Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Akkor gondolom nem a telefon a ludas ha nálad is ez a bibi. Egyszerűen ez a teló és a telenor nem passzol?

-
Bass
addikt
Ez a teló ezt tudja igaz? (mobilarena teszt)
GSM 900/1800/1900
UMTS 850/900/1900/2100 MHz
LTE-A 1900/2300/2600 MHz Nem tudja a 800mhz-t lehet az a baj?Asszony ace 4-e nem produkálja a hibát az övé szintén arénás tesz szerint
GSM 850/900/1800/1900
UMTS 850/2100 MHz
LTE 800/1800/2600 MhzEzekhez nem nagyon konyítok sajnos. Gondolom ezeket a frekiket nem nagyon lehet beállítani? Országosan több féle frekit használnak a szolgáltatók?
-
törölt tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ja, hogy nálad eldobálja Tatabányán a Telenor az 1800 MHz-et?
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Megköszönöm!
Skyline: biztosan okosabbak lennénk. 😃 -
törölt tag
Igen, a Telekom és a Telenor által kötött hálózatmegosztási megállapodásnak köszönhetően a két szolgáltató közösen üzemelteti a 800 MHz-et az egész országban (Budapest kivételével), így ebben a frekvenciatartományban kétszer nagyobb kínált sebességet tudnak biztosítani. Telenor a Dunántúlt, Telekom az ország fennmaradó részét fejleszti.
-
JoeCockBill
senior tag
-
imis
senior tag
a 3 gombos indítást próbáltam, de mindig csak újra indul a telefon
mi lehet a gond? -
monti0222w
addikt
A best buy-on van a hangsúly, az én értelmezésem szerint, olcsón jót! A Meizu meg mindkét kitételnek megfelel! Mivel olcsóbb és elég jó a GPU CPU páros ami benne van nagyjából a Honor 6 szintje, és ezért bátorkodtam írni azt, amit írtam! Az, hogy van egyetlen ember a Meizu topicjában, akinek nagy valószínűséggel hibás készüléket küldtek és tele sírja a topicot vele, azon kívül én nem nagyon találkoztam problémákkal, rendszeresen olvasom őket is a párom miatt mert valószínű ilyet telot kap tőlem. Remélem ez így érthető és elfogadható indok!

-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok! Nagyon megtetszett ez a telefon, elképzelhető, hogy beruháznék rá. Telekomnál venném, az összefoglalóban azt olvastam, hogy az is független. Ez nagyon jó hír.
Van valami egyéb infó amit tudnom kellene a telefonról? Tipus hibák, akár hardware-es, akár software-es? Bocsánat a kérdésért, de több, mint 4000 hozzászólást nincs energiám, és időm végigolvasni. Előre is köszönöm a választ! 
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ja, de az alapproblem a bekáp. Próbált már valaki visszaállítani?
-
Becksman
őstag
Másnak se jegyzi meg az antutu a legutóbb mért eredményt?
Ma rendeltem egy S4-et a T-től. Meglepett hogy több pontot kapott ~2000 pontal. Bár a ram ott elég fos jó esetben van meg az 1GB . (átlagba ~860mb a felhasználható)ilyen tokot vennék rá:
http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/_CELLECT-Huawei-Honor-6-%C3%A1tl%C3%A1tsz%C3%B3-szilikon-tok,103952,504803,2098031.html?langId=-19Érdemes? Vagy inkább a flipp tokra dobjak rá és azt inkább? (Debrecenben venném)
-
törölt tag
Na ez már nekem tényleg X-akta
Nem akarok full hülyeségeket írni, de gondolom kollégád Note 4G-je a Telenor 2600 MHz-en működött (mivel tudtommal Note 4G nem támogatja sem a B3-at (1800 MHz), sem a B20-at (800 MHz). A te Honor 6-od pedig ment B20 800 MHz-en Telekom 4G-n probléma nélkül. Kérdés, hogy a saját kártyád miért dobálja el a Telenor 800 MHz-et. Nekem itt sajnos megállt a tudományom 
-
Bass
addikt
válasz
üzenetére
Nah meg volt ma a teszt. Ugyan nem vettem kártyát hanem egy kollégáét raktuk bele (neki redmi note 4g-e van) az én kártyám meg ment bele az övébe. Következö a szitu,az én kártyám az övébe hibátlan,az ö telekomos kártyája az enyémbe hibátlan. Egyszer szakadt meg a telekomos kártya az enyémbe de akkor elötte edge hálozaton ment mert gyenge volt térerö ott a telekomnak. Nah ilyenkor mi van? Mnden jó és még sem :-)
-
imis
senior tag
Most kezembe került Mobileman jóvoltából egy L-12-es.

Online frissítsem vagy a romot tegyem fel 3 gombos frissítéssel?
aztán tenném a TWRP-t és a root-t -
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ha már témánál vagyunk:
Hiába backupolok kártyára, állandóan a telefon memóriájába ment. Onnan meg nem látja ha vissza akarok állítani. Viszont ha átmásolom kártyára, na ott sem látja. Különben cwm-nél tökugyanez.. 😑
Pedig most próbálnám ki megint a MIUI-t, csak mentés nélkül nem merem. -
imis
senior tag
Az összefoglalóban a TWRP telepítésénél ...
"Egy újraindulás következik, de még közben a Multi-Tool megkérdezi, hogy rootoljuk e a készüléket.Itt üssünk n + entert."
Direkt "n", azaz nem a multi-tool csinálja meg a rootolást?és még egy,
az L-12-nél mit érdemes induláskor végrehajtani? frissítés stb. (mondjuk rootolni mindenképpen szeretném) -
hambi80
tag
sziasztok honor 6 tulaj lettem az miért van hogy tölti le az applikáciokatt magátol amik még lg l9 töltöttem le?
-
törölt tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Itt MA topicban és meizufans.eu-n olvastam a panaszokat róla. Sokáig tervben volt nálam, hogy m1 note-ot veszek, de egy hónapja már nem követem az eseményeket, de a véleményedből kiindulva 4.2.0.5 stable romban ezek szerint sok mindent javítottak már.
-
-
doongoo
addikt
válasz
monti0222w
üzenetére
Nálam pl. ez már kiesik, mert 5" felett van
-
törölt tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Meizu m1 note kategóriájában most a legjobb phablet, de a Flyme OS még nagyon bugos sajnos. Persze ezeket biztos javítják majd idővel. Abban viszont igazad van, hogy ütős MT6752-es telefonok jönnek még idén. No de érkezik a Honor 7 is
Mondjuk szerintem csak a Plus-ban lesz Kirin 940, simában a 930/935 sanszosabb. -
Kovaratis
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Én már fekvedve küldtem ezeket is. Holnap nyomok párat ha lesz időm.
-
eladogeppc
veterán
Köszi mindenkinek!!
Képeket lehetne kérni még?
-
Kovaratis
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
https://www.dropbox.com/s/fc132o226v3na5k/IMG_20150513_221254.jpg?dl=0
-
Kovaratis
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Hülye vagyok a drophoz. Is.... 😃
https://www.dropbox.com/s/dnwpz9qj9flwij6/VID_20150513_213619.mp4?dl=0 -
tamasgal
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Privátban ment egy link videó ügyben. Ha kell még valamilyen szólj.
-
spe88
senior tag
Az ROM-ot is frissít?
Nem nagyon csináltam még ilyet, de rootolni is kell emellett, mert Kínából rendeltem és teli van kínai jelekkel, szóval csak igyekszem a leírtak szerint eljárni, de ott azt írják, hogy az SD kártyáról tud csak ROM-ot frissíteni! Megy ez online is? Biztos? -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Nem tudna valaki félhomályban videót csinálni vaku nélkül egy kb 5-6mp-eset és feldobná drive-ra ?
Megköszönném a segítségét annak aki megteszi !!

-
kabalapasika
tag
Sziasztok!Bootloader-t szeretném unlockolni az összefoglalóban leirtak alapján....már két napja próbálom és semmi
Nem ad kódot!Lenne olyan kedves valaki aki segítene ebbe?Előre is köszönöm! 
-
spe88
senior tag
Olvastam az összefoglalót! ROM-ot tényleg csak úgy lehet frissíteni, ha van benne SD kártya? Csak azért kérdezem, mert használnám már, de az SD kártya még nem jött meg!
Köszi! -
Razzul
őstag
válasz
monti0222w
üzenetére
"szerintem jó telefon a Honor 6, de a best buy már nem hiszem, hogy ő lenne, pedig az volt"
Ezt írtad, szerintem eléggé egyértelmű a múlt idő. Erre én leírtam, hogy szerintem még mindig a Honor 6 a best buy. Az m1 note-ot ismerem, de elég sokan panaszkodnak apróbb, főként szoftveres és minőségi hibákra a topikjában, és nem gurít nagyobbat a Honor 6-nál benchmarkokban. Ráadásul az már phablet.
-
Razzul
őstag
válasz
monti0222w
üzenetére
Az új Mtk-s telefonok között sincs még annyira kompromisszummentes darab szerintem mint a Honor 6. Vannak olyan darabok amik megközelítik ezt, de szerintem egyik mellett sem kell szégyenkeznie a Honornak.

(#4338) skyline_r33

-
monti0222w
addikt
válasz
gaboca0314
üzenetére
Nézd, ez legyen a te döntésed, szerintem jó telefon a Honor 6, de a best buy már nem hiszem, hogy ő lenne, pedig az volt, de az újabb kínai telok az új Mtk-s procival, meg az árukkal lesznek a best buy telefonok! A Honor 7 meg jónak ígérkezik akkor, legalábbis számomra ha a Kirin 940 kerül bele erősebb grafikus csippel és minimum 20nm gyártástechnológiával készüljön!

-
Bazsa74
tag
válasz
gulyasa
üzenetére
Nem elvileg, hanem gyakorlatilag is. Kedvesem kártyáján aktív a 4G február vége óta, pedig csak az 500 megás net van rá kérve. Én Fun S díjcsomagos vagyok, nekem nincs. Be kell fáradnom és kérnem kell egy új kártyát. Ugyan díjmentes, na de akkor is. Itt Pécsen mindig annyian vannak a t pontban, hogy éhen halok mire sorra kerülök

-
imis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi Fiúk, akkor ha holnap megjön belakom azonnal. Talán hétvégén meg rászánom magam egy root elkövetésére.
-
imis
senior tag
Kérdésem volna,
az első feltöltésnél már nincs jelentősége, hogy 14-16 órát lógjon a töltőn? -
4G-hez: nekem Voda és T kártyám van. Vodán sose láttam 4G-t, T-n sok városban igen. H60-L02
-
gulyasa
őstag
válasz
üzenetére
Ezzel kapcsolatban én azt tapasztaltam, hogy hiába van bekapcsolva 4G, sosem volt 4G forgalom (a telefonkezelőben ez látszik).
Igaz, hogy csak Domino Aktív csomagos vagyok, de ugyanakkor NetPlusz mobilinternet csomagot használok - a linkelt cikk szerint elvileg "nekünk" is nyitva áll a 4G március óta...
Mondjuk az is igaz, hogy mielőtt márciusban megjöt kínából (közvetítéssel) az L02-esem, cseréltettem a Domino kártyámat, hogy mire megjön a telefon, rögtön legyen microSIM-em, mert nem akartam a régi SIM-mel barkácsolni...
Kérdés, hogy a 4G eléréséhez újra SIM-et kellene cserélnem? -
gaboca0314
tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen telefon vásárlásán, és most az edigitalnál újra rendelhető. Viszont lassan jönni fog a Honor 7 is, igaz az nagyobb lesz 0.5"-al, meg nyilván drágább is, (szerintem bruttó 30-40 ezerrel, mert az már fémből lesz ha igazak a pletykák). Szerintetek megéri várni rá (igaz nekem nem feltétlen kellene 5,5" méretű készülék) vagy a Honor 6 most best buy?
-
törölt tag
válasz
monti0222w
üzenetére
+ tamasgal
Részben igazatok van, én is nagyon elégedett vagyok a 4.4.2/EMUI 3.0-val. De Kox utólagos engedelmével belinkelném ezt.
Bocs megint a dupláért

-
Pickit3
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Szerintem csak a vizsga drukk beszél belőlem, igy nem kizárt, hogy zagyvaságokat beszélek. Ne félj, ma elmúlik.

-
Yuri_1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Üdv !
Látod ezért is sajnálom a régi jó kis topicunkat ! De örülök, hogy örülsz

-
törölt tag
-
daczkó
aktív tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Bekapcsolt vagy kikapcsolt kijelzővel?
-
fant0mi
őstag
5.5.1 szoftver nekem nem jon ota-n. Jelenleg 5.4.1 van fenn. Masnak sem jon?
-
mati12
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Sajnos nem tudok erre válaszolni.Ahogy látom teljesen más a felhasználási igényünk a telefonokkal kapcsolatban. Tavaly november óta van meg a Honor 6-om,de nem hazudok egyetlen videót sem készítettem még vele,se nappal se sötétben.Egyszerűen nem használom ezt a funkcióját a készülékekenek. Az akkuidővel kapcsolatban van tapasztalatom ezért tudok róla nyilatkozni,de sajnos a készülék videó minőségéről nem.
-
eladogeppc
veterán
Sötétben, például szobában alacsony fényviszonyoknál szakadozik-e a kép, vagy marad szépen tartja a 25fps-t ?

-
mati12
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Sajnos olyan dolgokat kérdezel amiről fogalmam sincs,hogy az mi. Még a kérdést sem értem...

-
mati12
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Hát az akkuidőről akkor nagyon rosszúl illetve nagyon rossz helyeken olvashattál. Szerintem a mai piacon lévő készülékek közül az egyik legjobb akkuidővel rendelkező készülék a Honor 6. És ez a megjelenése óta így van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van valami egyéb infó amit tudnom kellene a telefonról? Tipus hibák, akár hardware-es, akár software-es? Bocsánat a kérdésért, de több, mint 4000 hozzászólást nincs energiám, és időm végigolvasni. Előre is köszönöm a választ! 
Nem akarok full hülyeségeket írni, de gondolom kollégád Note 4G-je a Telenor 2600 MHz-en működött (mivel tudtommal Note 4G nem támogatja sem a B3-at (1800 MHz), sem a B20-at (800 MHz). A te Honor 6-od pedig ment B20 800 MHz-en Telekom 4G-n probléma nélkül. Kérdés, hogy a saját kártyád miért dobálja el a Telenor 800 MHz-et. Nekem itt sajnos megállt a tudományom 

Nem nagyon csináltam még ilyet, de rootolni is kell emellett, mert Kínából rendeltem és teli van kínai jelekkel, szóval csak igyekszem a leírtak szerint eljárni, de ott azt írják, hogy az SD kártyáról tud csak ROM-ot frissíteni! Megy ez online is? Biztos?
Nem ad kódot!Lenne olyan kedves valaki aki segítene ebbe?Előre is köszönöm!