- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
FeRRaR1 #21509 üzenetére
Nekem nem volt most semmi driver fent, külön tartottam is, hogy W8.1-re hogy szokás, nem emlékeztem már. Ugyanezek megvanna, annyi, hogy telón én külön bemegyek bootloadarbe mindig, ott is rádugom a kábelt, meg fastbootba belépve is, mert ott is keres és telepít.
Azon kívül cakpak ugyanaz van itt is. De a fentebbi után mentek csak a parancsok, addig konkrétan nem látta a telót pl adb devices paranncsal.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
FeRRaR1 #21497 üzenetére
ugyanez....vagyis error: device not found
C:\Users\HUTCHDB\Desktop\HTC ONE\mini-sdk>
C:\Users\HUTCHDB\Desktop\HTC ONE\mini-sdk> adb devices
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
List of devices attachedC:\Users\HUTCHDB\Desktop\HTC ONE\mini-sdk>adb reboot
error: device not foundC:\Users\HUTCHDB\Desktop\HTC ONE\mini-sdk>
-
Xaels
félisten
válasz
FeRRaR1 #21418 üzenetére
Az nem lenne olyan egyszerű. A Google a Motorola szabadalmainak nagy részét zsebre vágta és szövetségre lépett a Samsunggal. Ott elég könnyen vissza is nyalhatna a fagyi...
Magam részéről most, hogy CM formájában használom a 4.4-et kicsit olyan érzésem van mintha elkezdtünk volna visszafelé haladni a G1-es időkbe. Szerintem rövid időn belül el fogunk érni arra a szintre amikor vissza fogjuk sírni a 2.2 és a 4.4 közötti időszakot.
-
-
Saky1
csendes tag
válasz
FeRRaR1 #21323 üzenetére
Igen, csak az a baj a 3 nap cseregaranciával, hogy az pixelhibára nem vonatkozik!
Szolgáltatónál meg nem olyan egyszerű letölteni egy LCD test progit, ráadásul még egy frissítést is kellene letölteni a telefonon, mert gyári androidnál még ott van alul a 3 pontos fekete sáv, amitől nem látszik a teljes képernyő! Az csak egy későbbi verziószámnál kapcsolható ki!
-
shadowcam
tag
válasz
FeRRaR1 #21316 üzenetére
Köszi, ez hasznosnak tűnik.
éppen tervezek fülhallgatót venni, utána nézek annak is, amit mondtál. Kaptam tesómtól egy urBeats fülest (szegény azt hitte, hogy az jó) és borzasztó, nem ajánlom senkinek. Egyetlen előnye, hogy van súlya. Ennyi.
Amúgy nem találkoztam még ilyen LCD hibával, amit említettél. Szerintem kérj másikat, biztos tudnak szerezni. Tény, hogy Telenorban sosem kedves a kiszolgálás.. Sajnos.
-
Saky1
csendes tag
válasz
FeRRaR1 #21317 üzenetére
Végül nem, keresek másik boltot!
Amúgy sem voltak túl kedvesek, wifin le akartam tölteni egy LCD-test programot, de nem adták meg a wifi kódot! Mobilnetem meg még nem működött,mert sim kártyát is cserélnem kellett, arra meg azt mondták, hogy csak olyan 15 perc múlva aktiválódik a kártya !!! ?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
FeRRaR1 #20786 üzenetére
honnan van neked olyan?
1 kicsi off:
Van akinek itt kiírja az avatarja alatt, hogy PH akármi, félisten, meg a többi..
Azt úgy hogy lehet? ha én átmegyek a prohardverre, akkor nekem is kiírja a fórumban, hogy mobilaréna?
Láttam hardveraprós kiírást is. Tökre teccenek ezek a cuccok. Meg logout blog meg a többi.Ha valakinek van 1 kis ideje, kedve, írja már le, hogy ez mi és hogy működik?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
FeRRaR1 #20473 üzenetére
A két legajánlhatóbb rom VÉLEMÉNYEM szerint a revolution hd és a maximus.
A viper jó, de egy idő után valamiért belassulgat, akadozós lesz.
Az insercoin is jó lenne, de mikor használtam néhány napig, valami furcsa érzetem volt.... nem tudom megmagyarázni, de itt ott az is picit lassabban reagált.
Én spec. az ARHD-hez tértem vissza.
Viszont a kernelcsere mindenképp ajánlott! -
Laca1212
őstag
válasz
FeRRaR1 #20428 üzenetére
Van itthonról is hasonló áron.
Neked a 8036-os kell. Ezek ilyen M, L, XL méretezésűek. Ami az s3, s4-re jó, az jó a One-ra is. Amikor vettem, bele is futottam ebbe.... A speedshop-on 5e ft, de csak s3-hoz írják. Nem mertem megvenni. Megrendeltem máshonnan, ahol írták One-hoz is... ott 7e volt.
Amúgy nem gyári patent méretezésű, mivel ugye univerzális. Egy minimálisan kilóg belőle a One. Meg kissé lötyög benne, de én azt úgy oldottam meg, hogy a tok egyik oldalán alul és felül, ahol a varrás van, ott fehér cérnával kicsit beszűkítettem. Nem látszik és így már tuti. Amúgy szép, elegáns, kényelmesen használható tok.
Persze én is először gyárit akartam, de One-hoz nincs patent méretű gyári bőrtok. Ez viszont nem gagyi és használható, annak ellenére, hogy nem annyira passzentos... -
Laca1212
őstag
-
Zirowe
nagyúr
-
simico
aktív tag
válasz
FeRRaR1 #11709 üzenetére
Pont a héten vettem asszony Desire X-éhez. Működik vele, de nem úgy ahogy a leírás írja: a hangerőgombok nem a hangerőt állítják, hanem az előző/következő számra léptetnek. Tehát hiába van Sense 4+ a telefonon, mert úgy működik mintha nem az lenne rajta (ahogy a leírás "other Android phone" szekciója írja) - gondolom ez is a DSX butított Sense miatt van, hiába ugyanúgy 4+ verzió mint a One X-emen levő (ami viszont rendesen működik, azaz hangerőt állít).
-
Burt1793
veterán
válasz
FeRRaR1 #3365 üzenetére
Hát igen, sajnos ilyen is van... De nem tetszik, hogy mindig ott van az óra, nem tetszik a fekete alapon elrendezett ikonhalmaz, nem tetszik, hogy 4 oldalra tudok widgeteket kipakolni...
Pontosítok, nem a sense nem tetszik, a blinkfeed nem tetszik, amit nem lehet törölni.Igen, tudom, hogy cserélhető a launcher, de én most visszatértem a romok alap launcheréhez, meguntam a sima android kinézetet és a jobb launchereket is. Most is sima TW-t bámulok és tetszik.
Majd a HTC ONE+-ban már fog minden a blinkfeed körül forogni, remélem -
mumk1
addikt
válasz
FeRRaR1 #1181 üzenetére
Már viszket a tenyerem egy nyitásra, de miután a sebesség nagyon rendben van és a Carbon-nal könnyedén beköltöztem root nélkül is, egyenlőre még várok. Néhány napot...
@Xaels
úgy érzem elég mélyen a rendszerbe épül, korántsem hasonlít egy widgetre, de biztos meg tudták volna oldani ha akarják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Call of Duty: Black Ops 7
- SSD kibeszélő
- EAFC 26
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest