Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
roro27
tag
Sziasztok! Ha még valaki használ ilyen készüléket és One előfizető annál működik a One applikáció?
Már nem tudom mit csináljak,hogy működésre tudjam bírni -
evko
aktív tag
válasz
madagaszkar #4343 üzenetére
Köszönöm.
Pár nap és én is írok, milyen a Honor 200 a master után.
Engem az Android meg nem tudom, milyen frissítés 20 évig nem igazán érdekel. Én ezt nagyon marketing fogásnak tartom... 2 év alatt egy ma csúcskategóriás telefon is eléggé elavul.
Ha pedig belegondolok abba, hogy lassan mindenre appot kell használni, a végén nagyobb erőmű kell a telefonban, mint egy asztali pc-ben. 🤭
Nekem már így is fura, hogy ennyi rammal, ilyen procival néha akadozik a teló... Semmi feladatok mellett...
De ugye csak így lehet rávenni az ismert, hogy új telefont vegyen .
Az akku élettartamról inkább ne is beszéljünk.Köszi, jön majd az én véleményem is. Gondolom, csalódni nem fogok.
-
madagaszkar
tag
Egyébként eladó lett a GT Masterem, ha valakit érdekel itt a fórumon. Jövő hónapban lesz három éves, 6/128 GB-os verzió, új korától tokban tartott, dobozában, minden gyári tartozékával jó állapotban.
-
madagaszkar
tag
Eddig elégedett vagyok a Samsung Galaxy A55 5g 8/256 GB-al. Első feltöltés után - csak 80%-ra töltött, mint kiderült gyárilag így volt beállítva akkumulátor kímélés miatt - 2,5 nap használat és 7 óra képernyőidő után merült le 10%-ra. A GT Master után elég bíztató számok. Most töltöttem fel másodszorra, átállítottam a beállításokban, hogy 100%-ra töltsön, meglátom így mit bír. Egyébként sokkal tisztábban szólnak a hangszórói mint a GT Masternek - igaz picit halkabbak - sokkal szebb képeket készít, 4K videófelvételre képes a hátlapi főkamerája, a széleslátószögűje és a szelfikamerája is, mindezeket optikai képstabilizálás mellett. Továbbá számomra elég lényeges volt, a 4 android főverzió frissítés és az 5 év biztonsági frissítés. Szóval eddig elégedett vagyok az új telóval.
-
evko
aktív tag
válasz
madagaszkar #4341 üzenetére
Nekem Honor 200 lesz.
Nem tudom, milyen lesz. -
madagaszkar
tag
válasz
tomeek1986 #4340 üzenetére
Samsung Galaxy A55 5g 8/256 GB lett az utód. Eddig jó.
-
tomeek1986
csendes tag
válasz
madagaszkar #4337 üzenetére
Esetleg Motorola Edge 50 Neo 256/8-as? Most 128-ért van a B-tel-nél. A gyártó 5 főverziót ígér, kamerába, kijelzőbe elég jó lett. Egy ránézést megér.
-
surgyi
senior tag
Mennyiért lehetne eladni egy szinte új GT Master-t? A szürke "bőrönd" kivitel, 128Gb-os. Gyári állapotban, gyári fóliával. Meg lett vásárolva másod készüléknek, de kb egy hetet volt használva SIM-el. Azóta be-be kapcsolom, hagyom merülni, feltöltöm..kikapcsolom. Majd 1-2 hét múlva ismét bekapcsolom s kezdődik a folyamat előlről.
Anno nagyon megtetszett, azért is vettem meg, de így nem sok értelme van..idővel csak tönkre megy.
Szerintem az akku tökéletes még benne. Garancia lejárt már róla. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Debilon #4336 üzenetére
Hát nehéz mert gyagyi telók vannak ebben az árban amiben a gt master volt anno (90 ezer). A jók 160-tol kezdődnek sajnos. De pofám leszakad hogy egy majdnem alsó kategóriás 3-4 éves soc-al 100 körül adják a telókat. Meg divat lett a régi soc-okat át nevezni mint ha valami új fejlesztés lenne, annyira szánalmas amiket ma művelnek.
Csomó telo 100 körül is sd695-el vagy 6 gen 1-el van ami azon a szinten van mint most a moto g51-emben a sd 480+ ami már 2021es model.
Elvagyok a moto-val meg simán, kíváncsi leszek mi lesz márciusban, akkor jön pár új modell normálisabb gyártóktól, árakra vagyok kíváncsi meg hogy ezek hatására az egyel régebbi modellek mennyire esnek vissza, hátha akkor lesz valami értelmes. Most még semmi... -
madagaszkar
tag
válasz
Debilon #4336 üzenetére
Hello!
Az én GT Masterem is jövő hónapban lesz 3 éves . Jelenleg még ezt produkálja. Gondolkozok és is a váltáson, de ilyen 100.000-120.000 Ft körüli áron nem találok hasonlót, vagy ami helyettesíthetné. Gondolkoztam a Samsung Galaxy A25 - A35 vonalon, de a gyorstöltés nagyon hiányozna és ott nincs tok, fólia, töltő ezek még további költségek.
Esetleg még a most megjelenő Redmi Note 14 Pro-t megvárom hátha az jó vétel lenne. -
Debilon
addikt
engem is mostanában kezd elérni az akku probléma, 3-4 óra közötti SOC idők vannak már csak, ugyanolyan használattal
reggel töltőröl levéve, 12 óra múlva 25-35 % csak az akku
kezdhetek utódot keresni, nehéz lesz
-
gzoll
aktív tag
Sajnos. Én lassan egy éve cseréltem le de nem vagyok elégedett azóta egyik választásommal sem...
Néztem hogy a Realme 14x ami elvileg jön nemzetközi vizekre az távolról es hunyorítva nagyjából a GT Master modernebb verziója sokkal sokkal nagyobb akkuval és valamennyivel kevesebb prémium érzettel hozhatja majd az elvárt minőséget és az ára se lesz horror. Várom hogy jöjjön róla valahol teszt. -
-
Bl.Gyo.
őstag
Így már zsákbamacska venni akkut, honnan tudja az ember honnan mit kap. Vissza tettem a régit az még elfogadható de nem fő telefon már. Én nem foglalkozom vele többet, majd eladom.
Hátlap könnyen lejött, de sérülékeny, túl meleget nem szereti, és levétel közben hajlik attól meg vonalak lettek benne. Láttam hátlapot 7 körül, érdemesebb venni, és azt vissza ragasztani rá ha fontos hogy szép maradjon a hátulja. De így sem vészes.
A ragasztó jó, erősen fog, de lassan szárad. 1 nap kell neki hogy nagyjából megkössön, és ne legyen baj.Ha ragaszkodsz a telefonhoz, lehet érdemesebb szervizben csináltatni ahol garanciát is vállalnak arra hogy jó lesz az akku, meg a hátulját se baxák el.
-
evko
aktív tag
válasz
Bl.Gyo. #4324 üzenetére
Sajnálom. Ez nem jó hír.
Nekem még bírja valameddig az akku...
De egyre rosszabb...
Nem tudom, mi tévő legyek... Mert ha 7-8K-t is elcseszek erre... És nem lesz jó, nem éri meg.A hátlap... Könnyen lejött? Nem tört el?
A ragasztó jó minőségű? Vissza lehet vele ragasztani?Köszi
-
Bl.Gyo.
őstag
Eredeti volt csak régi már. 3-4 ev állás nem tesz jót egy akkunak, simán túlmerul ennyi idő alatti aztán kampo. Realme márkajelzés, kiszedve a telobol ugyan olyan volt, meg gyártási idő is csak 2 hónappal régebbi volt benne, de totál ugyan olyan volt minden, kézbe véve a minőség is.
Amazonon lévő sem lehet jobb mivel rég nem gyárt a realme akkut a telohoz, szóval ugyan az lesz ott is. Ha pedig új gyártás akkor az nem eredeti 😄.
Mindegy leszarom már, hagyon a francba az egész telót. Nézek mást majd.Moto g51 hozza a 11 óra kijelző időt evvel most elvagyok, azt várok márciusig, kb akkor esnek be a mobil árak és jön a pixel 9a is. Nord 4et vennék ha az is beesik szépen. Meglátjuk addig hogy alakul. Realme-t hanyagolom most.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Bl.Gyo. #4314 üzenetére
Pár napja megcsináltam, de az akku nem jó (valószínűleg mert 2021 gyártás, régi). Olyan mint ha a 2 akkubol (mert ugye dual-cell) az egyik nem menne. Sima 10w töltővel hamar feltölti 100ra, és gyorsan esik is. A gyorstöltő nem tudja tölteni, próbálja elkezdeni de nem tudja egyáltalán, majd újra próbálja és így tovább. Ebből gondolom az egyik akku halott.
De mindegy is, én nem szenvedek evvel többet, marad a moto g51 amíg nem találok valami értelmes telót.
Ezt meg így eladom alkatrésznek a régi akkuval együtt.Miért nem gyártanak hozzá mostanában akkut. Mostanában halnak ezek le, most kéne nem az elején amikor még jó mindenkinek. Hogy vegyenek új telót? Hát egyáltalán nem biztos hogy márkán belül marad az illető ezután. Ha friss akku lenne az némi support lenne, jó hozzáállás, és lehet a következő teló is realme lenne így mindenkinek.
A telonak semmi baja nem lenne simán használható, minden jól működik, gyors. Egy szaros akku miatt kell "kidobni" egy jó telót...
Mindegy itt vége a történetnek.
-
Megint visszajött az optimalizálja az alkalmazást üzenet. Nem tudom letiltani az akkumulátor üzeneteit. Tudom, hogy már megoldottam, de nem emlékszem hogyan.
Valaki emlékszik? El is mondja? -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
KaiotEch #4312 üzenetére
Próba képpen használd a gyári tárcsázót avval hogy működik. Lehet bug-os a truephone, és hívás beérkezésénél nem aktív a közelség érzékelő és a kijelző ugye fel éled, ekkor össze vissza nyomkodja. Gondolom a tárcsázótól is függ a közelség érzékelő mikor hogy működjön. Próbáld gyárival először...
-
Üdv. Srácok nagy helpet szeretnék kérni, mostmár vagy fél éve cseszekedik velem a telefon, és ha nem muszáj nem szeretném újrahúzni, meg leginkább földhöz vágni.
Hibajelenség: Lezárolom a telefont mindig úgy teszem zsebre, majd X idő után előveszem és látom, hogy elutasítottam SMS-el hívást, vagy átneveztem kollégát. Olyan mintha nem menne a közelségérzékelő, pedig azt tesztelve megy. YT-on javasolták, hogy fejlesztői beállításokba kapcsoljam ki az összes érzékelőt, majd vissza, de ez sem javította meg. Ami módosítás került bele a gyárihoz képest, hogy nem a gyári tárcsázót használom, hanem a TruePhone-t.
Ja és nem mindig csinálja ezt. Már próbáltam, hogy lezárom a telót és nyomkodom össze vissza, úgy persze nem tudtam feloldani az ujjlenyomat vagy a minta nélkül.Köszönöm!
-
Bl.Gyo.
őstag
Ez bizony eredetinek tűnik. 🙂
Le volt ragasztva a márka jelzés, nem tudom miért. De alatta ott a realme logo, és nem tűnik gagyinak/utángyártottnak.
2021. Szeptember-i gyártás. Ha nem merült túl magába a 3 év alatt, akkor valószínű jó lesz, és kihúz a teló megint 3 évet vele. 😄
-
Bl.Gyo.
őstag
Ma jött meg a boxba az akku, kíváncsi leszek mennyire lesz közel a gyárhoz. A szerszámok a szét -, és összerakáshoz még nem.
Szerszámok pár db csavarhúzó, tapadó korong, és amivel biztonságosan le lehet választani a hátlapot, valaki erre plasztik kártyát használ. Nem fontosak ezek a szerszámok, otthoni dolgokkal is meg lehet csinálni, de inkább vettem 500ftert (+B7000 ragasztó 100ml, 2000ft)és ezekkel csinálom.
Ha nem töröd el a hátlapot közben, akkor nem kell hátlap.
B7000 nevű ragasztó kell hozzá, meg valami amivel fel tudod eléggé melegíteni a hátlapját. Erre én hajszárítót próbálok használni. De keress rá youtubeon, van ilyen videó: Realme gt master battery replaceSima honor 200 is jó teló, kollégának van egy. A pro mégjobb, amelyikre van pénzed. Persze később ezek olcsóbbak lesznek de aránylag új modellek kell idő ahoz még.
Amit én nézegettem esetleg utódnak az a oneplus nord 4, OnePlus 12r, és talán a Google pixel 8a, vagy majd márciusiban a 9a ami jön. De a tensor chip miatt ami egy Samsung exynos inkább le tettem róluk. A leg szimpibb a nord 4, hosszú támogatás és elvileg valamilyen más akku technológiát használnak benne, ami sokkal tartósabb mint a sima li-ion. 200 körül lehet kapni, de láttam 160ert is akcióban. Mással nincs tapasztalatom, ezeket bújtam csak.
Kamera engem nem izgat, nem tudom melyik mit produkál.
100 környékén nincs teló számomra ami megéri az árát, 3 éves soc-ot használnak bennük át nevezve, vagy még azt sem. -
evko
aktív tag
válasz
Bl.Gyo. #4294 üzenetére
Mikorra várható, hogy megérkezik?
Kell hozzá új hátlap, vagy ragasztó pluszban?
Rég néztem a videót, már nem emlékszem, mi kell a cseréhez...Honor 200 pro... Az mennyire lehet jó alternatíva? Mondjuk fél év múlva 100K környékén?
Csak, mert a kamera teszteket néztem (nyilván nem lassú telefon) és árban, tudásban talán ez az egyik olyan telefon, ami jó opció lehetne...
Ilyen Motorola edge 50... Abból monduk az ultra. De az nagyon távol áll a 100K-tól.Ki mit gondol?
Én ár/érték arányban nézem és tartom a 100K környékét. Legyen 150K, fél év múlva... De ha 150K-ért nem kapok jobbat kamerában, mint a Honor 200 pro, akkor felejtős, szerintem.
Az engem hidegen hagy, hogy nem jön 85évig frissítés, 2-3 év múlva sajnos elavult lesz a telefon... -
versionen
csendes tag
Elég sokan írják, hogy gyengül az akku a GT-ben.
Az enyém most lesz 3 éves Decemben végén.
Mindig a gyári töltővel töltöm 65W-al.
Nagyjából 15 % környékére merül és 100 %-ig töltöm mindig.
Nem tapasztalom, hogy gyengébb lenne az elvárttól.
Volt olyan frissítés ami után jobban merült a kelleténél de aztán
visszaállt a régi állapotra.
Zárójelben megjegyzem, hogy 7 éves korában cseréltem le a másik telót,
egy Huawei mate 10 pro-t eredeti akku van benne. -
Debilon
addikt
válasz
Bl.Gyo. #4302 üzenetére
köszi!
nem is néztem, hogy miféle szerzet ez a moto, azt hittem, hogy hasonló a GT-hez
amúgy az én akkum is kezd gyengülni érzésre, ugyanolyan felhasználás mellett, reggeli 100% estére 35-45% között, ha van más elfoglaltság és nincs idő nyomkodni, akkor 60 % környéké. végéig 90 %-ban lassú töltővel töltve, ha szorított az idő, csak akkor a gyors
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Debilon #4301 üzenetére
Ugyanolyan gyors (amire én használom), és az akku sokkal jobb ugye, 5000es. De viszont gyengébb prociban, meg 4gb ram, 64 tárhely. Alap telefon, de nekem bejön ez is így, tetszik hogy nagy 6.8as a kijelző meg jobban szeretem hogy IPS, szerintem szebb a képe meg felbontása is. Evvel megy az nfc-s fizetés jegy automatáknál is és jobb a mobilnet kezelése meg a wifije. Nem mai modell, Android 12-ön megállt a dolog.
Másodlagos telefon volt, de most elsődleges és nekem bejön.
De azért a gt master-t helyre akarom hozni és azt használni ha sikerül. Ha nem marad ez amíg valami értelmes teló kijön, eddig gyalázat mind, régi soc-al, átnevezett régi telok uj modellként árulva sajnos minden gyártó ezt csinálja most. -
Bl.Gyo.
őstag
Igen az enyém is feltűnően kevesebbet bír, hajnalban 100al megyek el délutánra meg 35%korul lesz úgy hogy alig nyomkodtam. Ezelőtt 50-60% vagy több volt délutára, a másik hogy 1%on elmegy még vagy 1 másfél óra képernyő időt ami nem normális. Néztem a feszültséget közbe és 3.4v-3.6v között ugrál ami szintén nem normális. Gondolom ezért hiszi az oprendszer hogy 1%on van de mivel 3.6v is van benne tovább bírja 1%on. Csináltam egy teljes lemerítést, és 100ra töltést, hátha össze szedi magát. Nem így volt. Csináltam egy gyári visszaállítást is, hátha az rendszerben kalkulál rosszul. Az sem segített, ugyan olyan maradt. Úgyhogy el döntöttem, akkut cserélek. Most egy moto g51-et használok már 1 hónapja, a teló félre téve, várom az akkut hozzá amit a napokban rendeltem csak meg. El vagyok a g51-el is nem rohanok.
-
gzoll
aktív tag
Én német amazonon néztem akkut bele, bár nem gyári de van többféle opció és van amelyik ígéretesnek tűnik. Mondjuk arra a gyorstöltést már nem dugnám rá
-
tisn
addikt
nekem sem az igazi mar, egy napot bir. ha ez ala megy, cserelni kell a telot
(en nem girnyozok uj akksival, nem igazan eri meg kolteni egy hasznalt telora) -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
BlueSteel #4281 üzenetére
Na ezért nevetek azon amikor egyesek az akkun izgulnak hogy pl. A gyors töltés tönkre teszi stb., erre jönnek az okoska többiek, hogy akkor pár ezerért veszel bele és kész, nem pénz. Na igen, de addigra már nem lesz hozzá rendes akku 😄, mint most. Na ezért izgulnak egyesek. Telóm jó, nincs baja az akkun kívül. Most ezért dobjak ki egy jó telót mert az akku haldoklik? Miért most szüntette be a gyártását az akkunak amikor ilyen idősen kezdenek meghalni. Pont hogy most kellene gyártani, nem akkor amikor még a model is új még. 😄 Istenem...
-
BlueSteel
tag
válasz
mrnobody #4280 üzenetére
Állítólag nem lehet. Egy jó nevű budapesti gsm boltnál érdeklődtem a csere iránt, a weboldaluk is reklámozta, hogy Realme modellekben cserélnek akkut. Az eladó elmondta hogy már nem tudják vállalni, a gyártó beszüntette a gyári akkumulátor gyártását... Az utángyártottakkal pedig - elmondása szerint - rossz a tapasztalat.
-
mrnobody
tag
válasz
Bl.Gyo. #4279 üzenetére
A GT master-el nem volt tapasztalatom. Egy oneplus 5t-ben cseréltettem szervízben, de pénzkidobás volt. Aztán tanulva a dologból a Moto X4-nél csak gyári aksival voltam hajlandó megrendelni a cserét. Tökéletes lett! Jó kérdés, hogy a GT master-hez lehet-e kapni gyári aksit.
-
Bl.Gyo.
őstag
Érdemes lehet akkut venni a telefonhoz? Ne túl régiek már, és túl merültek, mert akkor már gatya az is. 8 ezer körül látok akkot + szerszámok és ragasztó 3 ezer. Nem örülnék neki ha feleslegesen veszem meg mert már úgyis gatya mindegyik akku hozzá.
Mik a tapasztalatok? -
mrnobody
tag
válasz
Milka 78 #4050 üzenetére
Viszont nem mindenkinek a soc ereje számít. Én annyira utáltam a GT master-t, hogy földhöz vágtam és vettem egy moto g84-et. Bármit csinálok, 2 napot kibír. Az én felhasználási szokásaimmal 3 naponta kér töltést. A GT master másfél napnál többet nem bírt. Ha nem tartanék az edge 50 neo-tól, akkor a kamerák miatt azt választottam volna.
-
gabbee75
csendes tag
Ha volt valaha huawei készüléked akkor kb ugyan az,csak vissza kell állni rá nekem is 2 év után.Amúgy 2 nap 1 töltés nálam napi 4 óra a képernyő időm kb.Lekerekített kijelzős.Nehezebb üvegfóliát találni rá..Sztereó hang.Infra.Kijelző is másabb.Ja gyorstöltés van 67w vagy100w csak Honor töltővel 10 pár ezerér..Pont feltölti a Super Dart is hosszan van rá egy éjszaka,vagy melóban a 2A-es ellóg a konektoron..
-
BlueSteel
tag
Sziasztok! Van, aki váltott esetleg Oneplus Nord 4-re, vagy Xiaomi 14T-re, s ha igen, mi a tapasztalat? Elég nehéz megtalálni a GT Master utódját, annyira jó telefon.
-
Vackor1
tag
Sziasztok, jövő héttől eladó lesz ( Pest- Siófok között járok általában ) egy 2022.08.29-én itthon, a realme Magyarországnál vásárolt független , hibátlan , karcmentes állapotú, 8/256 , "bőrönd" verzió, ha esetleg valakit érdekel.
Átlátszó és talán másik tok és fólia is van a dobozában, ha egy éven belül ( nyilván nem leejtéses törés/beázás, stb. ) tönkremegy, természetesen visszaveszem. Olyan 50 ezer körül gondolom az árát, de mivel nem értek hozzá, meggyőzhető vagyok ha ez sok..Üdv! Zsolt
-
Vackor1
tag
válasz
doongoo #4271 üzenetére
Köszönöm, az a baj, hogy sehova nem jitok az általam fellelt mail-címekkel, egyik sem reagál érdemben ( az automata válaszokon kívül semmit nem ír ) , se a service.ph@realme.com , sem az apps_link@realme.com, másnak meg nem tudom hova lehetne írni. (((
Még egyszer köszi, legyen szép napod !
