-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Miért van az, hogy amikor BT bekapcsolva és bekapcsolom a BT hangfalamat, akkor az automatikusan csatlakozik, ki is írja a telefonon egy kis felugró üzenet, hogy bluetooth eszköz csatlakoztatva, de sokszor utána 1-2 mp-en belül leválasztódik a hangfal, és kiírja a telefon, hogy bluetooth eszköz leválasztva.
Korábbi S6 telómnál ezt soha nem csinálta, szóval biztos, hogy a hangfal jó.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Az miért van, hogy néha, mikor belsőzsebből veszem ki a telefont, akkor az ujjlenyomatolvasóra téve az ujjam nem kapcsol be a képernyő? Nincs beállítva képernyőzár vagy ilyesmi, szóval általában ha bárhogyan hozzáérek a gombhoz, akkor bekapcsol. De néha meg nem.
-
Mauzes
addikt
Ha berakok egy SD-t a 2. sim helyére, akkor is fixen kiírja, hogy a 1. sim aktív (ami az egyetlen sim...)?
Amúgy mi járt a fejlesztők fejében, amikor ezeket teljesen kikapcsolhatatlanra lőtték be? Milyen problémát okozhatna, ha a usernek van lehetősége kikapcsolni? Na mindegy, ez már off.
-
Mauzes
addikt
Sziaszok!
Két kérdés:
1. Ki tudom valahogy kapcsolni a 2. sim opciót? Most minden lehetséges helyre kiírja, hogy 1. SIM-kártya, ami kicsit zavaró (térerő felé berak egy 1-est, szolgáltató mellé "(1. SIM-kártya)", tárcsázóban szintén...)
2. Ki tudom valahogy kapcsolni, hogy minden egyes média lejátszásnál feljöjjön a HTC Boomsound ikonja értesítési sávba? Elég idegesítő.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Vette már észre valaki sok gyorstöltés után, hogy romlott az akksi állapota és gyengült az üzemidő? Korábban több helyen olvastam, hogy a lassabb töltés kíméli az akksit, míg a gyors megterheli, de nem tudom, a mai akksikra ez él-e még.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Mit kell csinálnom, hogy a Sense működjön kikapcsolt képernyőnél? A short squeeze kamerára, a long squeeze zseblámpára van állítva. De kikapcsolt képernyőnél nem csinál semmit (akár van screen lock, akár nincs). Bekapcsolt képernyőnél rendesen működik.
Mod: stornó, újraindítás után megjavult...
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Hol lehet beszerezni egy olcsó (gagyi) fóliát gyorsan az U11-re? Addig kellene, amíg meg nem jön 1 hónap múlva az üvegfólia.
-
Mauzes
addikt
válasz
sludgeboyx #2534 üzenetére
Szerintem a P10 nem, hanem a P10 Plus az ellenfele. Én pont e kettő között vaciláltam, végül a Htc lett a kamera, akksi, hangzás, Sense miatt. De szerintem a P10 Plus is fasza.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
A Spigen Liquid Crystal a valóságban milyen, mennyire rontja a "dizájn faktort"? Tehát egész jól engedni láttatni a telót, vagy pedig pl. halványít, karcolódik, stb.
A kérdés, hogy a Spigen marketing fotók és a gyakorlat között mi a különbség, mert ha a dizájnt már ez is lerontja, akkor már inkább egy Rugged Armor.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Beállítható valahogy, hogy a kezdőképernyőn "bárhonnan" lefelé húzva lenyíljon a notification? Vagy bárhogyan megkönnyíthető ez, hogy ne kelljen annyira felnyúlni az ujjal?
-
Mauzes
addikt
A Corvin Euronics nem a legjobb tipp. Ma voltam ott, és az összes telefont csak kikapcsolva lehet "megnézni". Ráadásul odajött egy kövér eladó bácsi (azt hittem, biztonsági őr, de kiderült, hogy "szakértő"), aki elmondta, hogy minden Android ugyanolyan, szóval felesleges lenne bekapcsolni.
Ja és hogy amelyik telefon tud már 12 megapixelt, az nagyon jó képeket csinál. Köszi.
Viszont aki bekapcsolt telefont szeretne látni, az menjen be a Vodafone-hoz, a Corvinban és a Duna Plazaban is láttam kiállítva.
-
Mauzes
addikt
Közvéleménykutatás: kinek milyen színű az U11?
-
Mauzes
addikt
Segítsetek már légyszi, hogy hol lehet rendesen megnézni, megtapogatni a telót kiállítva. Voltam ma a Mammutban: MediaMarkt nincs, Edigital nincs, Telekom nincs, Telenor nincs, Vodafone van, de oda van rögzítve a kiállító asztalhoz, felemelni sem lehet...
-
Mauzes
addikt
válasz
monti0222w #2369 üzenetére
És miben rosszabb?
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Nem tudok dönteni az U11 és a Huawei P10 Plus között. Tudnátok mondani pár érvet, hogy ti miért az U11-et vettétek/vennétek, vagy miért jobb választás, mint a P10 Plus?
-
Mauzes
addikt
Erről valahogy nem szólnak a tesztek: a gyári fülhallgatón van mikrofon, lehet beszélgetésre is használni?
-
Mauzes
addikt
Ezek jól hangzanak, az én bajom vele, hogy csak 1 vagy 2 funkciót lehet hozzárendelni, nem pedig az van, hogy egyes appokban az épp ott legpraktikusabb dolgot fogja csinálni az Edge Sense. Persze így is hasznos, félre ne értsetek.
Aryon87: a kijelző hajlításban van igazság (mondjuk engem annyira nem zavar, most S6 Edge-em van), de azért az S8 jóval kevésbé hajlított, mint a korábbi Edge-ek. Az Edge Panelt én mondjuk használom, így kevesebb gyakran használt ikon van a főoldalon, és a főbb kontaktokat kevesebb kattintásból hívom. Meglennék nélküle, de nem érzem haszontalannak. Az viszont tényleg érdekel, mi a baj az S8 írisz feloldásával. Miben rosszabb ez, mint hogy az ujjlenoymattal kelljen szórakozni (főleg télen kint)?
-
Mauzes
addikt
Az Edge Sense-t mire használjátok? Komolyan érdekel mert nekem az tűnik kicsit parasztvakításnak (azaz jól hangzik, de a gyakorlatban nem lesz kihasználva).
Ami miatt nekem még az S8 tetszik, az az írisz unlock. Persze nincs tapasztalatom, lehet az valamiért mégsem olyan jó (bár miért ne lenne fasza, hogy ránézel és feloldja).
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Részben a szuper fényképezők miatt az az U11 és az S8 a két telefon, amelyiken most leginkább gondolkodok (plusz összeszerelési minőség, dizájnban is - noha eltérnek - mindkettő bejön).
A fotózástól eltekintve, van bárkinek gyakorlati tapasztalata a mindkettőről, az összehasonlításukról? A teszteket nyilván elolvastam, de most a mindennapi használatra, praktikumra, meg úgy az egész összképre lennék kíváncsi. Van-e olyan, aki egyikről váltott a másikra, és miért, vagy bármi hasznos tanácsot szívesen vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest