- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsGábor
tag
Sziasztok!
Szervizben volt a csaknem 2 éves m7-em jack csatlakozó hibával(nem érzékelte ha csatlakoztattam hozzá fülest/headsetet). Szépen megcsinálták, működik, jók az illesztések stb-stb(érdekes hogy a munkalap alapjan kicserélték a kamerát , alaplapot). Viszont azóta mióta vissza jött nem tudom úgy beállítani hogy ne rezegjen random valamelyik értesítésnél. Ahol csak találtam rá lehetőséget kikapcsoltam a rezgéses jelzést és mégis. A legérdekesebb az hogy nem mindig. Van mikor rezeg van amikor csak hangjelzés van hogy mindkettő. Mielőtt csinálnák fact.resetet gondoltam megkérdem nem-e találkozott valaki innen ilyen gonddal s nincs e más megoldás. -
CsGábor
tag
Ha már garis gondok...
Korábbi javítás óta (jack csatlakozó nem érzékelte a headsetet , kicserélték a csatlakozót) elveszti a sim kártyát. Kipróbáltam 2 sim-et és mindegyik pár perc után mintha elveszne, nem érzékeli a telefon. Visszaküldtem javításra de 2 hét múlva visszaküldték hogy garba nem javítják mert fizikai sérült a készülék. Mellékeltek képeket is. Ezeken a képeken egy felül szétnyílt oldalt agyon vert készülék volt látható , alatta egy munkalap amin a hibajelenség az hogy "nem bekapcsolható". Nem az én telefonom van a fotókon mert bár a csaknem 2 év használat észrevehető a készülékem burkolatán de nincs szétnyílva és agyon verve. Kisebb karcok vannak itt-ott és van egy nem egész 2mm-es hajszálrepedés a jack csati felől oldalirányba de szerintem ez nem ok a garanciális javítás elutasítására. Főkép hogy ez egy, a telefon 4 hónapos korában történt sérülés (fogalmam sincs mi okozta , egyszer csak ott volt) s azóta 2 szer javították. Volt kamera csere meg a 3,5-s aljzat cseréje. T-pontból vissza is küldtem miután beszéltem a HTC magyarországi ügyfélszolgálatával. Segítőkészek voltak,mondták intézkednek. Remélem sikeres lesz az akció. Holnap telik le az első hét a leadás óta. -
CsGábor
tag
Korábban irtam hogy inkorrekt volt kissé a szerviz és beszéltem a magyarországi HTC-s emberkékkel. Nagyon korrektül intézték a srácok az ügyemet. Az alaplapon kívül mindent kicseréltek. Új burkolat, aksi, kamerák...stb. Baj a telefonkártya foglalattal volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- macOS PC-re
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...