Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickit3
aktív tag
válasz
monti0222w
üzenetére
64bites a procink csak 32bitként kezeli a 4.4, majd az 5.x fogja 64bitesként kezelni. Az EMUI 3.1 állítólag kamera szoftverre gyúr rá aminek én nagyon örülök. Kissé fájó pont, hogy semmi haszontalan plusz nincsen a 3.0ban amivel el lehetne hülyülni. De szerencsére belekerül a hosszú záridős kép is a tarsolyba.

-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Készülök egy cserére Meizuról ide.
A kérdésem, hogy nem találok low light video-kat, azaz esete készülteket.
Akinek van megosztaná velem ?
Akkuidő javult már ? Olvasgattam, hogy nem volt valami fényes.
-
Bass
addikt
válasz
tamasgal
üzenetére
Imàdom ezt a telot de valami nem stimmel vele,a netemet es neha a teljes hàlozatomat eldobja. Kertem uj simet,visszaraktam a regi romot majd vissza az új de a hiba meg van. Telekomosok,van olyan kartyas megoldas amin va 4g? Veszek egy kartyat amin van pl 50mega es letesztelem hogy esetleg a telenor halozata a ludas vagy a telefon.
-
tamasgal
senior tag
Mindenki nagyon várja az új szoftot! De miért? Makulátlan ez a teló ezzel a rendszerrel, nekem nem kell jobb

-
Arpeekyng
csendes tag
Valaki tudna segíteni, már 4x behalt a honor 6-osom "a rendszer UI alkalmazás sajnos leállt" csak a gyári visszaállítás működik de minden héten le kell zongoráznom egyszer legalább
, és nem találtam, hogy valakinek sikerült e már orvosolnia a dolgot. Köszi! -
39764
csendes tag
válasz
gabikiraly2
üzenetére
Próbáld ezt: link
-
gabikiraly2
aktív tag
Sziasztok,
Egy hülye kérdés: valahogy fel lehet varázsolni az Emui 2.3 gyári kamera appot?
Csak próba képpen érdekelne. Köszi -
K82
őstag
Ha esetleg valakit érdekelne, megválnék az én Honor 6-osomtól (fehér, 3 hetes, H60-L04)
Semmi baja, csak túlzottan hozzászoktam a Motorolákhoz.
-
Pickit3
aktív tag
válasz
royalka
üzenetére
Két "L" betűvel van a Lollipop.

Hát kutyafuttában utána nézve, a kínai hatosok már júniusban kipróbálhatják a bétát viszont nekik a júliusban lesz a hivatalos frissítés és utána kapjuk mi(eu-s) frissítést ami augusztusban lesz és 5.0 jön. Összevissza van kavarva. Lehet azért, hogy meglepi legyen.
-
royalka
őstag
Ha már ennyire belemerültünk a tutiba én is felteszek egy mélyen szántó kérdést
Mikor lesz lolipopp?

-
Pickit3
aktív tag
válasz
üzenetére
Azért még egyszer megpróbálom és igaz egy kicsit megkutyultam a dolgokat az utolsó hsz-ben.
Itt lényegében arról írsz, hogy a Honor 6-ban az A7-es magok képesek 1,6 GHz-en is ketyegni, az A15-ös magok pedig 2 GHz-en. Igen, ez így van, DE nem egy időben azaz csak valamelyik 4 mag működik csak ilyenkor. Ezt nem tudom jobban részletezni, már mindent leírtam erről.
Említetted, hogy ennyit lehet kihozni a max 920ból és arra reagáltam úgy, hogy ez csak módosított kernellel megy vagy inkább azzal se. Amit én magyarázok ez a 4 magos dolog az gyárilag megy. -
törölt tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Itt lényegében arról írsz, hogy a Honor 6-ban az A7-es magok képesek 1,6 GHz-en is ketyegni, az A15-ös magok pedig 2 GHz-en. Módosított kernelről és házi mókolásról eddig szó sem volt. Ilyen magas órajelen amúgy is túl nagy lenne a hőtermelés és jelentősen csökkenne az üzemidő is.
De szerintem ejtsük a témát

-
Pickit3
aktív tag
válasz
üzenetére
Ennyire rosszul fogalmazok? Vagy nem érthető amit írok?

Lényegében és részben igaz. Viszont amit a kirin 920ból ki lehet hozni egyidejűleg az 1,7Ghz helyett 1,9Ghz-et és 1,3Ghz helyett 1,4Ghz-et lehet kihozni a prociból a honor 6-ban, de ez csak módosított kernellel működik és amit én írok az egyidőben 4magra vonatkozik!!! Ez állítólag még biztonságos oc, de én inkább nem ajánlom. Az oc-val foglalkoztunk már régebben(vagyis legalább én) és szerintem linkeltem is egy módosított kernelt régen. Nekem a proci bőven erős így is, játék alatt is 20-30% körül mozog a terheltsége, de inkább ami engem érdekelne az, hogy a t628-ból mennyit lehetne kihozni. Xda-n turkálva sok érdekes dolgot találsz erről, de másról is. -
törölt tag
Bocs a dupláért
Nyilván GHz-re gondoltam, korán van még

-
törölt tag
válasz
Pickit3
üzenetére
"A Cortex-A15-ös részegység 1,7 és 2GHz közé skálázható, míg az A7-es processzormagok órajele 1,3 és 1,6GHz közé esnek."
Huawei a Honor 6 esetében 1,71 MHz-re illetve 1,31 MHz-re skálázta az A15 és A7 magokat, tehát ha ezek megfeszülnek, akkor sem fognak magasabb órajelen futni. Amiről te írsz, az egy elérhető maximum érték, amit ki lehet hozni a Kirin 920-ból

-
Black&White
addikt
Szerintem ebbe kár volt belekezdened...

-
Pickit3
aktív tag
válasz
Kovaratis
üzenetére
Persze, hogy valós infó, de ha nem hiszel nekem akkor... jobb ha csomagolsz.
Kell egy kicsit keresni a neten, hogy az ilyen infókat megtudd, konkrétan ami eszembe jut még az a napidroid, de kugli segítségével máshol is fellelhető. A 925 a 920-nak a "OC" verziója ami +0,1Ghz többet nyújt alapjáraton, ha az összes mag dolgozik, de ha nem akkor ugyanúgy megy, mint a 920.
Magyarul:
920:
-összes mag dolgozik: 1,3Ghz+1,7Ghz
-csak 4 mag dolgozik: 1,6Ghz VAGY 2Ghz925:
-összes mag dolgozik: 1,3Ghz+1,8Ghz
-csak 4 mag dolgozik: 1,6Ghz VAGY 2Ghz -
Pickit3
aktív tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Lényeges információ amit nagyon kevesen tudnak a kirin 920-ról. Ugye ha az összes magot használja a telefon akkor a gyengébb magok 1,3Ghz-en míg az erős magok 1,7Ghz-en mennek. Az érdekesség most kezdődik ugyanis ha a telefon CSAK a gyengébb magokat használja akkor 1,3Ghz helyett 1,6Ghz-en üzemel és ilyenkor egyáltalán nem dolgoznak az erős magok. Ha CSAK az erős magok dolgoznak akkor 1,7Ghz helyett 2Ghz-en üzemel a processzor és ilyenkor nem dolgoznak a gyengébb magok. Azért dolgozták ki ezt a technikát mivel, ha van valami ami kevés magot, de magasabb órajelet igénylő valami akkor ennek megfelelően működik viszont az terhelés függő, hogy a gyengébb 4 mag vagy az erős 4 mag dolgozik. Érdekes infó volt?

-
K82
őstag
MIUI ROM-ot próbálta már valaki?
-
K82
őstag
válasz
kalman1
üzenetére
Ajánlom az oldal tetején lévő Honor 6 összefoglaló link megnyitását...
-
kalman1
csendes tag
Hogyan kell a Honor 6 -t H60-L04 tip készüléket kirootolni. Tele van olyan programokkal mait nem tudok másképpen leszedni. Föleg Google progikkal.
-
Pityu89
senior tag
Playen fentvan a Mortal Kombat X! Nagyon baba, Iphoneos ismerősök is csodálták mennyire gyors.
-
39764
csendes tag
Na ja, gondolhattam volna, azt szépen kispórolták az európai verzióból. Keresgéltem, hátha felrakták valahova az apk-t, de csak egy ilyen megoldást találtam, ahol ezt lehet beállítani, de ettől az értesítések közt nem jelenik meg. Asszem marad a külső app.
-
mati12
senior tag
Ma 18 órakor a Mobilaréna tv-ben,a Huawei P8 lite-ről lesz szó.
Akár még érdekes is lehet számunkra is.
[link] -
ddormer2
újonc
válasz
Becksman
üzenetére
Megint sikerült lecsúsznom az edigitalos Honor 6-ról....kb egy hétig ismét árulták a fehéret, de sajnos lemaradtam róla, nem siettem el, mivel reméltem most nem csak rövid ideig lesz, de tévedtem.
Tudja valaki esetleg, hogy az edigital fog-e még Honor 6-ot forgalmazni? Vagy ha nem, tudna nekem valaki ajánlani valaki olyan helyet itthon, ahol meg lehet venni a készüleket részletfizetéssel?
-
imis
senior tag
válasz
Hor-Net
üzenetére
én a héten innen várom:
Huawei Honor 6 Dual Sim- LTE 32GB (H60-L12) (NFC) -
Pickit3
aktív tag
válasz
Becksman
üzenetére
Én 2 napra kitettem az ablakba amikor nagyon sütött a nap és meleg volt, beraktam egy fehér képet max fényerőre és úgy hagytam. 2óra múlva nem tudtam megfogni a telefon mivel olyan sütős volt, fekete telefon rendesen szívta magába a napfényt és kicsit be is sz*rtam, hogy tönkre ne menjen emiatt, de még a második napot is kihúzta így és szerencsére nem lett baja. Eredmény: szinte alig vagy nem is látszik a meleg fehér sáv alul és fehér képnél is nagyon kell nézegetni hogy van-e ott valami melegség. Ezek után inkább eltűrtem volna azt a kis melegséget a képernyő alján és nem süttetem volna két napig a napot.
Néhányan már biztos navigáltatok vele a forró műszerfalon...na az a napozásához képest fagyasztott pulykamell. -
ZolkoW
őstag
válasz
Becksman
üzenetére
az ablaküveg is szűri az UV-t

Fogalmam sincs, hogy amúgy az UV-fény javítja-e ezt a sárgulás-dolgot, viszont ha van valóságalapja, akkor direkt napfénybe / UV lápa alá tedd, és a logikám szerint full fehér képernyővel, hogy az LCD ne fogja le (túlságosan) a kívülről érkező fényt. kijelző kikapcsolási időt feltolod maxra... -
Becksman
őstag
válasz
csonkadavid
üzenetére
dobtam pm-et
-
Hor-Net
csendes tag
Fekete H60-L12 (32 GB, NFC DSDA) -t honnan lehet most a legjobb áron beszerezni?
Rendelt valaki valamilyen külföldi webshop-on keresztül? Kellet fizetni áfát, vámot?
-
Becksman
őstag
Sajnos még mindig nem tűnt el a sárgulásos dolog a telórol
2 hete lassan, hogy megvan. Próbáltam hosszas youtube vidit, játékot, most ablakba ücsörög hátha sikerül a napfény féle megoldás.
Ottvan még a lehetőség, hogy visszadobom a telekomnak és újra rendelek egy ilyet (de ugye még lehet rosszabb lesz azon a sárgulás).Pedig nagyon tetszik a teló. Csak sajnos engem rohadtul szoktak zavarni az ilyen dolgok.
-
Razzul
őstag
A telefont telekomtól csak online lehet beszerezni?
-
Destiny56
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek volt már tapasztalata az edigital szervizével, vagy esetleges cserével kapcsolatban?
-
Kovaratis
senior tag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Semmi víájpí, semmi kód. Régi Huawei-es motoros vagyok, évekkel ezelőtt regisztráltam, és nem isnéztem eddig. 😃
-
JoeCockBill
senior tag
-
Pityu89
senior tag
Bluetooth-ban ki tud nekem segíteni? Az lenne a problémám, hogy az autós kihangosítóhoz lassan csatlakozik, vagy néha nem, és manuálisan kell csatlakoznom. A listában van 3 fix eszközöm, persze, hogy a másik kettőt keresné először. Nem lehet valahogy prioritást állítani?
-
Bass
addikt
válasz
Joccc07
üzenetére
Igen a sony ilyen,a samu is,volt több neves cégtől telóm de az lg f6 szoftveres töketlenkedése betette a kaput,utána vettem egy redmi 1s-és csodálkoztam hogy a droid lehet ilyen jó is,nah azóta csak full kínai teló kell :-) Ha a droid szabadságát szereted a wp-töl meg fogsz őrülni :-) Szóval honor 6-ra fel :-)
-
Bass
addikt
válasz
Joccc07
üzenetére
Először döntsd el hogy melyik rendszerre szavazol. A nokia egy harmatos virágszál a honorhoz képest,mindenben jobb a honor 6,nincs hiba ,jól meg van írva rá a szoft és piszok gyors. Szerintem a nokiát hanyagod,a rajta lévő rendszer nem sokat ér,kevés az app és ami van az is vacak,jelenleg a droiddal jobban jársz,a wp nagyon le van maradva,nem lehet testre szabni(pl launcher csere). Ha kérdésed van tedd fel bátran.
-
Joccc07
addikt
Sziaszok!
Telefon váltásra készülök és a Honor 6 lenne az egyik kiszemelt.
Ha valaki lenne olyan kedves és leírná nekem, hogy a telefonnak vannak-e idegesítő hibái, bugok? Azt megköszönném.
Custom rommokkal, hogy áll a teló?Másik kiszemelt egy lumia 830 lenne.
-
Bass
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm
-
Bass
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Hát azt leszedtem,de a leírás nem sokat ér,itt a forumon is kerestem de nem sokra jutottam.
-
-
bnorbert93
csendes tag
Valakinek van tapasztalata a B380-as, illetve B390-es ROM-okkal? Mivel nyújtanak többet a B370-hez képest?
-
Bass
addikt
válasz
üzenetére
Jah ma kicsereltetem a kártyát,az éjszakai logolás eredménye 6 óra alatt 15x ment el a net pedig egész éjszaka az asztalon volt a teló.
A következö lépés a downgrade ,de azt hogyan,mert tegnap felraktam a dload mappába majd a frissitöbe elinditottam,csinált is valamit de egy 4g ikonon kivul nem tunt fel más.
-
törölt tag
A mókolást úgy értettem, hogy mielőtt elkezded a romolgatást, inkább cserélj SIM-et, mert feltételezem, hogy a Telenor topicban nem csak Honor tulajoknak van a tiédhez hasonló problémája.
(#4197) royalka Besétálsz T-be, és kérsz díjmentesen egy új SIM kártyát

(#4201) Trotter66 1-2 éves SIM-et is ingyen cserélnek, ha pl azt mondja, hogy normál SIM-es telefonra váltott. Ugyanazt a kártyát adják akkor is, csak ki kell belőle törni a microSIM-et.
(#4198) royalka Nekem Samsung F6200 van, bekapcsolom rajta a képernyő tükrözést, majd telefonon a több képernyő módot, a telefon megkeresi a TV-t és kész is.
-
Pickit3
aktív tag
válasz
phanfantom
üzenetére
Hát én így 1hét után nem sok mit vettem észre akku időben. Nálunk a puszta közepén alig érhető el a 4G és lehet, hogy ez is a hiba, mert az enyém küzd a térerőért. Visszatérve lehet, hogy javít vagy csak azt szeretnénk hinni, de mindenképp megéri váltani.

A régi romosoknak(b108(sp1), b109(sp1)): 4G-s sim kártyával megszűnt a recsegés telefonáláskor.(#4206) royalka
Akkor is én linkeltem.
Egy próbát megér vagy bemész a t-hez és addig vered az asztal míg nem kapsz egy újat. Egy kicsit még rá is füllenthetsz, úgyis elhiszik.
true story -
phanfantom
senior tag
Ez a kártya csere lehet engem is érdekelne, ha már így szóba hoztátok

Vajon mennyit dobhat akku időben? -
Pickit3
aktív tag
válasz
royalka
üzenetére
Nem is kell bemenni a t-hez. [link] Online meg lehet rendelni és ingyéé kihozzák. Én is eljátszottam ezt a procedúrát, de nekem egy kicsit hosszabbra sikerült ugyanis nem bírtam díjcsomagot váltani. Be kellett mennem és pár kattintással megoldatta a srác így 90forint ráfizetéssel 4G-s netem lett.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Apple asztali gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Attól, hogy valaki félinformációkat terjeszt okosabb???
, és nem találtam, hogy valakinek sikerült e már orvosolnia a dolgot. Köszi!

Kell egy kicsit keresni a neten, hogy az ilyen infókat megtudd, konkrétan ami eszembe jut még az a napidroid, de kugli segítségével máshol is fellelhető. A 925 a 920-nak a "OC" verziója ami +0,1Ghz többet nyújt alapjáraton, ha az összes mag dolgozik, de ha nem akkor ugyanúgy megy, mint a 920.
(itt ugye a gyári böngésző navigálós sávmál).