Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Becksman
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Supernight modeot kapunk? Elég szép az az esti kép
Engem inkább akku idő érdekelne 5.0-bn elvileg jobbnak kéne lenni 
-
svgyula
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Hááááát nem sok külső változást látok a tikláb meg nem kell
úgyhogy nekem nem tetszik 
-
Black&White
addikt
Pár kép az L02-es Lolliról: [link]
Szerk:
#5396 annulus: nemsokára frissítem az összefoglalót az email-es lehetőséggel.
-
-Rolika-
senior tag
Megjött nekem is a "kicsike"
Viszont az előlapi fóliát nem igazán sikerült normálisan feltennem. 
Mi a tapasztalatok ezekkel a folyékony fóliákkal? -
Black&White
addikt
Ez van az archívumban:

A HuaweiUpdateExtractor aszongya' az UPDATE.app-re, hogy invalid file...
Szerk:
Közben azt írják, only L01... -
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Neked L02 van, jól tudom? Legyen mondjuk a tiéd a megtiszteltetés.... 😃
-
Black&White
addikt
Baidu-ra kikerült egy csomag, amire azt írják, hogy az új Lolli update.
B316-ra telepíthető, helyi frissítésként L02 és L12 modellekre. -
svgyula
addikt
Szia! Azért dob "terror" üzenetet mert belemókóltát azokba a file-ba amiket ellenőriz! Ezen csak a teljes ROM telepítéssel fogsz tudni továbblépni. Vagy megvárod amíg kijön egy teljes vagy felrakod újra azt ami most van rajta és szépen végig telepíted az összes frissítést és nem piszkálod a rendszer file-kat

-
kzkz
őstag
Megjelent a honor 6 multi-tool-ban a GAPPS (via sideload) menüpont, végre innen is telepíthető

Visszatettem a gyári dev recovery-t, de error-ral elszáll az update
A root is zavarhatja? -
Jonesy84
tag
Sziasztok
Kollégám vett egy L12 -es típust. Szeretnénk bootloadert nyitni, viszont amikor a kódot kérnénk le akkor "Sorry, you must use a phone account to submit this application." hibaüzenetet dob. Mit kell csinálni, hogy működjön? A telefonon már volt egyszer BL nyitva, mert relocked a státusza (így kapta a pandawiltől). -
royalka
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Vastagabb mint a sima kristálytok? Lassan érkezik az én átlátszó műanyag tokom is. Az 500 penz volt. Kivancsi vagyok milyen lesz.
-
andanza
újonc
Meg van!
Nagyon köszönöm a segítségedet! -
-
andanza
újonc
Sziasztok skacok! Viszonylag új a készülékem és még barátkozós stádiumban vagyunk így a kezdőképernyőről egy laza felhajítással véletlenül kitöröltem az idő és az időjárás ikonjait. Tudnátok segíteni hogy ezt miként lehet vissza varázsolni oda! Már persze ha van rá megoldás.
Előre is köszönöm 
-
törölt tag
Üdv mindenkinek! Vettem ma egy fekete példànyt az Edigitalban, nos még mindig keresem az àllam, de nem talàlom. Àr érték bajnok.
-
Black&White
addikt
Mivel a korábban rendelt átlátszó tokommal nem volt szerencsém (értsd mocskosul karcolódott, IMAK gyártmány), gondoltam itt az ideje egy újat rendelni.
Most a BEPAK háza táján néztem szét, elég jó véleménnyel vagyok róluk.
H6-ra 2 típusuk van, Crystal és Naked Case néven.Utóbbinál ki van hangsúlyozva, hogy bizonyos szintig ellenáll a karcoknak, így ő lett a kiválasztott.
Ali-ról érkezett, TN-nel, kb. 3 hét alatt.
Korrekt csomagolás, ajándékként Nillkin előlapi fólia, por eltávolító film, törlőkendő és egy kitámasztó kíséretében.
Pár kép: [link] -
Black&White
addikt
A legújabb dev alatt rezgő visszajelzés (haptic feedback) funkciókkal látták el a TouchPlus foliát is.

-
totattis
tag
válasz
üzenetére
Igen valóban így van az összefoglalóban, de azóta az a link már nem él, és jelenleg a T-mobile azt írja, hogy nem kártyafüggetlen. Ez volt az oka, hogy feltettem a kérdést. Valóban emlékszem, hogy az első Honor 6-nál az volt kiírva, hogy rendelésre és kártyafüggetlen.
-
törölt tag
válasz
totattis
üzenetére
Idézet az összefoglalóból:
"L04 (Single Sim)Telekomtól: [link]
Visszatérő kérdés, ezért nem árt tisztázni: a Telekom által forgalmazott L04-es készülékek kártyafüggetlenül kerülnek forgalomba!" -
totattis
tag
válasz
üzenetére
Nos, ha rákattintasz a linkre az összefoglalóban akkor "A termék már nem elérhető" feliratra bukkansz, ha felmész a T-mobile weboldalra akkor a készülék mellett "Kártyafüggetlen: nem" szöveg található! Ezért kérdeztem egy T-mobilos Honor 6 tulajt, hogy ő mit tapasztalt.
-
annulus
aktív tag
válasz
totattis
üzenetére
Szia!
Nekem tegnap óta van a birtokomban egy:
B370-el jött, minden Google szolgáltatás megy rajta, a push üzeneteket is megkapja rendben.
A névjegyeknél tudsz rendezni First-/Lastname alapján is.
Az IR app viszont hiányzott erről is.i9305 (S3 LTE)-ről váltottam, eddig hibátlan, mondhatni felüdülés..

-
totattis
tag
Sziasztok!
Telefon váltás előtt állok. A Honor 6 is képben van T-mobilos előfizetéssel.
Van olyan aki vett már tőlük ilyen készüléket?
Adtak-e ki hozzá valamilyen frissítést?
Rendben működik?
Van-e probléma a google termékek (Gmail, Fotók, Címjegyzék, stb...) szinkronizálásával?
A névjegyek sorrendjét lehet-e állítani, hogy melyik mező szerint történjen (keresztnév, vezetéknév)?
Egyéb negatív tapasztalatok?Előre is köszönöm a segítséget!
-
annulus
aktív tag
Szia!
Köszi, de az a kínai oldalra visz, ami legalább bejön, ellenben - submit után - azt írja, hogy csak mobil account-ról működik a dolog..
Azt meg alapvetően csak +86 körzettel lehet regisztrálni. Persze az inspectes móka ott is működik (+86 helyett +36), kaptam is sms-ben reg. kódot tőlük, de a regisztráció nem megy végig..
Ördögi kör.Kértem mailben (mobile@huawei.com) kódot.
-
csapee
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Changelog? Uj feature?
Csak azért mert most ez a fejlesztöi elég stabil.
-
Becksman
őstag
B390-re érdemes frissíteni? Valakinek van vmi tapasztalata miben jobb mint a B370?
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Jelezte a teló is, de letöltés után a TWRP recovery-be boot-olt, és ott nem történt semmi, nem telepítette magától.
Úgy tűnik vissza kell rakni a gyári recovery-t hogy felmenjen...
-
Pickit3
aktív tag
válasz
royalka
üzenetére
és a többiek...
Nekem a régi w610i adta meg magát olyan körülmény közt amely a honor még kibírt.(pl ezt a sütést) Mivel unibody a teló ezért remélem tekintettel lennének rá és másképp kezelnék mint a kivehető aksis telókat a gariban. No de új fejlemény, hét közepe fele vissza akartam vinni, de kivételesen elbizonytalanodtam, mert ma csoda történt. Elkeseredve nyomkodtam, hogy kinyírtam az askit... nyomkodom... és csak nyomkodom.... majd egyszer csak azt veszem észre, hogy 2órán keresztül nyomkodtam és csak 25%-ot merült.(100%>75%) Gondoltam ha megerőltetem(játszok) akkor reálisabb értéket fog mutatni. A telefon úgy döntött, hogy max fényerőn(napon) még 3órán keresztül kiszolgál játékkal. 7%-on töltőre dugtam és mégegyszer megkezdte a normális viselkedését. Nem tudom mi ütött belé, de kicsit csodálkozok, hogy megsütés után így helyreállt. Remélem ez ilyen jó marad és nem lesz szüksége szervízre.
-
-
annulus
aktív tag
Sziasztok!
Van valami turpisság a feloldó kódot kérő oldalon?
http://en.club.vmall.com/emotiondownload.php?mod=unlock&action=pre
http://en.club.vmall.com/emotiondownload.php?mod=unlock&action=applyMindkettő 403 Forbiddent ad nekem :\
-
Pystyke
tag
Urak!
Mi az a biztonsági mód?
Igaz, egy újraindítás eltűntette, de azért érdekelne... -
39764
csendes tag
válasz
Kovaratis
üzenetére
Szerk: megtaláltam a hsz-t
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nem ez a kérdés, hanem hogy mikor kerül fel XDA-ra...
) -
Black&White
addikt
Első körben 350-en kapják meg a Lolli bétát.
-
royalka
őstag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Nagyon jo dolog ez a QI, de ahogy ott is irtam én sokat nyomkod ugy is h töltön van.

-
Lagabor11
csendes tag
Sziasztok, erről a kernel csere érdekelne, a wifi-m csapnivalóan szar, a mobil net sem valami nagyon jó, egyébként meg jó a telefon. Hogyan kell kernelt cserélni? Innen: http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=76 van kernel rész is, ezt hova kell feltölteni, normál, azaz nem felbontott telefonon?
-
Bass
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Nem tudom milyuk van nekik de én mielött elvittem visszaraktam a régi 2.3 Emui-t ,uj romot (több félét)mindent ,alapbol ujrahuztam és mindegyiknél ezt csinálta. Uj kora ota vacakolt a gps de most jo,igen a 4g is szakadozott de az meg ugy néz ki hogy szolgáltato hiba ,de az annyira nem is érdekel 3g-n használom.
-
p2pp
őstag
Vki használ vadás kártyával 4G-t?
Működik rendesen? -
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ha újrahúzták a kernelt, vagy a komplett ROM-ot, és most jó, akkor nagy valószínűséggel egy 3rd party alkalmazás volt a ludas.

Asszem a témának valami flyme.hwt volt a neve.
-
royalka
őstag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
De meglehet oldani a vezeték nélküli töltést. Menj át ide. Az utolso par hozza szolást nézd át.
-
Bass
addikt
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Nincs semmi,nálam volt egy gps probléma amit a szerviz orvosolt ,gyanitom egy kernel cserével talán,most hibátlan,wifi stabil mint a svájci frank :-) Gyors,nem melegszik. Eddigi legjobb telom.
-
Samanbacsii
őstag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Közben egy tesztben olvastam, hogy QI hátlap nincs benne, nem tehető bele...
Más:
Van-e olyan gyenge pontja (wifi eldobás, lassú gps jel megtatlálás, bt problémák, gps használatakor "extrém melegedés" stb...) ami használat során eddig kiderült?
-
Bass
addikt
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Félek az akkut nehezebb lesz legariztatni. Szerintem jó eséllyel logolja a hőmérsékletét ha túllép egy pontot.
Off: nem találom a régebben valaki által linkelt (szerkesztett) sötét témát. Ide szúrta be a tulaj a fórumba. Ha éppen olvassa megtenné hogy belinkeli újra? Köszönöm!
-
Pickit3
aktív tag
Nos mint a képen látható, hogy 45%-al kapcsoltam ki a telefont este és reggel 3%-al kapcsoltam be. (Előző este kugli gyomlálás volt, de nem az volt a ludas.) Mivel elég valószínűtlen, hogy kikapcsolt állapotba is dolgozna a telefon így az aksira voksolok. Mondjuk egyszer kint hagytam a forró műszerfalon egy ideig és miután leszedtem onnan... hát a tűz forró enyhe kifejezés volt rá. A héten visszaviszem gariba és majd sírva csapkodom az asztalt, hogy nem én csesztem szét az aksit. Bass kolléga, neked milyen élményed van a garival?

-
kabalapasika
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Tudom-tudom!Már megtaláltam!Köszi!

-
Black&White
addikt
válasz
kabalapasika
üzenetére
Konkrét leírás van az esetedre, csak lejjebb kéne görgetni...
-
kabalapasika
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Persze!külsö sdre dload mappa benne az update.app-al!Majd 3 gombos frissites...Bár szerintem a recovery a ludas!A B316-hoz hanyas stock recoveryt kell felrakni?Vagy melyik recoveryt,hogy menjen a váltás?
-
Black&White
addikt
válasz
kabalapasika
üzenetére
Belenézel az összefoglalóba?

-
kabalapasika
tag
5.6.1 (Developer)-romról szeretnék váltani az xda-ról letöltött B316 (Stable) romra!H60-L12 telórol van szó de valamiért nem engedi felrakni...Ötlet?
-
TaRka94
senior tag
Üdv.
Lollipop van már rá?
-
imis
senior tag
A B316-ban nem találok time lapse beállítást. csak a developer változat tudja?
-
Black&White
addikt
Egy kis ízelítő, hogy mit kapunk a 3.1-es UI-tól: [link]
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- Call of Duty: Black Ops 7
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

úgyhogy nekem nem tetszik 

Előre is köszönöm