Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- iPhone topik
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Miui óta ezt használom
-
Kovaratis
senior tag
válasz
koxminator
üzenetére
Nekem telefon kezelő a neve, és oldalra lapozva, a második oldalon talalható a jogosultság kezelő. 3.0, l12
-
Urak, akinek edigital-os (H60-L04) telója van és még 2.3-as EMUI-t használ, megnézné, hogy a Telefonközpontban van Jogosultságkezelő? Mert a 3.0-ás EMUI-ban nem találtam meg sehol. Köszönöm.

-
Liliom9
tag
válasz
theooracy
üzenetére
Nos hosszabb idő után ismét tettem egy kísérletet az EMUI 3.0-val (B313). Még barátkozom vele, de szerintem a 2.3 stabilabb és megbízhatóbb. Tiszta 3 gombos frissítéssel ment fel, nincs akadás, szépen megy, DE ..... az érzés nem az igazi. De adok még egy kis időt a 3.0-nak.
-
theooracy
aktív tag
Három gombos frissítésnél (B313-ra)+ gyári visszaállításnál milyen nyelven indul a teló? 02-es.
-
trigorin
aktív tag
-
fil
őstag
Érdekes problémába ütköztem. Kiderült ,hogy ha elutasítok egy hívást ,küld egy sms-t egy előre definiált szöveggel. A szövegeket nem én írtam be és nem is állítottam be ezt a dolgot. Azt megtaláltam ,hogy a szövegek hol vannak ,de azt ,hogy hol lehet ki-be kapcsolni azt nem.
Ha valaki tudja osszta meg velem a titkot.
-
Skynet258
veterán
válasz
theooracy
üzenetére
Például így. És nem állítólag, hanem valóban.

-
theooracy
aktív tag
Egy kérdés: Telefon beszélgetést is lehet állítólag rögzíteni. Hogyan?
-
paolinho
őstag
Szia! Először is köszi a segítséget, de az a helyzet, hogy nem volt védett a Gmail, viszont kipróbáltam, hogy eltávolítást követően újra telepítettem a letöltést követően, és most mondhatni, megjavult, azaz oda-vissza teszi a dolgát.

Más: Esetleg nincs valakinek egy megbízható alkalmazása, amely időzíthetően hangjelzéssel figyelmeztet a feljegyzett dolgokra? Kvázi egy emlékeztetőt keresnék, ami működne a telón, ugyanis a korábban használt és jól bevált BugMe itt nem akar hangot adni a szükséges pillanatban.
-
Mezso
tag
válasz
paolinho
üzenetére
Szia!
Most próbáltam ki az email írást és minden gond nélkül el is küldte 313 alatt. Nekem is voltak problémáim vele és még a késleltetett fogadással is, de a fórumtársak javaslatára kivettem a gmailt és a google-t a védett alkalmazások közül, restart majd vissza és működik. Egy próbát megér. -
paolinho
őstag
Arra van ötlet, hogy B313 alatt a Gmail miért nem küldi el a leveleket? Érkeztetni tud, de küldeni nem. Megmarad küldésre váró státuszban az elküldendő levél.
-
Nittamanó
csendes tag
Segitsetek.Hol és mit engedélyezzek,h a mrssenger chat fej ne tűnjön el.Egy pillanatra felugrik de utána eltűnik.Olvastam màr itt de nem akarok ennyi hozzászòlást vissza olvasni.
-
trigorin
aktív tag
Ami nem meggyőző ebben a teóban, az a helyfelismerés. Bár a GPS viszonylag gyorsan eredményre jut, a Weather widget következetesen máshova lokalizál, mint ahol vagyok, a Paperland pedig egyenesen hibát jelez a lokáció lekérésekor. Másnak nincs baja ezzel?
-
trigorin
aktív tag
Megerősítem, hogoy farzsebben hordva, néha ráülve csavarodik a teló

-
-
asterx
csendes tag
válasz
trigorin
üzenetére
Arra a képernyőre rakja, ahol éppen vagy amikor települ az alkalmazás. Ha a főképernyőn van a Play Store ikonod és telepítés közben a Play Store-t nézed, a főképernyőre fogja rakni. Ha miután elindítottad a telepítést, nyomsz egy home gombot, majd átlapozol egy másik oldalra és ott megvárod, amíg települ az app, akkor oda rakja. Mivel az alap indítóban nincs App Drawer így mindenképpen kirakja valamelyik képrnyőre az ikont, különben macerás lenne elindítani a programokat.
-
doongoo
addikt
válasz
koxminator
üzenetére
Simán a beállítások menüben sincs ilyen menüpontod?
-
Még egy kérdés: Black&White fórumtárs hozzászólásában látszik, hogy a Telefonkezelőben van Jogosultságkezelő. Ez melyik EMUI? Ugyanis a 370-ben (EMUI 3) Zaklatásszűrő van helyén. Létezik, hogy kivették? Megnézné valaki nekem? Fontos lenne. Köszönöm.
-
Na tegnap este én is lefrissítettem húgi telóját (H60-L04). Eredetileg 108S volt rajta. Erre rátoltam 3 gombossal a 109S-t, viszont az összefoglalóban írt 370-es nem ment fel rá (ahogy többen korábban írták is). Elég nehezen találtam meg a fetvozső versiont (gyk. francia), esetleg aki képes rá, berakhatná összefoglalóba is (csak egy javaslat). Az ugyanis probléma nélkül felment 3 gombossal.
-
gulyasa
őstag
Nálam rendesen frissül a Gmail és a beépített email kliens is.
Viszont az utóbbi - amit a munkahelyi levelezéshez használok - nem jelez hanggal és az értesítési sorba sem ír ki semmit, ha új levelek érkeztek a fiókba.
Csak amikor ránézek a telefonra, akkor látom a beépített email kliens widget ikonján, hogy új levelek vannak...
Minden értesítéssel kapcsolatos lehetőség be van kapcsolva. A Gmail rendesen jelez hanggal is és az értesítési sorban is.
Mit nem állíthattam még be? Ötlet? -
gyuri2008
veterán
Üzem időben jobb mint a g7?
-
Bazsa74
tag
A Huawei indiai oldalán találtam érdekes dolgokat. Az ötödik sorban az mi lehet a L04-nél? A dátum mondjuk érdekes
A file neve is az: Client_Software_India_Other_Carrier_Android_4.3_EMUI_1.6 
-
trigorin
aktív tag
Az azért egy vicc, ugye, hogy a Developer settings-et is eltüntették.
-
theooracy
aktív tag
válasz
MunezXBK
üzenetére
Azért egy android rendszer frissítést ne hasonlítsunk össze egy EMUI frissítéssel..
Az egy jó dolog, hogy nálad minden ok., de ha valami mégsem működik jól a frissítés után, aminek megvan a minimális esélye, akkor az meg cumi. Úgy tudom, nem olyan egyszerű visszaállítani az eredeti állapotot.
Azért kérdeztem, hogy ezen dolgok ismeretében érdemes-e frissíteni, jobb-e annyival a 3.0-ás, hogy ezt a dolgot bekockáztassa az ember egy jól működő 2.3 mellett.
Persze a Lollipop-nál szerintem más a helyzet, azért egy rendszerfrissítést csak elvégez az ember, az csak nagyobb előrelépésnek számít, így megér némi kockázatot.. -
Bazsa74
tag
H60-L04 -en a 380-asról vissza lehet menni emui 2.3-ra valamilyen formában? Nem életbevágó, csak kiváncsi lettem rá.

-
theooracy
aktív tag
Hát srácok, komoly dilemma előtt állok. Adott egy H60-L02-es telefon EMUI 2.3-al. Minden TÖKÉLETESEN működik rajta, hosszú akkuidő, kiváló szinkronizálás, szinte nulla kínai karakter, stb. A dilemmám az, hogy érdemes-e 3.0-ra frissítenem annak a függvényében, hogy itt a fórum olvasgatása során elég sok probléma akadt ezzel az EMUI-val. (gyors merülés, rossz szinkronizálás, egyes funkciók eltűnése, stb...)
Szerintetek? Vagy várjak a Lollipop érkezéséig? Mi a javaslat? Ér annyit a 3.0, hogy ezt bekockáztassam?
-
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Köszönöm, közben beszereztem a telót.
Már csak a saját Honor 6 Plus-om van hátra
-
Akkor itt más lesz, mert nálam meg wifin (legalább is tegnap) elég hamar megjöttek a gmailes levelek, viszont mobilhálón problémás. Én tegnap azt vettem észre, hogy ha rányomok a levelek ellenőrzésére, akkor beesik, és utána még pár percig/10percig beesik normálisan, de egy idő után órákat késik. X-akta. Gmail védett alkalmazás, mobilhálózat és a wifi sose alvóban van, értesítések okésak... Lehet, hogy még valaminek kellene adni védettséget, hogy fusson, de minek? Valami google service, vagy ki tudja... Na mind1, megpróbálok visszaállni 310-re, és majd meglátom...
-
Pickit3
aktív tag
Hát megjött végre a "nagy" vastag fekete s-line szilikon tokom. Nagyon tetszik, jó vaskos/sportos fogást biztosít és nagyon pontos az illesztés emellett nem hajladozik a szélein a tok mert jó anyagból van viszont ami ellene szól az hogy "nagyobb" lett a telefon. De ettől függetlenül jól lehet dobálni.
Ebayen "Rockymobile" keressétek ha ilyen telefont tokot szeretnétek. Több telefonhoz rendeltem már innen tokot és azok is nagyon jók voltak. -
-
Üdv a klubban! Amúgy korrigálnám egy kicsit a hibaleírást: az nem igaz, hogy nem megy, csak olyan lassan, hogy az gyakorlatilag egyenlő a nem menéssel. Van, hogy pár percen belül beesik a telóra a küldött mail, de ez csak a kivétel erősíti a szabályt alapon működik, a gyakorlatban ez általában több órát is jelenthet, de mindenképpen nagyon hosszú idő. Valahol az appnál (vagy az androidnak ebben a buildjében) lehet a gubanc, mert a hálózattal nincs gond, az activesync tökéletesen működik. A 310-es ROM-nál nem tapasztaltam ilyet. Esetleg másnál, H02-es verzión 313-as ROM esetében mi a helyzet a Gmail sync-el?
Most nézem az aláírásodat, akkor nem csak H02-re korlátozódik a hiba.
Kérdés: eredeti gyári bootloader és nem root-olt teló esetén hogyan lehet wipe és dalvik cache törlést végezni?
-
Kérdés: hogyan lehetséges H02-es verzión 313-ról visszaállni 310-re? Egyszerűen nem műxik a Gmail auto sync, és nem tudom, mi az oka. Volt factory reset is - igaz, csak a teló menüjéből. Lehet, ezért vették le ezt a 313-as ROM-ot. Minden más jónak tűnik, de ez nagyon zavaró. Kerestem a fórumon és az összefoglalóban is, de nem találtam rá konkrét leírást.
-
HoaryFox
őstag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Kedvenc Ahri és játékbeli skin :3
-
jeni
félisten
válasz
Evil Snowman
üzenetére
Ezt kapod meg itthon:
- H60-L04 FDD&TDD LTE, HSDPA (Single SIM)KELL MANAPSÁG INFRA?
Na, az a helyzet, hogy ez annak ellenére is egy infra, hogy a telefonban egyetlen alkalmazás nincs hozzá, ha pedig valaki nekibátorodik (mint én) és letölt egy távirányítós appot, akkor azzal is lukra fut, mert nem fog működni. Ollózva!
Viszont innen leszedhető a megfelelő apps.Elvileg az NFC kimaradt belőle.
A H60-L04 VERZIÓ KAPHATÓ OTT AMI MEGFELEL AZ ITTHONI SZABVÁNYNAK ÉS AZ LTE-re IS HASZNÁLHATÓ.
Más modell esetén importból szerezhető be.
-
rafis83
tag
válasz
trigorin
üzenetére
L04 EMUI 3.0-án sajnos eldugták ezt az opciót, csak egyszer jelent meg nekem háromszögben egy felkiáltójel az értesítési sávban, amikor vagy másfél gigát forgalmaztam egy nap alatt. Arra rábökve bejött a szokásos droidos adatforgalom számláló, beállítható adatforgalmi korláttal, de egyébként máshogy nem jeleníthető meg egyenlőre (szerintem)

-
jeni
félisten
válasz
Evil Snowman
üzenetére
a honor 6 és a P7 nem egy kategória
értelemszerűen a honor 6 egy újabb cucc,8 maggal ami nagyobb támogatással bí,és annak úgy nevezett kihordási ideje kb +2-3 évvel több mint a P7-s telójé. -
gulyasa
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Nem jó...
Lehet, hogy B313-hoz mégsem használható.
Látszólag feltelepül TWRP-vel, de közben ad valami hibaüzenetet, viszont olyan gyorsan elveszi, hogy nem látom, mit ír pontosan. Telefon újraindítás után az eszközöknél sem találni (ahova pl. a SuperSU került telepítéskor...) -
Evil Snowman
őstag
Srácok dillemában vagyok. Szerintetek érdemes-e a jelenlegi Ascend P7-et lecserélni egy Honor 6-ra? NYújt vajon annyival többet ez az új SOC? Illetve pár képet tudnátok esetleg linkelni, ami a telefonnal készült?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Snow
-
trigorin
aktív tag
Azt jól látom, ugye, hogy az EMUI-ban nincs lehetőség a mobilnet adatforgalom monitorozására és limitálására. Ami van, az naponként mutatja a használatot, de az összeset, havonként újrakezdve, nem számolja.
Egyébként tetszik, hogy van benne beépített firewall, vagyis le lehet tiltani appokat a netről
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
koxminator
üzenetére
Megnéztem melyikben van raktáron és még aznap bementem megvenni. Olvastam hogy volt akinek nem adták oda kézbe hogy megnézze, de én kettőt is kibontattam, mert először fehéret hozott a srác.
-
trigorin
aktív tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy lehet játékállásokat átmenteni egy másik telefonra? A Googla Sync App szolgáltatása, úgy tűnik, nem menti az appok adatait. Regisztráltam a Google Play Games-en, elvileg az ír olyat, hogy a mentett állások más készüléken folytathatók, de nem látom, hogy átjönne bármi is.
Tudom, van más megoldás, az előző telón használtam Titaniumot, de a Honor 6-ot nem akarom rootolni, meg van a CM-nek is cucca, de szeretnék vmi elegánsabb megoldást

-
válasz
koxminator
üzenetére
Én online megrendeltem s aznap hozta a futár.
-
trigorin
aktív tag
válasz
koxminator
üzenetére
Ha látod, hogy a kiválasztott boltban van készleten, nyugodtan bemehetsz, megveheted. Én azért megrendeltem online, hogy biztos, ami biztos, meglegyen. Amúgy az online rendelés nagyon hamar megvan, és lehet bolti átvételt és fizetést kérni.
-
Aki Edigitalban vette, hogyan? Felhívott egy boltot, megkérdezte van-e és ha volt, bement és megvette? Vagy teljesen végigjátszotta az online felületen a rendelést? Holnap venném meg húgomnak, csak nem akarok napokat bohóckodni ezzel. Köszi előre is a válaszokat.
-
Nittamanó
csendes tag
Power bankos tapasztalata van valakinek.Milyet, melyiket érdemes venni a telefonhoz?
-
mbwrestling
csendes tag
Létezik már Lollipop 5.0 erre a Honor 6-ra??
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Arc Raiders
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óra topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest