Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobo4913
csendes tag
válasz
svgyula
üzenetére
Nem is szerettem volna de ugyereztem le kell irnom. Igazabol az aksi gyenge ami zavar, es ahogy olvastam elég jol birja a honor6 igy gondoltam meger egy probat. A masikkiszemelt egy S5 lenne de annak eleg sok hibaval kapcsolatos hozzaszolas van a topikjaban.
MunezXBK: ezt oromel hallom

-
Black&White
addikt
válasz
kabalapasika
üzenetére
Light flow-t többen is használják.
-
kabalapasika
tag
Az értesítő led színét megtudom változtatni akár külön app-al?A viber üzenetet szeretném,hogy ne sárgán világítson....
-
mahomi
újonc
Sziasztok!
Kis segitséget szeretnék kérni töletek.Honor 6 (H60-L02) telóm van ami az elmúlt pár napban folyamatosan 1-2perc után ledob a hálozatról-és csak segélyhivás.(telenor)
Próbáltam már frissitéstől kezdve pár dolgot de továbbra sem találja a hálozatot-csak rövid ideig.
Ha valaki tudná orvosolni megköszönném-előre is köszi. -
rafis83
tag
Nem biztos, hogy a telefon, lehet a hálózat lesz a ludas. Nálam is előfordul a recsegés hívásindításnál, de nem szaggat, ill. nem érthetetlen.
Inkább akkor jön elő, ha a fogadó fél készüléke csak a sima gsm hálózatot támogatja. Próbáld ki te is, hogy hívásindítás előtt a preferált hálózatoknál átállítod csak gsm-re, akkor meg kellene szűnni a recsegésnek.
Persze lehet újra is kellene húzni a telefonodat. -
kmóricka
aktív tag
-
annulus
aktív tag
Sziasztok!
Ti nem tapasztaltok olyat, hogy némelyik bejövő hívásnál nem kapcsol be a képernyő, csak csörög a telefon?
Ha a bekapcsoló gombot megnyomom akkor bekapcsol, fel is tudom venni, de ez így eléggé hikomat.L04, nincs rootolva, legfrissebb hivatalos verzióval.
-
fury71
aktív tag
válasz
kmóricka
üzenetére
Én egy hónapja vettem még 100-ért Talkband B1-el. Azóta elcseréltem a B1-et.
Eddig jó, csak nálam is jelentkezett a hívás bug.
Mind kimenő és bejövő hívásoknál 3-4 perc elteltével elkezd recsegni, szaggatni, mintha a másik fél egy csőben beszélne, nem értek semmit.
Frissítve még nem volt.
H06-L04 EMUI 3.0 B370.
Mi lehet a gond, mert nagyon zavaró vagy frissítenem kéne? -
törölt tag
66ezer a 4ezer Ft-os előfizuval a T-nél, az nem is rossz.
-
törölt tag
válasz
Kovaratis
üzenetére
Anno a Xiaomi Mi3-at én is kintről rendeltem, eszem ágában sem volt, hogy a későbbiekben szolgáltatónál telefont vegyek (valószínűleg az utód is Kínából fog érkezni). Viszont 96000-ért adta Telekom a H6-ot + a TalkBand B1-et, ami jó ajánlat volt (karkötőt eladtam azonnal, így nagyon jó áron jutottam hozzá az L04-hez).
-
kmóricka
aktív tag
Vki emlegette itt a beszéd, hívás közbeni hangfelvételt, hogy hívás közben menüből indítható, de sehol sem találom...és nem emlékszem már mit írtak..
Most hívás közben nyomogattam, de nem jöttem rá hogyan kell -
Samanbacsii
őstag
válasz
takibacsi_11
üzenetére
Bocs elkerülte a figyelmem, hogy nem akarsz dual simet. ... ööö ... és miért nem?
Látszólag ez lenne az ideális... -
rafis83
tag
válasz
takibacsi_11
üzenetére
Tolómérő

Bár inkább nem ajánlanám, a sim kártyában ill. a micro sd helyében is kárt tehetsz. -
törölt tag
válasz
takibacsi_11
üzenetére
microSD slot-ba microSIM kártyát? Az kemény dió lesz

-
takibacsi_11
csendes tag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
azért mert 1 simeset akarok venni és nem 2 simeset és nem akarom hogy a másik simkártyám cska úgy kallódjon
-
kmóricka
aktív tag
Hello, vmit nem jól csinálhatok...személyre szabva a csengőhang, beállításoknál úgy is van, de mégsem úgy szól ha hív, hanem az alapértelmezetten...miért?

Amúgy nagyon szép, szuper, így elsőre

-
Samanbacsii
őstag
válasz
takibacsi_11
üzenetére
Miért nem a helyére teszed a második sim-et is?

-
takibacsi_11
csendes tag
sziasztok
olyan kérdésem lenne ami lehet kicsit szokatlan de szerintem praktikus, tehát:
2 sim kártyám van de az egyik csak netes amit csak ritkán használok, ezért nem szeretnék 2 simkártyás verziót venni. A kérdésem hogy a microsd foglalat helyére be tudom e tenni tárolásra a netes simkártyát hogy amikor szeretném akkor kicserélem őket?
-
Becksman
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Azt gondoltam, de olyan menüpontot nem talalok seholse.
-
Becksman
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Kicsit lehangolna, ha a végleges is evvel küszködne. A flash kikapcsolható a gyári böngészőben?
-
Becksman
őstag
Sajnos még lollipopon is dadog a gyári launcher :-/ Nekem vannak kisebb nagyobb be be roccenesek.
-
bobo4913
csendes tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Az meg mindig jobb mint az en jelenlegi telefonomnak a 2es fel ora kepernyoido

Orulok hogy irtal, legalabb tudom hogy nem jarok vele rosszabbul mint az s5.Kicsit nehez a döntés mert eddig csak samsung okostelefonjaim voltak, volt egy kitérőm egy sony sp-re, elso keszulek felorat volt nallam, azonnal csereltettem gyari hibas volt, a masodik készülek pedig 2honapot birt nallam. Valahogy nem volt az igazi, ezert felek félek valtani, foleg higy samsungokkak meg nem volt semilyen problémám(nem reklamozni akarok). Most a honor6al hátha nem lesz gondom

-
Drewit
újonc
Üdv!
Most vettem a telefont.( 1 hete)Felfrissítettem 3.0-ra,de az az igazság hogy nekem nem igazán jött be.
Tud valaki segíteni hogy tudom vissza tenni a 2.3-at?Előre is köszi. -
39764
csendes tag
válasz
Office-R
üzenetére
Ha magad rendelni nem szeretnél, de megfelel, hogy kínából jön a telefon, akkor nézz körül harveraprón: így elsőre ezt találtam
-
Office-R
csendes tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Köszönöm a rádióval kapcsolatos és a kártyakezeléssel kapcsolatos válaszokat is. Az egy kicsit elkeserített hogy nem voltak képesek egy RDS képes rádiót a sok "okosság" mellett a telóba zsúfolni.
Az az igazság, hogy itt a fórumot olvasva "világosodtam" meg, hogy nekem is egy 32 GB-os dual SIM-es teló kéne, de itthon majdnem másfélszerese, mint ha kintről rendelném. Az az igazság, hogy nagyon "fázok" a kinti rendeléstől, nincs igazán tapasztalatom benne. Lehet, hogyha elszánom magam rá, valamelyik rutinos fórumtárstól kérek egy kis "továbbképzést"
. -
danielgalaxy
aktív tag
válasz
bobo4913
üzenetére
Nekem az 5 óra kijelzőidő nem igazán szokott összejönni, 4 is csak különleges alkalmakkor, pedig nem játszom, nem facebookozom rajta. Inkább böngészés, zene, viber. De az 5 óra kijelző szerintem nem feltétlenül valóságos.
Minden esetre a telefon remek, volt S5 is nálam, nem marad el tőle a Honor. És egy biztos: zéró, azaz nulla alkalommal fagyott le eddig a több mint fél év alatt
Launcherből próbáld ki a TSF Shell-t. -
Bass
addikt
Nekem pl megcsinaltak ezt is es az f6-t is rendesen,egy probat meger ha elkuldod ha egyeertelmu a foltosodas kicserelik hidd el,ne a totyikra adj. Kereskedokent melozom hidd el rengeteg olyan reklamacionk van ami nem jogos ,persze a vevo szentul hiszi hogy neki van igaza de a tudatlansagbol fakad. Vidd el ha garis,az ott toltott idovel ugy is no a gari hossza es lehet hogy kapsz egy uj panelt.
-
Muschu81
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a telefont néztem ki Sony Sp-m utódjának. A tulajoktól szeretném kérdezni elégedettek a hangminőséggel? -
39764
csendes tag
válasz
Office-R
üzenetére
Azért én erre a telemaxos garanciára nem számítanék teljeskörűen! A kijelzőmön kék foltok vannak (ilyesmi), de miután olvastam a telemaxos topicot, illetve megnéztem a facebookjukat, úgy döntöttem, inkább együtt élek vele, mint hogy kiadjam a kezemből a telefont.
Amúgy pedig hivatalos infók szerint 64 gigát támogat, de a fórumon többen használják gond nélkül 128-assal, ezért szerepel az összefoglalóban az. Magyarul igen, használhatod 128 gigással.
-
bkiky01
senior tag
lolli nálam is, root folyamatban.. Használható recovery várható hozzá?
-
pampika
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Áh, köszi! Akkor teszek is vele egy próbát

@Office-R:
Olyan, mint "szoftveres garancia" csak a suttyó gsm-ek "garanciális" szótárában létezik. Gyakorlatilag nem ér semmit sem.
Ha ediginél vennéd, ahol gyári garival adják, akkor rendes garanciát kapsz, teljeskörű feltételekkel. -
Office-R
csendes tag
Sziasztok !
Nagyon beindultam erre a telóra, de pár kérdésem volna ahhoz, aki használja is.
1. a rádiója RDS-es ? (mert ezt sehol nem írják)
2. a gari ugyan két év, de ez teljes gari vagy egy része SW?
3.64 vagy 128 gigás micro sd kártyát tud kezelni. (mert az általános leírásban 64 van, míg az összefoglalóban 128)
Előre is köszi... -
Roland78
tag
válasz
svgyula
üzenetére
Igazat beszél. Vagyis megy a huawei reklám-oldala után.
De a teszt-oldalak is 1/4-32mp ig tartó záridőt reklámoznak.
Szkeptikus vagyok én is azzal kapcsolatban, hogy valóban ennyi ideig "nyitva" tartja az érzékelő előtti zárat, vagy inkább tényleg sok képet készít magas érzékenységgel, és szoftveresen fűzi össze egy egész képpé.
(én is speciel inkább az utóbbira gyanakszom) -
kmóricka
aktív tag
válasz
svgyula
üzenetére
Létezik ám mini állvány, van is

Kézben tartva nincs is értelme...és nézz csak utána mennyi van a p8ban
Bocsi 32mp
"Ott van aztán a 8 megapixelben rögzítő éjszakai mód, amellyel automatikusan vagy az érzékenység (ISO100 - 1600) és a záridő megadásával lehet variálni (1/4 - 32 mp) és remek képeket készíteni. "
Ezt is telóval lőttem, 4mp-es záridővel

-
Black&White
addikt
válasz
pampika
üzenetére
Tudom mire célzol, az S3-as Spigen tokom is pont olyan volt.
Ez érzésre talán nem annyira gumis (a selymes talán ok) , viszont a recézés hibátlan.
Én sokszor nyúltam mocskos kézzel a telóhoz, akár olajosan is, de hibátlan fogása volt így is.
Még soha nem ejtettem el/le, kopp-kopp. -
svgyula
addikt
válasz
kmóricka
üzenetére
Szia! Csak egy kérdés a záridővel kapcsolatban: kézben tartva képes vagy 2mp zár idő-ig mozdulatlanul tartani a telefont
Ezt viccnek szántad meg a 10mp-es záridőt is ugye? Ilyen nagyságút a csillagászati távcsöveknél használnak ott is komoly óraműves követőrendszerrel 
egy kis információ -
pampika
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Ez a tok milyen anyag élőben?
"Hard case", az ok, de műanyag érzet? Szimpatikus, de olyasmit keresek, ami tapintásra gumis érzet (ha volt esetleg a kezedben htc desire, vagy nexus 7 tablet, vagy a lenovo thinkpadek fedlapja ilyen), ilyen bársonyos-gumis-műanyagok ezek és akkor nem csúszna annyira a telefon. -
kmóricka
aktív tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Ezek szt 2 mp lenne a legtöbb?vagy ezt most nem értem, egy 4 mp minimum jól jöhet este...
Na mindegy, már megrendeltem, majd kiderül milyen lesz fotózásra
Akkor fényfestésre ne akarjam használni
A p8ban van ugye vagy 10mp is, de hát az nagyon drága
-
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
ez is mehetne az összefoglalóba, hasznos kis infó
-
nickedez89
senior tag
válasz
kmóricka
üzenetére
Hali!
Az expozíció nálam egy csúszka segítségével állítható -2 és 2 értékek között, mely alapesetben 0 -án van!
Ezen kívül telítettség, kontraszt, fényerő állítható még ugyanilyen csúszkával, illetve ISO értékek 100,200,400,800 és automata értékekben. Fehéregyensúly állítható még a következőképpen: automata, izzólámpa, nappali fény, fénycső, felhős.Amennyit eddig beszélgettem vele kb. egy óra több emberrel, mindenkivel kiváló volt a hangminőség, viszont max. hangerőn, mert alatta picit halk... nekem.
Remélem segítettem! -
kmóricka
aktív tag
Hello, szeretném kérdezni, h a záridő állítható e fotózáskor, és ha igen milyen értékekkel?
És a beszélgetési hagmninőség jó e?
Köszönöm! -
HoaryFox
őstag
válasz
Patentcsávó
üzenetére
Sajna egy picit messze vagyok tőled (Kalocsa), de sztem nem gáz, ismerősök nem mondták, hogy "hú, de csajos telefonod van", jól néz ki fehérben is

