Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomasek
csendes tag
Sziasztok!
Edigis készülékem van. Valakinek csinált már olyant a készüléke, hogy teljesen felfórosodik a telefon hátulja és ki is kapcsol a készülék? kb: 1-2 havonta egyszer előfordul. Ez mitől lehet?
-
válasz
Burgburger
üzenetére
Én ilyet rendeltem: [link]
-
bullw
tag
Nekem is B&W segített, mert az én böngészőm sem akarta az igazságot...
-
válasz
Zoli1222
üzenetére
Mindjárt felrobbanok... bootloader unlock kódot próbálok szerezni, de a honlapon - ahogy az összefoglalóban is van - nem sikerül. Már vagy 3 ezerszer beírtam a capcha kódot, de semmi. Azt írja, please input the correct product id. Próbáltam azt is, hogy nem az első típusszámot írom át a böngészőben, hanem random valamelyiket - semmi.

És mindezek mellé ismét problémás az emailek jelzése. Ez egy nagyon jó telefon - lenne, ha nem lenne vele ilyen probléma. Miért büntet a sors???
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok!
Kb 1 hete a 3 gombos módszerrel újra raktam a 370es romot, de sajna továbbra is random újraindul illetve eldobálja a hálózatot. Gyanús, h gariztatás lesz belőle, ami az edigitalnál nem túl fényes! Nem ezt vártam egy 100HUF-os telótól! És még csak azt se lehet mondani, h egyedi az eset.
-
fant0mi
őstag
válasz
Burgburger
üzenetére
200 km-t vezettem ugy hogy meg felig sem merult le, toltes nelkul. Igaz a kepernyo felbontasa vissza lett veve, nem fullhd-n ment. 1 A-es toltessel szinten tudja szerintem tartani.
-
Pickit3
aktív tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Nekem egyszer sikerül kerek 8órát kihozni, de csak hd módban és a beállításokkal is bűvészkedni kellett. Kis játék, kis telefonálás és sok netezés persze nem nagy fényerőn 6%-ig engedtem lemerülni. Meg lehet csinálni csak érteni kell hozzá.

-
bullw
tag
A Gmailbe ha beteszem az exchange fiókot, akkor meg kell változtatni a feloldást. Nine ilyet nem kér, csak ha belépek az alkalmazásba. Gmailben nem lehetne így?
Nekem gmailhez nem kellett tartomány, csak a felhasználónév. MáS app kért tartományt is. Szóval nekem gmail így is kezelte az exchange fiókot, csak a zárfeloldás bosszant... -
Trotter66
tag
válasz
Burgburger
üzenetére
Nekem a korábbi aTab5 telót nem igazán tudta tölteni az egyamperes töltő, amikor mobilnet, GPS és a Waze ment és a háttérben futottak a progik. Amikor jó helyen voltam lefedettségben, akkor tö9ltögetett, de inkább csak a szintentartás volt a jellemző. Vettem egy 2A-s töltőt a kocsiba és onnantól kezdve nem volt probléma. A Honor is töltődik ilyen használat mellett a 2A-s töltőről. Az aTab5 és a Honor között meg ég és föld a hardver tekintetében, vagyis több áramot fogyaszt. Nem egy nagy összeg egy jobb 2A-s töltőt beszerezni, csak javasolni tudom.
-
Kovaratis
senior tag
Me widget mért nincs itt? Vagy csak én nem találom?
-
csapee
őstag
válasz
Burgburger
üzenetére
Szerkesztés gomb!!!!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Burgburger
üzenetére
Kevés lesz hozzá, S3 töltője 1A-es, Honoré 2.
-
nimba1
aktív tag
válasz
Burgburger
üzenetére
igen
-
bkiky01
senior tag
válasz
Burgburger
üzenetére
Ha micro usb-s, akkor igen.

