- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bullitz
aktív tag
Szia!
Igen, elméletileg írországból, de ezt csak az olvasottak alapján mondom.
Le van írva az oldalon, hogy mielőtt a véglegesített rendelést elküldöd, az "included VAT" kifejezés takarja azt, hogy ha kiválasztottad a shipping country-t, akkor ott ők már rárakják a VAT-ot, és nincs és nem lehet további költség.Szóval a 719 ojró, az 719 ojró.
-
CsGábor
tag
Érdekes mert amikor én vettem - Telekom -még színt is választhattam. Fekete vagy ezüst, pedig csak ezüstöt látok rendelésnél.
Mondjuk még egy sem jött velem szembe Győrbe, nem gyakori készülék és igy nem is lesz az. Kellene neki az hogy kint legyen , lássák az emberek. A HTC one M7-em így lett anno. Vártam a t-komban a soromra s nézegettem a kirakott telefonokat . Megtapiztam a One-t és annyira megtetszett, hogy haza is vittem egyet még aznap.
Sajnos csak Samsung , "ájfon" és Huawei van a tnél de ahogy néztem a többi szolgáltató is ezeket nyomja a többi márka mintha nem is létezne. MM ben meg már szinte túl sok van kint.
-
TTom65
tag
Igen láttam a videót , de remélem nem őszülök meg azalatt míg felrakom.
Ferob Előre és hátra szeretném csak felrakni az élekre nem gondoltam pont ettől tartva amit írtál, arra lesz a tok.
A munkahelyen finom por van azért is szeretném ezt az üveg helyet. Persze ha lesz olyan ami lemegy az élre is akkor kipróbálom. -
Dracula
őstag
Konkrét töltőt mondjuk tudsz a Xiomi-tól? A Powerbankja tetszik!
Amúgy a HTC azt írta a FB-on, hogy hamarosan jön itthonra is a gyári kiegészítők sora... remélem.
Kérdeztem, hogy a SONY Ultra charge-ot (3A) ajánlják-e... mivel a gyári csak 2,5A. Nyilván nem.
A SONY Fast charge meg csak 2 A...Üdv!
-
ferob
őstag
Ha valaki naponta tölti és használja is a készüléket, akkor nagyjából a 6 óra kijelző használat elérhető, de ha valaki játszik is többet, akkor inkább az 5 óra.
Értelemszerűen a használati szokások nagyban befolyásolják, ahogyan az is, hogy mi fut a háttérben vagy éppen, hogy milyen a jelerősség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest