... -
dredjudge84
őstag
válasz
dredjudge84 #3517 üzenetére
Megoldottam! Mikor feldobja a frissítést, rá kell menni, hogy töltse le, majd ha letöltötte, ki kell választani, hogy ne telepítse! És utána békén hagy.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
dredjudge84 #3517 üzenetére
Miért nem?
Keresgélj, hátha lesz valami. -
ghiottone
nagyúr
válasz
dredjudge84 #3513 üzenetére
Próbáld meg a kollega javaslata alapján az AutoNotification appot.
-
dredjudge84
őstag
válasz
dredjudge84 #3509 üzenetére
Erre valaki? Mindig az arcomba tolja hogy frissítsek. De nem szeretnék.
-
Badboys
őstag
válasz
dredjudge84 #3462 üzenetére
Röviden a frissítés nem jelent feltétlen lassulást ez nem samu meg többi szarság. Viszont te döntöd el frissítesz vagy sem. Nem tapasztaltam lassulást.
-
Balinov
titán
válasz
dredjudge84 #3434 üzenetére
Azt tudod ugye hogy nagy valószínűséggel bontott (dobozú) példányt kaptál? Vagy a doboz fólia érintetlen volt?
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
dredjudge84 #3431 üzenetére
Az a HTC szett része. Reklamacio
-
errorcode06
őstag
válasz
dredjudge84 #3431 üzenetére
Reklamálj!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest