Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
elroysk
tag
B370 szoftnak kell lennie a telón és a béta frissítésként települ rá. Én előtte és utána is csináltam fr-t. Telepítés után frissítettem a google szoftvereit de az android systemwebview-t manuálisan kell frissíteni, tehát meg kell keresni a playban és úgy frissíteni.
Ha számítógépnél leszek küldök linket is. -
törölt tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem a készülékkel kapcsolatban:
- Honor 6-ban is van olyan hasznos funkció mint pl. a P8 lite-ban meg a Honor 4x-ben hogy beállítás után ha sötét, lezárt képernyőre rajzolsz egy C betűt akkor megnyitja egyből a Kamera alkalmazást, ha rajzolsz egy W-t akkor az időjárás alkalmazást stb.?
- Lezárt képernyőnél a képernyőzárra kikerülnek az értesítések pl. ha írtak Messengeren, kaptam egy smst vagy volt egy nem fogadott hívásom vagy csak fent a status barba jelennek meg ezek?
- Dupla érintésre le lehet zárni a képernyőt, illetve fel lehet ébreszteni?
- Kéz rá tétellel a képernyőre le lehet zárni a képernyőt?
- Lollipop frissítéssel milyen új funkciók fognak bekerülni? (akik próbálgatják már a bétát)Ezek a funkciók nagyon tetszenek és örülnék ha legalább pár helyet kapna a Honor 6-ban is, abból kiindulva hogy a Honor 4X is tavaly év végi telefon és azon is 4.4.2-es android rendszer fut, 3.0-ás Emotion UI-val.
A válaszokat előre is köszönöm!

-
xKRIPAPAx
csendes tag
Sziasztok!
Lehet változtatni valahogy az EMUI 3.0 ikonjain úgy, mint a nova ...stb launchereken?
Ha tudtok linket ikoncsomagokhoz, akkor ne tartsátok magatokban. H60-L04 Köszi -
avlisz80
tag
Sziasztok!Használ valaki ilyen tokot?Lehet hülyén hangzik de mintha azóta az ébresztéssel gond lenne és a névnapos alkalmazás sem frissül!Lehet benne ez a ludas!?

-
elroysk
tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
nekem is fent a loli beta es a legkisebb gondom sincs vele.

-
fant0mi
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
"Toltes kozben is ledes visszajelzes."
Na ezt nagyon varom! -
fil
őstag
Jól sejted. Az L12-es verzió kevesebb LTE sávot tud. Az L04-es verzió az L02/L12-höz (B1 2100MHz, B3 1800MHz) képest tud pár extra LTE sávot is.B7 (2600MHz) és B20 (800MHz). Az európai verziók mind a négyet tudják más gyártóknál is.
Bár úgy tudom ,hogy 800 és 2600-as sávot még kevés helyen használják. -
Shingen
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
Nekem is ez jön be........ -
Értem, köszönöm. Akkor már biztos hogy ezt a készüléket nekem találták ki (Lenovo Vibe X2 lett volna a másik jelölt, de ez jobban bejön, meg erősebb is)

Üdv. core2
-
spe88
senior tag
Azt észlelte vki hogy nem túl frekventált helyeken az L12 nem tudja a 4Gt más eszköz még igen? Telenorom van jópár hely ahol minden telefonos ismerosnek fullon van a 3 esetleg 4G nekem meg csak edge. Lehet ez attól hogy mivel kínai az egyik európai frekvenciát nem kezeli? Ha igen akkor ezt megszívtam..:-)
-
monti0222w
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
Nem, nem erre gondoltam mikor írtam neked a választ, mindegyiken van 4G, csak nem mindegyik fórum társnak működik megbízhatóan, valamilyen okból kifolyólag.
-
kazsolt
tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Fent van nekem is az emui 3.1 5.1.1el
Semmi buggot laggolást nem tapasztaltam...sőt jóval gyorsabb lett a telefon! L04 -
törölt tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
2 hónapon belül lesz rá nyalóka

-
-
törölt tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Gyorsbolt, Edigital és Telekom csak L04-et forgalmaz. Ha stabil ágon maradsz, felrakod a B370-es romot (már ha nem az lesz rajta a dobozból való kivétel után), aztán öröm és bódottá. A jelenleg bugos Lolli bétával Becksman kolléga szenved, azt inkább hanyagold a végleges verzió kiadásáig.
-
válasz
monti0222w
üzenetére
Köszi!
"de van olyan fórum társ akinek meg nem" Ezt hogy érted? Magyarországon került hivatalosan forgalokmba olyan verzió ami nem 4G képes?
Üdv. core2
-
monti0222w
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
Nincs még Lollipop, de már nincs messze az érkezése, ha jól L04, megy a 4G rajta, de van olyan fórum társ akinek meg nem, ez változó. A 4.4.2 rendszerrel jön, szerintem nem bugos szépen simán működik.

-
Na de, hogy én is kérdezzek az egybegyűltektől:
Nézegetem ezt a telefont, a SpeedShopban tervezem megvenni. Ott a sok közül melyik verziót adják jelenleg?
Valaki vett már onnan közületek? Megy a 4G rajta? Van olyan jellegzetes dolog amire figyelni kell a telefon vásárlásánál? A gyári szoftver amivel adják mennyire bugos? Van már a készülékre esetleg Lollipop?Köszi!
Üdv. core2
-
-
Black&White
addikt
5.7.1 Developer újdonságok:
-SMS-eknél lesz egy opció arra, hogy az összes új üzenetetet olvasottnak jelöljük.
-Szintén a szöveges üzeneteknél, kapcsolóval lesz választható az "SMS visszavonása" opció.Ugye most alapértelmezés szerint 4mp-ig visszavonható.
-TouchPlus esetében választható lesz a rezgő visszajelzés.
-Töltés közben is lesz LED-es visszajelzés a nem fogadott hívásokról, üzenetekről.
-A rádió alkalmazásban kedvenceket, ill. saját kategóriákat menthetünk el. -
törölt tag
válasz
Black&White
üzenetére
Szarkazmusból ötös
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Black&White
addikt
B@kker, még mindig nincs rollback L04-re.Tudtatok róla?

-
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Találtam a vaterán Honor 6-ot. Szerintetek ez eredeti telefon?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Szerintem is vicc. Telekomnál már a prepaid előfizetőket is felengedték 4G-re.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
nickedez89
üzenetére
Először a RED csomagokra engedték rá a 4G-t.
-
nickedez89
senior tag
válasz
üzenetére
Csak gondoltam megírom, hátha érdekel valakit!
Azért nem tudok 4G-re csatlakozni a telòmmal, mert flottás előfizetésem van és nem engedik nekem egyelőre...
Azt mondták ahogy épül a hálózat úgy fogják engedélyezni a különböző előfizetések felé fokozatosan!
Magyarul akinek a havi 10rongyos lehuzòs előfizuja van az már biztos vígan használhatja a 4g-t.Szerintem ez vicc! (voda)
-
-
monyo12
tag
Mik a tapasztalatok az 5.1-el? Aki felrakta megosztaná velünk a tapasztalatait... Köszi
-
-
Kovaratis
senior tag
Én a WindowsCE portálban bízom... 😃
-
Tibi1967
csendes tag
Nekem nagyon tetszik, 3 napja vagyok boldog tulaja!
-
kmóricka
aktív tag
Imádom...egyelőre, bár én már sok telóra mondtam ezt...s mégis okoztak meglepiket

1 napja, konkrétan 26 órája megy, csomó telózás, telepítés, fotók,stb....54%on van -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Kérdésem lenne, az eséseket hogy bírja a Honor6?
Rákerestem, megkaptam a választ.
Elnézést a korai kérdésért.
-
korcsi
veterán
válasz
Black&White
üzenetére
???
-
Black&White
addikt
Akárki is írta, jó nagy hülyeséget beszélt.
-
Becksman
őstag
Egyébként a kirin 920 csak 32 bites? Több helyen is 32bitnek írják.:
http://system-on-a-chip.specout.com/compare/465-1097/Huawei-Hisilicon-Kirin-920-vs-Qualcomm-Snapdragon-615-MSM8939
pl. -
törölt tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Nem írom le a véleményem a Vodáról, mert tuti bannolnak üzletrontásért

(#5721) Shingen ??
-
nickedez89
senior tag
válasz
üzenetére
Értem. Mondjuk voltam régen telekomos és maga a hangminőség is egész más volt beszélgetésnél!

Minden esetre van még egy kis rablánc, de erősen gondolkodom a szolgáltató váltáson!
A forensis nevű nagyon baró ingyenes autoklubnak van egy igen jó flottás ajánlata telekom hálózattal!
Na mindegy, a lényeg hogy nem a honor tehet róla, hogy nem tudok 4g -n lógni!
-
törölt tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Igen

Kb 3 hete jártam a Pólusban, a belvárosban lakom, gyakran vagyok Észak- és Dél-Budán, Budaörsön dolgozom. Mindenhol hibátlan a Telekom 4G, és persze 1800 MHz-en.
-
fant0mi
őstag
válasz
nickedez89
üzenetére
Ha jol tudom, a Vodanak 800 MHz-es a 4G-je. Azt meg L02 nem tudja. Okosabbak: jol mondom?
-
nickedez89
senior tag
Az létezik hogy Budapesten a XV. kerületben a vodafone -nak nincs 4G -je??

Felhívtam őket, rákérdeztem és hebegtek-habogtak nagyokat hogy még kiépülőben van a 4G hálózat..
Ráadásul a lefedettségi térkép szerint full piros minden ott ahol lakom! Mégsem csatlakozik 4g -re a phone!
L04 -es Edigis a telefon!
-
Becksman
őstag
Valaki segítene downgrade folyamatban? (L04es fentebb linkeltem). Nem igazán ismerem a multi toolt.
-
törölt tag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Létezhet, nem épülnek egymásra, feleslegesen nem fejlesztenek már 3g-t.
-
Samanbacsii
őstag
Megkérdezném itt is:
Létezhet, hogy ahol eddig alap szolgáltatás volt csak most fejlesztenek ill. már van 4G szolgáltatás, ott nincs 3G?
-
czehnert
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem a speedshopnál egy H60-L04-et, melyen a B114-es szoftver van. Az Online frissítés során azt írja, hogy "Nem találhatók frissítések". Ez hogy lehet?
Fel tudom tenni a B370 szoftvert a hihonor weboldaláról (http://hihonor.com/en/pages/support#?view=downloads)? Ott azt írja, hogy a B109 és B109SP01-re érhető el a B370, B114-et nem említ.Előre is köszönöm a segítségeteket!

-
monyo12
tag
Sziasztok! Esetleg az automata fényerő állítás gyorsabb lett a lollival?
-
Becksman
őstag
H60 l04 downgrade:
http://forum.xda-developers.com/honor-6/general/revert-h60-l04-emui-3-1-to-emui-3-0-t3142268Nem próbáltam, de azt írják működik. Én inkább várok valami egyszerűbb megoldásra.
Kissé idegesítő, hogy pont l04re nincs rollpack...
-
Scarface_
csendes tag
Sziasztok!
Ma beléptem a klubba
Első kérdés, érdemes a gyári frissítést rátenni, vagy várjak a Lollipoppos frissítésre. Egy kollégának nem nagyon tetszett ezért is kérdezem... többieknek mi a véleménye erről?
Másik kérdés, a sima, alap beviteli lehetőségnél a rezgés hol tiltható?
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
kmóricka
aktív tag
Megoldódott a csengőhang dolog.A sim kontaktot sajnos törölnöm kellett, hiába nem volt a megjelenítettek közt, mégis azt vette alapértelmezett kontaktnak..., de amint azt töröltem a telefonra mentett új névjegy szerint már azon a hangon szólt amit beállítottam.
Én most 1 órás hívásnál(!) sem vettem észre sem recsegést, sem hang torzulást, remélem így is marad

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- OTP Bank topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Még mindig várunk az új Mass Effectre – az N7 nap sem hozott áttörést
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én is ezt vártam, de nem lesz ez biztos...

Nekem is ez jön be........

) lesz rá Lollipop. Jóó, nagyon jóó.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)