Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
mati12
senior tag
Uraim megérkezett a Samsung S6 Edge telefonom ezért a mai napon meghirdettem a Honor 6-os készülékemet. Ha esetleg valaki keresne egy fekete 16 Gb-os dual simes makulátlan állapotú készüléket az a hardveraprón megtalálja.
Nektek köszi mindent, a hónapok során sok-sok hasznos infót kaptam tőletek itt a fórumon,jó kis társaság alakult ki a készülék körül.
Kíváncsi lettem volna milyen változásokat hoz a Lollipop a Honor 6 életében,de az új készülék iránti vágyam erősebb volt ennél,ezért nem volt türelmem már kivárni.
Még egyszer is köszi mindent,és minden jót nektek. -
mati12
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Nem hírdetem csak jelzem... .!
-
mati12
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Samsung Galaxy 6 Edge
-
mati12
senior tag
Esetleg ha valakit érdekel....Eladnám a Honor 6-os készülékemet 2 simes 16 Gb-verzió. Magyarországon vásárolt,garanciális. Hibátlan gyári karcmentes állapotban van rootolva sem volt.
90.000 ft.
A többit privátban.... -
mati12
senior tag
Ma tűnt fel,hogy nincsenek letölthető romok az Emui.com oldalon, [link]
Remélem a Lollipop romoknak készítik már a helyet.
Amúgy ma a HiSuite-n jött valami szász egynéhány Mb-os frissítés a developer romra. -
mati12
senior tag
Az enyém Győrben 199.000-ért.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mati12
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Sajnos nem tudok erre válaszolni.Ahogy látom teljesen más a felhasználási igényünk a telefonokkal kapcsolatban. Tavaly november óta van meg a Honor 6-om,de nem hazudok egyetlen videót sem készítettem még vele,se nappal se sötétben.Egyszerűen nem használom ezt a funkcióját a készülékekenek. Az akkuidővel kapcsolatban van tapasztalatom ezért tudok róla nyilatkozni,de sajnos a készülék videó minőségéről nem.
-
mati12
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Sajnos olyan dolgokat kérdezel amiről fogalmam sincs,hogy az mi. Még a kérdést sem értem...

-
mati12
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Hát az akkuidőről akkor nagyon rosszúl illetve nagyon rossz helyeken olvashattál. Szerintem a mai piacon lévő készülékek közül az egyik legjobb akkuidővel rendelkező készülék a Honor 6. És ez a megjelenése óta így van.
-
mati12
senior tag
Ma 18 órakor a Mobilaréna tv-ben,a Huawei P8 lite-ről lesz szó.
Akár még érdekes is lehet számunkra is.
[link] -
mati12
senior tag
Nem tud esetleg valaki olyan időjárás alkalmazást ami az értesítéseknél nem csak az aktuális hőmérsékletet és a helyszint jelzi? Olyat szeretnék ami rövid szöveges üzenetben a rövidtávú előrejelzést is írja.
-
mati12
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi,így már meg van.
-
mati12
senior tag
Hol tudom a beállításokon belül az usb csatlakozás módját változtatni?
-
mati12
senior tag
Ha ezt a sárgulásos dolgot valaki nem kezdi el riogatásként hírdetni akkor a felhasználók 90%-a észre sem vette volna. Amúgy engem qurvára nem érdekel és nem is zavar,lassan fél éves a készülékem de még nem néztem meg tüzetesebben,hogy sárgul-e.
-
mati12
senior tag
válasz
fcsabika1
üzenetére
Nyisd meg a frissítő menüpontot,de azon belül ne a frissítések keresésére nyomj hanem ott is a menü gombra nyomj,majd itt válaszd a helyi frissítés opciót. Ha jó a dload mapppád akkor így tuti elindul a frissítés,igaz,hogy nem gyalul mindent mint a három gombos,de ha ez meg van akkor utána is ráérsz a három gombossal kisérletezni.
-
mati12
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
A Multitask ablakok voltak idáig is....? Csak én nem vettem észre....?
-
mati12
senior tag
válasz
paolinho
üzenetére
Nem a víruskeresőt hiányoltam... Hanem azt jeleztem,hogy nálam sem a lentebb linkelt 6 ablakos telefonkezelő alkalmazás található. Annak ellenére,hogy két simes készülékem van nálam is csak a négy ablakos verzió található,a rom pedig a legutolsó hivatalos B313.
Ami ebben a pillanatban már 6 ablakosra is változott,mivel a hsz. írása alatt frissítettem a készüléket 5.51-es verzióra. Lehet,hogy azért volt idáig csak a négy ablakos a legfrrisebb rom ellenére is mert mindig vissza raktam a régebbi mentéseimet.
-
mati12
senior tag
Ha valaki késztetést érez rá,hogy P8-asítsa a készülékét az most már könnyen megteheti. Persze nem tudásban csak külsőben.
Innét letölthetők a P8 gyári témái:[link]
Szinte az összeset kipróbáltam már,és idáig tökéletesen futnak a Honor 6-on is. -
mati12
senior tag
Ma ismét jött valami frissítés a developer ágon. [link]
Nem tudom.hogy mit küzdenek még mindig ezzel....? -
mati12
senior tag
Kíváncsi lennék rá milyen lehet az életben: [link]
-
mati12
senior tag
Közvetlen linket nem rakok be mivel szerintem wareznek számítana.
De erre az oldalra azért érdemes néhány pillantást vetni."mobilism.org" -
mati12
senior tag
Ma kíváncsiságból felraktam a Mortal Kombat X-et a Honorra. Nagyon Next-gen játék szerintem megizzassza a legtöbb készüléket,de nem volt gond vele tökéletesen futott és különösebben nem is melegedett tőle a készülék. És a grafikája.....
-
mati12
senior tag
válasz
phanfantom
üzenetére
Első körben én elmennék egy olyan helyre ahol tuti működik a wifi,ezzel kizárnám az esetleges telefon hibát. Ha ez meg van akkor az otthoni wifi router környékén raknék "rendet".
-
mati12
senior tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Telekom....
És én sem látok ebben semmi rosszat,csak arra akartam ezzel célozni,hogy ezzel is annyira voltak szavahihetőek mint a márciusi Lollipop igéretükkel. -
mati12
senior tag
"Az értékesítési modell viszont újszerű, a Honor nem fog felbukkanni szolgáltatói kínálatban, nem lesz leemelhető egyetlen nagyáruház polcáról sem, kizárólag online rendelhető meg. Emiatt nem is gondolkodik a cég abban, hogy hirtelen óriási volumenben tudják majd teríteni a termékeket, a következő évre 2 milliós eladott darabszámmal kalkulálnak — ez teljes Európára értendő."
Ennyi.... -
mati12
senior tag
Hát ezt én megint nem értem...! Nem arról volt szó amikor nagy csinnadratta közepette bejelentették a Honor 6-ot,hogy ez a készülék aztán nem lesz kapható egyetlen szolgáltatónál sem. Teljesen más üzletpolitikát fognak az értékesítésnél alkalmazni...bla bla bla. Most meg tessék,nem mintha zavarna de úgy látom elég nagy kamu cég ez a Huawei is.
-
mati12
senior tag
Amúgy a július az már Q3 szerintem.
-
mati12
senior tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Én ezt találtam róla: [link]
Ha ez valóban igaz,akkor tényleg le a kalappal előttük..... -
mati12
senior tag
Én csak azt nem értem,hogy mért kell akkor teljesíthetetlen igéretekkel és dátumokkal hitegetni az egész világot. Inkább ne mondjanak semmit, vagy esetleg egy héttel előtte mielőtt 100%-ig kész az új rom.
-
mati12
senior tag
Most miért...? Kell ennél nagyszerűbb hír?

Amúgy érdemes a kommenteket is elolvasni,remélem a Huaweinél is ezt teszik. -
mati12
senior tag
Na Honoréknál elkeveredett a naptár szerintem és nem vették észre,hogy hatodika van. Nem nagyon hallani semmilyen bejelentést....
-
mati12
senior tag
Nagy a csend... Nem tudom mikor lesz a nagy bejelentés...? Remélem a kínai időhöz képest jelentik be,ők ugyanis 8 órával előrébb járnak. [link]

-
mati12
senior tag
Na valami megint jött,de még mindig csak KK. [link]
-
mati12
senior tag
Úgy rémlik anno a Sonyericcson volt híres erről a frissítéses kábításról,ami miatt aztán nem kevés felhasználó váltott más típusra.
Viszont én azért titokban bízom az áprilisi Honor frissítésben. Ha megnézzük 02.16-án jött ki az utlsó hivatalos KK rom,előtte pedig 2-3 hetente jöttek a régebbiek. Lehet,hogy azért ilyen nagy a csend mert KK romból ez volt az utolsó. -
mati12
senior tag
válasz
mzsolty
üzenetére
Gondolom azért mert a Samsung és az Lg is sokkal régebben jelen van az európai piacokon mint a Huawei,ezáltal sokkal ismertebbek is,nem beszélve arról,hogy ezeknek a cégeknek teljesen más az üzletpolitikája is. De erről egy marketing manager biztosan többet tudna mondani neked....
-
mati12
senior tag
válasz
mzsolty
üzenetére
Hasonlítsd össze az általad említett készülékek paramétareit a Honor 6 paramétereivel és rögtön megkapod a választ a kérdéseidre. A készüléket itthon az edigitálnál tudod megvásárolni ami az egy sim kártyás verzió,ha két sim kártyásat szeretnél akkor pedig a hardveraprón nézz körül.
-
mati12
senior tag
A napokban ingyenes lett a Modern Combat 5 a Play áruházban viszont a Honor 6-ról természetesen nem érhető el. Igazából ez nem olyan nagy gond csak nem értem,hogy miért mivel a 3. és 4. rész is elérhető. Nem tudom mi alapján kategorizálja a Gameloft a készülékeket....
-
mati12
senior tag
Én azt szeretném megkérdezni,hogy ezeknél a kábeleknél van-e valami minőségbeli különbség,ha igen akkor melyik gyártó terméle ajánlott? Illetve az átvitel során van-e csúszás a telefon kijelzője és a megjelenített kép között?
Amúgy én Chromecast-ot használok,amivel szintén tökéletesen működik a Honor 6. -
mati12
senior tag
Mivel idáig nem találkoztam ezzel a Dark Lollipop témával gondoltam rákeresek. Itt találtam meg: [link]
Fel is raktam,tényleg jól néz ki. -
mati12
senior tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Pl.ezzel: [link] a pro verzióval bármekkora file átküldhető.
-
mati12
senior tag
-
mati12
senior tag
válasz
mbwrestling
üzenetére
Ne parázz már ennyire,minden ugyanolyan lesz rajta mint egy hazai verzión,néhány kínai karaktertől eltekintve ami meg egyébként szerintem egyáltalán nem zavaró. Az én készülékem is kínai és engem egyáltalán nem zavar.
-
mati12
senior tag
Találtam egy programot( elág tapló) de tökéletesen fut a Honor 6-on is:[link]

-
mati12
senior tag
válasz
TedThomas
üzenetére
Igen helyes ez a táblázat,valóban csak az egy simes változat tudja az általad említett hálózatokat. Viszont a special features résznél érdekes,hogy csak a két simes változatoknál írja a Japan display opciót,nem tudom igazából ez milyen különbségeket takar de lehet,hogy ez a magyarázat az egy simes változatoknál jelentkező kijelző sárgulásra.
Black&White,esetleg ez a táblázat is mehetne az összefoglalóba.
-
mati12
senior tag
Igen nagy a csend itt a fórumon,...jöhetne már a Lollipop.
-
mati12
senior tag
Ma megérkezett a Chromecast-om a Honor 6-hoz. Nincsenek kompatibilitási problémák,tökéletesen működik,minden létező dolog átküldhető a tv képernyőjére vele.
-
mati12
senior tag
Az Oppo készülékei is tudják.
-
mati12
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem még az sem az. Emui3-as felület 4.4.2. romon. A Lollipop-ot az első negyed évre ígérik.
-
mati12
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Király...! Nem semmi meló lehet benne...
A könnyebb elérhetőség érdekében az összefoglalót esetleg be lehetne rakni közvetlenül a topic tetejére is.
Erre gondolok: [link],de persze így is tökéletes. -
mati12
senior tag
Ma búcsúztam a B310-es romtól a H60-L02-es készüléken. Kb. 3 hete raktam fel három gombos frissítéssel de ma reggelre már másodszor okozott meglepetést nekem. Az első alkalommal,még a múlt héten kb. 50% akkutöltöttségről kikapcsolásig merült egy éjszaka alatt a készülék. Már ezt sem értettem de felraktam töltőre és utána ismét tökéletesen működött. Ma reggel ismét azt tapasztaltam,hogy nem reagál semmire pedig este még 80% körül volt a töltöttsége. Kézbe véve,a készülék hátulja meleg volt mint amikor egy izmosabb játék úgy rendesen megizzasztja. Töltőre raktam de nem reagált a töltésre sem,nem vette fel a töltést csak a power gomb hosszú nyomásával tudtam újra életet lehelni bele. Érdekes módon a töltöttség még 34%-on állt tehát nem lemerült hanem valami lefagyasztotta a készüléket és dolgoztatta a processzort rendesen,amitől persze egy rövid idő után ismét a kikapcsolásig merült volna. Megnéztem az akkumulátor statisztikát és azt láttam,hogy a kraft több mint 80%-át az Android OS emésztette fel,más alkalmazásoknál nem mutatott kirívó százalékokat a statisztika. Tehát meggyőződésem,hogy az Android Os "beragadása"okozhatta már másodszor ezt a problémát. Lecseréltem most a romot 5.1.16-os verzióra és kíváncsian várom,hogy ezzel is produkálja-e majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

,