Ja és nem látszódik annyira rajta az ujjlenyomat, ami azért jó dolog. -
törölt tag
válasz
Patentcsávó
üzenetére
Egy-két telefont megér, van ahol kibontják. Az eladók aktuális hangulatától függ.
-
törölt tag
válasz
Patentcsávó
üzenetére
-
Patentcsávó
tag
Sziasztok
A fehér színű élőben mennyire "nőies" darab?
A netes képek alapján nem tudom eldönteni, hogy férfi kézben milyen lenne...
Esetleg valakinek nem lenne egy nézhető példány az Örs/Népliget környékén?
Köszi:
Patent -
bobo4913
csendes tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Ezt örömmel hallom, meg győztetek

a tok es folia engem is érdekelne. Nallam csak utánvétes megoldás játszik, ugy is hozza lehet jutni?
-
Hor-Net
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm a választ, de a sajnos nem találok ilyen mappát! :-(
Ehhez egyébként Root jog szükséges?
Üdv.
-
nickedez89
senior tag
Egyébként tokot hol lehet hozzá kapni??
Voltam pár gsm boltban de nincs nekik... Edigitalnal van hozzá fehér meg lila de 3 ezer forint!
EBay-ről szuper lenne, 400-800Ft ért is van már de sokat kell várni rá addig meg para van!
TouchPlus engem is nagyon érdekelne de az is csak rendelve létezik?
-
nickedez89
senior tag
válasz
bobo4913
üzenetére
Én csak annyit tudok hozzá fűzni, hogy most vettem pár napja a honort de brutálisan jó!
Gyors mint a villám, akksi jól bírja tegnap pl. Egész nap fotoztam és este 40%volt az akksi!!
Pedig nyomkodtam is rendesen! GPS is volt benne, meg telefonálás,netezes...
Szóval én csak ajánlani tudom! Romolni szerintem nem kell ezt a telefont, legalábbis átlag felhasználás mellett nem hiszem hogy szükséges!
Ja és szerintem nagyon szép képeket csinál ráadásul gyorsan! -
törölt tag
Sziasztok!
Dual simes Honor 6-ot (fehér!) szeretnék vásárolni. Szerintetek megrendelhetem innen nyugodtan?
http://www.amazon.de/Huawei-Honor-Standby-Unlock-Smartphone/dp/B00M1T6DHW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1435050259&sr=8-1&keywords=honor+6+dual
A bolt spanyolnak tűnik, és mintha nem lenne teljesen pontos a specifikáció sem...
Sajnos nem találtam már más boltot, ahol lenne dual-os verzió (osztrák boltra/ kézbesítésre lenne szükségem).Köszi,
gepa -
Becksman
őstag
jó lenne már rollpack L04-re :-/
-
Black&White
addikt
félreértettem...

-
Black&White
addikt
-
HoaryFox
őstag
válasz
bobo4913
üzenetére
Launcherből én már kipróbáltam egy párat (pl. Z Launcher, NOVA, GO), de mindig visszatértema gyárihoz, mert annyira jó használni!
Ha nem szereted, hogy a navi gombok a képernyőből foglalnak helyet, lehet hozzá venni TouchPlus fóliát. Nekem most egy bumper + Tempered Glass TouchPlus fólia kombó védi a telefont.

-
Hor-Net
csendes tag
Tudja valaki, hogy lehet előhozni a google beállítások ikont (szürke csavar alakú) ?!
Amikor frissítem a google app sevicest akkor utána egyszer behozza, de nem rakja ki
az ikonját az "asztalra"... :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Óra topik
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 3 I 8-16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP 255 G9 /ryzen 3 5425U/8GB/256GB SSD/Jó akku/Törött kijelző/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Frissítve még nem volt.

Látszólag ez lenne az ideális...
dd
Launcherből próbáld ki a TSF Shell-t.