Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
Elvileg gyarinak irtak,de ki tudja milyen igazabol,mindenesetre hibatlan es sokkal frankobb. Persze jo az igazi gyari ,ha azt kapsz,pl mint az auto markaszervizben,elszamoljak a gyari fekbetetet azt megy bele az utangyartott. A markaszerviz sem garancia a minosegre,viszont cserebe legalabb jo draga. :-) Persze mindenkinek merlegel ie kell. A garit mar ugy is bukta igy mindegy ki nyul bele.
-
Bass
addikt
válasz
banzai1234
üzenetére
Ha törött buktad a garit(igy fizetned kell),a markaszerviz 3x annyiert cserelné mint normálisan. Rendelj egy kijelzöt ebayröl es uccu neki , vagy magad megcsinálod vagy keresel valakit aki már csinált ilyet. Erdekes sztorim van ,van egy kollégám es a fia mindkettönek redmi note 4g-je van,apuka telojanak az aljan a kijelzon sarga folt,rendeltem neki egy kijelzöt,kicsereltem es az uj kijelzonek iszonyat fenyereje es szinei vannak a gyarihoz kepest,összevetettuk a fia :-) 10500ft volt ingyen postaval. Ezt csak azert irom h nem kell parazni esetlegesen egy uj o nan rendelt kijelzotol és olcsobb mint a markaszerviz.
-
jeni
félisten
válasz
banzai1234
üzenetére
ha garis akkor érdemes a márkaszervizben kicseréltetni.
1. ott eredetit kapsz és a garancia is megmarad.
2. másutt lehet olcsóbb,de bukód a garit. -
bullw
tag
Szerintetek ha megjön a nyalóka, akkor a titaniummal lehet majd menteni frissítés előtt az IGO-t? Mert abba a 10 napban biztos nem jön ki...
-
Black&White
addikt
válasz
banzai1234
üzenetére
hardverapro-n nézz körül, van Huawei-es szaki.
-
banzai1234
újonc
Segitseg!!!
Leesett a kezembol a honorom, es tiszta pokhalos a kijelzo.
Hasznalhato, mas baj nincs, de ez boven eleg...:-(
Tudtok szervizt aki ki tudja cserelni?
Vagy most mar ennek ennyi? Ugye nem... -
Bass
addikt
válasz
Csaaabooo
üzenetére
Ha fontos a kamera akkor Honor 6,ha nem és a P70-t megkapod akciósan 70 körül abban sem fogsz csalódni mert gyors teló 8 maggal és 2 giga rammal de a kamerája csapnivaló. Én eddig csak jót tudok mondani a honor 6-ról,kamera oké,sebesség szédületes,akku idő jó ,most 31%-on van és 3:50 perc kijelző időnél tartok,hay day
,és végig wifi vagy 3-4G-s hálózat,mindig online. -
Yuri_1
tag
válasz
phanfantom
üzenetére
Igen mindkét oldalon üveglap és igen megvan a tokom is + még kettő másik (bevásároltam
)
Egy jótanács az élek védelmére: Ne dobd le a telefont

Na jó csak vicceltem de pl. van ilyen is [link] igaz ez fólia. Én kipróbáltam, ha szépen teszed fel védi az éleket is.Ez már a bőség zavara....

-
-
Yuri_1
tag
válasz
phanfantom
üzenetére
-
doongoo
addikt
Akit esetleg érdekel:
Találtam végre megoldást, hogy működjön a Huawei Cloud+ (azaz a Huawei Cloud szolgáltatás) a Honor 6-on. Pontosabban a H60-L12-n biztosan.
Nekem sikerült (egyelőre az üzeneteimet tettem fel a felhőbe és szedtem le onnan újra, valamint bekapcsoltam a telefon távoli elérését - ártani nem árt), teszteljétek még páran és akkor utána mehet az öszefoglalóba.0 - alapfeltétel a rootolt telefon!
1 - hicloud.com-on létre kell hozni Huawei ID-t (ez nekem már megvolt korábbról)
2 - megpróbálni belépni a telóról a Huawei Cloud+ appba a meglévő ID-vel (csak hogy megjegyezzük, hogy melyik gombot kell kiválasztani ehhez)
2 - le kell tölteni ezt az appot region changer
3 - a letöltött appot megnyitva át kell állítani a régiót Kínára
4 - ezután a belépni a telóról a Huawei Cloud+appba (nem megijedni: a telefonon ekkor minden menü full kínai, olyan, mintha az alapbeállításkor ezt a nyelvet állítottuk volna be, de a region changer appon belül van angol nyelv is) a meglévő ID-vel (miután megjegyeztük, hogy az alsó gombot kell ehhez megnyomni)
5 - Ezután egyből fel is jön csupa kínai írásjelekkel a Huawei Cloud beállító menüje
6 - kilépni a Huawei Cloud+ -ból
7 - belépni a region changer appba és visszaállítani a nyelvet magyarra
8 - ezután a region changer már törölhető is, a Huawei Cloud+ ezután már szintén magyarul indul és szépen beállítható (5 GB felhő tárhelyet ad alapból)Leírni tovább tartott, mint megcsinálni
Mellékhatásokról nem tudok, de mindenki csak a saját felelősségére tegye.
-
Csaaabooo
újonc
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok és a végső telefon a Honor6 és a Lenovo P70 közül fog valószínűleg kikerülni. A kérdésem az lenne, hogy van-e markáns különbség a két telefon között, itt főleg a technológiai megoldásokra gondolok. Külsőre mindkettő tetszik, fogásra kényelmesek.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Yuri_1
tag
válasz
phanfantom
üzenetére
Üdv !
Nekem (többek között) van ilyen tokom, 8 USD volt akciósan. Nagyon méretpontos, szép és nem vettem észre, hogy árnyékolná a WIFIt.
Egy dolog miatt használok most üveget mindkét oldalán (elöl és hátul is) mert így megmarad a telefon kecsessége és szerintem nagyon szép is pl. a hátulja + így belefér a régebbi biciklis tartómba is
Üvegből én a Nillkint, vagy a Mocolo-t javaslom király mindkettő és ha kifogsz egy akciót olcsón is megkapod

-
rafis83
tag
válasz
gaboca0314
üzenetére
Ha egy sík asztallapra teszed, akkor eléggé elhalkul a hangszóró, erre megoldás, ha arccal teszed le, hogy a hangszóró legyen felül

A TV-GO működik rendesen. Persze annál is kikötés, hogy ne legyen rootolva a telefon, de arra is van megoldás már. -
phanfantom
senior tag
igen, a greenpower-ről olvastam, de nem látok semmi olyat amivel hozzá tudna tenni a dologhoz
a kijelző fényereje is akkutakarékosra van állítva, ezen már nem tudok nyerni, viszonylag gyorsan le is kapcsoltatom
ezt az időzítéses e-robot-ot viszont nem ismertem, köszi az infót
Más.
Szeretnék venni valami "erősebb", de jól kinéző(legalábbis számomra
) tokot
pl. ez tetszene:
[link]
de itt megy ennyi az ára:
[link]nekem ránézésre ugyanaz a kettő, de az első fele annyiba kerül
érdemes megrendelni, használ valaki ilyet?ezen kivül szeretnék valami tempered glass kijelzővédőt, de nem fóliát, ha esetleg használ valaki ilyet, szívesen vennék egy linket, ahonnan érdemes megvenni
-
ZolkoW
őstag
válasz
phanfantom
üzenetére
időzítésre az e-robot nevű progit szoktam használni, elég sokat tud.
energiatakarékosságra -bár most sincs fenn- meg volt a GreenPower, azzal mondjuk beállítottam, hogy negy óránként csak pár percre kapcsolja be a rádiókat, így nem kések le semmiről, mégis kevesebbet fogyaszt.
a kijelző fényerejével szintén lehet sokat nyerni (és időzíthető ugye). -
gaboca0314
tag
Tervben van egy ilyen készülék vásárlása, és azt szeretném megtudni tőletek, hogy a készülék hátulján lévő hangszóró mennyire tompítódik le híváskor ha egy sík felületen van a telefon?
Illetve ha esetleg van olyan fórumozó akinek van Telekom Tv előfizetése az tudja-e használni a TV GO nevű programot a készüléken? Segítségeteket előre is köszönöm. -
phanfantom
senior tag
Srácok,
Kinek, hogy bírja az akksija? Nekem olyan bő másfél nap körül van, reméltem, hogy a 2 napot el lehet érni.Pedig a második sim-et még bele se tettem. Persze a wifi állandóan megy. Egyébként ezt lehet valahogy időzíteni, hogy éjszakára lekapcsoljon magától? (NFC nélkül, bár NFC-vel sem kizáró ok)Csak a számomra legszükségesebbek alkalmazások vannak védetté téve(gmail, egy voip program, zene, a biztonsági mentést is úgy hagytam, de ezt nem tudom, hogy csinál-e valamit a háttérben).
Mellette érdemes használni valami akku kímélő programot? Gondolom a védett alkalmazások piszkálásán kivül nem tud érdemben hozzátenni.
Vagy lehet még valami takaréskodást elérni valahogy? (gps, bluetooth is kikapcsolva)
Csak netezek vagy telefonálok.
Játék és videók nézegetése a nullával egyenlőek. -
Bass
addikt
Sziasztok
A viberes üziket miért csak akkor kapom meg ha rányomok a viberre? Elvileg amit tudok mindenhol engedélyezve van
-
gulyasa
őstag
válasz
Kovaratis
üzenetére
Létrehoztak egy microsite-ot az a SzülinApp számára, ott - többek között erre is - megtalálod a választ.
Idézem:
Ezt akkor csak 10 napig használhatom? Utána meg kell vennem a teljes verziót?
Nem, a navigáció a letöltés után korlátlan ideig használható lesz. Az appot a 10 nap letelte után levesszük az iTunes és a Google Play boltokból, és nem lehet majd letölteni, azonban a letöltött alkalmazás bármeddig tovább használható ingyenesen.És a microsite: http://www.igonavigation.com/szulinapp
-
imis
senior tag
válasz
koxminator
üzenetére
Köszi,
Kecsegtető a fedexes küldés, de kb ott van, mintha itt a prohardveren venném.
Még vakargatom kicsit a fejem
-
egyszerűbb a guglin keresztül, tessék már meg is van
-
sonice
tag
Sziasztok
Huawei kijelzocserevel foglalkozik vki? Koszi
-
Kovaratis
senior tag
Skacok, biztosan értetlen vagyok, de fejtsétek meg nekem az IGO jubileumot. Ha a tíz nap alatt valamikor leszedem akkor lesz egy full IGO-m teljes európával, vagy lesz egy adott időszak alatt ingyenesen használható IGO-m?
-
gbela
senior tag
Én ajánlom MuzikJunkie kollégát. Tőle érdeklődtem vásárlás előtt, totál előzékeny volt, első válaszában árak szerepeltek (több telót kérdeztem, többek között Honor 6ot).
Aztán még hosszan üzeneteztünk másik telefonról, amit nem lehetett végül beszerezni, Honort meg nem nála vettem mert amazonra kevesebbet kellett várnom, de így is tök korrekt volt.
Ő is említette, hogy van még 1-2 megbízható, többieket nem minősítené
-
ranlomadi
tag
hát megelőztelek..

-
ranlomadi
tag
Vsz ezért bann-t fogok kapni.. de egy cseppet sem bánom.

Mindenesetre nem menőzés, ill. trollkodás végett tettem ezt ki Nektek, hanem azért, hogy vigyázzatok az ilyen fórumozókkal.
-
doongoo
addikt
recsegős hangszóró problémák, ha jól emlékszem, kizárólag az EU-verziósnál (H60-L04) fordultak elő, de újabban nem hallani már ezekről.
T-nél a fenti (H60-L04) típus kapható. Ez 1 SIM kártyás. Szolgáltatófüggő frissítésről nincs még nagyon infó, mert csak most kezdték árulni, de valaki írta, hogy függetlenek azok a telók is, azaz a normál frissítési ütemmel lehet várhatóan frissíteni. -
MunezXBK
nagyúr
-
39764
csendes tag
Mindenki figyelmébe ajánlom ezt a témát:
http://forum.xda-developers.com/ascend-p7/themes-apps/theme-flat-emui-t3063619Elvileg P7-hez készült de csodálatosan működik H6 alatt is.
Sötét értesítési sáv és tárcsázó igazi újdonságként hat. Az ikonok is korrektek.Ha már volt akkor bocs
-
milcsa
csendes tag
Hali, elég sok hozzászólást végigrágtam, miután berendeltem ma a telefont, de sajnos inkább negatív kép alakult ki bennem így utólag.. Szóval lenne pár kérdésem.
Tud valaki valamilyen aktuális dolgot írni róla? A korábban említett recsegős hangszórós/újraindulós problémákkal mi a helyzet, esetleg jött valamilyen frissítés ami orvosolta őket?
Másik kérdés:
T-nél rendeltem, tud valaki arról, hogy ők milyen modelt forgalmaznak? Mármint olvastam, hogy vannak olyanok, amik nem működnek rendesen (h4_l06? nem emlékszem
). Illetve mi a tapasztalat a frissítésekkel szolgáltatófüggően -ha van valakinek így-? Régen az xperiámnál elég nagy szívás volt, hogy elég sokat kellett várni mire a T kiadta az új frissítést.Igazából ezen a telefonon gondolkozom illetve egy nokia lumia 830-on... Nyilván az egyik android a másik meg wp. Igazából az android jobban tetszene, viszont nem akarok egy olyan telefonba beleválasztani -ilyen áron ráadásul- ami nem megbízható vagy nem jönnek hozzá esetleg frissítések. (wp-s telefonokhoz ha jól tudom jönnek kapásból, nem kell pl. a szolgáltatóra várni, nem tudom androidnál az új készülékeknél mostanában mi a helyzet.)
Illetve megköszönném, ha valaki tudna pár képet linkelni, amiket a telefonnal csinált. Nyilván ott vannak a tesztfotók, de kíváncsi vagyok, hogy így a hétköznapokban hogyan teljesít olyannál a kamera, aki esetleg már ki is ismerte valamennyire.
(tudom, hogy függetlenül kéne inkább megvenni, de most így van rá lehetőségem
) -
Karpanti
csendes tag
Sziasztok,
mai nap, tisztogatás közben berepedt egy ponton a vissza gombnál a kijelző. Illetve nem is berepedt, hanem a kijelző alatt a panel(???) egy ponton elmozdult:

Remélem látszik valamennyire.
Ha nem boldogulnék a garanciával, tud valaki ajánlani egy jó szervizt, ahol ki tudják cserélni?Köszi előre is!
-
theooracy
aktív tag
Hátha valakit érdekel: [link]
-
imis
senior tag
A honor 6+ nál vagy 2 sim vagy 1 sim és sd, a sima 2 simes h6-nál is van ilyen függőség?
-
Pickit3
aktív tag
Az indiai után fogjuk közvetlen kapni. 2015 Q1 onnan jött(ami áprilisra átcsúszott volna), hogy akkor akarták kiadni az 5.0.2-t csak kóbor infók szerint a fejlesztők sz@rnak találták és ezért az 5.1-t fogjuk kapni. Ma megnyomkodtam egy 5.0-ás z2-t....hát finomítottak egy kicsit rajta, deee...még mindig nem az igazi. Raktak bele néhány érdekes áttűnési effektust azt annyi, minden a régiben.
Remélem a honorra jobban ráfekszenek. -
svgyula
addikt
válasz
Biohazardxxx
üzenetére
Nos a legutolsó "hallásvizsgálat" alapján 20DB a füleim érzékenysége. A fülessel pedig teljes hangerőn csak pár percig bírom úgy, hogy nagyon szeretem a hangos zenét. Tehát akinek ez halk az először látogassa meg az illetékes fül-orr-gégészetet
Vagyis hangos. Mivel engem a hangja és nem a paraméterei érdekelnek így ezeket nem olvastam/érdekel! Látatlanban megelőlegeztem a bizalmat a gyártónak és nem csalódtam. Csak ne kezdjen megint valaki a HI-FI hangzásról beszélni mert attól a falra tudok mászni amikor valaki egy füles kapcsán beszél erről! A legjobb csúcs készülék sem lesz képes erre mert eleve benne van a fülben és ez kizáró tényező. Az hogy szépen szól egyik, vagy másik pedig szubjektív mert mindenkinek más és más hangzásvilág tetszik. -
Biohazardxxx
tag
válasz
svgyula
üzenetére
és elég hangos a fülessel, jó minőségben adja vissza?
nekem egy Philips SHE9700 van és iszonyat hangerőt és minőséget produkál és majd 6 éves csak a kábelvédőréteg kezd töredezni sajna.
Specifikációk:
•Akusztikai rendszer: Nyitva
•Mágnes típusa: Neodímium
•Hangtekercs: CCAW
•Membrán: Mylar kúpos
•Frekvenciaválasz: 6 - 23 500 Hz
•Impedancia: 16 ohm
•Maximális energiabemenet: 50 mW
•Érzékenység: 103 dB
•Hangszóró átmérő: 8,6 mm
•Típus: Dinamikus
•Csatlakozó: 3,5 mm-es sztereóTudom hogy a sonyz2 fülese jobb plussz a kamera is de minden másban a honor a nyerő és még 30k-val olcsobb is. ha meg olyan hangerővel és minőségben képes visszaadni a zenét mint a sony akkor ezt venném mert fülest amugy is vennék hozzá.
-
svgyula
addikt
Szia! Nekem a H6-hoz kiadott füles van és nagyon szép hangja van nem a 300Ft-os füles kategória de még csak nem is a 2000Ft-os a hangzásban.Ez van és ezt a H6-hoz adták ki(legalább is a felirata alapján)
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
A szoftver frissítéshez hogy áll a gyártó? Összefoglalóban olvastam, hogy februárra ígérték a Lollit, de ha jól látom még nincs kint.
-
eBeni
tag
válasz
Biohazardxxx
üzenetére
Sztem ha a zene az elsődleges, akkor válaszd a Z2-t. Mondom ezt úgy hogy én Honor 6-t vettem (bár még nem próbáltam ki), de a Sony fülesét nagyon dicsérik, a H6-hoz meg nem is kapsz semmit. Ha van már egy minőségi fülesed akkor viszont inkább a Honor.
-
Bass
addikt
válasz
Biohazardxxx
üzenetére
Én maxell metallics-ot hasznalok ezzel is jol szol,még a redmi 1s -hez vettem ami jobban is szolt de azt hiszem ez a lejatszon mulik. Viszont sony az pfffff.... ☺
-
HoaryFox
őstag
válasz
csonkadavid
üzenetére
Hát, én megosztom röviden tapasztalatomat:
Nekem is ugyanígy az alsó 1,5 cm volt sárgás, mert állandó Android-vezérlősben használtam, aztán áttettem, hogy lebegő gomb + ne látszódon a navi sáv. Na, 1-2 napig észrevettem, hogy a navi sáv helyén egy kicsit sárgásabb a kelleténél, de egy pár nap, és most szép homogén lett. De asszem van egy kis leírás erről topik összefoglalóban.

-
Pickit3
aktív tag
válasz
Biohazardxxx
üzenetére
Ez nem mtk hanem kirin. Egy piston 2-vel rendesen szól méghozzá nagyon szépen ámbár igaz, hogy lejjebb van véve a teljes hangerőből az eu-s hallásvédelmi hülyeség miatt(root-tal javítható valamint lejátszóval is), de még így is jól/szépen szól.
-
Biohazardxxx
tag
hát igen az lenne a legjobb... abbol indulok ki amugy hogy van egy open dott mtk csippes telefonom és baromi halkan szól. előtte egy samu galaxy s advance volt és az üvöltött az open dott-hoz képest. azt tudom hogy a sony z2 az brutálisan szólhat mert ügye a füles is amit adnak hozzá az 13k-ba kerül és aktív zajszűrős de itt a sony szerintem ennyiben jobb minden másban a honor veri. azt olvastam hogy az fm rádió halk bár én nem rádiózom szóval nem érdekel. csak a hangja érdekelne fülesen keresztűl hogy milyen egy 10-es skálán?
-
jeni
félisten
válasz
Biohazardxxx
üzenetére
Szia
A Honor 6 újabb modell és erősebb. A füles dolgot meg ki kell próbálni. Van itt pár emberke a fórumon akivel ha össze tudsz jönni egy-két pohár sörre akkor kitudod próbálni a füleseddel a Honor 6-t. -
Biohazardxxx
tag
Sziasztok.
Kis segítséget kérnék hogy ezt a gépet vagy a sony z2 telt vegyem meg?
Ami fő szempont hogy fülessel jó hangosan és jó minőségben szoljon...
sony tuti jó de ezt a márkát nem ismerem még és a ti tapasztalaitokra alapoznék. -
royalka
őstag
válasz
phanfantom
üzenetére
. Hozod az emberre a frászt hogy vannak memó hibás darabok.. 
-
phanfantom
senior tag
Kiderült, hogy semmi baja a telefonomnak, megvan a tárhely

A visszaállításkor azt hittem, hogy ki van pipálva a belső tároló törlése, de még sem és ez okozta a galibát.
Még egyszer köszönöm a sok tanácsot
-
scavy
tag
Miután núb voltam és megvilágosodtam hogy az összefoglalóban már minden le van írva, így újrafogalmaznám a kérdést. B310-es rom is teli van kínai appokkal? Google szolgáltatások hiba nélkül mennek rajta?
Most éppen azt próbálom felrakni, a B121 essel nekem az a bajom hogy nagyon eszi az aksit, és van hogy WIFI-re sem joinol automatikusan. Ráadásul nem tudom a gyári kínai app managert letiltani normálisan, és a home screenre mindig kirakja a kis állapotjelző tappancsát a bernáthegyi vagy micsoda.

-
csonkadavid
tag
Sziasztok.
Azokhoz fordulnék akiknek volt gondja sárga kijelzővel.
Helyrejön magától vagy megmarad?
Nekem is sárgás az alsó kb 1,5 cm.
Vissza kell vinnem gariba vagy van remény hogy helyrejön? -
-ZsoLi-
tag
Valakinek csinál olyat hogy autós töltőn a képernyőkímélő folyamatosan váltogatja a képeket pedig ki van kapcsolva?
-
-ZsoLi-
tag
Nagyon elkapkodták nekem is csak fehér jutott de nem bántam meg :-)
-
Fanatifo
csendes tag
Most írtam Edigital ügyfélszolgálatra,sajnos május közepéig várni kell a feketére

-
jeni
félisten
-
kazsolt
tag
Sziasztok,budapesten van valakinek hátlap fólia?
A gyári már nagyon karcos sajnos. -
eBeni
tag
válasz
Fanatifo
üzenetére
Sziasztok!
Én T-nél rendeltem a telót, de céges számlám van, miben kéne segítség? Pénteken rendeltem tőlük, elvileg ma már átvehetem. Szerencsére sikerült Talkbandet is kapni ajándékba, tegnap hívtam őket már nincs sajnos. Amúgy elég fura, mert néhány csomagban olcsóbb lett a telefon így hogy nincs hozzá ajándék, kicsit fura hozzáállás

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,és végig wifi vagy 3-4G-s hálózat,mindig online.

ÁÁÁÁ!!!