- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feribacsi555
senior tag
-
joey04
titán
válasz
Valkűr #12093 üzenetére
Félre lett értelmezve a dolog. Nem dealbreaker a kikapcsolhatatlan blinkfeed, csupán az váltott ki belőlünk fintorgást, hogy valaki direkt nem is akarja, hogy kikapcsolható legyen. Ami lássuk be: butaság. Én is inkább letiltottam benne mindent és beállítottam más kezdőlapot, mert a sense egyéb finomságai kellenek, más launcher meg nem. Ennyi. Eleve azért merült fel a dolog, mert a One X-ben meg kikapcsolható.
-
Laca1212
őstag
válasz
Valkűr #12045 üzenetére
Nálam ugyan ez van. Lezáráskor és feloldáskor egy alig hallható kis hangocska van ha be van kapcsolva a beállítások/hangok-nál a képernyő lezárási hang
(#12047) g0n21:
Lehet én vagyok defektes, de szeretem tudni a dolgokról mi mire való. És nem az állítgatás a lényeg. Azért köszi a válaszod... -
Laca1212
őstag
válasz
Valkűr #12013 üzenetére
Nem a wifi teljesítmény növelésére gondoltam.
Ezt írja ha rányomok:
Internetes szkripteket a goolge-tol ha engedem az alkalmazásoknak telepíteni, akkor az internetes tartalom még inkább hozzáférhetőbb lesz.
Mik ezek a szkriptek? Mit jelent az, hogy hozzáférhetőbb?Fb témában meg azt vettem észre, hogy ha kikapcs a wifit, mobilnetet, akkor üres az a Fb mappa amit írtam. Ha bekapcs net, akkor megjelennek a képek. Szinkronizálás az fb app-ban és a beállítások/ fiókok és szinkronizálásnál is ki van kapcsolva. Máshol lehet még tiltani?
Tok:
Ezt [link] megrendeltem, meglátjuk milyen.Valaki nem nézné meg, hogy nála van-e hangja(ha bekapcsolja) a képernyő lezárásnak/feloldásnak?
T függőséget meg lehet valahogy nézni? Nincs másik micro sim-em. Semmi T-re utalót nem találtam rajta ( előre telepített T-s appok, akármi). -
joey04
titán
válasz
Valkűr #12025 üzenetére
Ha jól akar járni a HTC, akkor olyan céget szervez be ami "cool". Az dobja meg az eladásokat. Ilyen szempontból semmi gond nem volt, a Bets tökéletes ilyen célra.
12030: Hát... Ismertek, de a cool faktor nincs annyira bennük szerintem. Az összes klipben, filmben most beats füles van az embereken, az a menő. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Valkűr #12025 üzenetére
Én azt hittem, hogy az 1 igen-igen jó cég.
Bár nem ez lenne az első téves információm.Egyébként viszont ki akarna társulni, üzletet kötni 1 olyan céggel
amelyiknek minden statisztikája deficitet mutat és a hozzáértők már
meg is jósolták a végét?Na én nem kötekszem, csak kíváncsi vagyok mások véleményére.
-
lofagi
addikt
válasz
Valkűr #11934 üzenetére
Én nem voltam elég egyértelmű, szerintem Tigerteam, te arra gondoltál, hogy a facebookon belül amit az oldalak kipostolnak azokat láthassam, erre is gondoltam. Nagyon nem vagyok kíváncsi arra,hogy mindenki a nagyon szuper jeligéket teszi közzé. Mondjuk ez lehet valami facebook beállítás, csak nem tudom, hogy ezen lehet-e változtatni.
-
-
toeki
senior tag
válasz
Valkűr #11910 üzenetére
ebbe pont a múltkor futottam bele :
[volume step mod] -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Valkűr #11788 üzenetére
igen, de olyan telefon sok volt,
pl. első iphone
oneS és sorolhatnánk
a one-ban pont az bravúr, hogy nem kell műanyag fedelet alkalmazni az antenna elhelyezésére, hanem a fém külsejére teszik rá az antennát, majd egy vékony csík polikarbonáttal lekenik, ami nem árnyékol
az eredmény?
jóval stabilabb szerkezet, jóval szebb készülék, és jóval jobb térerőszóval a htc tényleg nagyot alkotott a one-al, ezt a full metal bodyt eddig mások nem tudták megoldani az antennák miatt
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Valkűr #11785 üzenetére
nem, alul műanyag volt (volt nálam pár hétig, ismerem a típust)
http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/htc/htc-desire-hd-new-1.jpg
meg fenn a kamera melletti részen isa one az első tényleg teljesen fém telefon, világviszonylatban is, elég nagy bravúr ez az antenna kivezetéses módszer.
mod: lásd one háza pucérítva:
http://i.i.cbsi.com/cnwk.1d/i/tim/2013/02/18/HTC_One_Unibody_White_610x482.jpg -
Nuada herceg
őstag
válasz
Valkűr #11723 üzenetére
Hogyne volna nagy dolog. (szerintem)
Sok ember a reklámok után/alapján veszi meg az új telefonját.
Mint ahogy a samsung is bizonyította, és ahogy a HTC is rájött.És hát ez elég jó hír (reklám) a telefonnak.
Én így gondolnám, ha most vásárolnék.
No elmegyek a bóóótba, oszt megveszem az év legjobb telefonját!Ja a másik, hótészének szerintem már nincs pénze, hogy fizessen arra,
amit írtál.De viszont az is igaz, hogy a telefon kibajó, nem csak a reklámjai és a hírek róla.
-
balika333
tag
válasz
Valkűr #11653 üzenetére
Ez a történet megmosolyogtat
Céges mobil, de ő rohangál Budaörsre vele Györből - mint tudjuk a cikkből ez nem két forint - ahelyett, hogy leadja szervizbe és vár. A cégnél nem volt valami használt telefon elfekvőben míg ez szervizben van? Független telefont vett 200e-ért a cég? Ja nem Vodafone függő. Akkor biztos nem 200e volt mert valami hűséget csak aláírtak. Ez csak pár észrevétel, vicces az egész..
-
Xaels
félisten
válasz
Valkűr #11653 üzenetére
A történetben ami engem kérdéssel tölt el, hogy rendben akkut cserélnek stb. de a töltőt nem nézték meg?
(#11655) Tigerteam: nem ez lenne az első eset. Ugye volt hír is róla, hogy az egyik konkurens cég által megbízott másik cég embereket fizetett azért, hogy nyilvános fórumokon szidják a HTC termékeit.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Valkűr #11632 üzenetére
a ONE-nal elégedett lehetsz, mert - szerintem legalábbis - nem mindig a legjobb htc-kbe húztál bele
ha egy rangsort kellene felállítanom a htc-im közt, hogy az adott korszakban mennyire voltak jók akkor a következő lista jönne ki: (elől a legjobb, végén ami a legkevésbé tetszett)
- OneS (qualcomm s4 verzió)
- ONE (még csak pár napja van meg, de esélyes hogy a oneS mellett a második kedvenc htc-m lesz)
- Desire
- Sensation
- One Xa oneX a nagyon alacsony akksi üzemidővel és a tegra processzorral húzta ki a gyufát nálam
a sensation az akkori újraindulgató Sense felület miatt nem jött bea oneS szerintem a legjobb htc ever, mert:
- könnyű
- fém
- vékony
- jó kamera
- nagyon gyors (s4 procival)
- jó akksi üzemidő (eleinte másfél napot, később romolva is egy napot kihúzott a vékonysága ellenére)ahol kicsit gyengébben teljesített:
- hangminőség telefonálásnál (itt a one köröket ver rá)
- kijelző felbontása
- "csak" 16 gigaszóval kiváncsi vagyok pár hónap használat után a one le tudja -e taszítani nálam a trónról a oneS-t
-
PiE137
senior tag
válasz
Valkűr #11534 üzenetére
Az iPhone-t csak érdekességképpen írtam, nem szeretnék droid vs iOS vitát generálni!
Úgy gondolom az iOS azért egy méltán népszerű rendszer, ez vitathatatlan.
A váltás inkább egy megújulási kényszer a részemről. Az Apple-től most nem látom az elvárt innovatívitást, az iOS7 pedig számomra nem tűnik olyan elsöprő sikernek, mint ahogy jósolják!
A ONE-ban az iPhone-ra hajazó unibody kialakítás, prémiumság nagyon tetszik, a blinkfeed-et, Zoé-t ötletesnek tartom, és a Beats zenélést is nagyon várom, mivel rendelkezek dr.dre fejessel!Egyedül a droid miatt szántam rá nehezen magam, mivel korábbi közép kategóriás készülékemen nagyon halavány teljesítményt nyújtott, de többen mondták nekem, hogy a JellyB már egy elég használható rendszer, és a készülék combos specifikációi remélem zökkenőmentessé teszik!
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Valkűr #11507 üzenetére
Amúgy én is arra gondoltam, hogy felesleges rá a fólia.
Gorilla glass 2, vagy 3 védi?
Néztem teszteket, egész jól bírta a nyösztetést.Szerintem egyébként tokba is "bűn" beletenni, annyira szép.
Nekem így van snasszon a telefon.
Csak azért imádkozom, hogy ne ejtsem le.
A többitől nem félek. -
BenHans
addikt
-
NandorHUN
addikt
válasz
Valkűr #11164 üzenetére
Na ez nekem is bevált, esetleg vannak még más tippjeid is?
Más: Van egy kis problémám: amikor sötét fotót csinálok akkor látszik a képen egy elég nagy (világos) "halott" pixel/ pixelek. Az elkészült képeken nem látszik de csak sötétben, egy nagyon picike kis pont. Elnézve a készült képeket el lehet "húzni", tehát szinte biztos, hogy a kamerán, lencsén van egy kis por, vagy valami ami ezt okozza. Valahol esetleg tudják belülről törölni a lencsét? Mivel kívülről hiába törölgetem ugyanott van.
-
Kevin's
senior tag
válasz
Valkűr #11177 üzenetére
Ki lehet hozni a legjobbat is egy telefonból, ha az ember nem automatán fotóz vele, hanem magának állítja. Csak egy telefon esetében sokáig tart ezt beállítani, mint egy DSRL gépen amin már rá van állva a kezed és tudod mikor mit kell alkalmazni ,bár annál is vannak durva dolgok. Ha AF nélkül fotózol és elakarod mosni a hátteret magadnak állítasz mindent mennyi mindennek kell stimmelni rekeszidőt beállítani ISO értéket nem beszélve az exponálásról ,de ezekről nem itt kell beszélni van ennek topicja
-
pet4321
csendes tag
válasz
Valkűr #11164 üzenetére
Az volt az első amit levettem, 200-as iso-n készült az összes kép amit linkeltem.
Ezt most készítettem éjszakai utcai képHDR kikapcsolva, éjszakai mód kikapcsolva (ha azt bekapcsolom hasonló a helyzet, mint normal módnál)
Az iso-n kívül van vmi autómata beállítás aminek kikapcsolásával lehet segíteni a dolgon?
-
markyy18
aktív tag
-
-
markyy18
aktív tag
válasz
Valkűr #10839 üzenetére
Kb mindig ugyanannyi a programok fogyasztása kivéve a Play és a google szolgáltatások. Ilyenkor azok többet fogyasztanak és sokat ébresztgetik a telefont.
zack: az oké több mint valószínű h ilyesmi baj van de miért csak 2-3 hét elteltével?
Milyen programmal lehetne kinyomozni mi szívja a telót ennyire? Ez a gsam se sok mindenre jó szerintem.capulet75: amikor úgy van én is kikapcsolok minden ilyet ha tudom h nem kell semmi értesítés stb. De nekem mikor jó wifivel ha nem nyomkodom 2 óránként kb. merül 1%-ot most ez fél óránként 1%.
Jó időszakban mobilnettel és véletlen bekapcsolt wifivel óránként merült 1%-ot.
Most ha nincs bekapcsolva semmi akkor is merül óránként egy százalékot pedig ha minden klappol 4 óránként merül ennyit.Múltkor mentem pestre végig ment a zene gondolom kapcsolódott millió toronyhoz közben és a 2 órás út alatt nem merült semmit.
Ezek után nem értem ilyenkor mi baja van. -
zack
nagyúr
válasz
Valkűr #10831 üzenetére
Másrészt meg minél több progi van fent, ami adatkapcsolatért nyúl bizonyos időközönként, és minél több minden fut a háttérben annál jobban merül. Nem tudom a kolléga miért van úgy kiakadva. Egy új telefon persze hogy nem merül annyira mint egy belakott rendszer. Nincs ebben semmi különös.
(#10833) hoy
Ennyi.
Én már mikor megmondtam ezt...Akkor le lettem hurrogva, de ezek szerint, mégis van aki belefut. Milyen érdekes. Most jöhetnek az okoskák, akik annyira védték pár hete a T-t...
-
markyy18
aktív tag
-
markyy18
aktív tag
válasz
Valkűr #10829 üzenetére
Látom az értő olvasás sok embernek nem erőssége a fórumban.
Nem azt írtam h azért van bajom vele mert nem bírja egy hétig hanem azzal h ugyanolyan használattal egy idő után gyorsabban merül mint előtte pedig nem használom másképpen. Főleg mikor reggel felkelek egy 7 órás alvás után és merült 11%-ot míg mondjuk előtte egy héttel 3%-ot merült ugyan ennyi idő alatt.
Amúgy is ha végig követted volna a fórumot láthatnád akinek tudtam segítettem a kamera vitában benne se voltam azzal speciel elégedett vagyok. Eddig egy bajom volt régebben akkor is ugyan az és senki ne mondja h ez hardveres probléma mert akkor nem volna az h két hétig jó utána meg fele annyi ideig bírja. Én sem b*szogattam senkit mikor szifon meg s4 összehasonlítások voltak pedig abból volt pár hsz. Gondoltam lesz aki tud válaszolni normálisan a kérdésemre de itt úgy látszik kezd egyre több MEGMONDÓ"ember" lenni. -
Avicularia
veterán
válasz
Valkűr #10707 üzenetére
Innen
Ártól nem kell megijedni, van valami kuponkód állandóan amivel 30 euró + pk. körül meg lehet őket venni.
Nekem még működik, de sok embernek hamar tönkrement és a német tulaj 1 év garanciát ad elvileg rá, de fél év után már nem akarja kicserélni, szóval én még egyszer hanyagolnám
Xears fülhallgatók topikja -
Xaels
félisten
válasz
Valkűr #10692 üzenetére
Ez az összehasonlítás azért nem feltétlenül fer, mert a One OIS(optikai képstabilizátora) hardveres míg az S4-ben nincs ilyen hardver, ott szoftveresen próbál korrigálni a mozgáson ami minden esetben minőség romlással jár. Vannak esetek amikor a One jobb és vannak amikor az S4 ez inkább felhasználási mód és elvárásoktól függ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest