- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
jotzo01 #5421 üzenetére
Lightroom. Akár mobilon (könnyebb és gyorsabb) akár PC-n.
Van mikor megéri, de az U11 a gyárival is nagyon frankó. Van rá Gcam is, azzal szuper portrékat és éjjeli módos képeket is lehet csinálni, de az alapmód is is használható, jobban kezeli az ellenfényeket mint a gyári kamera. -
Aryon87
félisten
válasz
Roland8622 #5407 üzenetére
Nagyon eltallatak azt a portot, foleg a portre es az ejjeli mod mukodik faxan vele, plane hogy az ejjeli mod nappal is hasznalhato, sot neha jobb is mint a gyari..
-
Aryon87
félisten
P30Pro az ejszakai fotozasban remekel, ugyanakkor nappal is jo a mai viszonylatban. Az U11 viszont a nyers fotozasban eros, bar az ellenfenyt es magas fenyeket nem szereti.
Feltetelezem hogy a legelso link a legujabb Gcam port, jonak kell lennie. Legutobb mikor nalam volt az U11 par napig, akkor az ejjeli mod is egesz frankon ment vele. A portre mod is jol mukodott. Nekem erre a 2 funkciora kellett.
-
Aryon87
félisten
Sracok, tud valaki valamit a telekomos rendelhetosegrol? Mert az oldal azt irja nem kaphato a telo, de a megrendeles gomb aktiv.. mas hasonlo telonal nincs ilyen opcio.
-
Aryon87
félisten
Ha jot akartok magatoknak... [link]
-
Aryon87
félisten
válasz
CptAdamica #4982 üzenetére
Forditva kellene mennie, de legalabb kiadjak...
Bar hiszem ha latom... -
Aryon87
félisten
válasz
CptAdamica #4798 üzenetére
En is azt mondom kar ertuk, mert popec stabil telefonokat adtak ki az utobbi evekben. Elso U11-em szerettem, a masodiknal mar nem volt meg a wow faktor + az oreo altal romlott uzemido is keseru szajizt hagyott maga utan, plane hogy a Nugatra nem is lehet csak ugy visszamenni. Egy U12+ szeretnek ugyan, de elerhetetlen es ugye az se kapja ugy a dolgokat ahogy kellene (tudtommal a Pitet mar meg kellett volna kapnia). Hogy a hasznalt paici dolgokat ne is emlitsem ...
-
Aryon87
félisten
válasz
CptAdamica #4793 üzenetére
Mondtam hogy support teren nulla lett..
Plane ha mar a 12+ se kap.. -
Aryon87
félisten
válasz
Kobun1980 #4740 üzenetére
Nem neveznem palfordulasnak, csak most a masodik U11-nel mar nem ereztem azt a wow faktort mint az elsonel. Az Oreo semmi ujat nem hozott neki, az uzemidon is rontott sokat, a tavalyi sokkal jobban birta.
Meg inkabb a HTC hozzaallasa nem tetszik, hogy letojja a telefont.
Jo telefon, ez nem vitas, de valoszinuleg elkenyelmesedtem a Huawei jovoltabol, es hianyoztak a funkcioi -
Aryon87
félisten
válasz
gmatyi88 #4730 üzenetére
Attól függ mi a fontosabb, mire használnád leginkább (telefonáláson kívül
)
U11 vacak frissítés terén (kéne kapja a pitét, de még távlatba sincs, nemhogy bármi infó..), és ennek is 2.5D kerekített kijelzője van, szal fólia ide vagy oda, nem fog teljesen védeni.
P20-at javaslom neked.
U11 stock droid rendszerrel van, nem túl jó üzemidővel, cserébe a rendszer stabil, videóban és fotóban jó, de fapados szoftverrel, valamint kiemelkedő hangzási képességgel és ha el akarod majd adni, azzal is számolj, hogy szinte lehetetlen..
A P20 az akkuban ezt megeszi, kamerában 3x annyira sokszínűbb (főleg éjjel) és frissítéseket is kap (elvileg most kapta meg a Pitét, vagy mostanság fogja megkapni), pláne hogy idei évjárat.
Írom mindezt úgy, hogy tavaly volt U11-em 5 hónapig, amit a Note8 követett 2 hónapig, idén volt Mate10Pro-m 8 hónapig, majd egy kis ideig megint U11 (úgy 1 hónapig ami még júniusi!!! szinten volt, hamer el is adtam), és jelenleg a Xiaominál vagyok (Pocophone F1)... -
Aryon87
félisten
No ismételten elköszönök tőletek, U11 ment, Pocophone jött. Van különbség a 2 teló közt, főleg szoftverben ugyebár (és üzemidőben is)
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz
CptAdamica #4677 üzenetére
Amit az eddigiek alapjan tapasztaltam, pont hogy erosebbnek latom.
-
Aryon87
félisten
Érdekességképpen feltettem ide pár éjjeli képet, amint az újabb Gcam-ot próbáltam. Nem a minőség a lényeg itt, hanem hogy mi a különbség a gyári kamera ill a google camera közt + hogy az éjjeli mód is működik szerintem egész jól. Állvánnyal valószínűsítem, hogy jobb is lehet minőségileg. Lehet teszek egy próbát vasárnap este, csak ne lenne rohadt hideg..
Link -
Aryon87
félisten
válasz
Ununqatrium #4662 üzenetére
Passz. Sztem megcsinalja.
-
Aryon87
félisten
válasz
Ununqatrium #4658 üzenetére
Azzal nem artasz vele, sot idonkent erdemes is csinalni.
Viszont eleg macera bejutni oda, hogy elvegezd.Telo kikapcs, utana powergomb es hangero fel egyuttes nyomasa mig a logo megjelenik, akkor elenged. Bejon a menu, le kell menni a recovery reszhez, majd power gombbal megerosited. Ezt kovetoen egy ujraindulas szerut produkal, es beugrik egy szep piros haromszog felkialtojellel. Itt asszem ismet nyomni kell egy hangero fel + power gombot, amivel mar belep ahova kell.
Vipe/cache opciohoz legurulni, powergombbal megerosit. Ha vegez, reboot. -
Aryon87
félisten
Igaz ez egy noname tok, de jó a fogása, az oldala recézett valamivel van "bevonva", a gombok jól kitapinthatóak és nyomhatóak.
Mate10Pro-n is hasonló volt, 4x megvédte a telefont...
Úgy kb 1mm vastag a tok, de nem ront a fogásélményen. Anyaga jó (szilikon), nem csúszik.
Alatta átlátszó carbon mintás fólia van, az is véd a tok alá bekerülő porszemcséktől. Később jól jön majd a karcmentesség.. -
Aryon87
félisten
Hopp, egy hasznos funkcióra bukkantam. Chrome-t használóknak ajánlom figyelmébe
Szerencsére találtam rá megoldást, van egy rejtett funkció amit be kell kapcsolni, újraindítani és alulra kerülnek a gombok. chrome://flags/#enable-chrome-duet Itt érhető el a Chrome Duet funkció. Enabled-re kell állítani, ekkor megjelenik egy relaunch gomb, de nekem az nem volt elég, alkalmazás menüben ki kellett lőni a Chrome-ot majd következő indulásnál már alulra kerültek. Sokkal kényelmesebb így használni egy kézzel.
-
Aryon87
félisten
Kis érdekesség:
Van már működő night sight mód a telóhoz, igaz továbbra is külső kamera alkalmazás jóvoltából.
A Xiaomi Mi8-ra portolt gcam működik normálisan a telón. van még egy másik is, de ott úgy látom nem olyan jó a minőség.
Nem kicsi a különbség a gyári és a gcam közt, plána ha az éjjeli módra van váltva. A gyári kamera konkrétan azt adja amit látsz, azaz sötét szobát, a night meg rengeteg részletet mutat a helyzethez képest. Kb 3-4 mp-et kell kitartani. Automatán még ki is írja hogy "éjjelátó javasolt", ez amolyan szoftveres AI lehetrányomva át is vált az éjjelire.
És a portré mód is jobb lett. A lassított felvétel az nem működik, összeomlik a program. A panoráma mód is király, meg lehet vele csinálni a 360 fokost is.Akit érdekel: [link]
-
Aryon87
félisten
Sracok kellene kis help. Unokatesomnal ki akarom probalni, hogy a telefon tartalmat a tv-re kivetiteni. Ez sikerul is, de par perc mulva a kapcsolat megszakad. Mi lehet a baj?
-
-
Aryon87
félisten
válasz
kekkola #4603 üzenetére
Bizony. és az összes pláza karácsonyi díszpompában villog.. A Váci utca.. phö. Ennek a végén meg ott a karácsonyi vásártér (asszem a Vörösmarty tér az), dugig van, egy gombostűnyi hely nincs. a Bazilikánál is most építik a vásársort a jégpályával. Ja és forralt bort is kapni
-
Aryon87
félisten
válasz
kekkola #4581 üzenetére
Valoban az egyik legjobb az U11, foleg kameraban.
Ami a frissiteseket illeti, engem nem is a biztonsag izgat, inkabb a dolgok javitasa, jobba tetele lenne fontosabb. A kamera kaphatna egy kis extrat, pl a portre mod siman kivitelezheto lenne 1 kameraval js, a kepesseg adott lenne hozza (gcam baromi jol megoldja).Bar teny, az U11 eleg stabil cucc, most mar az enyem is kezd magahoz terni, miutan letoroltem a Nova-t es az elo hatterkepet, az akku is normalizalodik.
-
Aryon87
félisten
válasz
kekkola #4573 üzenetére
Sajna a gyarto azzal hibazott, hogy az LG-tol vett panelt. Az elodmodell pl hibatlan, talan 2 szervizes eset volt vele, nekem 8 honapig stabilan ment a telefon.
Viszont ok jobban nyomjak a marketinget, igy az eladasaik is jobbak. A HTC erre baxik, igy csodalkoznak ha a mutatok a beka valaga alatt vannak. Teny, nyekeregnek, a csodot josoljak, de megis meg jelen vannak (csak tudnam hogy csinaljak ezt).
Szervizhalozatuk is ezerszer jobb, plane hogy van haztol-hazig szolgaltatas is a csucsmodellek eseten.
Ja es frissites teren is elorebb vannak, M10Pro oktoberi szinten van, az U11-em meg juniusin.. es a M10Pro e honapban kapja a Pie-t is.. -
Aryon87
félisten
válasz
nincsnév007 #4504 üzenetére
Koszonom
Igyekszem mindig az aktualis telefon kamerakepesseget "promociozni" 😁
Ha jol tudom van koztetek par olyan tag, aki ez segitsegevel (is) dontott e telefon mellettAmugy ezt az U11-et atmenetinek gondoltam, de lehet megtartom, mert kameraban tenyleg odabax a mai napig.
-
Aryon87
félisten
No akkor egy kis őszi téma sem maradhat el. Ezúttal csináltam egy gyári vs gcam verziót, természetesen mind2 tunningolt verzió (pontosabban a Lightroom automatikára bízva a dolgot, + van ahol egy kis színhőmérséklet piszka is van, mert nekem úgy tetszett épp, de élesség, zajszűrés és társait nem alkalmaztam).
Kisebb eltérések lehetségesek a képek közt.Gyári:
Gcam:
HTC U11, Lightroom mobile-val dolgozva.
Ami az eredeti alapképeknél tetszik, hogy a gyári élességileg rendben van, viszont a Gcam sokkal jobban kezeli a fényviszonyokat, de úgy látom, élességgel valahogy továbbra se tud megbírkózni.Akinek jobbfajta monitora van, legyen szíves mondjon véleményt, melyik a jobb. Nekem egy nyamvadt 9 éves TFT monitorom van..
Remélem nem gond ha megosztom ismételten veletek a fotóimat
Emlékeim szerint szerettétek anno
-
Aryon87
félisten
válasz
CptAdamica #4477 üzenetére
De, ezek mind automatan keszultek, csak ugye a lightroom programmal meg lehet rajta tunningolni, van ahol elonyos, van ahol nem kifejezetten. Ezen meg csiszolnom kell.
A RAWbol dolgozast befejeztem, arra csak a Mate10pro eseteben volt szukseg (ezert is valtottam, 8 honap utan meguntam, amugy baromi jo telo)
U11 nem igenyli ezt, raadasul 3x annyit kell vele dolgozni (probaltam) -
Aryon87
félisten
Újabb kedvcsináló képek
-
Aryon87
félisten
Azt nem neztem. De miutan 10-11 korul lehuzom toltorol, es delutan 6-7 korul mar fel kell tennem, hogy majd hazafele is tudjam hasznalni az baj. A tabalyi is hasonlo volt, de nem remlik hogy ennyire eroteljesen merult volna.
De 4 oranaln incs tobb SoTban, akkuido meg eddig 8 ora korul akakult.
Amugy dual simes telo, de csak 1 kartya van benne -
Aryon87
félisten
válasz
Dr. Maci #4447 üzenetére
Minden jo ha jo a vege. Biztos mulasztas tortent, de legalabb megcsinaltak rendesen. Ugyanugy romaniaba ment ki a telefon?
Mas:
Nalatok akkuban mit bir a telo, mert az enyem valahogy nem igazan adja azt, amit a tavalyi U11-em adott. Oke azota Oreo van rajta, de amilyen merteku merulest produkalba a mostani, az sztem nem normalis..
Gariban cserelnek akkut amugy eros merulesre hivatkozva? Nincs egy eves a telo. -
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
válasz
Aryon87 #4423 üzenetére
Így néz ki. Mivel képernyőmentést engedett, valószínűleg járatja a kijelzőt.
Szerk: értesitési sávot is engedi lehúzni...
Szerk 2: GYIK-ben olvasom, a képernyő-mód eszi az áramot, mert a kijelzőt használja értesítésnek.. Remek.
Ujjlenyomatolvasó felébreszti elsőnek, utánna még egyszer kell nyomni a kioldáshoz -
Aryon87
félisten
Srácok, van egy felfedezésem, és hatalmas pluszpont az app fejlesztőinek.
Töltsétek le a Light Manager appot playból. Az app megkapta a képernyő módot, azaz nevezhetjük AOD-nek is.
Alapos beállítást követően képes mindent megjeleníteni, legalábbis eddig amiket beállítottam, mind figyel a kijelzőn. Viszont mellette a LED is villog, annak kikapcsolását még nem fejtettem meg, de már ez is nagy dolog, hogy míg ezt a szöveget megírtam, ami több mint 10 másodperc, az információk még mindig jelen vannak a kijelzőmön.
Viszont a közelségérzékelőt letakarva nem kapcsol le. Remélem erre is van beállítás, amit még nem tudok, hogy a kijelzőt járatja-e azaz a SoT is növekszik így vagy nem.. -
Aryon87
félisten
Hagyok itt pár képet, mivel mint korábban, ismét belendül nálam az ipar. Aztán lehet csak magamnak lesz, mert ahogy elnézem, a topik nem igazán pörög
-
Aryon87
félisten
Jaja. '17-es U11 az max 5-6 órát tudott átlag 15-18oras akkuidokkel Nyugaton. Kivancsi vagyok Oreon mit alkot.
-
Aryon87
félisten
válasz
CptAdamica #4406 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
_Moriarty_ #4403 üzenetére
Köszi, működik, csak kár hogy arra a 10 másodpercre. Jó lenne ha állandó lenne, bár ez is nagy dolog (nekem), hogy minden értesítést is mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest