Hirdetés
- iPhone topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickit3
aktív tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
Ház akkor asszem én vagyok a boss, mert ultrára rakom és így 0%- ot eszik éjszaka.
Ezt az értéket úgy produkálja, hogy megjárta az 53fokot. -
Pickit3
aktív tag
válasz
Lallerboy85
üzenetére
Ha egyik pillanatról a másikra kezdett nagyon merülni akkor valószínű, hogy a gyári visszaállítás orvosolja majd a problémát.
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
"Ultra takarékos segédprocesszor" van a kirin920-ban is ami mini i3(?)-ra hallgat. Végül is a kernelen múlik és nem a telón, nem?
Attis, milyen az emui 4.0? Szebb? Több funkció van?
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Yuri_1
üzenetére
Bakker, a kocsira állítólag van frissítés csak én voltam a buta, hogy a teló frissítéseire figyeltem. A fene egye meg, hogy a z3c-re optimalizálták az egész kocsit. Állítólag az a telefon képes a motor információt kiírni pl szép grafikus órán a fordulatszámot, sebességet, gyorsulást, fogyasztást és a nyomatékot. Valaki ezt honor 6-tal is megcsinálta, de még keresem.
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Yuri_1
üzenetére
+1 Nekem mondjuk furcsa volt megszokni, hogy helyi frissítés után ugyanúgy használható a telefon. Régen a p6 használhatatlan volt helyi frissítés után. Kékfog, gps, wifi rendszeresen meghalt ez után, de a kedvencem amikor úgy lezárta a képernyőt, hogy nem lehetett feloldani az oldalgombbal.
marshallow+mirrorlink=info? Bluetooth és az usb kapcsolat tökéletesen műxik csak a mirrorlinknél nem érzékeli az autó a telót.
-
Pickit3
aktív tag
Odaútra karcosnak írták, de visszafele is csak a fólia volt az. Feleslegesnek éreztem, hogy egy 100Ft-s fólián rugózzak ami beadáskor sem volt makulátlan. Ennek már fél éve, lassan rojtokban áll és nem érzékeli az összes érintést így szerintem megdolgozott az áráért. A fiókban lapul még 5darab csak fel kéne rakni, de szerintem majd jövőre.

-
-
Pickit3
aktív tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Röviden annyi hogy játszottam az ágyban majd elaludtam, de a játék tovább futott. Ráfejeltem a párnát álmomban és bemelegedett alatta. (Contest of Champions-izzasztó játék) Érdekes módon az aksi most is jól bírja. kopp-kopp
-
Pickit3
aktív tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Bezony és nem volt fűtőtest közelében.
-
Pickit3
aktív tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Simán mehet fel helyivel.
-
Pickit3
aktív tag
Aki felrakta a b527-et(?), mi különbség van a b521-hez képest? (nyedigis)
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ne bántsátok szegényt, így is ő a legértékesebb tagja a topiknak. Nagyon hasznos infókkal lát el minket csak nem mindig veszed észre a rejtett iróniát. Szégyelld magad!

-
Pickit3
aktív tag
B&W itt hagysz minket?

-
Pickit3
aktív tag
Gondolom teszel is érte, hogy biztos bekerüljön gari lejárta előtt.

Hát én már nagyon spanba vagyok a nyedigisekkel és amióta kicseréltettem a belét a telefonnak azóta tényleg nem az igazi. 500 ponttal kevesebbet gurított antutuban és lollival is 45k körül megy, van 20percem mielőtt becsuk, visszarohanok és csapkodom vele a pultot, hogy sz*r az egész és ha az egyik szemmel nézem akkor sárga ha a másikkal akkor lila a képernyő. Fránya sárga és lila hályog.... És még azért is leb*szom, hogy nem megy bele a normális usb a jack csatiba... pedig megpróbáltam. Kárpótlásul kérek egy nexus 6p-t. Solve the problem. -
Pickit3
aktív tag
Lassacskán 3hét után kihúzza a gyufát a lollipop. A főképernyőre váltáskor az alkalmazásváltóból "híváslerakás" képet dob be (mindig). A lezárt képernyőt feloldva alulról felhúzott opciókra nem reagál. Néha előjön(kb 2naponta), hogy az érintésekre késve reagál. Néhány gomb nem csinál semmit vagy anomáliát kreál. Nagyon szórakoztató meg minden, de kezdem azt érezni, hogy az l04 is megkapta a developer ágat.
Kissé szétbarmoltam a rendszert, de nah.. jobban bírta a 3.0. Ha nem javítják ezeket akkor vissza a stabil 3.0-ra vagy a 2.3-ra.(Az utóbbira csak nosztalgiázni.)
Remélem ezzel nem indítok polgárháborút.(4.4 vs 5.1)Pedig jó móka lenne.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pickit3
aktív tag
Több mint 100hszt elolvasva... B&W részvétem.

@Yuri; nekem sem megy sajnos pedig usb-n keresztül felismeri a telót (pl zene), de tükrözni sehogy sem akarja. Néhol olvasgatom, hogy a mályvacukorban már 1000%-ig benne lesz és rá is feküdnek erre a funkcióra. Remélem nem csak ígéret marad. De azért bepróbálkozok a Suzukinál hátha én bénázok.

-
Pickit3
aktív tag
Nem ehhez tartozik, de neked szól.
A Vitarán sem működik a Mirrorlink pedig ez már tényleg új (júliusi) kocsi. Hiába bújom a netet semmit nem találok, hogy lehet összevarázsolni. Kékfog tökéletesen működik, térerő, aksi, névjegyzék, sms, zene... minden kivéve ezt. Sok apk-t kipróbáltam, de egyik se tükrözte a képernyőt. Te jutottál valamire? -
Pickit3
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Kell az addikt, nem? Háde!
-
Pickit3
aktív tag
válasz
svgyula
üzenetére
Nekem a gyári launcher tökéletesen megfelel, kipróbáltam néhányat, de azok számomra kezelhetetlenek voltak. Szerintem kipróbálhatnád te is a gyárit.

(#8939) vegytek
Boltban nem hiszem, hogy kirakják. Én felajánlottam egy kis nyomkodásra, 2-3 ember élt vele itt Szegeden. Te is csapj le egy ilyen lehetőségekre szerintem. De nyomkodás nélkül (úgymond vaktában) is ajánlott a megvétele, nem igazán lősz mellé. Az összefoglalóban van némi infó a telefonról még.(#8940) Shingen
Kamera>beállítások>éjjeli mód=korom sötétben is kristálytiszta kép(#8936) zaskar
Ha sok minden van rajta akkor rendben a 8óra. SD-kártya nem törlődik 3gombosnál, ezt jól tudod. Hát ha rányomsz a biztonsági mentés visszaállítása gombra akkor vissza "akarja" rakni majd a rendszer a fájljaidat, ez is normál dolog.(#8937) Pystyke
Gondolom elsiklottál az előző hsz-m felett. Edigital azaz az eu-s l04-re kijött a stabil 5.1 b521néven és mivel jobb/szmútabb lesz a rendszer tőle ajánlott a frissítés(3gombossal javasolt).Holnap nagy vizsga úgyhogy mára off. Szorítsatok!

-
Pickit3
aktív tag
válasz
Pityu89
üzenetére
Hát nem tudom hogy mondják szakszóval, de ha nagynak érzed a kijelzőt akkor a navibárt egy határozott mozdulattal oldalra húzod és kissebb lesz a "képernyő".
szerk: megvan: egykezes elrendezés hivatalosan
( #8929 ) Pystyke
b521 jött ki a b370re, ez már stabil lollipop, mehet a 3gombossal fel. -
Pickit3
aktív tag
Na engem is elért a nyalóka frissítés. Első benyomás: azta szmút eget.
Sok hasznos változtatás van ami tetszik bár tanulni kell a használatát. Furcsa módon kevesebb ramot kajál, eszméletlen képet csinál a sötét utcában, 4coll-ra állítható a kijelző,etc... Tetszik, érdemes frissíteni. -
Pickit3
aktív tag
válasz
Shingen
üzenetére
Nem hiszem el, hányszor kell még leírni? A készenléti idő míg beáll az (plusz-mínusz) 2-3nap. Ez idő alatt a telefon ide-oda másolgat, frissít, szinkronizál etc cuccokat a háttérben amit melegedéssel(aksi kajálással) jelez. Örülnék ha mindenki megértené. (Akinek nem inge...)
-
Pickit3
aktív tag
Valaki megnézné nekem a mirrorlinket, hogy működik-e? Állítólag kellene.
-
Pickit3
aktív tag
H60-L04C900B521 [link]
Az a C900 nem tetszik nekem, de ettől függetlenül majd kipróbálom. -
Pickit3
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Olyan segítőkész vagy és ezt olyan boldogan teszed, nem akarsz lenni topigazda, hogy még boldogabban tehesd ezt?
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Bezony.
B370: Europe - International (Bár nagyonnagyonnagyon beleásva francia)
B380: singapore, Malaysia
B390: Taiwan
B393: Middle East (Pakistan) -
Pickit3
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Akkor hiába nyomkodtam a "Frissítés keresése" gombot egész nap.

