- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
cdm12
tag
Igen próbáltam , az volt az első , de nem ad opciót arra hogy eltüntessem az értesítést , vagy letiltsam a frissítő bármely értesítését , a legtöbb amit tenni tudtam vele , hogy zárt képernyőn nincs értesítés és ennyi
viszont miközben ezt írtam , eszembe jutott , hogy magát az alkalmazást esetleg letilthatom , de nem engedi. Egy kényszerített leállítást viszont tudtam csinálni , ami magával hozta , hogy az értesítés eltűnt , de nem tudom mennyire végleges ez a megoldás.
-
kerxy
őstag
Ha megnyitom az appot (Accelerometer Calibration Free) akkor az x érték állandóan változik. Ha jól sejtem ezeknek nem kéne változnia, csak ha mozgatom a telót. Próbálok rányomni a kalibrálás gombra, de azt írja hogy nincs egyenes felületen a teló. Pedig az asztalon fekszik... Nem teljesen értem mi lehet a hiba
Remélem nem halt be az érzékelő.
-
ferob
őstag
A száraz tények inkább azok, hogy a cél az újabb készülékek eladási számának maximalizálása a régióban, így fordulhat elő az, hogy más magasabb prioritású régiókban már elérhető egy ideje a frissebb főverzió.
Az új irány már megfigyelhető volt a 10-es modell kapcsán is, ami itt is elkezdődött, így egyre ritkábbak lesznek az elérhető frissebb verziók és a biztonsági frissítések ebben a régióban.
Viszonyításképp az Egyesült államokban általában a havonta kiadott frissítések a jellemzőek.
A jóval nagyobb többségnek ez vélhetően eddig sem okozott gondot, akinek mégis, az módosította a készülék szoftverét, ha elkötelezett volt a márka iránt, megint mások lecserélték.Manapság ez így működik, ha egy márka mögött nem folyik minden csapból pénz és nincsenek jelen tucatnyi más ágazatban.
-
Aryon87
félisten
Próbáld meg, hogy törlöd a lenyomatokat, és újra felveszed.
Nálam is hibátlan, csak akkor téveszt, ha felületesen érek hozzá, vagy vizes az ujjam, bár volt mikor úgy is működött.
Szerencsémre ami eddig ilyen szenzoros telefonom volt, az mind hibátlanul olvasta az ujjam, kivéve az S7e... -
-
ferob
őstag
Nem rossz az említett külső akkumulátor sem, de én magam a RAVPower 20100 mAh kapacitású, QC3.0 képes típusát használom több mint másfél éve és inkább ezt ajánlanám a Type-C port és az élettartam garancia miatt, bár a regisztráció után 2,5 évet ír, de még ez sem rossz.
Töltőfejből a BlitzWolf BW-S9, ami több gyorstöltési szabványt támogat.
A kábel, ami már ezekhez érdemben használható, az a BlitzWolf BW-CB3.
Mindhárom rendelhető közvetlen akár az Amazonról, így a garanciával sem lehet probléma a későbbiekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Konteó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- iPhone 11 - 64 GB - független
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest