Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu89
senior tag
válasz
ZolaBA
üzenetére
Ebbe belefutottam anno én is. A szivargyújtó aljzat minden autónál más, van ahol teljesen körbemegy a külső perem, van ahol meg van szakítva. Ha pont a megszakításra dugod a töltőt akkor változik az ellenállás és már nem 2A tölt hanem kevesebb. Mindenképp az elektromos résznél keresném előbb a hibát, multiméterrel kimérni, hogy tényleg ott van-e a villany és a sony töltőből is anyi jön ki, amennyi kell. (Conradban kapható USB fesz és amper mérő)
-
Pityu89
senior tag
Elhagyom a topikot. Honor 8 az utód, azt kell mondjam méltó. Öröm volt veletek szolgálni.
-
Pityu89
senior tag
válasz
Lugi01
üzenetére
Sokaknak előjött ez a hiba. Többek között nekem is. Enyém edigis 04es. Gariban leadtam, egy hónap múlva kész lett. Állítólag külföldön járt szervizben, amit nem hiszek, de a lényeg: Akkut és alaplapot cseréltek (hátlappal együtt). Ez egy hónapja történt, azóta megint új telefonom van.
-
Pityu89
senior tag
Visszajött a telefon a szervizből. Kicserélték az egész belsejét, új szériaszámot is kapott. Nem tudta megmondani a srác, hogy akkut is cseréltek volna, szerinte igen. Android 4.4.2 vel jött vissza. Elvileg kaptam egy új telefont.
-
Pityu89
senior tag
Leadtam az edigibe a telót. Ahogy láttam a félretett dobozt, nem az első voltam ma.
-
Pityu89
senior tag
Nekem is haldoklik az akkum. Tegnap 35%nál sípolt, hogy lemerült és kikapcsolt. Visszakapcsolva 9% volt és lassan merült. Töltőről levéve egyből 99%, most félóra után 97% :-\
Januárban lesz 2 éves, e-digis.
-
-
Pityu89
senior tag
Sziasztok! Következő problémám van: B521 alatt a napokban vészesen merül a telefonom (L04). Akkunál látszik, hogy valami folyamatosan ébren tartja és így 11 óra és vége. Sőt kétszer is előfordult a héten, hogy 20% akksival egyszer csak sípol hogy lemerült és kikapcsol. Visszakapcsolva 3% jelez, de még órákig megy a poweraimp, nem merül tovább.
Elkalibrálodott az akku? Döglödik az akku? Hogy tudnám megnézni mi tartja ébren egész pontosan? Bluetooth lehet a ludas? -
Pityu89
senior tag
6.0 án nem lehet visszavarázsolni az internet sebesség kijelzést? (L04)
-
Pityu89
senior tag
Sziasztok! Edigis telefonra felraktam a B820at.
Nem tudom kikapcsolni a képernyőzárat. Rendszergazda, adattár, vagy szabályzat letiltotta. Hitelesítési adatokat töröltem már, nem segített az sem. Mit tudnék még tenni?
-
Pityu89
senior tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Ezért van itthon életvédelmi relé. :-)
-
Pityu89
senior tag
válasz
Shingen
üzenetére
Ez nettó hülyeség. Annyi ampert fog felvenni amennyire szüksége van. Lehet 15 amperes töltőd is, ha a telónak 1A kell, annyit is vesz fel.
Dension car dock for smartphone2 -m van. Svájcból behozott kocsim van, abban nem lehetett gyári bt kihangosító, ez kiválóan pótolja.
-
Pityu89
senior tag
Nem tetszik nekem a kitkat. Az összefoglalóban a downgratet csak helyi frissítéssel elindítom és minden visszaáll?
-
Pityu89
senior tag
válasz
Kovaratis
üzenetére
Nem változik a fényerő. Eddig jól működött, sötétben levette, világosban felnyomta. Most ha éjszaka ránézek, kisüti a szemem. Waze is este világít mint ha nappal lenne, kézzel kell levennem a fényezőt. Ám érdekes, ha csak éppen rányomok a csúszkára akkor beáll arra a fényerőre amin lennie kéne.
-
Pityu89
senior tag
Pár napja nem működik a fényérzékelőm. L04 gyári loli, edigitalos. Szoftveresen mit mokóljak, hogy helyreálljon?
-
Pityu89
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
5.2.1.36
Van egy hülye beröződésem, hogy nem frissítek alkalmazást, mert csak elrontják. Most a lolli kivétel :-)
-
Pityu89
senior tag
Nekem minden villog, viber whatsapp, hangouts. Sőt meg akkor is ha nagy fogyasztó alkalmazásra jelez. 04 edigis lolli. Helyi frissítés volt 3gombos nélkül
-
Pityu89
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
De úgy tettem fel, ez volt a baj
-
Pityu89
senior tag
Feltettem, nagyon jó gyors is. Még a net sebességét is kiírja a felső sávban.
Viszont sd kártyára nem akarnak írni az alkalmazások -
Pityu89
senior tag
Aki már L04re feltette:
Külső alkalmazás tud sdre írni?
Jobb a videó hangja?
Fm rádió hangosabb? -
Pityu89
senior tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Hasonló boltban dolgozom. Nálunk úgy működik, ha eladható a termék (csomagolás megvan, nem agyonhasznált) megy ki a polcra. Ha nem akkor pedig a gyárba vissza.
-
Pityu89
senior tag
Hali! Nektek csinál olyat a gyári billentyűzet, hogy elfelejti az első betűt? Tehát ha beirom, hogy mobilarena, akkor az elsö betű még m lesz, de amit az o-t irom, akkor átírja az m-et o-ra és obilarena lesz. Persze ha visszatörlöm, és újraírom, akkor megjavul. Elég idegesítő. Edigitalos teló B370 és minden gyári.
-
Pityu89
senior tag
Playen fentvan a Mortal Kombat X! Nagyon baba, Iphoneos ismerősök is csodálták mennyire gyors.
-
Pityu89
senior tag
Bluetooth-ban ki tud nekem segíteni? Az lenne a problémám, hogy az autós kihangosítóhoz lassan csatlakozik, vagy néha nem, és manuálisan kell csatlakoznom. A listában van 3 fix eszközöm, persze, hogy a másik kettőt keresné először. Nem lehet valahogy prioritást állítani?
-
Pityu89
senior tag
válasz
YerbaMateo
üzenetére
Ez tök jó! Még a klimát is viszi.
-
Pityu89
senior tag
Nilkin Frosted Shield tokot honnan lehet beszerezni országon belül?
-
Pityu89
senior tag
Távirányító alkalmazás másnál is leáll, ha klímát akar programozni?
-
Pityu89
senior tag
Halihó!
Tinydealről rendelt már valaki ilyen telefont? Vannak tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Sorozatok
- Milyen légtisztítót vegyek?
- iPad topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest