- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Android Autót minden mobilra!
- Yettel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saky1
csendes tag
válasz
shadowcam #21313 üzenetére
Ma akartam megvenni Telenornál a készüléket, de sajnos olyan problémával találkoztam, hogy egyszínű háttérnél, vízszintes halvány fekete csíkok jelentkeztek a képernyő teljes felületén! Volt valakinek már ilyen hibája?
Felhívtam a HTC ügyfélszolgálatát, de ők se találkoztak ilyen hibával azt mondják kérjek másikat, csakhogy ez volt az utolsó darab. Egyébként érdeklődtem náluk kijelzőcsere ügyben, hogy mennyire tudják szépen szétszedni. Azt mondta roncsolásmentesen javítható a készülék, amik a neten terjednek rémhírek "gányolásról", az nem szakszerviz műve!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Energiaital topic
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest