Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullw
tag
Piston 2 a pandán is akciós. Én onnan rendeltem anno, itt kaptam tanácsot. De kijött a 3 is, és lehet söprik a készletet.
-
Black&White
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
Így lehet leellenőrizni fastboot módban:
fastboot devices
fastboot oem device-infoHa már egyszer is nyitottad a bl-t, akkor Device tampered: true lesz a kimenetnél.
És az végleges.
Az, hogy nézik e, passz.De inkább legyen mindenki tisztában azzal, hogy ez a dolog visszaellenőrizhető... -
-FreaK-
veterán
"Ha a későbbiekben rootolni szeretnénk a készüléket, netán kipróbálni egy Custom ROM-ot, először fel kell oldani a telefon bootloaderét.
Ez a Honor 6 esetében egy feloldó kóddal történik.
Hivatalosan a művelet garanciavesztéssel jár és bár később van lehetőség a visszazárásra is, simán visszaellenőrizhető a nyitás ténye."A kiemelt rész még megállja a helyét? Ha a toollal nyitok/rootolok/visszazárok és beadom gariba a telót, akkor a szerviz vissza dobhatja?
-
rafis83
tag
Most akciós az edigitálnál a Piston 2.
6 000 alatt van valamennyivel (8 000 volt). -
miauut
tag
Üdv!
Hogyan lehet az értesítés ledet konfigurálni? Az üzenetek, és tárcsázó színvilágát, lehet módosítani?
Köszönöm
Miauut
-
dartmol2
tag
Sziasztok,
Én is vásároltam egy ilyen telót.
Egészen megvagyok elégedve vele, de azért felfedeztem néhány hibát.
A gyári beépített email klienst használom a munkahelyi emailek kezelésére, de valamilyen új email érkezésekor rendszeresen elfelejt jelezni, és sokszor csak akkor veszem észre hogy email jött, ha belépek a email kliensbe.
Tapasztalt már valaki hasonlót? Van esetleg valami ötletetek, hogy mi okozhatja a problémát? -
törölt tag
Kox nagyon szépen összefoglalta a lényeget (köszönet érte), és te is rávilágítottál egy fontos dologra: pl aki anno egy régebbi modellel 4.2-n ragadt, az ugye bukta a 4.3-mal érkező Bluetooth Low Energy-t, ami alapfeltétel a viselhető okoseszközök használatához. De említhettem volna a Project Butter-t és társait is. Ráadásul itt még csak KitKat-re való váltásról sincs szó, mindez Jelly Bean-en belül zajlott le. Úgyhogy jöjjön csak a Lollipop

-
soultrapp
senior tag
Hello!
Beleptem ma en is a honor 6 tulajok klubjaba!
Eddig nagyon tetszik!!!,de a fóliát sajnos elég szarul sikerült rátenni.
Sebességgel gond nincs.
Jó vètel volt! -
-FreaK-
veterán
Párom megkapta ma a telefont, nagyon tetszik neki, ahogy nekem is. Jól összerakott, gyors, jó a hangszóró is, csak jókat tudok róla mondani. Egy dolog hiányzik nagyon, ez pedig a dupla tapp-os ébresztés/lezárás, de asszony meglesz nélküle
egy HTC OneX-ről váltott, érdemi az előrelépés minden téren. -
Pickit3
aktív tag
válasz
koxminator
üzenetére
Nemnem! Szervezni kellene egy kocsmás estét úgy többen, mint honor 6 tulajok "naésmostkibeszéljükatelefont,frissítéseitésazéletnagydolgait" néven. Csak ott a gond, hogy nem egy helyen lakunk. Én helyhez vagyok kötve, de gyertek nyugodtan Szegedre.

-
ZolkoW
őstag
válasz
koxminator
üzenetére
azért írtam csak, mert alapvetően én is túllihegettnek tartom a frissítési mizériát, de rávilágítottál olyan szempontra is, amire eddig nem gondoltam. csak azt ezután sem fogom gondolni, hogy a vérmes elégedetlen felhasználók előtt a betömött biztonsági rések fognak lebegni ;-)
-
Félreértések elkerülése végett ez itt nem a birkaságról-nem birkaságról szól. Csak egész egyszerűen szerettem volna rávilágítani a mobilok, a frissítések egy másik aspektusára is. Persze én is tudom, hogy a biztonság nem csak ennyiből áll, sőt. De az megint más, mondhatni kiegészítése az általam elmondottaknak.
svgyula: kiváncsi lennék arra a történetre, tényleg, ha lesz majd valamikor 1x egy találkozó, 2-3 pofa sör mellett megdumáljuk.

-
ZolkoW
őstag
válasz
koxminator
üzenetére
tök egyetértek veled, de muszáj belekötnöm: a sok hozzám hasonló birka, akinek fogalma sincs róla, hogy a háttérben milyen biztonsági réseket tömnek be, (vagy nem tömnek) ezt a biztonsági kérdést nem használhatja a pampogás megindoklásául, hiszen nem is tud róla

Egyébként végre olvastam valami relevánsnak tűnő dolgot, úgyhogy köszi, tényleg.
De ami kézzel foghatóbb: azért néha jön 1-2 olyan lépcső, ami a napi működést is befolyásolja, pl. hogy az okosszandál csak BT 4.0 fölött kapcsolódik és számlálja a lépéseket, meg ezek - ez pont a két véglet közötti rész. -
royalka
őstag
válasz
monti0222w
üzenetére
Ez sztem sokak fantáziáját forgatja.

-
royalka
őstag
Na tegyük már tisztába, én nem ragaszkodok a kitkat-hoz, csak nem értettem, hogy egyesek miért vannak ennyire rajta h mikor lesz. Tuti hogy kapunk ez nem kérdés.

-
Pickit3
aktív tag
válasz
royalka
üzenetére
Nem csak azért cserélnék rendszert csak simán vágyok az új dolgokra, főleg ha jó.
Nem tudom mennyien rendeltünk a trések közül új simet ingyéé', de én rászántam magam és rendeltem egyet. Az előzővel sem volt gond csak hát 15év volt a háta mögött és már nem bíztam benne.(április 18-án töltötte a szülinapját a sim kártya
) Mellesleg win8-ra sem váltottam, mert újabb csak simán nem tetszik. Lomha és nem találok semmit a helyén..., de ebbe ne mennyünk bele, mert még megkövez egy win fan. 
-
pampika
őstag
válasz
royalka
üzenetére
sztem nektek nem jött át, hogy itt két különböző dologról van szó.
nem az volt a fő érv a lollipop mellett, hogy milyen szép színes-szagos a launcher, ami nélkül nem tudunk meglenni, hanem ennél komolyabb, háttérben lévő dolgokról.de ilyen gondolatmenet mellett mindenki nyugodtan használhatna win 95-öt, vagy dos-t, mert minek itt renitenskedni, meg növelni az e-penist a csilli-villi böngészőkkel, meg médiás tartalmakkal?
a számítógép számoljon rák kutatást és ne a videókat mutogassa...pontosan azért fontos a háttérben lévő biztonsági megoldások frissítése, mert minden, még az órád is a netre van kötve. gondolom, nem szeretnéd, ha egy régebbi programhiba miatt mondjuk felnyomnák egy eszközöd és elvinnék minden személyes adatodat. csak azért, mert a gyártó is így áll hozzá, h minek frissítsek?
és az sajnos nem releváns válasz, hogy 'kitérdekel, olvassák el az emailjeimet...nem csak te használod az androidot, sokan céges rendszerekbe integrálva használják (akármelyik mobil rendszert is) és ott már közelről sem csak a haveri levelezések biztonságáról van szó
-
royalka
őstag
A biztonságot és a mobilt, sztem se tegyük egy kalapba. Meg amúgy is, ez a biztonság dolog elég relatív így hogy már a karórám is a neten van. De azért cserélni egy rendszert mert uncsi, hát nah....

-
svgyula
addikt
válasz
koxminator
üzenetére
No comment itt! Egyszer ha találkozunk négyszemközt elmondok egy rövid történetet valószínűleg megváltozik a véleményed a mobilozásról, meg a biztonságról! Addig pedig sok sikert.............................. a biztonságos rendszerekhez.

-
pampika
őstag
válasz
koxminator
üzenetére
+1
még talán annyi, hogy miért is akarna bárki megragadni egy régebbi rendszernél, ha van újabb, biztonságosabb? bizonyos funkciók, eszközök, etc csak xy rendszerverziótól támogatottak, szóval én sem értem, miért akarnak itt többen is egy egyre avuló rendszer mellett maradni (nem csak a droid, minden rendszer folyamatosan avul és egyre kevesebb (biztonsági) támogatást kap)
-
-FreaK-
veterán
válasz
koxminator
üzenetére
Én még hozzá tenném, hogy ezzel a logikával aztán meg teljesen felesleges friss rendszert használni, hisz minek? Ennyi erővel használj Windows XP-t a számítógépeden, mert az új csak e-penis mutogatásra jó!
Egy rakat olyan apróság van egy új rendszerben, amikre egyenként talán nem mondanánk, hogy kell, de összességében már sokat jelentenek. Valamint ha valaki több évre vesz telefont (páromnak 2-3 évre min. vettem a Honor 6-ot), akkor azért az időtállóság sem hátrány. Emellett meg igen, a szemnek is jól esik ha egy friss rendszert lát, és hát a KitKat, nekem már kicsit elavultnak tűnik a Lolli mellett. De mint írtam, ez is csak egy apróság a sok közül.
-
válasz
svgyula
üzenetére
Szia,
Nem óhajtok messzemenő vitát nyitni, de a IT biztonsági szakemberként a bicska egy kicsit kinyílt a zsebemben a mondókád miatt (természetesen semmi harag és písz
, de azért elmondanám én is a véleményemet ezzel kapcsolatban.
Egy új operációs rendszer, legyen az asztali, szerver vagy mobil eszközé, nem csak arról szól, hogy néz ki a desktop, milyenek az ikonok. Az is a része (a látványos), de sok más egyébből tevődik össze: alkalmazások, (háttérben) futó szolgáltatások, különböző képességek, biztonsági képességek, stb. Tehát amikor például egy újabb rendszerfrissítés érkezik, akkor az nem csak azokat a képességbeli, rendszerbeli hiányosságokat pótolja, hogy mondjuk pl. a kamera fókuszáláson javítanak, méghozzá a kamera szoftver bütykölésével. Ezekről gyártója válogatja, de többé-kevésbé adnak frissítési információkat. Amelyekről viszont kevesebb szó esik, azok a biztonsági javítások, frissítések. Ugyan általában ezekről kevés vagy semmennyi szó nem esik, de ugyanúgy része egy frissítésnek (max. nem kötik az orrunkra). Én pedig ezekre is nagyon "izgulok", le nem írva és ki nem mondva, biztos vagyok benne, hogy ilyenek is szerepelnek egy frissítésben. És(sel nem kezdünk mondatot, de
mondjuk pont egy olyan sérülékenységet javítanak a gyártó ezen Android verziójában (jelen esetünkben), amelynek a kihasználásával mondjuk akár a Te pénzügyi adataidat könnyebb ellopni, mert mondjuk ilyen műveletekre is használod a telefonod. Ez pedig mondjuk jóval később jut a tudomásodra, de amikor kiderülne, akkor meg anyázva szídod a kedves gyártót, hogy miért nem csinált ilyen frissítést Mert ugye mi fa..nak pattog a sok gyökér, hogy neki mi a pélónak kell frissebb szoftververzió.
Szóval ne hidd, hogy aki frissebb Androidra, Lollipopra vágyik, az csak azért van, mert materiálisabb designét kap, meg kártyalapként lehet lapozni a futó alkalmazások között. Hanem mondjuk azért is, mert biztonságosabb lett a rendszer. Egy ilyen kihasználható sérülékenység pedig pont olyan, amelyet semmilyen fa..nak kikiáltott vírusvédő sem fog megvédeni, megakadályozni, hogy kihasználják.Úgyhogy röviden: kicsit óvatosabban az ilyen nagyvilágba kikiáltott igazságokkal.

üdv,
Kox -
gabha4
újonc
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni tőletek, nem tudok dönteni két telefon közül. Xperia Z2 és Honor 6. Érdekelne, hogy milyen a hangzásuk, fülhallgatóval, ill. anélkül is pl. zenehallgatásnál, valamint film nézésnél. Megbízható-e a honor, vagy csak a neve miatt válasszam a sonyt? Jelenleg xperia arc s-m van, jelentősen kinőttem, memória tekintetében, ill. belső memória tekintetében. (ezekhez képest gagyi, de boldogultam vele a memóriákat leszámítva) Szóval megérett a cserére de tanácstalan vagyok, hosszú távra tervezem a cserét. Előre is köszönöm a segítséget.
-
pampika
őstag
válasz
Kovaratis
üzenetére
persze, uccu neki...
csak épp a mostani unofficial cm build topikja ezzel kezdődik:KNOWN ISSUES
- Bluetooth audio not properly workingWONTFIX
- Infrared
- FMRadio
- MHL
- DualSIM support
- EAP-SIM
- USSD-Code executionazért ezek a napi szintű használatot komolyan befolyásolhatják, nem csak annyi, mint 1-2 unofficial build-nél, hogy tegyél fel másik galéria progit, mert a gyári néha befagy...
innentől pedig sokaknak nem valós alternatíva
-
gal3
csendes tag
"Unfortunately, Huawei’s older produced phones such as Huawei P6, Honor 3C, and others, may not be getting the Android Lollipop update since these devices are not listed in the Huawei upgrade program, well at least for the next five months. But, we certainly hope that their users will get the Lollipop official update from Huawei in the future."
Eszerint (idézet a linkelt cikkből) a Honor 3C nem valószínű, hogy kap Lolipop-ot. Legalább is az elkövetkező 5 hónapban nem, utána is csak remélni lehet.
-
royalka
őstag
válasz
svgyula
üzenetére
Akkor legalább nem vagyok egyedül ezzel a gondolattal.
. Szal amig ezen a rendszeren megy minden én igazából nyugodt vagyok. Igaz így is van pár program ami nem elérhető a telefonra, de szerencsére azokat más forrásból be lehet szerezni. A rendszer kompatibilitás már nem ilyen egyszerű megoldást sajnos. 
-
svgyula
addikt
válasz
royalka
üzenetére
Szia! Teljesen igazad van! Ez az egész "frissítés" csak az epénisz mutogatásra kell. Akinek így nem elég gyors a teló annak el kellene gondolkodni a speedtabletta hatásáról
meg arról hogyan lehet róla leszokni
Jelenleg is vannak telefonok amit napi használatban vannak a 4.0-4.4 android-ig és soha nem lesz rájuk frissítés! Ezek az emberek ugorjanak izgalmukban a kútba vagy vágják földhöz a működő telefon? Mindezt csak azért mert nem a legújabb android van rajta? Hát ez kérem szépen egy világrengető probléma
Akinek a telefonján nem lesz 5-ős android annak megáll a föld forgása!
Mert Ő már nem láthatja az 5-ös android "coddálatos" új világát 
-
royalka
őstag
Ilyenkor amikor a frissítés a téma, mindig elgondolkozok , hogy miért is fontos ennyire? Anno már nem is tom melyik telomat cseréltem le ezért mert nem volt frissítés, no meg azért mert lassul volt,( asszem az 5830 volt) . Azért mert azon a rendszeren nem volt elérhető a Chrome. De esetünkben mi az amivel ekkora pluszt ad az 5-ös rendszer, hogy eggyeseken látom teljesen kétségbe vannak esve hogy lehet nem lesz vagy mikor lesz már.

-
jeni
félisten
Honor 3C telonkból 2 is van. Az időponttal gondban vannak mindig. Egyiket sem tartották be. Az lehetséges, hogy a 6-s megkapja az 5.1-t de ennél kérdés,hogy a afelett lesz-e? A honor 3C az nagyon kérdéses. Még a 4.4.4-t sem kaptuk meg. Ami van az a Kínai belpiacos telora van. A honorok egy palettán vannak.
-
Bass
addikt
Ott van a listában hogy kap.Honor 6 és a plusz is. Biztos hogy megkapja,tul uj ez a márka es a telo is,a marketinre nézve nem lenne jo hatassal. De ha nem kapna esetleg attol ez a telo meg jo,es a rendszer is ami rajta van,az hogy mi a verzio szama nekem meg tok mind1.
Bogabi : Megeloztel :-)
-
Ebben te hol olvastál olyat, hogy nagy az esély arra, hogy nem lesz frissítés?
The devices that are lucky to get the Android 5.0 update include Huawei Mate 7, Mate 2, P7, C199, C199s, 6 Honor, Honor 6 Plus, and some of Huawei Honor 4X variants.
Magyarul: a szerencsés eszközök, amelyek megkapják a Lollipop 5.0 frissítést: Mate 7, Mate 2, P7, C199s, Honor 6, Honor 6 Plus és néhány Honor 4x változat.
De még a táblázatban is benne van a dátum: 2015. 6. hó
-
jeni
félisten
-
imiadmin
őstag
Hát ez azájgó elég gagyi...

Nagyon leegyszerűsített... Nincsenek épületek se... Ez nekem csalódás...
-
royalka
őstag
Mostanában elcsúszott az értesítési sávom.
Téma frissítés megoldotta.
-
válasz
Black&White
üzenetére
Értem, kösz, de egyébként minden máshoz, ami nem ilyen, hasznos lehet

-
Black&White
addikt
válasz
koxminator
üzenetére
Sajna nem elég a kérdéses apk, itt részletezik, hogy miért.
-
válasz
Farkas82
üzenetére
vagy ide berakod a Google Play linkjét és leszeded az apk-t
-
törölt tag
-
soultrapp
senior tag
Helló!
lenne egy pár kérdésem:edigitalnal csak fehérben lehet egyelőre kapni.
valaki használja fehérben? sokkal rosszabb mint a fekete?sajnos eloben nem.tudtam még össze hasonlítani őket videón meg nem.az igazi.infra port működik rendesen van hozzá app??
duppla koppos feloldas van-e rajta vagy csak a pluszon van? valahol mintha olvastam.volna.
köszi a válaszokat előre is!!
-
jeni
félisten
-
spe88
senior tag
Hi,
Igaz az, hogy max 32 GB-os microsd kártyát fogad a honor 6? :/
T-mobile-on azt olvastam, hogy max 64, hivatalos oldalon 32, de egy ilyen új felsőkategóriás telónak jó volna tudni a 128-at is!Valakinek tapasztalata van róla?
tx
-
szabi820
tag
Ha érdekel valakit egy fekete Honor 6,priviben megtalál.
Tudom nem ide való,ezért bocs.
-
Pickit3
aktív tag
-
milcsa
csendes tag
Hali, végül is beruháztam egy ilyen készülékre. Egyáltalán nem bántam meg, tökéletes.

Egyetlen probléma tűnt fel. Kimenő hívásnál néha a másik félt akadozva vagy egyáltalán nem hallom. Térerővel nincsen gond elvileg. Olvastam, hogy más is tapasztalt ilyet, van rá valakinek valamilyen megoldása?
-
Kovaratis
senior tag
Témaválasztással kijött. Aztán mikor visszaálltam megint elcsúszott. Flyme. Eddig hibátlan volt... 😃
-
Zeki
nagyúr
Tényleg igaz hogy a Honor 6 jobb térerővel dolgozik mint más telefonok? A reklám szerint 3 deibellel jobb az érzékenysége.
-
jeni
félisten
félre érted a dolgot,nem a kijelzőre mondom,hogy garanciális a teló . az SAJNOS KP fizetési kötelességgel jár,de ha a többi alkatrészek nem sérültek meg, arra továbbra is érvényes a garancia a meglévő sérülésmentes elemekre,ha pedig a márkaszervizzel cserélteti ki a kijelzőt akkor arra az új javított alkatrészre és az összességében továbbra is érvényes marad a garancia. mivel ,hogy a gyári előírt alkatrész kerül bele és a szakszerviz által így garantált a közel eredeti állapotba hozása a mobil esetén.
-
banzai1234
újonc
válasz
üzenetére
Sziasztok!
Koszonom a megnyugtato valaszokat.
Telemaxnak irtam, edigitalt hetfon hivom es itt is erdeklodtem mar par embertol.
Korbejarom a temat es megirom mi a helyzet!
En magam bevallom nem merek nekiallni buheralni. Ahhoz draga ez a telo...Aliexpress jo megoldas lehet, de nem tudok jo mobil szervizest...
-
svgyula
addikt
válasz
banzai1234
üzenetére
Szia! Tessék A kijelző! A kijelző amúgy sem olyan, hogy ehhez is meg ahhoz is jó, eleve a forma és méret miatt
Ahogy írták ennél "óccóbb" nem lesz, a garancia meg mindenképpen felejtős, HA csak nincs telefonbiztosításod 
-
-
törölt tag
válasz
banzai1234
üzenetére
Szia!
Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Ha leejtetted és pókhálósra törted a kijelzőt, az nem garis ügy, mindenképp zsebbenyúlós lesz. Innentől kezdve három opció van: vagy megfogadod Bass tanácsát, keresel eBay-en egy gyári kijelzőt, aztán egy szervizt, ahol kicserélik, ez lesz a legolcsóbb megoldás. Ez a gyári-nem gyári kérdés amúgy is érdekes, mert a Huawei telefont gyárt, nem kijelzőt (ahogy pl a BMW is autót gyárt, nem alkatrészt, pl szűrőket a Mahle szállítja be nekik, porlasztót a Bosch, stb). Tehát először is kinyomozod, kitől vásárolja Huawei a kijelzőket a Honor 6-ba, bár erre a többiek lehet, hogy tudják a választ (JDI?), megveszed aztán intézed a szervizelést. Ha ezt a rizikót nem vállalod, beviszed Edigital-ba, ők továbbküldik a Telemax-ba, majd fizetsz. Utolsó opcióként egyenesen a Telemax-ba viszed, ezzel le tudod rövidíteni az ügyintézést, mert nem megy át a történet az Edigital-on, de ugyanúgy fizetsz.
-
Bass
addikt
válasz
banzai1234
üzenetére
Azért írd majd meg mibe faj egy ilyen csere.
-
Bass
addikt
Összetörte,ergo nem rendeltetés szerü hasznalat igy ugrik a gari.Tuti igy van ,ezen a területen dolgozom.Max ha van ismerös talan el lehet intezni hogy a szervizlapon mas legyen rairva de töresre csak akkor van garancia ha köt ra külön bizositast. De vegül is mind1 ezt mar neki kell lemecselni,csak alternativat irtam neki hogy ha elküldik ne essen ketsegbe mert javithato a kicsi honor .
-
jeni
félisten
A garancia csak akkor bukik ha illetéktelenül piszkálnak bele!
Az elvégzett munkára a márkaszerviz ad garanciát és a garancia továbbra is él.
Ha pedig csak a kijelző a rossz,vagyis a DIGITALIZER,akkor azt külön nem cserélik,bár elvileg lehet külön is maszekban is rendelni,ezek elvileg nem gyáriak.
Szerintem biztosabb kiadni +15000-20000 Ft-al többet,hogy a garancia és a megbízhatóság meg legyen továbbra is. Hiszen a bizonytalan forrásból beszerzett termékre,alkatrészekre semmilyen garancia nincs.
Mivel a teló értéke közel 100000 Ft,így érdemes fontolóra vennie. Ha egy teló 25-30000 Ft körül van,abban az esetben már más a leányzó fekvése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Filmvilág
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi belépő szinten
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a számítógép számoljon rák kutatást és ne a videókat mutogassa...
mondjuk pont egy olyan sérülékenységet javítanak a gyártó ezen Android verziójában (jelen esetünkben), amelynek a kihasználásával mondjuk akár a Te pénzügyi adataidat könnyebb ellopni, mert mondjuk ilyen műveletekre is használod a telefonod. Ez pedig mondjuk jóval később jut a tudomásodra, de amikor kiderülne, akkor meg anyázva szídod a kedves gyártót, hogy miért nem csinált ilyen frissítést Mert ugye mi fa..nak pattog a sok gyökér, hogy neki mi a pélónak kell frissebb szoftververzió.

indows XP

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)