(#8410) Felidax
Elvesztettem a fonalat. Mi a kérdés a 370-nel kapcsolatban? -
Pickit3
aktív tag
válasz
:eL.BaNDiTo:
üzenetére
Attól hogy neked nem téglásodott be attól még létező probléma. Persze ez szélsőséges esetben fordul elő, de annál gyakoribb amit te soroltál fel.
(#8404) Hzi
L04-ed van? milyen rom van rajta? -
Pickit3
aktív tag
válasz
Kovaratis
üzenetére
Eszerint lesz rá 6.0-ás android emui 4.0-val.[link]
Akik valószínűleg megkapják a marshmallow-ot:
Huawei Ascend P8
Huawei Mate 7
Huawei Mate S
Honor 6
Honor 6 Plus
Honor 7
Honor 7i
Huawei G8
Honor 4C
Honor 4XSzerk: Ami még eszembe jutott, hogy valószínűleg csak b380-ra megy rá a 5.1 szóval ezt is vegyétek számításba. (L04) Mellesleg én nem erőltetnem az indiai lollipopot, mert az indiai l04 és az európai l04 nem igazán egyezik meg így betéglásodik frissítés során. Xda-n panaszkodnak már emiatt.
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Megán még fent van.[link] Vagy nem a romokat kerested hanem a logikát, hogy miért szedték le?
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Hát ja, sajnos nincs.

Idővel ketté fog szakadni a honor és a huawei supportja és az emui is eltér majd egymástól, de amíg közös a support addig sz*pni fogunk, utána meg kiderül. Mellesleg szerintem 2évig biztos kapni fogjuk a frissítéseket.Hát erről nem bírok leszakadni.[link]

-
Pickit3
aktív tag
Mivel volt egy kis időm így feltettem a b370-re a b380-at helyivel. Az egy jó dolog, hogy újabb kernelt kapunk, piros pont. A rammal kicsit jobban bánik (kevesebbet használ) és a procit is jobban kezeli azaz ha nem kell erő akkor nem ad, de viszont ha kell akkor természetesen ad, úgy értem, hogy egy kicsit nagyobb a kontraszt van a nincs teljesítmény és a van teljesítmény között. Ez ott bukik ki, hogy jobban futnak a játékok egy picikét, de egy picit jobban is melegszik (de tényleg csak egy picit jobban) mint a b370-nel. Készenlétben vagy minimális használatnál mintha takarékosabbnak tűnne. Számomra ez nagyon érdekes, de inkább hagyjuk. Ja és 4G kapcsoló ismét van. Az üzemidő még mérés alatt áll, de szvsz felesleges b380-ra frissíteni, mert nincs érdemi különbség. Legközelebb a b390-et boncolgatom tovább. Utána meg remélem az addigra megjelenő stabil lollipop-ot, így remélem meghozom a kedvét a "nem akarok romolni, mert félek tőle, hogy elrontom" emberek kedvét.

Skyline bácsi hova lett?(#8122) pulffy
Előlap az viszonylag jól bírja viszont a hátlap az elbírja a fóliát. Személy szerint nem focizok a telóval az aszfalton így egy deka karc sincs rajta mégpedig fólia nélkül. Vigyázni kell rá, ez már nem 3310.
-
Pickit3
aktív tag
válasz
slezakimi
üzenetére
Hagyd, én is elektrotechnikus vok és neköm sé mögy a zírás úgyhjogy né sértögessé.

Mellesleg a régi y200-as telefonom csinált olyat, hogy 100%-os töltöttségi szintről 2másodperc alatt leesett 4%-ra majd 1perc múlva vissza 80%-ra, így "ugrált" az aksi százalék jelzője. Ezt 2hónapos korában csinálta 2 hónapig, mert semmilyen gyári visszaállítás vagy szét rommolás/mókolás nem segített rajta (még a garancia sem). A 2hónapos periódus leteltével magától "meggyógyult" és azóta is húzza az igát immáron a harmadik életévében.
B&W kolléga szvsz simán pályázhatna a TG rangra. -
Pickit3
aktív tag
válasz
Becksman
üzenetére
Megnyitod az időjárás/óra widget-et és a jobb fölső sarokban van 3 vízszintes vonal, na arra kell rá nyomni. Onnantól gyerekjáték beállítani. (Hosszan rányomsz a városnévre akkor ki tudod törölni, sorba rakni, alul új város gomb és a beállítások) Amúgy ez trollkodás vagy tényleg nem tudod?
-
Pickit3
aktív tag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
+1 Hát ja, legutóbb Majsán voltam koncerten a fürdőben (Honeybeast) és nem éreztem hiányát, hogy videózzak. Ha már ott vagyok akkor ott élvezzem, ha mást nem akkor a tomboló bikinis csajokat.
Mostanság traktorshow-ra járok (nézem a bolond embereket) Dóc, Zákányszék, de Bodogláron videóztam a legtöbbet. Agyonturbósított, kipufogó nélküli Mtz lett hengerfejes előttem 5méterrel (kissé összesz@rtam magam, mert rendes hangja van), de tőle gyárilag sokkal hangosabb D4K (Dutra 1000) száguldott el előttem szintén 5 méterre megpakolt nagy pótkocsit húzva a homokban, kissé megsüketültem, de a telefon mikrofonja nem torzított és kosszal sincs tele. (Olyan john deere-os csajok vannak, hogy... hejjj.
) -
Pickit3
aktív tag
Nexus 5 vs. honor 6? Háát.. Röviden a nexusnál több kompromisszumot kell kötni és a rendszere is gyakran művel anomáliát (nexus létére). A honor 6 jobb vétel (néhányszor már előjött ez a kérdés) bár nem tudom mit vársz, most dicsérjük egekbe a honor-t vagy alázzuk a sárga földig a nexus-t?! (Telefon hibái az összefoglalóban.) Régóta vagyok topik lakó és akik ilyen telefont vettek azok nem panaszkodtak hogy atomsz@r lenne. A rendszere atom stabil (se fagyás, se lassulás), kamera szerintem nagyon jó, üzemidő nagyon jó, mindennapi használatra kiváló, teljesítmény is nagyon jó, szép, jó és kompakt telefon úgyhogy bátran ajánlott vételre. Azért is kapott különösen ajánlott plecsnit.
-
Pickit3
aktív tag

(Újoncoknak) Néhányotoknál felmerült a kérdés, hogy miért változik meg a navigációs sáv. Nos a téma változtatja meg, valakinek azonnal megváltozik(ritka eset), valakinek csak újraindítás után.
Először is be kell állítani az alapértelmezett témát majd újraindítani a telót. Ez után tetszőlegesen be lehet állítani a kívánt témát. Ha ezek után a telefon újraindítását tervezed akkor célszerű az alapértelmezett témára állítani és úgy folytatni az első lépéstől.Szerk: Nem nevet, paint-el szerkeztett.
-
Pickit3
aktív tag
válasz
phanfantom
üzenetére
Korábban is írtam, hogy az aktív appnak ad csak netet. Szóval ha e-mailed jön vagy írnak messengeren akkor és csakis akkor fogod megkapni az üzenetet amikor meg van nyitva (fut az app) és ott van a telefon képernyőjén. Ha a háttérben fut akkor megvonja a netet, de fut tovább az app. Ha aktív appra zárod rá a kijelzőt akkor (meghatározatlan) ideig kap még netet, de utána ugyanúgy mint a többinél megvonja a netet. Röviden, ez csak a netet szabályozza (korlátozza) és nem az alkalmazásokat. Ez csak egy a sok aksiidő növelő trükkök közül, persze ez csak mezei felhasználáskor jön vissza és nem akkor amikor csuma grafon, max fényerőn játszol az asphalt 8-al. Remélem érthető volt, mert ennél részletesebben nem tudom leírni.

-
Pickit3
aktív tag
válasz
Becksman
üzenetére
Beállítások>Adatforgalom-kezelés>Forgalom használati besorolás>Beállítások>Háttér-adatforg.korlátozása (pipa be)
A fenét nem játszottam rajta, igaz csak fél órát és volt bő 1óra navi is de a javát netezéssel szedtem össze közép fényerőn.
(#7142) phanfantom
Nekem szervizbe cserélték az aksit 2hete, azért bírja ilyen jól.
(#7145) Black&White
Én közép fényerőn (talán egy hajszállal lejjebb) használom és akkor produkál ilyeneket. Csuma fényerőn persze hogy nekifekszik az aksinak, de úgy látszik (persze most töltőn van, de úgy általában) a tétlenség kajál a legtöbbet. Az előző aksi ilyen használattal max 5 órát bírt volna. Nagyon pöpec ez az új aksi.

-
Pickit3
aktív tag
válasz
9Petya2
üzenetére
FHD-n meg ennyit gurít, persze 7 és fél óránál a 9%-ot kopogtatta.
Akinek gyorsan fogy az aksija és a mobilnet mindig aktív az kapcsolja be a "Háttér adatforg. korlátozása" funkciót, bár email-nél és facebook-nál nem célszerű (csak a kugli szolgáltatásoknál), mert a háttérbe kerülve nem kap netet, de legalább kitolja az aksi időt.
-
Pickit3
aktív tag
-
Pickit3
aktív tag
Szerencsére a vitara (mármint a nem a grand vitara hanem az új 2015-ös model csakhogy hencegjek mint te az RS Octavia-val
) is alkalmas a tükrözésre csak sajnos még a telefon nem. Nem vagyok tisztába ezzel a dologgal, de jó tudni, hogy képes lesz a telefon erre. Köszi a nagyon hasznos infót! 
-
Pickit3
aktív tag
Vettünk nemrég egy új suzuki vitarát és hogy tükrözzem a telefon képernyőjét a középkonzolra kell egy mirror link nevű app ami nem kompatibilis a telefonnal vagy legalábbis a hasonló nevű drive link-kel nem kompatibilis mivel a mirror link-et közel sem találom a play-ben. Jár valaki hasonló cipőben?
-
Pickit3
aktív tag
válasz
svgyula
üzenetére
Egy wp-s ismerőstől: "-A világ legoptimalizáltabb és legbiztonságosabb telefonja a htc x8. Hiába nyom többet a te telefonod antuutuban, az enyém akkor is jobb."
2 szifonos ismerős beszélget egy buszmegben: Egyik: "-Tegnap összeomlott a 5s-em, lassan rosszabb lesz, mint az android." Másik: "-Ez nem hiszem el, mert az iOS a világ legjobb szoftvere."
Samu s5 tulaj: "A s5 mérföldekkel jobb, mint a h6. Gyorsabb, biztonságosabb, erősebb az aksi, erősebb a SoC és és 4Mpx-el több a kamerája."Ezeket csak magamban gondolva mondtam nekik különben nekiállnak volna még vitázni, hogy mekkora seggparaszt vagyok.
wp-s: Akkor menj haza és verd ki a tesztprogram pontjaira.
szifon: Továbbra is legyetek csőlátásúak és homályosítsatok fel, hogy 3x annyi pénzért is vehettem volna telefont csak azért, hogy legyen egy alma embléma a hátulján amiből legalább kivágták a kukacos részt.
s5: Vegyél a telefonodnak karikagyűrűt, házasodjatok össze és menjetek a Tiszához nászútra ahol a zavaros vizet fotózod le alulról a plusz 4Mpx-el ami csak 3, de nem baj, hogy nincs matekból érettségid, közmunkásnak még jó leszel.Ezeket csak érdekesség gyanánt gépeltem be, na ezekkel nem érdemes vitázni és arról sem érdemes, hogy melyik a legbiztonságosabb rendszer. Mindegyik rendszerben van hiba/hátsókapu csak az elvakultak, akik el szeretnék magukkal hitetni, hogy nem csináltak rossz vásár egy telefonvételkor miközben de, na és a seggparasztok (főleg szifonosok körében elterjed szó, jelentése: 200k alatt vettél telefont) nem fogadják el. Nincs nő, nincs sírás > nincs telefon, nincs biztonsági probléma. That's all.

-
Pickit3
aktív tag
Nos kerek egy hónap után visszatérek, mert megjött a szervizből a telóm. (Miről maradtam le?) Aki nem tudná/elfelejtette a háttérsztorit annak elmondom a történet elejét. A szép kis telefonomat kint hagytam a műszerfalon egy "pillanatra", mert azt hittem gyorsan végzek valahol. Fél óra múlva szívinfarktust kapva látom, hogy ott felejtettem a műszerfalon a napon. A telefont csak egy pillanatra tudtam megfogni és "hűvösre" rakni majd miután annyira lehűlt hogy meg bírtam fogni akkor esett le a hatalmas kő a szívemről, hogy működik. A baj kicsivel később kezdődött amikor a készenléti ideje fél napra csökkent(10-12óra)... az aksi megsült, de hardveresen minden patent maradt. Visszavittem , hogy baj van vele. A hapsi körbenézte és szó nélkül elküldte a garanciába. Ma mentem érte, átvettem néhány tesztpapírral együtt és olvastam hogy mit cseréltek benne, -aksit, aksi fedélt ééééés a főprofilt azaz a telefon belsejét. A csávó mondta, hogy majdnem egy új telót kapok csak a meglévő külsővel, de új belsővel és hátlappal. Örömésbódottá.

-
Pickit3
aktív tag
Facebookon a honor oldalán futólag bukkantam rá, hogy visszajön/jött a t9? Személy szerint nagyon örülnék neki.
(#5416) tamasgal
"Mobiladat mindig aktív"-bekapcs(#5420) royalka
Ne sírj, max nem rakod fel.
Nem hiszem, hogy úgy lenne, hogy a chrome lapok is külön-külön ott lesznek az alkalmazás váltóban, azért az nagy kitolás lenne. -
Pickit3
aktív tag
válasz
royalka
üzenetére
és a többiek...
Nekem a régi w610i adta meg magát olyan körülmény közt amely a honor még kibírt.(pl ezt a sütést) Mivel unibody a teló ezért remélem tekintettel lennének rá és másképp kezelnék mint a kivehető aksis telókat a gariban. No de új fejlemény, hét közepe fele vissza akartam vinni, de kivételesen elbizonytalanodtam, mert ma csoda történt. Elkeseredve nyomkodtam, hogy kinyírtam az askit... nyomkodom... és csak nyomkodom.... majd egyszer csak azt veszem észre, hogy 2órán keresztül nyomkodtam és csak 25%-ot merült.(100%>75%) Gondoltam ha megerőltetem(játszok) akkor reálisabb értéket fog mutatni. A telefon úgy döntött, hogy max fényerőn(napon) még 3órán keresztül kiszolgál játékkal. 7%-on töltőre dugtam és mégegyszer megkezdte a normális viselkedését. Nem tudom mi ütött belé, de kicsit csodálkozok, hogy megsütés után így helyreállt. Remélem ez ilyen jó marad és nem lesz szüksége szervízre.
-
Pickit3
aktív tag
Nos mint a képen látható, hogy 45%-al kapcsoltam ki a telefont este és reggel 3%-al kapcsoltam be. (Előző este kugli gyomlálás volt, de nem az volt a ludas.) Mivel elég valószínűtlen, hogy kikapcsolt állapotba is dolgozna a telefon így az aksira voksolok. Mondjuk egyszer kint hagytam a forró műszerfalon egy ideig és miután leszedtem onnan... hát a tűz forró enyhe kifejezés volt rá. A héten visszaviszem gariba és majd sírva csapkodom az asztalt, hogy nem én csesztem szét az aksit. Bass kolléga, neked milyen élményed van a garival?

-
Pickit3
aktív tag
Töröltem a frissítéseket, fagyasztottam, haraptam, tiltottam, ragasztottam, zároltam, de mind hiába. Önkényesen kedve támad valami kuglis sz@rnak elindulni akkor dolgozik ezerrel és az eredmény az, hogy reggel meleg telefonra ébredek. Remélem az nyalókában ezt javítják majd.
-
Pickit3
aktív tag
válasz
avlisz80
üzenetére
Be kell kenni disznózsírral.
Én rendeltem 10 fóliát csájnából, most van belőle 4db, de már elfogyott volna ha nem gyárit rakom fel. Szerintem egész jó bár tény, hogy a fóliának be kell "járódni"(nyalogatod, szappanozod,...), de utána jó. A olcsó kínaival azt volt a baj, hogy ha egyszer végighúztam az ujjam akkor 3 karc keletkezett, gyári az egész jól tűri.Néhány hsz-el az előttem szólóhoz:
Ha a kijelzőn vídiával hegedülsz akkor ne csodálkozz, hogy lesz rajta karc. A kijelző elég jó bírja a karcokat...tapasztalat. A hátlap más tészta, az műanyag, könnyebben (nem könnyen) megkarcolódik cserébe nehezen törik így arra érdemes fóliát tenni. -
Pickit3
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Miért fájdítod a szívem?
Ilyet akarok már régóta. -
Pickit3
aktív tag
válasz
svgyula
üzenetére
Az a baj, hogy ez szolgáltató hiba és nem a telefoné pedig sokan annak vallják. Nekem is elfordult a hálózat dobálás és másik 2 mellette levő készüléken pedig nem ugyanis azok már rég elfelejtették a hálózatot. Ahol a többi telefon elfelejtette ott még a honor bepróbálkozik a 4G-vel, utána a 3G/H+, de rájön, hogy a 2G jön csak stabilan. Ez szerintem pozitív tulajdonság minthogy hiba.
Hétvégén kocsikáztunk egy nagyot majd pihenő céljából kinéztem egy nagy "adótornyot" és kipróbáltuk a térerőt három mobilon. Buta samu, öreg huawei és a honor 6 és láss csodát egyszerre dobták el a térerőt mégpedig a toronytól 50 méterre. Szűken 2 hónapja váltottam le egy 15éves sim kártyát egy új 4G-sre, lehet, hogy jobb vagy csak annak szeretném érezni, de 4G-n kívül nincs különbség.(Talán annyi, hogy nem recseg a hang.) Szóval ebben csak igazat tudok adni. Mellesleg lekorlátozott sebességű internetet használok 2G-n és youtube(kivéve 144p) kivételével minden weboldal jól pörög, de ha valakinek annyira sürgős, hogy nem tud várni 2mp egy lapra akkor az meg is érdemli.
Szerintem a lefagyások 99% a gyári szoft vagy a helytelenül telepített frissítés okozza. Ha mindenki 3gombossal tolná fel akkor senkinek nem lenne gondja. Szerintem a kijelző sárgulás is gyanús, hogy szoft probléma ugyanis a színhőmérsékletet hidegre húzva eltűnik. Az már tényleg user hiba, hogy minden szeméttel megpakolja a rendszert és csodálkozik ha 6óra alatt +-10% merül, de az senkinek nem merül fel, hogy esetleg a wifi, mobilnet, gps, 12 apk... megy a háttérben szívja az aksit. Nekem is van egy beragadós apk, de nem törlöm le, mert szeretem.
Plusz még annyi a baj, ha valaki idejön olvasni, mert ilyen telót akar venni, csak a user hibákat látja ami nem reális. Pl: Idejön egy mazsola, hogy dobálja a hálózatot(nem telefon hiba), vagy zörög a kamera (az csak a lencse aminek kell) vagy az isten tudja mi, egyszóval úgy adják le mintha ez világ méretű probléma lenne ami miatt tilos megvenni ezt a telefont. -
Pickit3
aktív tag
Csak hogy én is hozzá szóljak...
Ma autókáztam az isten háta mögül az isten háta mögé 120km-t és a gps stabilan tartotta a jelet és bekapcsolást követően 4mp alatt talált jelet... az isten háta mögött.
A kuglis térképpel mentem ami combos netet igényel és nem is volt 4G mindenütt... inkább csak néhol... na jó inkább csak edge volt mindenhol, de vígan elnavigált oda úgy hogy a térkép felét töltötte be.
4G-t csak néha kapja el a telefon, de szeged vagy környékén vagyok akkor már stabilan tartja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Formula-1
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hamarosan érkezik az Atomic Heart utolsó DLC-je
- Milyen egeret válasszak?
- SONY LCD és LED TV-k
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ezt az értéket úgy produkálja, hogy megjárta az 53fokot.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)