Üdv!
Zsolt -
Vackor1
tag
Sziasztok,
tudom, hogy nem ide kellene, de mivel ilyen a telóm ( és HÁTHA teló-gond, bár nem túl valószínű, Wayteq munkatárs is próbálta, neki se ment ) és van kettő Realme Smart Cam 360 típusú kamerám , hátha valaki tudja hol érdeklődjek, mert magyar ügyfélszolgálat már nincs, megszűnt az üzlet, ahol voltak, Wayteq nem tudott segíteni, a service.ph@realme.com -ról mindig ugyanaz automata üzenet jön vissza ( hogy írjam le jobban a problémát , de nagyon örülnek nekem azért
) már ötödszörre.
A probléma: van két ilyen kamerám, egy Pesten, egy Siófokon, évekig teljesen rendben működtek aztán egyszerre mindkettőt "elfelejtett" push értesítést küldeni. A kamok működnek,rögzítik is ha van esemény, el is küldik a képet a telőra, de nem kapok értesítést róla, azaz mindig meg kelleENE nyitni az appot és belenézni, ami elég életszerűtlen , így éppen a lényege veszett el a kameráknak..Nem volt frissítés, már azokat az engedélyeket is megadtam, amiket nem is kért
, töröltem is a kamerákat, újrytelepítettem és változatlan. Minden működik rajta, csak nem küld értesdítést és így nem tudom követni ha valami éppen törtémik ? Tudtok esetleg vmi kapcsolatot, ahol érdemben foglalkozának ezzel?
Előre is köszönöm a reagálásokat, legyen kelleme napotok!
Üdv!
Zsolt -
evko
aktív tag
Hello.
Videót veszek fel koncerten... A baszus elnyom mindent a videóban.
Van valami progi, amivel ha videót veszek fel, kimarad a basszus,? Azaz hallgatható lesz a felvétel? -
tomszli11
tag
Sziasztok!
Aki használja a készüléket, annak jól működik a GPS? Korábban már írtam, hogy mi a jelenség (Google maps/ Waze teljesen jól érzékeli a helyzetünket amikor be van kapcsolva a gps viszont amint elindítom az utazást nem követi az útvonalat hanem levan fagyva a kiindulási ponton és csak kilóméterekkel később frissíti magát, majd ott is lefagy) Korábban volt egy frissítés amivel helyre állt, viszont amikor most letöltöttem az új frissítést az megint elrontotta. Másnál mi helyzet ezzel? -
dora136
csendes tag
válasz
Ereshkigal #4262 üzenetére
Én is nagyon kíváncsi lennék mi tud ilyen hibát generálni, de eléggé örültem, amikor sikerült megoldani. Yetteles kártyákat tudtam próbálni, egyik sem működött előtte, kártya cserét azért nem próbáltam, mert ha jól emlékszem nem igen segített másoknak sem, és nem volt kedvem azzal szívni. De remélem nálad megoldja. A két SIM nekem tökéletes megoldás.
-
kis-attila
tag
Szia!
Pont ezt csinálom, szerencsére nálam semmi baja. ( decemberben lesz 3 éves )
Nagy trükk nem volt benne,pont nem érdekelt + én elég keveset " nyomkodom ". Megy,semmi baja,pörög ... ennyi,más pont nem zavar, hétköznapi telefon,ha hívnak,akkor se veszem fel.
Sajnálom,hogy Android 13-nál marad,tudását,lehetőségeit + a hardware-t megnézve többet érdemelt volna.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
dora136 #4260 üzenetére
Köszi!
Igen, erre én is rájöttem, mert a vodás mellé betettem a telekomos simemet is, és feltűnt, hogy így már tudnak hívni a vodáson, illetve én is tudok hívni róla. lyen buzi hibáról még nem halllottam.
Ami viszont érdekes, hogy a vodás sim magában nem működik, a telekomos viszont igen. Gondoltam kicseréltetem a SIM-et, de nem az én nevemen van az előfizu, így nem hajlandóak. Csak hetek múlva tudom odaadni kártyát, hogy cseréljék.
-
dora136
csendes tag
válasz
Ereshkigal #4232 üzenetére
Szia! Nálam ez a probléma néhány frissítés után jött elő elég korán. Elég idegesítő volt, többen jelezték a hibát más fórumokon, factory reset, hálózati beállítások törlése stb megoldásokkal, egy sem segített. Aztán hosszú idő múlva ráakadtam egy olyan tippre, hogy a 2. SIM slotba is tegyek kártyát. A meglévő yetteles fő kártyám mellé a 2. helyre tettem is egy sima Vodafone-os eldobható simet. Azóta minden probléma megszűnt, tökéletesen tudok telefonálni térerő szegény helyeken is. Egy próbát talán megér neked is.
-
Bl.Gyo.
őstag
Én nem cseréltem még de már utána néztem, mert gyanúsan gyorsabban merül pár napja, úgyhogy készülök ha már használhatatlan lesz:
Akku: BLP809 [link]
Ez itt nincs raktáron de mashol is meg lehet találni a típus alapján.
Szerszám és ragasztó: [link]
Az akku fedél meg ragasztva van, hőléfúvót mondanak annak meg olvasztására és leválik. Gondolom hajszárító is megfelelő erre.
YouTubeon van akku cserés videó mit hogyan. -
roro27
tag
Sziasztok! Esetleg cserélt már valaki akkumulátort? A pontos típusa meg van lenne valakinek?
Előre is köszönöm a segítséget! -
kubista85
csendes tag
Azért érdekes, hogy egy ma is az erős középmezőnybe tartozó vassal bíró telefon megragadt Android 13-on, holott lazán bírná az új főverziókat is. Tudom, ilyen a piac-gazdaság.
-
gabbee75
csendes tag
Honorb200 lett a befutó.Más világ.. Nem megyek el örökre keresem a kijelzőmre a megolást.
-
zoyoxy
tag
Kezdőlapon kint voltak fényképes gyorshívók(widget) 1x1-es méretben a családhoz. Legutóbbi újraindítás után üres képet mutattak, betöltés felirattal. Töröltem őket és megpróbáltam visszarakni, de csak 2x2-es van és ugyanúgy nem működik. Gyári launcher. Másoknál is előfordult? Van megoldás?
-
gzoll
aktív tag
Amúgy ha nem kergült volna meg az akkuja akkor én is ma mai napig használnám, mert nagyon kezes kompakt telegon teljesen jó rendszertel. Redmi Note 13 pro 5G-re váltottam és nagyon nem volt jó csere, ezért én is gondolkodom rajta egy ideje hogy cseréltetek akkut a Realme GT-ben és visszapakolom magam arra ezt meg eladom mielőtt az összes hajam kitépem tőle.
-
Nem értek egyet.
Minden kb.: 120eFt körül vettem 3 éve. Az évi 40eFt ha ma kidobom. Most, ha 20e-ért még egy évet teljesít az teljesen korrekt költség. Ha kettőt már tiszta haszon.
Nagyon flottul működik most. Nem játszom, nem facsézok meg a többi szociális izét sem használom rendszeresen. Miért ne menne el még pár évet. A banki és más kényes progik mind működnek.
Júliusi a biztonsági frissítés. -
Cseréltettem aksit a telefonban. 20eFt-volt. Eredeti aksit kértem, de nem tudtam megnézni milyet rak bele. Összekötöttem egy visszaállítással.
Most olyan mintha új lenne még azután is, hogy a legtöbb app-ot visszaraktam.
Teljes mentés és visszaállítás nem volt nehogy a "lassúságot" is visszaállítsam. App-onként mentettem amit lehet és vissza.
Más.
Valahol lehet állítani, hogy a hangerő gomb első megnyomására csak előhozza a csuszkát és rögtön ne állítson rajta egyet. Nem találom. Tudtok segíteni? -
t1
veterán
Szerintem méltó utódja. Kamera szerintem nagyjából hasonló olyan nagy előrelépést nem érzek. Rendszer nagyon stabil és gyors, kijelző patika. Ami nagyon jó az a nagy akksi 2 napot simán tudja hozni. Ami furcsa az a mérete Master inkább egy kezes, itt felejtsd el nyilván valamit valamiért. Én nem bántam meg a vételt.
-
ginola
addikt
Váltott valaki közületek nothing phone 2-re. Amennyiben igen milyen tapasztalatok vannak vele?
-
tisn
addikt
válasz
Ereshkigal #4232 üzenetére
elvezd a nyugalmat
-
Ereshkigal
őstag
Üdv!
Ma vettem észre, hogy nem tudok telefonálni, nem csörög ki senkinél sem, és engem sem tudnak felhívni. Ha átteszem a simet a másik foglalatba, ott is ugyanez van. A hálózatra felcsatlakozik, a mobilnet is megy. Van valakinek ötlete?
-
gabbee75
csendes tag
Szokásos részletre venném,a Nothing Phone sajnos nincs aTelekomnál.A Xiaomi meg nem a középkategória.Jónak tünik.Bár a családban volt már Xiaomi redmi a feleségemnek,tesómnak talán 11T,tőle annyit hallottam csak,hogy ez nem egy Huawei kategória a kamerája.Samsungom még nem volt,csak nyomógombos buta széttolós,mit veszíthetek?
-
gabbee75
csendes tag
Sziasztok!Járt már valaki úgy felvált a kijelző ragasztása?A sarkai jobb oldalon sérültek,de attól nem kellene belátnom a telefon belsejébe szerintem.
-
evko
aktív tag
Szia!
Igazából a fotós képesség fontos lenne. Mert a GT master egész jó fotókat lő, árához képest pedig főleg...
Keret... Eredeti áron max 180.000Ft-os telefon.
A Honor 200 tesztek alapján elég jó fotókat lő, és 110K környékén, használt újan meg tudom kb venni. Ezért gondoltam rá, első körben.
Szóval, valami hasonló tudású érdekelhet... -
peti85
senior tag
Én vettem egy használt Pixel 8-at. Eddig nagyon bejön, de ez más (ár)kategória mint a GT Master volt.
-
Bl.Gyo.
őstag
Ha cserélnék én OnePlus Nord 4-re, de még tökéletes a GT master, csak pénz kidobás lenne egyelőre.
Honor 200 nem rossz van kollégámnak is.
Xiaomi-t meg személy szerint ki nem állhatom tökmindegy melyik modell.Fotós képességeket meg meg lehet neten találni tesztekben, aztán döntesz. Én nem tudom melyik milyen ez a része nem izgat.
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Akik cserén gondolkodnak, mire?Honor 200 milyen választás?
Note 13 pro-nál gondolom jobb... És árban, használtan nagyjából ugyanaz...Vagy ki mit gondol? Nekem a fotó teljesítmény most már fontos lenne!
Üdv mindenkinek.
-
Voltam a szervizben, de azt mondja a fickó, hogy nem tud szerezni eredeti aksit a telefonhoz az utángyártottat meg nem javasolja. Van forrásotok eredeti aksira?
Ahol nincs készleten, de benne van az árulistában ott 18eFt az utolsó ára, mondta. -
gzoll
aktív tag
Valakinek volt már akkumulátor cserélve a telefonjában? Eladom a Redmi Note 13 Pro-t és visszatérek GT Masterre, ha sikerül benne akkut cserélni, és nem robban fel utána. Budapesten egy szervízt találtam valami 28 ezer forintért cserélnek gyári akkumulátort benne. Szóval ha valakinek van tapasztalata az ne tartsa magában.
-
rezy89
tag
Üdv! A napokban vhogy észrevettem, hogy nem az igazi a képfrissítés. 120hz-re van állítva, de biztos voltam benne, hogy csak 60-on fut. Fejlesztői beállításokban bekapcsoltam, hogy kijelezze, és valóban csak 60-on megy, tök mindegy milyen alkalmazást használok. Tud valaki segíteni esetleg, hogy mi lehet a probléma és hogy lehetne orvosolni?
-
Bl.Gyo.
őstag
2 és fél év után is, fényerő háromnegyeden, nincs akku kímélő módban:
Ez a kép majd jól jön eladásnál. 😄
-
Milka 78
nagyúr
Parancsolj. Soha nem volt ilyen olcsó még az Edge 40.
-
evko
aktív tag
Köszi mindenkinek a tanácsokat.
Most várok..
Várjunk, hátha jön valami jó ajánlat.
-
evko
aktív tag
Azért ez durva.
Került hozzám egy Motorola edge 40 Neo vagy mi, jó pár hete... Na, az is egy kaka...🫢
Igazából kipróbáltam és adtam is el.
A kamerája nagyon gagyi, már nem emlékszem, mi alapján állapítottam meg, hogy teljesen használhatatlan számomra.
A sztereó hangszóró tetszett. 😊Köszi az Edge 50 Neo tippet. Remélem, az már jó lesz... Szerintem illene. Mert a gt master nem mai darab és az igazat megvallva 1,5 éve vettem pár hetes használtan 55K-ért... Szóval, ha nem is 55K-ért, de max 120K-ért elvárnék már egy jobb darabot. 😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Semmiben sem piacvezető, de mindenben elég jó a Realme középkategóriás telitalálata.
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest