- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HUTCHDB
nagyúr
no hát pontosan ezt szeretném elkerülni....vagy mehetnek a privátok?
mert ha egyszer én ezeken átrágom magam, mindenkinek segítek szívesen, sőt ha kell csinálok egy írást is ezekről az alap dolgokról mondjuk a blogomba.(#7831) Loboda!
ez is nagyon hasznos volt!
de ezek már igazából (szerintem) nem kellenek az alap romoláshoz.
lehet, hogy ez csak az én véleményem, de pl. sokkal fontosabb az, hogy pl. fel kell hívni a figyelmét mindenkinek pl. egy ilyen hibára is! no meg egy rom, vagy kernel csere lépésről lépésre való feltétele is fontos(abb). -
HUTCHDB
nagyúr
no akkor mar ezt is tudom, koszi.
ez valami gyari recovery feleseg lenne, ha jol gondolom.
ha ebbe belepek (vagyis igy inditom el a telefont) akkor innen van valami reboot dolog, vagy hogy inditom ujra a telefont?
lehet hulyesegeket kerdezek, de inkabb erdeklodom elore, mint hogy utolag fogjam a fejem....
egyebkent nincs valami htc - android gyorstalpalos leiras, hogy az alapokat el lehessen sajatitani, es ne a masokat esetleg zavaro kerdeseket tegyek fel? -
-
-
dani3l
őstag
Van valami egyeb jelentösege a superCID-nek azon kivül, hogy esetleg elöbb kapom meg a frissiteseket?
Mas: NFC-t nem lehet ugy hasznalni valahogy, hogy a beszkennelt chip helyett kesöbb a telot hasznalom?
Megint mas: Böngeszöböl hogy tudom eltüntetni az elözmenyeket, amiket valoszinü a google accommal szedett össze? Ha böngeszöben törlöm az elözmenyeket, csak azokat törli ki, amiket a telefonon neztem, de ha elkezdek begepelni egy cimet, elöjön egy rakat ösregi link, amit evezredekkel ezelött nyitottam meg a gepen..
-
-
dani3l
őstag
"Gyari" kernellel, ami az ARHD romban van. Közben kiderült, hogy a teamseven kernel amit föl akartam tenni, csak 4.1.2-höz jo, el sem indult vele a telefon, vissza kellett allitanom. Van mar 4.2-höz is, de azzal meg meg sokminden nem müködik, ugyhogy egyelöre marad az eredeti..
-
NandorHUN
addikt
-
dani3l
őstag
Pff.. Köszi az infot.
Tenyleg nagyon lelemenyes..
De legalabb csak egyszer kell megcsinalni, azthittem, ha el akarom erni, mindig böködni kell.
Most akarom föltenni a teamseven kernelt, kivancsi leszek..
-
dani3l
őstag
Köszi a tippet, lecserelem majd akkor. Azert a CWM-et tettem föl, mert azt hasznaltam eddig is, nem volt vele semmi gond, a masikrol meg nem is hallottam meg. De ha jobb, akkor fölteszem azt, mentesekre igy mar nem lesz szüksegem, most minden tökeletes szerencsere.
Atlatszo dock meg sense ora/idöjaras widget sokat dob a kinezeten szerintem, nem is ertem, gyarilag miert nem ilyen.. Mar csak a notification bar feketesege zavar, ha lehuzom. -
dani3l
őstag
Restore utan is inaktiv..
Nem tudom, mi a szar lehet. Most ezert nem fogom ujratenni az egeszet..
Viszont ami meg vicces, a recovery szerint a backup fileok a clockworkmod/backup mappaban vannak, holott a clockworkmod mappa tök üres (2db rejtett file van es annyi). Mondjuk szerencsere recoveryböl is lehet törölni a menteseket, ugyhogy igy mar nem olyan nagy gond, ha nem talalom meg.
-
dani3l
őstag
Hmm.. Korabban nem probaltam, tegnap flasheltem föl 2 modot, lehet, hogy akkor kavarodott megg.
Meg jo, hogy elötte csinaltam mentest, mindjart ki is probalom akkor, ha visszaallitom, akkor el tudom-e tüntetni..
Es ha mar igy szoba került: A rom menteseket hol talalom a telon, nem tudod veletlenül?Van mar 2 is, de vegigneztem az összes mappat a telefonon es nem talaltam sehol.. CWM mappajaban sincs.
Mellesleg a rom telepitöjet sem talalom, pedig azt csak siman rahuztam a telefonra gepröl..
-
dani3l
őstag
Igen, en is ugy sejtem, pont azert vagyok ugy vele, hogy nem probalgatom meg most "frissiben" a dolgot, hanem varok, aztan hatha a frissites utan lesz valami veglegesebb dolog. Bar lehet nincs sok ertelme, mert igazabol a frissitest meg nem teszem föl addig, amig nem lesz biztos, hogy ahhoz is lesz S-OFF..
Ez a korabban linkelt mike fele rom a 4.2-vel tulajdonkeppen az, ami a frissites formajaban fog jönni? Marmin azokat tartalmazza? Mert akkor lehet megis fölteszem en is.#6372 HUTCHDB: En is egyet ertek, amig normalis hangnemben megy az összehasonlitas, addig en szivesen olvasom.
-
k.soma
senior tag
-
kenny123
addikt
Es ezzel pattan a gari, nem?
Hutchdub: épp i5-rol fontolgatom a valtast, i4 óta apple-n vagyok, kb 3 hét kiugró volt 1x-re, de nem jött át, váltottam, attól felek itt is ugyan ez lenne, bukni meg nem akarok. :/
Pedig az one talán minőségileg is megüti az anyag használatot, meg a fhd kijelző is csábít, de nem tudom. Szerencsére meg nem állok ugy anyagiakban, hogy azonnal csereljek..
-
concrete
csendes tag
A cella különböző, másik sim sajnos nincs, viszont 3g/edge ezen a környéken elég gyakran váltja egymást. De gondolom az nem normális, hogy ha a jelerősség mondjuk lecsökken edge szintre, akkor szétkapcsol a hívás. Factory reset már volt.
Szerk.: Most próbálgattam az ügyfélszolgálat telefonszámával kísérletezgetni. Kihangosítva nem szakad meg, a fülemnél viszont igen, főleg, ha az arcom közvetlen közelében. De nem látom, hogy olyankor felvillanna a képernyő.
-
Kokufuu1986
tag
Köszi az infót! Mivel még nincs leírás hozzá, így nem teljesen értem, hogy ez pontosan mi is lesz...
SuperCID lesz, addig oké, vagyis bármilyen One ROM-ot fel lehet majd tenni rá. De a második képen Unlocked van, az elsőn meg nem SuperCID. Szóval hogy van ez? Bocs, ha értetlen vagyok kicsit! -
Badboys
őstag
Előző hsz. hoz igazolni tudom,hogy akik más telefonnal rendelkeznek egészen elferdítve adják vissza a hibákat. Olyant is olvastam,hogy elsárgult kijelzők,wifi nem kapcsolódik stb. tehát a rossz indulat és az írígység teszi a dolgát . Nekem sincs még sajnos, jelenleg O4X HD ém van gondolkodom a cserén mivel olvasom folyamatosan a hsz. kat, kicsit elgondolkodtam a vételen. A Trénél venném, meg kellene rendelnem leginkább a pixel hiba ami aggaszt. Mindenképpen web shoppban rendelném mert azért kb.20 -még ebben sz@r világban is ok pénz.
-
HUTCHDB
nagyúr
igen, arra, de nyugodtan megkérdezheted tőle, hogy ha lecserélné a MI2S-ét (ami hamarosan szerintem meg is fog történni) mire tenné....s4-re, vagy ONE-ra?
(#4383) Plag!
ahogy olvasom írásodat rájöttem, hogy miért is vágtam bele a ONE project-be.
valahogy sokáig használtam samsungot, kicsit uncsivá vált.
ezért szerettem volna váltani.
az, hogy miért nehéz ez a váltás nem tudom....de van valami a másik márkában, amit hiányolok itt.
ezért lenne jó egy összegyúrt telefon....legfőképpen olyan, amelybe én mondom meg, hogy mit, és hogyan tegyenek. -
HUTCHDB
nagyúr
lehet rám gondolsz.
nem a hibákat keresem/ kerestem, sőőőőtttt.
elég pozitívan álltam a dologhoz, és most is elismerem, hogy amiben jó a ONE abban igen is jó.
itt azon van a hangsúly, hogy most a negatív élményeken felül tud -e kerekedni a pozitívum.
azt mindannyian tudjuk, hogy kompromisszumot kell kötnünk, csak ugye egyeseknek más más ez a készsége.most egyelőre használgatom, aztán döntök.
hogy a samsung milyen telefon, arról érdemes vagyula kollegát megkérdezned....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest