Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
trigorin
aktív tag
válasz
doongoo
üzenetére
Van opció, látom
Megbízhatóak ezek, nem szívák le a telót?
Viszont még egy fontos kérdés. Van arra opció, hogy az EMUI az újonnan feltelepített appok ikonját ne a főképernyőre dobja? Nagyon fárasztó állandóan pakolgatni ezeket képernyőkön keresztül minden ilyen alkalommal. -
trigorin
aktív tag
Ezen a telón a led minden notification esetében zölden világít? Lehet ezt állítani? Meg esetleg a villogás sebességét?
És van vhol olyan opció, hogy amíg a képernyőt figyelem, ne kapcsolja le a képernyőt? Ez a Samsung S3-on nice feature volt, most meg szokatlan, hogy olvasok vmit, és egyszer csak elalszik a telefon. Felnyomtam az ébrenléti időt nagyobb intervallumra persze.
-
TedThomas
aktív tag
válasz
doongoo
üzenetére
Igen ez egy ajánlott bolt.
Szállításnál FEDEX-et kell megjelölni és az a végleges ár. (nincs plusz vám/áfa) Gyors szállítás.
Ha megnézed alul a feedback részt láthatod, hogy elég sok magyar rendelt innen.Illetve ott van még a hardverapro is ahol körül lehet nézni.
-
mindanee
tag
Sziasztok!
Abban tudnátok segíteni, hogy hol kapható még Magyarországon jó áron a készülék?
Ahogy olvastam, többen is a partnerogsm-től vettétek, náluk próbálkoztam, próbálkozom én is, de lassan két hete, hogy nincs náluk egy darab se és kezdem megunni

Tudtok ajánlani alternatívát?

Ha lehet, akkor ne aliexpress-t, akkora átfutási időt nem vállalnék

Köszi
-
Kovaratis
senior tag
Digitális jel mindkettő, szem igen.
-
royalka
őstag
Mhl + ilyen? Vajon működne?
-
TedThomas
aktív tag
Én úgy olvastam hogy tud a telefon MHL-t. Akkor viszont elegendő egy ilyen kábel és már megy is: [link]
Valaki meg tudja erősíteni ezt a dolgot? -
- = Zk = -
félisten
fentvan az EMUI 3.0.....
háááát... vegyes érzelem. ennyi
.
még tesztelem... fura, szokatlan stb ...
-
gulyasa
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
És 313-ashoz is jó?
Ha jól értem, akkor ezt is úgy kell telepíteni, mint a SuperSU-t, ugye? (SD-re másol, recovery mód, TWRP - Install gomb ?)
-
No, felraktam a 313-as ROM-ot. Vegyesek az érzéseim... A 3 gombos módszerrel csináltam külső SD-ről, ahogy le vagyon írva. Nekem a 3 gombos indításnál rögtön elindult a ROM update, semmi menü nem volt, ahol pl. factory reset-et lehetett volna csinálni. Mind1, felment a 313-as ROM. Ezután nagy nehezen sikerült telepíteni a Google Play-t - Google Play Services-t nem is találtam a Huawei App Store-ban. A Play telepítése is csak kb. 5-ik próbálkozásra sikerült. Jelenleg ott tartok, hogy visszaraktam az alkalmazásaimat,de pl. a Gmail nem frissül, csak akkor, ha manuálisan frissítem - pedig engedélyezve van a futása kikapcsolt képernyő mellett is. Egyelőre nem találom, hogy mi lehet a probléma. Más hibát egyelőre nem tapasztaltam.
H60-L02
-
theooracy
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm, úgy lesz.
-
gulyasa
őstag
Az utóbbi napokban rengeteg fórumot böngésztem végig a Honor 6-al kapcsolatban, viszont nem emlékszem, hogy, ajánlottak egy (talán Google Play-ről telepíthető) appot, amivel biztonságosan el lehet távolítani a fölösleges kínai "rendszer" alkalmazásokat.
Sajnos elfelejtettem elmenteni az oldalt és az app nevére és a helyre sem emlékszem, ahol olvastam róla.Annyi rémlik, hogy valaki a hozzászólásában írt egy linket, ahol volt egy oldalas leírás az appról és a Google Play-es linkje...
Nem tudjátok, melyik app lehetett?
Vagy kibővítem a kérdést: Melyik remover-t ajánlanátok a kínai rendszeralkalmazások eltávolítására?(természetesen azokra az alkalmazásokra gondolok, amelyek eltávolítása nem jár káros hatással a telefon működésére...)
-
gulyasa
őstag
Létezik még egy megoldás, ha okostévéről van szó és az is rá van kötve a router-edre, ami WiFi-t is tud - és a telefonon is be van kapcsolva a WiFi -, akkor a galériában egy képet vagy egy videófájlt megnyitva még egyszer rányomsz a képre, amire előjön a menü, akkor látsz egy ikont a kijelző jobb felső sarkában. Arra nyomsz és megtalálja a "helyi hálózatodon" lévő megjelenítő eszközöket - közöttük a tévédet is - amelyekre kiküldheted a képet vagy videót.
Valójában ekkor DLNA-módban van a telefonod.
-
Elar
senior tag
Sziasztok.
Lehet h sokat képzelek a telomról...
De össze tudom kötni monitorral és lejátszani rajta filmet? -
gulyasa
őstag
válasz
YerbaMateo
üzenetére
Hát...
Vegyesek az érzéseim, mert amikor megadtam neki a tévém márkáját és próbálgattam a Power gombot addig, amíg nem reagál a tévé, egyszer csak átkapcsolta a tévét, valami "Power... kutyafüle" üzemmódba, eltűntek a beállított kábeles digitális csatornák, telerakta a programhelyeket külföldi nevű analóg csatornákkal és az országbeállítás átállt UK-ra, a menü nyelve meg angolra...
Egyetlen gombnyomástól...
Biztos tud valamit ez az app, de én inkább kerülni fogom...
Szerencsére volt csatornamentésem, egy gyári reset után azt pár másodperc alatt vissza tudtam tölteni a tévére, de a bemenetekre a képi kalibrációt manuálisan 5-10 percbe került visszaállítani.
-
theooracy
aktív tag
Nekem a következő a Build szàma: H60-L02V100R001CHNC00B121SP06. Erre melyiket lehet, illetve érdemes felrakni?
-
trigorin
aktív tag
Hehe, jópofa ez a aggódás a sokat fogyasztó appok miatt. Facebook és MEssenger már kapásból listára kerültek, sokszor felébresztik a telefont
Mondjuk szűk két óra alatt esett is vagy négy százalékot, pedig nem volt sokat felébresztve a készülék. Remélem, ez azért javulni fog. -
trigorin
aktív tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Na, végül felment a 109S01 aztán a 370. Érdekes, hogy az előbbi után nem akart jönni OTÁ-n keresztül továbbra sem az utóbbi, csak azután, hogy beleraktam a telefonba a SSIM-kártyát. Persze wifin voltam végig

-
Pityu89
senior tag
válasz
YerbaMateo
üzenetére
Ez tök jó! Még a klimát is viszi.
-
trigorin
aktív tag
válasz
HoaryFox
üzenetére
Az összefoglalóban megtaláltam a linkjét, szóval az mehet egyből. Bár a readme benne azt írja, hogy csak a B109-re használható.
Lehet, megpróbálom, ha nem akarja magától.
Köszi.Szerk.: Egy kérdés. Azt írja, külső SD-re tenni. Ha nincs SD kártya a telómban, akkor ez a módszer nem is müxik?
-
trigorin
aktív tag
Meglett a teló. Szép, izgi.
Viszont nem frissül online, és, ha rányomok, azt írja, nincs frissítés. Edigitalban vettem.
2.3 EMUI
Build: H60-L04V100R001C00B108SP01
Es van vmi Custom Version is.Volna tippetek, mi lehet a gond?
-
jeni
félisten
innen rendelj mert azon a portálon eredetit hirdetnek garanciával
az ebay lehet akár lutri is. -
HoaryFox
őstag
válasz
theooracy
üzenetére
Én memóriakártyából/pendrive-ból csakis a SanDisk... most jelenleg egy 32GB-os Class 10-es figyel benne, abszolút jó hozzá.
Arra buzdítalak, hogy inkább megbízható helyről vásárolj flash tárolókat, én már ráfaragtam ilyennel, sőt, kollégám is nemrég (32GB-osnak volt eladva a mem.kártya és közben csak 16GB volt...)
-
Kovaratis
senior tag
válasz
theooracy
üzenetére
Én megvettem a mymemory-son található legolcsóbb 64 gigás class 10-es kártyát. Éppen Samsung volt, valami sárga.
Gyors és eddig semmi baja. 20 fontba fájt. De próbálkozhatsz aliról is, onnan is vettem már olyan 64-es class 10-est ami klafa volt. Csak azokat megvettem ezernyócba, és gyorsan elpasszoltam darabját hatért... 
-
paolinho
őstag
Abban tudnátok segíteni, hogy hol kell azt beállítani, hogy amikor törlök egy alkalmazást, akkor ne vándoroljon random a többi az oldalon máshová?
-
nimba1
aktív tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Szerintem ugyan az, csak ez felmegy 3 gombossal.
Ugye a 109 rom is 3 gombossal felmegy ami 1,2 gb (kicsomagolás nélkül)
ez a b370, csak 977 mb.
a francia 1,1gb -
theooracy
aktív tag
Üdv.
Milyen típusú microSD kártya az ajánlott a telóba? 64 GB-osat szeretnék. Samsung, SanDisk, Transcend, vagy Toshiba ami szóba jöhet.... Melyik lenne a jobb? -
Apukám1
csendes tag
Sziasztok!
Ma kaptam egy frissítést H60-L02-re,tudja valaki mi változott?Nekem csak csirkelábakon kommunikált.
Köszi! -
trigorin
aktív tag
Igaz, hogy a Helium az root jogok nélkül is képes alkalmazások adatait menteni és visszaállítani? Mert ez esetben megoldható lenne, hogy egyik telóról átkerüljenek az adatok egy másik telóra is, ami nincs rootolva.
-
trigorin
aktív tag
Hordja ezt a telót vki farzsebben, úgy, hogy néha le is ül vele?
Hogy bírja? -
doongoo
addikt
válasz
trigorin
üzenetére
rootolni lehet, titanium működik, upgrade-be a root nem kavar be csak az eredeti recoveryt kell a folyamat végén a telóra visszatenni,
beépített backup/restore menti az app adatokat is
(#2315) bogabi
van frissebb is (B313), de OTA-n nem tolták. Letölthető viszont a hivatalos oldalról és felrakható helyi frissítésként (de utána újra kell rootolni) letöltőlink -
shanya83
tag
Valakinek volt már olyan, hogy a telefonálás közben mindent hallott, viszont a másik fél semmit? Valószínű, hogy mikrofon halt meg?
Volt már restart, leállítás, gyári visszaállítás, de semmi, ugyanúgy szar.... -
Sziasztok!
Kicsit el vagyok veszve a melyik ROM mire frissíthető témában... Nálam H60-L02V100R001CHNC00B310 verzió van fent, OTA-n nem talál frissítést. Kíváncsi vagyok, hogy ennél a modellnél jelenleg ez a legfrissebb, vagy esetleg van hozzá újabb hivatalos stabil ROM?
Előre is köszi!
-
trigorin
aktív tag
Úgy tudom, lehet rootolni ezt a telót is, Titanium használata miatt ez fontos nekem. Működik ez a dolog, jól tudom? Csak hát ez meg bekavar az upgrade-be, ahogy olvasom.
A beépített backup/restore funkció hogy működik? Lementi az appok adatait is, mint a Titanium? -
Zoli1222
addikt
Sziasztok!
A b370-et szeretném 3 gombossal feltenni a meglévő b370-re. Sajnos nálam is fennáll a random újraindulás/hálózat eldobálás stb. Az összefoglalóban szereplő b370-es link az én partnerem ebben ugye?

-
mati12
senior tag
-
Nittamanó
csendes tag
Biztos elkerülte a figyelmem,vagy a hozzá nem értésem miatt is lehet
VAgy az,hogy nő vagyok és nem értek a technikához.
A három gombos frissítéshez honnan tudom letölteni a ROM-ot?Vagy az alap ami rajta van azt kellene a külső sd-re tenni?
A gombok megnyomása után automatikusan frissül vagy kell meg valamit nyomkodni.
Nagyon szépen köszönöm előre. -
fant0mi
őstag
A hivaslistat be lehet ugy allitani, hogy egy "nem mai" hivasnal lassam, hogy az hany ora hany percnel volt?
A mai napi hivasoknal az ora-perc, az ettol regebbi hivasoknal csak a datum latszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megbízhatóak ezek, nem szívák le a telót?