Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Mert ha úgymond telefonba van szerelve, akkor más is meghatározhatja a teljesítményt. Tehát nem igazán mérvadó. Egyébként teljesítményben hasonló a 320 és a 405, az általános számítási feladatok szempontjából fejlettebb az utóbbi.
"Kb." olyan, mint a Snapdragon 600 és 615 esete. HA 1 vagy 4 magon nézzük, akkor a Snapdragon 600 erősebb, de utóbbinál 8 mag van, amivel erősebb lesz.
-
gulyasa
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Sejtettem, csak megerősítés kellett...

Most nem töröltem a kínai appokat, hanem egy külön (legutolsó) oldalra áthúzgáltam őket egy kupacba, ott nem zavarnak...
Ha közben mégis mutatkoznának valamiért, akkor meg jól letiltom a hozzáféréseiket.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Látod, én sem játszom telefonon, ezért vagyok elégedett a T628-MP4-gyel. T860-at is inkább a Kirin 940 miatt várom
Remélem H7 Plus megkapja ezt a kombót, mert mennék már kijelzőméretben is feljebb, Mi Note mellett a H7+ nálam akkor simán lehetne alternatíva. Fain az EMUI nagyon. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Annyira nem, mert az Adreno 330 -tól valóban távol állnak.
HA csak a teljesítményt nézzük, akkor házon belül szerintem nem nagyon éri meg váltani. Egyéb extráktól eltekintve, ami lehet valakinek fontosabb.
Pl. én nem játszom. Kirin 925 -öt leginkább a méret miatt váltottam le. Pontosabban azt, amibe szerelték.
-
nickedez89
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ!
Neked is Skyline!
-
törölt tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Ingyenes a szállítás, ha a Singapore Post hozza. Nem kell üzenetet hagynod, csak rendeld meg.
(#5992) porterocka Akkor vannak még hiányosságaim a Mali GPU-kkal kapcsolatban. Életem első okostelefonja, amiben nem Adreno van

-
Black&White
addikt
válasz
nickedez89
üzenetére
Ha nem írsz semmit, akkor SG, aka Singapore Post-tal jön a cucc, kb 3 hét.
Ha a másik kettő a szimpatikus, írd meg melyik esés azzal küldik (szerintem felesleges). -
nickedez89
senior tag
Egy kis segítséget kérnék ismét tőletek!
A touchPlus üveget szeretném megrendelni épp, de a szállításnál az ingyenes opciót nem igazán értem!
"SG Post by default,if need PostNL or Sweden Post. Pls leave message after order."
Ez most akkor mit jelent számomra és miért kell nekem üzenetet hagyni? -
törölt tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Ettől függetlenül várós a T860
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gulyasa
őstag
Na ma szabin voltam, volt időm foglalkozni a telefonnal.
Gondoltam frissítek B313-ról B316-ra.Azért halogattam eddig, mert annak idején recovery-t cseréltem, rootoltam, kínai karaktereket kigyomláltam a levelező kliensből. Az OTA frissítéshez, (emlékeztem rá) meg minimum vissza kell rakni a stock recovery-t és az eredeti local.prop és build.prop fájlokat a megfelelő engedélyekkel (a leírás szerint). Itt nemrég azt írták, hogy nem kell vissza rootolni.
Mivel az előbbiek elvégzése után sem működött az online OTA frissítés, mert hibával hibával leállt (és valahogy a külön letölthető OTA fájlt sem találtam az eddig megszokott xda fórumban a helyi frissítéshez, csak a teljes B316 stable ROM-ot töltöttem le), kénytelen voltam a factory reset utáni 3 gombos módszerrel frissíteni.
Ez már sikeresen meg is történt és mivel előtte HiSuite-tal csináltam egy teljes backup-ot, ezért hamar vissza is raktam mindent, ami kellett.Viszont természetesen így majd újra rootolni kell a telefont (ha pl. megint ki szeretném gyomlálni az email kliensből a kínai karaktereket, rendbe tenni az SD jogosultsági problémát, hogy újra működjön pl. az iGO, és persze ott vannak a fölösleges kínai appok...)
Azért nem szeretnék a jövőben lemondani az egyszerűbb módszerről (kivéve, ha lesz stabil Lollipop, azt megint 3 gombossal fogom), de van valakinek ötlete, hogy a fentebbi felsorolás alapján mégis kihagytam-e valamit, ami miatt nem működött az OTA frissítés?
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Köszönöm!
Egyébként elég keveset játszom, de azért ha valamit kipróbálok elég kiábrándító lenne ha szaggat.
Inkább film nézés megy mhl keresztül, na az a Z-n erősebb mkv esetén néha nagyon picit megakad, de érdekes módon 1080p filmnél nem (a telefon natív felbontása) csak kisebb felbontásúnál, pl 720p. -
nickedez89
senior tag
válasz
Becksman
üzenetére
Ahogy ígértem megírom a véleményt!
Nagyon szuper minőségű ez az x-protector edzett üveg és valóban könnyű volt felhelyezni!
A mellékelt cuccokkal nagyon egyszerű tökéletesen tisztára törölni a kijelzőt, aztán tényleg csak megnyomtam a közepét és rácuppant ahogy kell. Mint a mobilarénás videóban.
Az én Honoromon gyári fólia van még, ahhoz képest ez egész más érzés az ujjaknak! Ég és föld a különbség.Egyébként a javaslatok szerint a fürdőszobában tettem fel, de ennek ellenére én úgy látom, hogy egy ici-pici szösz maradt az üveg alatt valahogy, de szinte észrevehetetlen! Legközelebb még profibb leszek!

Főleg hogy TouchPlus -t szeretnék a telómra úgyhogy megőrülök, ha elrontom!
Ja és még egy pozitívum, hogy GorillaGlass ide vagy oda, de tele van az asszony kijelzője hajszál karcokkal, viszont az üveg felhelyezése után egy darabot nem látni ezekből! Úgyhogy enyhén karcos kijelző javításra is alkalmas!

-
Black&White
addikt
Na, azt hittem már valami gond van.
Jó, hogy visszajeleztél, így legalább az Unicom verzió sajátosságai is kereshetőek.
Amúgy én 2.3-ról biztos, hogy 3 gombossal frissítettem volna, főleg, hogy láthatóan nem vagy az a ROM-olgatós típus.Sokáig elvagy egy belakott rendszeren.
-
DéDani
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm a segítséget, b121sp6- tal sikerült frissíteni és onnan már tudtam online is frissíteni, most emui 3.0 van rajta.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Valami gáz lehetett a fóliával, ezért álltak át az üvegre szerintem. Talán az istennek sem akart karcolódni... 😃
Nekem is még a fólia van, és mint az új. -
törölt tag
-
laca71
aktív tag
Sziasztok !
Hol érdemes venni a 32gb-os változatot ?
Szerintetek megéri leváltani az LG G2 32gb erre ?
Játékra nem használom, csak fénykép, navi , zene...Laca
-
Sátán44
addikt
Sziasztok!
Ebben tudnátok segíteni? [link]
-
nickedez89
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ez jó hír, köszi. Én is beruházok egyre valószínűleg.
Azt nem tudjátok hogyan lehet visszaszerezni a "magazine" váltakozó háttérkép frissítés előtti képeit?
Szólt a software, hogy mentsem a képeket amik tetszenek, de nem vettem komolyan!
-
svgyula
addikt
válasz
Shingen
üzenetére
Az "elméleti" ár Honor 7
Ja és a leírás szerint megint elb@szták mert vagy két sim vagy egy sim+SD tehát aki 2 sim-et akar használni annak le kell mondani a tárhelybővítésről
Tehát még mindig a Honor 6 a befutó 2 sim-re............ -
Black&White
addikt
válasz
nickedez89
üzenetére
Több embernek is van a topicban, jóformán csak pozitív tapasztalat van vele.
Nekem még a korábbi, fólia verzió van. ☺ -
Shingen
addikt
Hali!
Lehet ennek hinni?
Honor 7 júl. 7. -én kerül kínába forgalomba ,116 lesz a csúcsmodell ára.Mert a honor 6 akik behozzák hozzánk 100 kérnek érte ha ez meg 117 lenne érdemes lenne 1 hónapot várni, addigra be tudják hozni ezt is.
vélemények?
-
Becksman
őstag
válasz
nickedez89
üzenetére
Na örömmel hallom. Jelenleg sima fólia van rajta nekem. -
Becksman
őstag
http://www.xprotector.hu/termekeink/huawei-honor-6/tempered-glass-0-33-66/
Valakinek van tapasztalata ezzel az üveggel?
Gondolkodok rajta, hogy beruházok erre. (3000 felett ingyé szállítanak). -
nickedez89
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi! Kicsit karcos az ára dehát prémium a vas!

Ez nem igazán karcolòdik ugye? Tehát nem kell hetente venni?!
-
Black&White
addikt
válasz
nickedez89
üzenetére
Nem az.
Ez kell neked.
Jóformán ők a kizárólagos forgalmazók, vedd meg bátran. -
nickedez89
senior tag
Kérnék egy kis segítséget tőletek, nem tudom eldönteni, hogy ez az-e ami-e ?!

Szóval hogy ez valóban TouchPlus edzett üveg a H6 -ra, illetve hogy ez az a fajta amivel lekerülnek a navi gombok? -
ADAM1337
nagyúr
Dual-sim-es változat vásárlása elött állok.
Kérdésem lenne, hogy tudom hogy dual active a telefon.
De a csengőhangokat lehet külön állítani hogy más hangja legyen ha a 2-es simre érkező hívásnak mint az 1-esnek. -
bkiky01
senior tag
Ha hazaérek ma én is feldom.. Más, ami változott?
-
fant0mi
őstag
Developer 5.7.1: a telefon toltese kozben is mukodik a LED ertesitofeny. Remek!
Egy aprosag volt, hogy az akkumulator diagramjaban a mobilhalozatot offlinenak latta, holott volt terero. A cell standby-ban a time without signal % is rettenetesen felment. Egy repulogep uzemmod be es ki ugy nezem megoldotta. -
DéDani
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
-
DéDani
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy nem tudom frissíteni 2.3-rol 3.0-ra a szoftvert, próbáltam otaval, 3 gombost hisuite - tal. H60-l02 és kínai unicomos, mert wo logó van bekapcsolaskor.
Segítségeteket előre is köszönöm -
csigacsa
tag
Sziasztok! Valaki megosztaná, hogy milyen beállítások vannak a telóján a hozzáférési pontoknál? Általános és MMS beállításnál. Nem működik az MMS a készüléken. Köszönöm szépen. Mondjuk nem értem az S4-en is ezek a beállítások van és mégsem működik. Mondjuk a Honor-hoz nincs mobilnet előfizetve.
-
fant0mi
őstag
Felturboztak a kinai szervereket. Az uj developer rom lejott fel perc alatt.
-
törölt tag
Tegnap nekem is megérkezett a teló azóta nyúzom egyszerűen imádom, pont olyan amire számítottam pár tekintetben felül is múlja a várakozásaimat. Gyors rendszer, gyönyörű kijelző, a hangszóró kimondottan tetszik, a tesztvideók alapján sokkal rosszabb hangzásra számítottam, kamerával is nagyon jó képeket lehet csinálni, az akksi is csúcs, 6 és fél órás kijelzőidő kicsit odavág és még 13%-on van, neteztem, Messengeren beszélgettem/telefonáltam órákig, emaileket nézegettem, fényképezgettem, zenét hallgattam, játszottam, képet szerkesztettem, alkalmazásokat telepítettem stb. amit csak akartam és több mint 1 napig bírja erős használat mellett, szóval átlagosan 1,5-2 napokat simán fogja hozni ha nem többet átlag használat mellet. Telekomnál rendeltem, B370-es verziószámú EMUI 3.0-val érkezett, ami szintén meglepetés volt mert sok helyen olvastam hogy még mindig 2.3-al kapni, az új design nekem sokkal jobban bejön mint a régi szóval mindenképp a 3.0-át preferáltam volna ez is pipa. Vettem hozzá egyből egy fekete S-line szilikon tokot elsősorban a kényes de gyönyörű hátlap miatt így biztonságba lesz, nem lesz teli ujj lenyomattal, nem fog karcolódni. Előlapra a mellékelt fóliát viszonylag könnyen feltudtam rakni, így a számomra teljes körű védelem megvan. Amúgy nagyon prémium érzetet keltő design-ja van a telónak, annak ellenére hogy nem fémkeretes, masszív, jól összeszerelt, nagyon egyben van minden. Erősen ajánlott készülék, ilyen áron ilyen tudású készüléket nem nagyon kapni, legjobb ár/érték arányú készülék, nem lehet vele mellényúlni.

-
fil
őstag
Sziasztok!
Nálatok NFC milyen? Nálam (H60-L12) gyakorlatilag értékelhetetlen. Ez egyedi eset ,vagy ezek ilyenek?
-
Schanyee
senior tag
Sziasztok,
Múlt héten vettem én is egy ilyen telefont (L04 - edigital), nagyon meg vagyok vele elégedve. Ma jött egy firmware frissítés, kaptam 3.0-s EMUI-t. Milyen plusz funkciókkal rendelkezik ez a korábbihoz? Ha jól vettem észre más nem frissült (Android 4.4.2 maradt). A design elég rendesen megváltozott
Szerk.:
Plusz még egy kérdés, bár ez lehet a frissítés után változni fog. Teljesen alap rendszerem van, Nova Launcher-rel. Az aksi rész úgy néz ki, hogy Android OS22%, képernyő 16%, Android rendszer 12%, Google szolgáltatások 10%
Ebből a képernyő idő 1 óra 5 perc, a készenléti idő 14 óra 30 perc. Ez így normális? Én ehhez nem vagyok hozzá szokva, előző telefonomon a 3 rendszer együtt töredéke volt a fogyasztásnak... -
Shingen
addikt
Hali!
Honor 6 vett vki az aprón a Lampard vagy a Mobileman emberektől?
-
-
Gordon32
tag
Sziasztok!
Beléptem én is a klubba
Nekem nagyon tetszik amkészulék eddig ez a legjobb telefonom
Segitségetek kérném mert szeretnék tokot venni hozzá és nézegettem ezeket az aluminium+uveg tokokat van esetleg vkinek ilyen vagy volt tapasztalat?
Előre is köszönöm !
-
akitto
tag
Sziasztok, szep estet na sikerult az iGo-t is felteni ( a sys-ben modositottam a felbontast).Baratkozom az Emui 3-al, kicsit KICSIK a betuk, a megjelenitesnel probalgattam a betumeretet de valahogy nem az igazi! Az allapotsorba nem modosul a meret, az email, facebook ott igen, tehat mintha nem modositana mindenutt.. Egy-ket itteni forumtars eddig is nagyon sokat segitett (B114-rol B370 frissiteni
) remelem most is kapok valami tippet. Itt is olvasgattam, de nem lettem okosabb. Koszi szepen a segitseget!! -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Shingen
üzenetére
Ott 3G van, ha van.
Van olyan hogy nincs 3G, de 3G-t nem is fejlesztenek már, hanem helyette ezt a B20-as 4G-t.
Ebben az esetben marad az EDGE asszem.Nem tudom egyébként mennyire vészes a helyzet, az én telefonom semmilyen LTE-t nem tud, mégsem volt eddig sehol gondom ebből, borsodi kis faluban is simán megy a HSPA. Vodás vagyok.
-
törölt tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Ja ok, erről nem tudtam

-
törölt tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Max a B20 hiánya

-
gulyasa
őstag
válasz
Shingen
üzenetére
Az Edigitaloshoz még vedd figyelembe azt is, hogy "európai változaton" azt értik, hogy H60-L04.
Mint látod, fele akkora a belső tárhely. És csak egy SIM foglalata van.
A kínai verzióknál semmi olyan probléma nincs, ami ügyeskedéssel ne lenne orvosolható - bár van olyan, amit csak bootloader nyitással és rootolással lehef megoldani.
Az L04-et nem ismerem, de alapból nincs rajtuk a Google szolgáltatások (Play Store, Gmail, stb.), ezeket külön kell telepíteni a Huawei app store-jából.
De minden le van írva az összefoglalóban (link a topik tetején).
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Milyen TV-t vegyek?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Futás, futópályák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S752 - i5-3GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Remélem H7 Plus megkapja ezt a kombót, mert mennék már kijelzőméretben is feljebb, Mi Note mellett a H7+ nálam akkor simán lehetne alternatíva. Fain az EMUI nagyon.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tehát még mindig a Honor 6 a befutó 2 sim-re............