-
Burgburger
tag
Holnap hozom el az extremtől a telefont.
Az lenne a kérdésem, hogy a Samsung autós töltő és utazó töltő az jó a készülékhez? Előre is köszi! -
bkiky01
senior tag
Remélem találok rá valami megoldást, mert sok eszközt akarok beállítani..
-
bkiky01
senior tag
A gyári "Okos Vezérlő"-be ha elmentek több eszközt, hogyan tudom visszatölteni mondjuk egy újratelepítésnél, vagy egy 3 gombos után?
Vagy külső progit használjak pl. ZaZa Remote? -
Trotter66
tag
Mikor, hogy. Van, amikor gyűröm, általában akkor, amikor várok valahol, vagy egyéb hulladékidőmben.
Megmérni nem mértem, hogy egy adott napon mennyi nyomkodom. Viszont nálam napi 2-3 órát biztosan megy rajta aktív módban a Waze. Van, amikor feldugom töltőre, vagy amikor nem. -
Lagabor11
csendes tag
Sziasztok, nekem H60-L02-es van, számítógépre dugáskor nem ismeri fel a win 8.1.
Van valakinek tippje, mit lehet tenni? (B313 van a telefonon)
HiSuite is telepítve van, de hiába kapcsolom be a fejlesztői menüben a USH hibakeresést, nem hozott sikert. -
nimba1
aktív tag
Általánosságban elmondható az edigis 108-as rom, alapból merül,a tesztnél elég csak megnézni milyen sokat van ébren a telefon kikapcsolt kijelző mellett.
A 109, B370 meg nagyon jól bírja, főleg tiszta telepítéssel. Én nálam is be van kapcsolva minden mostanában 3 naponta töltöm 4 óra kijelzővel. Ha megyek valahova autóval és kell a waze akkor sem teszem töltőre mondjuk megy 1,5 órát a gps, akkor 2 napot bír. -
HoaryFox
őstag
Valahogy be lehet állítani az alapértelmezett Zene alkalmazást, hogy ne csak fájlnév alapján ABC-sorrendben rakja a zenéket vagy maradjak PowerAMP-nál? Jó lenne, ha az ablakos tok kicsi ablakából is tudnám irányítani a zenét

-
Matyo11
csendes tag
SOS. Lécci segítsetek ha tudtok. Tegnap játszottam a telefonommal (Dragon Mania Legends...nagyon király sztem) és egyszercsak elkezdtem kapni üzeneteket hogy leáll a googl play meg a facebook meg hasonloak. Miután ujrainditottam a sok hibaüzenet miatt a home gomb a képernyön nem reagál, a képernyözár mintha nem létezne (elaltatom a képernyöt az on/off gombbal de amikor ujraélesztem egyböl a kezdöképernyön vagyok ismét), hirtelen a google lett ismét az alapértelmezett billentyüzet, no meg szerintem valami opciok is eltüntek a felugro ablakrol,ami akkor jön elö ha hosszan nyomom az on/off gombot. Valaki látott már ilyet? Gondoltam rákérdezek mielött gyári visszaállitás lenne belöle.
-
Kovaratis
senior tag
Valakinek sikerült már beizzítania a Huawei Cloud-ot? Nekem soha nem elérhető az országomban, pedig más készülékről ment...
-
Trotter66
tag
Nekem is Edigitalos van. Az enyém nem recseg, sőt a páromnak is e-s van,az sem recseg. És nem is hajlott, mint egyik kolléga írta korábban.
Jellemzősen kétnaponta töltöm, wifi, gps, mobilnet megy rajta egyszerre, igaz nálam a többórás képernyőhasználat ismeretlen fogalom.
-
Karpanti
csendes tag
Sziasztok!
A héten vettem végül egy edigitálos készüléket. Az itt leírtaknak megfelelően akartam 3 gombossal újrarakni. Ráraktam az sd kártyára először a 2087# hozzászólásban belinkelt francia b370-es, majd utána az xda developers oldalán talált legfrisebb emui3.0 b370-es romot. Nyilván valamit én rontottam el, lehet, hogy már magát a "3 gombot" egyszerre nem jól nyomtam le
? Ha sikeresen indítanám el, minek kellene egyáltalán történnie?Nálam simán elindult csak a telefon, és a beállításoknál megjelent, hogy rendszerfrissítés érhető el. Ott három lehetőség volt, 1. Online frissítés, a 2.és a 3. pedig az összefoglalóból is ismert helyi ill. USB-s frissítés. Itt a helyi frissítést választottam, és így jutottam mind a két esetben failed eredményhez.
Nincs valakinek valami ötlete, hogy mit csináltam rosszul? -
-
Pickit3
aktív tag
Többet fog bírni mint 3 óra. Nekem eddig 5órás képernyőidő volt a legrosszabb amikor folyamatosan játszottam. Sima netezéssel("2-3 Gmail fiók, Facebook, Messenger, Viber, Whatsapp, Instagram, Dropbox") 7-8órás, de még magasabb fényerőn is 6óra kihozható.
A Honor 6 meg éppen a multitaskról híres. Fagyás vagy összeomlással még senki nem találkozott.
Ezt jól tudod, csak edigiből tudsz venni. Milyen problémákra gondolsz? -
Willie
őstag
Sziasztok!
Telefoncserén gondolkozok, jelenleg egy Sony Xperia SP-t használok. Az egyik kiszemeltem a Honor 6. Lenne pár kérdésem a telefonnal kapcsolatosan.
Az SP-n elég sok mindent szinkronizálok folyamatosan: 2-3 Gmail fiók, Facebook, Messenger, Viber, Whatsapp, Instagram, Dropbox
Naponta töltöm, kb. 3 óra képernyőhasználatot bír. Folyamatosan be van kapcsolva a mobilnet, wifi és GPS.
Mit gondoltok, ilyen használati szokások mellett a Honor 6 tovább fogja bírni mint 3 órás képernyőhasználat?
Az SP nem a multitaskingról híres, most custom ROM-ot használok, ezzel valamivel jobb a helyzet, de még ez se igazán kielégítő. Gondolom, hogy a Honor 6 nem omlik össze attól, hogyha 1 nappal ezelőtti youtube linket nyitok meg a facebookon, aztán miután megnéztem a videót, és mennék vissza a facebookba újratölti az egész applikációt.
Vásárlás esetén az edigital-t választanám. Olvastam problémákat az ott vásárolt készülékekről. Mennyire jellemző a dolog? Máshonnan tudtommal hivatalos magyarországi garanciával nem lehet megvásárolni a telefont.Hirtelen ennyi jutott eszembe. Próbáltam a kérdéseimre rákeresni. A multitaskinggal szinte biztos vagyok, hogy nem lenne baj. Inkább az általatok tapasztalt üzemidők érdekelnének.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv.
-
Pickit3
aktív tag
Egy gyári visszaállítás is segíthet, hogy minden működjön. Sokszor elfordult hogy visszaállítás után jelent megy 1-2 menüpont. Én a múlthéten csináltam egy visszaállítást mivel nagyon teleszemeteltem és nem győztem törölni... A lényeg hogy visszaállítás előtt egy éjszaka alatt 12%-ot merült úgy hogy minden le volt tiltva. Visszaállítás után 2%-ot merült miközben minden engedélyezve volt. A fene se érti.

-
Janije24
csendes tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Köszi!
-
gulyasa
őstag
Nem tudom, van-e jelentősége annak, hogy a te telefonod L12-es.
Az enyém L02, de az, aki az xda-n is hasonló problémáról írt, neki L04 van...De számomra inkább az (is) furcsa, hogy csak a beépített email klienssel van ilyen gond és az exchange "fajta" levelezéssel, ugyanakkor a Gmail kliens teszi a dolgát rendesen (jelez, villog, stb...)
De mint már említettem, alapban a Gmail kliens nem is tudja kezelni az exchange levelezést és amit ajánlottak hozzá exchange kiterjesztést nekem az sem használható, mert a jelenlegi (legfrissebb) állapotában nem kezel tartományt (domain)...
-
gulyasa
őstag
Eh... lejárt a szerkeszthetőségi idő.
Most nézegetem az xda developers forum Honor 6 "kérdések és válaszok, segítség, hibaelhárítás" topikját és ezzel az eltűnt email értesítő funkcióval már mások is találkoztak. Feltették a kérdést, de eddig még sajnos senki sem válaszolt rá, nem megoldott a dolog.
Jellemzően mindenkinél az EMUI 3.0-ra váltás után jelentkezett.
-
gulyasa
őstag
Nálam nem az a probléma, hogy nem kezelné, hanem bármilyen szinkronizálási beállítást adok meg, nekem sosem jelez hanggal/LED-el/értesítési sorban új levelek érkezésekor. Csak ha magamtól ránézek az ikonjára, akkor látszik az olvasatlan levelek száma. Ennyi a problémám vele.
-
Lagabor11
csendes tag
Sziasztok, nekem egy H60-L02 (China Unicom számára készített verzió) (FDD-LTE/DualSim/16 GB/No NFC)* verzióm van, azaz narancssárgán bejön a WO felirat és kicsi kínai is mond valamit
a bekapcsoláskor.
Nekem most a gyári B307-es ROM van, szeretném 313-ra frissíteni, de nem tudom, merjem-e.Van akinek ilyen WO-os verziója volt és frissitett rajta ROM-ot? (Ha igen, melyiket és mi a tapasztalata?)
Help, Help, Help...... Sürgős.....
Köszi
-
zaskar
senior tag
Többen írták itt, hogy Nine-t használnak. Nekem is megtetszett, meg is vettem. Azt viszont nem értem, miért nem lehet változtatni a csúcsidővel kapcsolatos beállításokon, az a rész nem aktív. 8-tól 17 óráig van benne alapból. Mi lehet az oka?
-
gulyasa
őstag
válasz
monti0222w
üzenetére
Olvasd pl. az én hozzászólásaimat...

Szerk.: Annyit azért kiegészítésül, hogy a B313 felrakása óta én bootloader-t nyitottam, recovery-t cseréltem, root-oltam, stb. - majdnem mindent megcsináltam, ami a fenti linken elérhető "Honor 6 összefoglaló"-ban le van írva.
-
monti0222w
addikt
Sziaztok, a 313 rommal kinek mi a tapasztalata?

-
gulyasa
őstag
Nagyon jó, de az én esetemben használhatatlan, mivel nem lehet tartományt megadni a bejelentkezéshez.
Sem külön ilyen opció nincs (még?) benne, és úgy sem működik, ha felhasználónévként így próbálok bejelentkezni: DOMAIN\felhasználónév.Viszont az előtte ajánlott Nine úgy látszik, hogy működik, jönnek az értesítések - legalábbis eddig.

Egy dolog nem tetszik benne, az egyetlenként települő 2x1-es widget eléggé csúnyácska, csak a megjelenített tartalma testre szabható, a kinézete nem... -
mob_zzz
aktív tag
Sziasztok!
Pár hete én is használom a dual sim változatot. Van pár apróság, ami viszonylag bosszantó, látom, hogy másnál is probléma, viszont nem tudok rájönni a legjobb megoldásra (EMUI 3.0).
Az egyik az értesítések nem megérkezése. Nem vettem még észre, hogy mi a rendszer, de mindenféle értesítésnél (mail gyári és más különböző kliensekben, Facebook üzenet, naptáralkalmazások) tapasztaltam olyat, hogy nem jön meg a push noti. Amikor kinyitom az appot, akkor jelez, de egyébként nem. Jórészt tök jól működik, de előfordul, hogy nem. Szóval (számomra) kiszámíthatatlan. Megfelelő engedélyeket megadtam mindenhol az alkalmazásoknak, nem tudom, hogy mit tehetnék még.
A másik, hogy a gyári kontaktmenedzserben nem tudom, hogyan lehet külön vezeték- és keresztnevet megadni. Próbáltam feltelepíteni más tárcsázó- és kontaktmenedzserappot (Contacts+), de az pedig a dual sim működéssel nem tudott mit kezdeni. Van olyan alkalmazás, ami nektek bevált?
A Facebook settings nekem sem nyílik meg egyáltalán. Bezáródik az app. Eltávolítottam, újratettem, semmi.
Más problémám egyébként nincsen, nagyon tetszik a telefon. Teljesítményben és akkuidőben tök jó!
Ja és céges emailezéshez nálam a Gmail eddig a legjobb, e szerint: http://www.androidpolice.com/2014/10/31/gmail-5-0-exchange-support-material-design-landed-apk-download/ (le kell tölteni még egy apk-t, hogy hozzá tudj adni az új Gmailhez Exchange fiókot is)
-
Lagabor11
csendes tag
Sziasztok, 3 gombossal csak egy teljes formázás megvalósítható? Azaz marad minden a régiben de hard reset lehet-e? Valamint ha igen, akkor melyik menüt kell választani ehhez?
Még egy kérdés, ha belemegyek a 3 gombos menübe, onnan ki lehet lépni változtatás nélkül is?
Köszönöm. -
Mezso
tag
Sziasztok! Esetleg ha valaki tokot szeretne és "okosra" gondolt nekem lenne egy eladó: [link]
-
mofiba
csendes tag
-
Smithy87
senior tag
Sziasztok! E-digis L04-em van emui 3-al. Az e-mail értesítő hangját szereném megváltoztatni de nem találtam meg sehol a menüben. Vezessen nyomra valaki légyszi.

-
Lagabor11
csendes tag
Sziasztok, ha lassan tölt, bármilyen töltővel is a Honorka, az mitől lehetséges?
-
Moon70
tag
válasz
gulyasa
üzenetére
Szia, én a Nine-t használom az Exchange levelezésemhez, letöltheted a Playből, ingyenesen 30 napig használhatod.
Nekem jelzi a LED-en, pittyeg is, státusz bárban is kis ikonnal, ha érkezik új levél. Widgetjét kiteheted egy kezdőoldalra és ott beállíthatod, hogy pl, csak az olvasatlan leveleid listázza ki... -
Trotter66
tag
Üdv a klubban! A kínai szöszök eltávolítása már többször le volt írva, ha rákeresel, biztosan könnyedén rátalálsz. Ha még nem olvastad az összefoglalót az elején, akkor mindenképpen tedd meg, sok okosság van ott felhalmozva. A fórum oszlopos tagjaitól pedig minden nyűgre van megoldás.

-
Ati013
újonc
Hali mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Egy hete lenne honor 6 tulaj, azóta már frissült is EMUI 3.0-ra.
Nem értek különösebben az okos telókhoz, lévén, ez az első, de mindenképp két sim-es kellett, és ha már az, akkor miért ne Honor 6.
Szeretném eltüntetni a kínai írásjeleket róla, mert zavarnak, me gaz egyéb kínai app-ok, stb. Nem értek a root-hoz, nem tudom, hogyan kellene átállítani, feltörni, sb. ...inkább egy kis segítség kelleni, hogy Pécsen, esetleg a környékén kit keressek a problémám megoldása érdekében.
Nem szívességet kérek, de majd megbeszéljük.Kérem, aki tud építő javaslatot segítsen. Előre is köszi.
A013
-
gulyasa
őstag
Még jó hogy nem vettem meg, elsőre csak kipróbálásra letöltöttem egy "virágbolti" verziót...
Szép, meg minden, de pont az értesítés problémát ez sem oldja meg teljesen.
Konkrétan csak akkor jelzi, hogy új levelek vannak, ha éppen futtatom az appot ÉS rányomok a menüben a Sync-re.
Szóval így pont azt nem tudja, amit szeretnék.
Érthetőbben: ne nekem kelljen ránéznem, amikor épp eszembe jut, hogy ugyan jött-e új levél, hanem önállóan, automatikusan jelezzen - mint azt a gmail teljesen hibátlanul meg is teszi -, ha épp egy új levél érkezett. -
Garadow
csendes tag
Sziasztok! Tudja valaki mikor jön a lollipop a telóra?
-
bkiky01
senior tag
A napfény effekt feloldáskor nektek sem megy?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

? Ha sikeresen indítanám el, minek kellene egyáltalán történnie?
Nincs valakinek valami ötlete, hogy mit csináltam rosszul?