Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
rafis83
tag
válasz
HoaryFox
üzenetére
Igen, használom, viszont Miskolcon. Azért itt sem mindenhol elérhető.
Nézd át a lefedettségi térképet, a preferált hálózatbeállításokat ellenőrizd a telefon menüjében, ill. telefon ki-bekapcsolás
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Nálam ment wifit. Csináljak egyet?
-
bkiky01
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Belinkelhetted volna..

-
HoaryFox
őstag
Valaki használja már Honor 6-osát Vodafone 4G hálózaton? Elvileg van itt Dunaújváros környékén, de nekem nem akaródzik felmenni rá

-
bkiky01
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
máris láttál changelog-ot?

-
törölt tag
válasz
Black&White
üzenetére
-
törölt tag
válasz
Black&White
üzenetére
-
Black&White
addikt
L04 tulajok közül valaki keszitene egy új biztonsági mentést?
Úgy kellene, hogy ezen belül egyedül a Rendszeradatok/WLAN és jelszó legyen kiválasztva.
Ezek után a külső SD/HuaweiBackup/backupFiles almappán belül találunk egy dátum szerinti mappát, azon belül egy wifiConfig.db fájlt.
Ezt kellene megnyitni az ES File Explorer beépitett szövegszerkesztőjével és....látni kellene a wifi jelszavakat.
L02 esetében csak kínai karakterek látszanak.
A holnapi developer ROM-ban egész jó újdonságok várhatók kamera téren: time-lapse, intelligens funkciók.

-
avlisz80
tag
Frissítés-mostmár van dátum is!

Név kiírva!!!!!!!Kb. 2 percig azóta megint nem!Na ezzel itt be is fejeztem! -
avlisz80
tag
Állíthatom én ezt akár melyik névjegyzékre szinkronizálva 1x kiírja 1x nem!!!

Huawei talkband progit használom gondolom nem ez a kínja!!
-
Kovaratis
senior tag
válasz
avlisz80
üzenetére
Nekem kiírja mindig ha szerepel a telefonkönyvben. De szinkronizálva vagyok, Google névjegyzékem van. Úgy tudom hogy a SIM-et nem látja csak. Viszont egy kicsit halk volt amíg rá nem mentem Viper-el. 😃 Tetszik, de mikor leülök ebédelni és rámszól hogy álljak neki mozogni akkor kiütném. 😃
-
fury71
aktív tag
válasz
avlisz80
üzenetére
Én a múlt héten kaptam meg a telót a Talkband B1-el. Nekem sem írja ki a neveket csak a számot, de én nem is fogom használni ezt az okos órát, nekem nem jött be, valszeg eladom. A szoftverében nincs valami beállítás? Én csak a HW Wear appot töltöttem le hozzá.
Amúgy a Honor 6 nekem is király és a Galaxy S3-ról váltás megérte. Legalábbis eddig, bár van pár furcsa dolog ami azért más mint a Samun, pl . az alkalmazások menü hiánya.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Később sincs gond, mert ott vannak a köztes FW -k. Kínai ROM -on néhány telefonnál volt olyan is, ami nem köztes, és vissza lehetett térni.
Vagy update.app szétbontás után egyenként fel lehet tenni fastboot -tal az img fájlokat. Mint amikor valaki recovery -t flash -el. Viszont ez sem működik minden készüléken, illetve ROM -on.
Főleg szolgáltatós FW kavarhat be, bár itthon Honor 6 -on nincs ilyen (úgy tudom). P7 -nél a Vodánál van ilyen (ennél műküködik), G620s -nél a Telekomnál (ennél nem működik). -
-
avlisz80
tag
Sziasztok!Valakinek van talkband b1 esetleg?Segithetne abban hogy miért csak ritkán írja ki a nevét annak aki hív!Leginkább csak a számot írja!Egyébként hihetetlen jó a telefon!Gyors,stabil,könnyű!Nagyon össze van rakva!Padfone 2-ről váltás úgy gondolom megérte!Nem volt rossz annak a kamerája sem de így egymás mellet fotózva a kettővel borzasztó hogy mennyit lő mellé a pf2!Sokkal élesebb és tisztább képet csinál a honor!És bár írtam hogy a vakuja gyengébb a H6-nak, mégis jobbak az esti fotók is!Menüje kis megszokást igényel!

-
törölt tag
Visszatérő probléma, megoldás a QuickPic
(#4961) monyo12 Azt azért ne felejtsd el, hogy Honor tulajként már nem vagy béta teszter, cserébe nem fapados a rendszer, amit a nulláról kell felépíteni. Amikor Nexus-okra kijött az 5.0, sugárban hánytak a userek, sokan vissza is tértek 4.4-re a memory leak és az extrém merülés miatt. Tabomra már bő egy hónapja elérhető a nyalóka, de csak egy hete szántam rá magam, hogy feltegyem, féltem tőle. Ehhez képest tökéletes, Sony javította az összes nyűgjét az 5.0-nak, Huawei-től is ezt várom. Amíg bughalmaz, addig ne is adják ki

-
RP1980
tag
A másik gondom,h a galériában a megosztás egy ideje automatikusan a vibert tölti be. Ezt vissza lehet állítani,h ki tudjam választani mivel akarom megosztani?
-
RP1980
tag
Sziasztok!
Régóta megvan a telefon,de a névjegyeim között egyre csak nő a káosz. Van erről valamiféle használati utasítás? Több névjegynél csak viberrel enged hívni ezt hogy lehet orvisolni? Ráadásul vannak "csak olvasható névjegyek" ezek mik????
-
Tibcsi2006
csendes tag
Sziasztok nekem a kijelző közepén van egy sötétebb 5cm -es folt ami kicsit zavar szerintetek várjak még vele hátha csak a ragasztó nem száradt ki rendesen vagy vigyem vissza ?
-
monyo12
tag
válasz
üzenetére
Ha jól tudom a hüvely a világon a 4. Itt meg bu.iznak a Q1 -es lollipoppal....Május van!!!! Mate 7-nek meg lellett volna kapnia!! Amúgy semmi nem válltozik az 5.0 val...china brand...N4 ről jöttem lehet h. túl sokat várok,de ez így egy nagy rakás sza.!!! Kiadták a P8-at..minek....Jön a 6. 2017. -ben megkapjuk...!
-
kzkz
őstag
Sikerült meghackelni az Exchange security-t. Xposed framework-öt kellett felrakni és az Exchange bypass for Xposed modult.
Most már nem veszi át a hatalmat a telo felett, nem kell kötelezően pin kód a kijelző feloldásához és nem zárja le mindenképp a kijelzőt 1 perc után
-
orrlyuk
aktív tag
Akinek nagyon nem tetszik a gombbal ébresztés, próbálja ki a Gravity screen prot, az proxy szenzorral ébreszt, én nagyon szeretem.
-
törölt tag
válasz
Black&White
üzenetére
Júniusban: L01, L02, L03, L11, L12.
EU verzió meg kb. 1 hónapra rá. Legalábbis ez a része így szokott lenni.6 Plus pedig júliusban azonos rend szerint: TL-20, UL00, TL00M, CL 00.
skyline_r33:
Persze hogy az, azért röhögtem rajta.
(#4957) Black&White:
Bocsi, félre értettem.Májusra a nem EU -s verziók vannak kiírva. Ott szerintem kb. június végén, vagy legkésőbb július elején váltja a végleges a bétát EU -ban.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Köszi! Nem kell hozzá root, működik H6-on is. Ettől függetlenül megasz*r, két kéz kell az ébresztéshez
Várok inkább a tap to wake-re, nem mintha létszükséglet lenne, csak tabon hozzászoktam már.(#4953) Akkor van rá esély, hogy legkésőbb augusztusban megkapjuk a végleges verziót mi is, ez jó hír.
-
törölt tag
Mellesleg Mate7 -tel már lehet jelentkezni a hivatalos EMUI 3.1 - Lollipop béta tesztre, ami bíztató, mert kb. 1 hónappal a hivatalos, végleges verzió előtt szokták kiírni. Mindez EU verzióra.
Így feltehetően (remélhetőleg) következő hónapban Honor 6 -ra is lesz már béta.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ugyanaz a két SoC, csak egy upgrade a 925. Egyébként meg lehet (-ne) oldani kernel szinten, de sokkal szerencsésebb lenne, ha nem ez az ősrégi sz... lenne szinte minden Huawei-Honor készülékben. Mostani 3.1 -es készülékeken már új van.
Black&White:
surdu_petru már P6 óta nem tudja megoldani, P7 -re sajnos a CM -et sem tudta visszaforgatni, mert lehalt a kernel -nél. Persze nem rosszindulatból írom, mert azért ő nagyon penge, és elég sok mindent megoldott.Köszi a feltöltést.
-
Bass
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Tuti nem a lapkán múlik,amikor lg f6-m volt abban is volt KK alatt. Biztos valami más érzékelőt használnak ki ami lehet a lapkán kívül is.Tehát itt is megoldható.
-
törölt tag
Üdv.
Valaki feldobná a system/app/HwDeskClock.apk fájlt? EMUI 3.0 -ból.
-
törölt tag
válasz
Black&White
üzenetére
De ha Kirin 925 támogatja, akkor Kirin 920 nem? Ez elég fura nekem
H6+ és H6 gyakorlatilag ugyanaz a HW. -
Hali1975
tag
Semmi kulonos, csak olvasgattam aprilistol a hozzaszolasokat es lathatoan mindig azzal kinlodnak a forumtarsak, hogy a sim csere nem az elso.
De amikor regi egy kartya ,akkor a szolgaltato altalaban ingyen csereli ,hiszen neki az az erdeke ,hogy tobbet hasznald a halozatat.De direkt ezert irtam is oda, hogy regi tema:-)
-
HoaryFox
őstag
Nekem Voda hálózaton nem szokott eldobálni hálózatot, igaz még nincs sok 4G lefedettség

-
Bass
addikt
Azért a hálózat eldobása nem feltétlen csak a szolgáltató hibája,nekem pont ez miatt van a telóm szervizbe. Előtte tesztelve lett a dolog, egy appal logoltam az egészet a feleségem galaxy ace 4-n ami ugye 4g-s szinte sosem szakad meg a net térerő stb,az ő kártyája az én telómban szakad az ö telójába az enyém nem,viszont nekem 10-50 perc közötti időközönként elmegy a hálózat(4G) és időnként a térerő is ezzel egy időben,3g-vel semmi baj. Cseréltem sim kártyát igaz a "régi" is csak 1,5 éves volt ,ugyan az a helyzet. Telenorosok vagyunk mind a ketten és ezért ne gondolnám hogy a szolgáltató hibája. Nálam még a gps is ratyi remélem orvosolják a hibát. Teszteltem menet közben,úgy is hogy a két teló egy asztalon volt,éjszaka és nappal mindig 4 órás időtartamot 2mp-s log írással. De ha visszajön a teló okosabb leszek remélem.
-
K82
őstag
válasz
juventusfan
üzenetére
-
juventusfan
tag
Kéne vmi jó magyar ingyenes gps app.
Tudnátok ajánlani?
Köszönöm! -
Becksman
őstag
A dupla kopp feloldása nem oldható meg? (gondolok itt arra hogy kernelcserével?).
Rádió hangereje miért alacsony? (Spn sokkal hangosabb volt). -
Pickit3
aktív tag
válasz
svgyula
üzenetére
Az a baj, hogy ez szolgáltató hiba és nem a telefoné pedig sokan annak vallják. Nekem is elfordult a hálózat dobálás és másik 2 mellette levő készüléken pedig nem ugyanis azok már rég elfelejtették a hálózatot. Ahol a többi telefon elfelejtette ott még a honor bepróbálkozik a 4G-vel, utána a 3G/H+, de rájön, hogy a 2G jön csak stabilan. Ez szerintem pozitív tulajdonság minthogy hiba.
Hétvégén kocsikáztunk egy nagyot majd pihenő céljából kinéztem egy nagy "adótornyot" és kipróbáltuk a térerőt három mobilon. Buta samu, öreg huawei és a honor 6 és láss csodát egyszerre dobták el a térerőt mégpedig a toronytól 50 méterre. Szűken 2 hónapja váltottam le egy 15éves sim kártyát egy új 4G-sre, lehet, hogy jobb vagy csak annak szeretném érezni, de 4G-n kívül nincs különbség.(Talán annyi, hogy nem recseg a hang.) Szóval ebben csak igazat tudok adni. Mellesleg lekorlátozott sebességű internetet használok 2G-n és youtube(kivéve 144p) kivételével minden weboldal jól pörög, de ha valakinek annyira sürgős, hogy nem tud várni 2mp egy lapra akkor az meg is érdemli.
Szerintem a lefagyások 99% a gyári szoft vagy a helytelenül telepített frissítés okozza. Ha mindenki 3gombossal tolná fel akkor senkinek nem lenne gondja. Szerintem a kijelző sárgulás is gyanús, hogy szoft probléma ugyanis a színhőmérsékletet hidegre húzva eltűnik. Az már tényleg user hiba, hogy minden szeméttel megpakolja a rendszert és csodálkozik ha 6óra alatt +-10% merül, de az senkinek nem merül fel, hogy esetleg a wifi, mobilnet, gps, 12 apk... megy a háttérben szívja az aksit. Nekem is van egy beragadós apk, de nem törlöm le, mert szeretem.
Plusz még annyi a baj, ha valaki idejön olvasni, mert ilyen telót akar venni, csak a user hibákat látja ami nem reális. Pl: Idejön egy mazsola, hogy dobálja a hálózatot(nem telefon hiba), vagy zörög a kamera (az csak a lencse aminek kell) vagy az isten tudja mi, egyszóval úgy adják le mintha ez világ méretű probléma lenne ami miatt tilos megvenni ezt a telefont. -
svgyula
addikt
"Szóval ez nem megoldás semmire..." Tedd hozzá, hogy neked! Nekem nem kell sem a 3G sem a 4G! Ha kint vagyok külföldön akkor "csak adat" kártyát teszek bele. Viszont a vodafon német kártyával soha nem volt gond! Itthon pedig csak wifi, hívásra pedig a GSM
Ha a módosításokat amit írtak megcsinálod akkor mindkét sim képes lesz a 4G-re és akkor ez a menü érvényes lesz mindkét sim-re. DE itthon ne akarjál már 4G hálózaton telefonálni 
Azt azért meg kellene érteni mindenkinek (ne vedd magadra!) Egyetlen telefon, számítógép, stb sem mindenható! Lehet venni másik készüléket ami viszont egy harmadik félnek nem fog megfelelni.
A másik amit itt páran írtak, hogy lefagy, meg gyorsan merül stb. ezeknek 99,9% szintén "luzer terror" vagyis olyan alkalmazások vannak a telefonon amik ezeket produkálják! Ilyenkor azon érdemes elgondolkodni, hogy mi volt az amit utoljára telepítettem, vagy mi frissítette magát utoljára!
Volt nekem is, hogy éreztem a zsebemben a tokon keresztül, hogy meleg a telefon! Sajna beragadt egy apk. Újraindítás és megszűnt. DE ez nem a telefon hibája.
Ilyen szar apk pl. a fosbuk, valamint az összes olyan alkalmazás amivel állítani lehet bármilyen rendszeralkalmazást. De lehet a lecserélt launcher is......... DE ez még mindig nem a telefon hibája. -
kzkz
őstag
válasz
svgyula
üzenetére
És ha 2G-re állítod, akkor a mobilinternet letöltési sebessége mekkora lesz, a 3G/4G-hez képest?
Kipróbáltam, és így gyakorlatilag használhatatlan mobil internetere 2G-n, max 0,16Mbit/s a 3G-s 10Mbit/s helyett. Szóval ez nem megoldás semmire...
ui.: Nálam érdekes módon nem ezek az értékek vannak, és nem is állítható mindkét kártyánál, csak a SIM1-nél.
-
kzkz
őstag
-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim!
A "hálózat eldobása" témához pár gondolat. Ezen a fórumon pár napja rendesen kitárgyalták ezt a "gondot" amit nem a telefon okoz! Nekem a telóban egy telenor és egy telekom kártya van. A melóhelyen (városon belül) a telenor térerő folyamatosan ingadozik DE nem csak az én telómon! A telekom kártyán viszont teljesen stabil! Viszont van hely ahol megfordul a helyzet (igaz ez ritka!) A hanghívásnál ahogy a fórumon is kiderítették be kell állítani a csak GSM módot! Mivel a telefon mindig az újabb hálózatot részesíti előnyben. Vagyis ha van 4G akkor azon megy a hanghívás ha van 3G akkor azon. Viszont ha az ellenfélnek nem azon meg akkor jön a recsegés kapcsolgatás. Na meg ha a térerő hívás közben leesik akkor amíg vált másik sávra esetleg meg is szakadhat a hívás de biztosan berecseg. Arról az apró tényről ne is beszéljünk, hogy a GSM stabil hálózatot ad míg a f@szság 3G meg 4G csak inkább az adat kommunikációra jó(?)
Pár hete pont ilyen gond volt egy lenovo telóval dobálta össze vissza a térerőt! Amikor átállítottam a hívás hálózatot GSM-re megszűnt ez a gond. Tehát nem kell a telót odab@szni az asztalhoz mert nem az a hibás. Ez hálózat, meg luzer terror
-
-
zoo84
csendes tag
Sziasztok,
Kb. 3-4 hete van olyan problémám, hogy a teló folyamatosan eldobálja a hálózatot. Már annyira felidegesített, hogy az asztal éléhez vágtam, így a hangerő legomb ismegsérült, illetve a kijelző közepén piros folt van, főleg akkor látszódik, ha fekete a háttér. Gondolom így a garanciának annyi.
A kijelző és a hangerő le probléma nem érdekel, mert nem befolyásolja a működést, viszont a térerő probléma nagyon felidegesít. Nagyon gyakran van úgy, hogy egy nagyváros közepén (Győr, Szfvár) kiírja, hogy csak segélyhívás és térerő nuku. Attól félek, hogy a szervíz meglátja a fizikai sérülést és mindent arra fog rá. Volt már valakinek hasonló térerő problémája? Egy alaphelyzetbeállítás segítene?
Köszönöm! -
monyo12
tag
Valaki tudna custom romokat belinkelni? Vicc ez a new brand duma, lehet h. 6-os droidot kapunk😂
-
theooracy
aktív tag
Üdv Urak. Tudna nekem valaki ajánlani autós tartót a telóhoz? Olyan kellene, ami nem flexibilis, hanem fix (mint pl. a navi tartók..) és a szélvédőre lehet tapadókoronggal rögzíteni....
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Apple asztali gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest