Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
mati12
senior tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Én ezt találtam róla: [link]
Ha ez valóban igaz,akkor tényleg le a kalappal előttük..... -
Westy69
csendes tag
Sziasztok!
Cyanogenmod 11-ről érdekelne a felhasználói véleményetek. (H60-L04)
/no lollipop, no party.../
-
Trotter66
tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Köszi a tippet. Tényleg profi a távirányító program.
-
elroysk
tag
Lollipop hir - julius elejere varhato a beta verzio!
a huawei ujra a regi... -
Sátán44
addikt
Sziasztok!
A bootloader nyitás, és rootolás itt is garivesztéssel jár? Vissza lehet úgy állítani, hogy a garanciát ha szükséges érvényesíttetni tudjam? Központon keresztül történik a nyitás?
-
jeni
félisten
válasz
svgyula
üzenetére
butított mobil vagyis csak 1GB belső RAM valamint AZT a boltot nagy ívben kerülni kell !
ugyanis Kínai belpiacra készült,vagyis nem Európai garis vagyis ha elromlik viheted vissza a boltba aztán csinálnak vele valamit.
A mobiltelefonok egy része nem kifejezetten a magyar piacra készült, de a forgalmazható Magyarországon. A jótállást ebben az esetben cégünk vállalja. Amennyiben Önnek fontos, hogy magyar piacra gyártott készüléket vásároljon, azt rendeléskor (megjegyzésben) illetve vásárláskor jelezze. Ebben az esetben eltérhet a vásárlási ár. Amennyiben nem jelzi ezt vásárláskor, úgy későbbi reklamációt ezzel kapcsolatban nem áll módunkban elfogadni.
Pickit3
a megadott szoft. az Kínai piacos telóra való.
-
svgyula
addikt
-
mati12
senior tag
Én csak azt nem értem,hogy mért kell akkor teljesíthetetlen igéretekkel és dátumokkal hitegetni az egész világot. Inkább ne mondjanak semmit, vagy esetleg egy héttel előtte mielőtt 100%-ig kész az új rom.
-
gbela
senior tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Pontosan min is segít a gőz? Már több helyen olvastam, de nem annyira vágom a pontos módszertant

-
-
Pickit3
aktív tag
Azért őszintén b@sszák meg. Nem foglalkoznának velünk egy kicsit?
És a mai nap is tesz rá...Az én jogsim legalább két pálcás volt, de a többiek...
Kész bolondok háza. Csak abban nyugtatom magam hogy ma sikerült meglocsolni (ha minden jól megy akkor) a leendő barátnőmet.
Magánélet becsukva.Szerk: fb hozzászólás:"Ha nem külditek a lollipopot akkor szifonra váltok!" Akkor meg is érdemled!

-
mati12
senior tag
Most miért...? Kell ennél nagyszerűbb hír?

Amúgy érdemes a kommenteket is elolvasni,remélem a Huaweinél is ezt teszik. -
imiadmin
őstag
Sziasztok,
A másik topicot követtem, de ott már nagy a csend...
Kicsit több mint egy hónapja nyúzok egy H60-L12-es Honor6-ot és azt kell mondjam, hogy ilyen stabil telóm még sohasem volt... .. Nem laggol.. Nem fagy... Nem kell újraindítanom... Kb. 600 órás az uptime-om...
Én rendeltem Touchplus-os üveget és én is a fürdőszobás gőzfűrdős felrakást ajánlom... Gyerekjáték felrakni...
Most én is várom már a nagy bejelentést... Remélem a nyalóka lesz az... -
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Egyedi távirányítót akarok létrehozni, van erre valami app? Az összefoglalóban lévő egy rossz vicc, valami olyasmi érdekelne, mint például az AnyMote vagy ami az LG G2-ben van gyárilag.
-
Pickit3
aktív tag
Na akkor mi is a helyzet ezzel a "nagy" bejelentéssel? Lemaradtam, mert koncentráltam, hogy az ibolyák el ne hervadjanak.
Most akkor a "Holly"-t jelentették be? Mert ezt eddig is tudtuk. Inkább a szoftverre feküdnének rá új telefon helyett. 
-
mati12
senior tag
Na Honoréknál elkeveredett a naptár szerintem és nem vették észre,hogy hatodika van. Nem nagyon hallani semmilyen bejelentést....
-
imis
senior tag
A letöltött rom-ot (.APP file) hogyan tudom megnyitni, hogy kivegyem belőle a magazin képeket. ill. az emui3.0 már nem dobálja fel nyitáskor a képeket, ezt esetleg be lehet állítani?
-
jabbagoa
tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Köszi

-
jabbagoa
tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Köszi a választ.

Az Lollipop-al kapcsolatban van e esetleg hír?
-
jabbagoa
tag
Üdv.
Nagyon szemezek ezzel a telefonnal, most lement az ára 96.900 Ft-ra
Lenne egy pár kérdésem, előre is elnézést, hogy nem olvasom el az összes hozzászólást, de kb 500 után feladtam.
1 Edigitalból rendelve a garanciafutár jár e és 72 órán belül cserélik e a telefont, hiba esetén?
2 Mekkora micro sd-t kezel maximálisan a telefon?
3 Milyen hibái vannak a készüléknek? (sárga csíkról, recsegő beszédhangszóróról olvastam. Bár ezek nem tudom mennyire általános hibák)Előre is köszi a választ
-
tamasgal
senior tag
Skacok, tényleg folyékonyan, lagmentesen mükszik a teló? Tetszik nagyon!
-
Willie
őstag
válasz
doongoo
üzenetére
Köszi! Kár, hogy a hátlap ilyen sérülékeny.
(#3151) monti0222w: Köszi Neked is! Tudom, hogy nem jelenti azt. De azért durva, hogy ennyire karcolódik a hátlap. Végig tokban volt, csak puha helyre igyekeztem letenni a telefont. Nem húztam végig semmilyen felületen és mégis megkarcolódott csütörtök óta. A gyári fóliát nem akartam rátenni, úgy voltam vele, hogy felesleges, csak nehezebb lesz a telefont használni - sajnos tévedtem.
Az előlapra továbbra is azt mondom, hogy nem kell, persze akkor használnék a GG-n is fóliát, hogyha nem bedugós tokom lenne. Na mindegy, rendelek is egy Nillkin tempered glasst. Addig ameddig meg nem érkezik ráteszem a gyári fóliát a hátlapra. Sose voltam jó a fóliák felhelyezésében, mit tudtok javasolni, hogyan próbáljam meg feltenni? -
monti0222w
addikt
Szerintem nem nehéz a felrakása. Az üveg meg én úgy tudom GG, de nem jelenti azt, hogy karcolhatatlan! TouchPlus meg abban tér el a simától, hogy az alján rajta vannak a menű gombok és ha a beállításokba beállítod a TouchPlus-t akkor innentől kezdve a fólián lévő gombokkal tudod irányítani a telot.
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Megkarcolódott egy kicsit a telefon hátlapja. Gőzöm nincsen, hogy mitől...
Úgyhogy Amazing H Tempered Glass-t rendelnék. Mennyire nehéz a felrakása? De egyébként komolyan nem értem, hogy miért csinálják üvegből a hátlapot, hogyha az nem GG?
A TouchPlus miben tér el? Miért ilyen drága?Előre is köszi.
Üdv.
-
Nagyfejű
aktív tag
viszont 3 nappal ezelött a gépre dugtam a telom jelzett frissitést H60-L04 edigis,kinás karakterek meg androd 5.0 valamit irt angolul azt megint kinai rajzok,frissités helyett a mégsére nyomtam az akkum miatt mert csak 6% volt,azota meg nem jelzi a frissítést.ezt vajon ujra jelzi majd?vagy egyszer jelez és többé nem?jó nagy szar hogy miért nem jelez a kövezkezö csatlakozáskor...
-
Nagyfejű
aktív tag
de ha hülyeséget beszéltem elnézést.
-
Nagyfejű
aktív tag
szerintem a honor 6plus europai megjelenését jelentik be és elő lehet jegyeztetni a vásárlásra
-
mati12
senior tag
Nagy a csend... Nem tudom mikor lesz a nagy bejelentés...? Remélem a kínai időhöz képest jelentik be,ők ugyanis 8 órával előrébb járnak. [link]

-
Kovaratis
senior tag
Én egy kártyával használom, de esetleg valaki ha szeretné megpróbálhatja:
http://www.android-hilfe.de/root-custom-roms-modding-fuer-honor-6/670843-howto-beide-sim-slots-4g-faehig-machen.html
-
Willie
őstag
válasz
koxminator
üzenetére
Köszi, én is hasonlóképpen fogok eljárni.

-
Passzolom, nekem H6+-om van, de nehezen találtam hozzá övre fűzhető tokot. Én úgy csináltam, hogy gsmarena-n összehasonlítottam pár másik telefonnal, és mivel a méreteket is megjelenítik, ott kiderült, hogy kb. egy méretű a Galaxy Note 4-gyel meg a zájfón6+-szal. Ezek után a gigatelnél így kerestem hozzá tokot (meg persze máshol is). Neked is ilyesmit javasolok, bár gigatelnél van Honor 6 szekció, igaz, nem túl nagy választékkal. Még mindig az aliexpress meg az ebay, esetleg oppomart a nyerő...

-
imis
senior tag
válasz
monti0222w
üzenetére
köszi -
Willie
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Úgy lesz, köszi!

-
Pickit3
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Uh bocsi, már megint elnéztem és még rosszat is linkeltem.
H60-l0...-át(ami valójában 02) én automatikusan H60-l04-nek néztem. Nem figyeltem oda, bocsi. Mentségemre szolgáljon hogy műszakin voltam 2autóval és nem a szomszédba vittem.(Lényegében néhány 100km után mintha lefújtak volna chemotox-al.) -
imis
senior tag
Ma vettünk a nejemnek egy honor 6-ot az edigital-nál, 96.900 volt
. a két sim nem fontos és két év garancia az meg jól hangzik. Szóval ma ismerkedés van aztán lehet, lesz majd néhány kérdésünk. Bár most jelzett valami frissítést, azt rá lehet engedni? -
Willie
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Bocsi a dupláért, csak most vettem észre a válaszodat.
Köszi Neked is!
Akkor rendelek egy Spiderpodiumot is. 
Te esetleg a fentebbi iPhone 6 tokkal kapcsolatosan nem tudsz valami infóval szolgálni? A szifon jobban le van kerekítve, így tartok attól, hogy nem fog teljesen pontosan passzolni a tok. De viszont az is igaz, hogy eddig mindegyik tokom nagyon szoros volt, aztán szépen fokozatosan kitágult mindegyik és felvette a telefon formáját.
-
Willie
őstag
válasz
koxminator
üzenetére
Köszönöm!

Azt esetleg nem tudod, hogy ha ilyen Iphone 6 tokot rendelek, akkor az passzolni fog a Honor 6-hoz?
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Jaaaj miért nem találod ki, hogy mire gondolok.

pl:[link] -
-
Luna73
tag
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Erre akartam kilyukadni lényegében. Még annyit hogy én látom a neten a developer romokat is ugyanúgy mint a stabilakat csak nem tudom miért.
Június végéig megjön úgyis a nyalóka. -
rafis83
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi szépen!
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Áh igen elírtam. Szóval csak EZ...

Ezt csak azért kérdeztem, mert adnak ki olyan romot ami nem stabil. Sőt még anno p6-on OTA-n nyomták a hibás romot.(b510) Pl: Nem tudom most pontosan melyik fajta, de vagy a francia vagy az orosz a stabil, mármint hivatalosan.(b370) Lehet hogy mind a kettő stabil csak az egyik hivatalosan stabil. Logika...
-
daczkó
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Szerintem, amíg nem kerül ki az EMUI.com-ra, addig nincs miről beszélni.
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Ezek stabil verziók?
Nagyban kockulok a szélben és reménykedek hogy fűti a kezem a telefon... egy fenét, szinte megfagy a kezemben a telefon és persze a kezem is lefagy. Olyan mintha jeget nyomkodnék.
Hol vagy 8mag? Szabadságon hogy nem fűtesz? -
Pickit3
aktív tag
"Ebben a félévben azaz június végéig biztos megkapjuk a lollipopot". Ez nagyon megnyugtató, bár lassan az android 6.0-át kellene kiadniuk, nem pedig ilyen régi rendszert.

-
doongoo
addikt
válasz
theooracy
üzenetére
Nem igaz, ezzel tényleg ki van kapcsolva az adatforgalom (legfelső kapcsoló).
Megnéztem most, ha kikapcsolom az adatforgalmat, akkor nekem is mutatja a 3G-t a térerő jel mellett, de adatkapcsolat az nincs (H+-ról ugrig le nekem most épp 3G-re a jel, de a kis forgalmi nyilak eltűnnek)
Szerintem ilyenkor csak azt jelzi, hogy melyik SIM foglalat milyen jellegű kártyát tud kezelni, de adatforgalom az nincs. Csak meg kell próbálni megnyitni vmi weboldalt és kiderül az igazság -
Bazsa74
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Azért mert ha jól láttam a kinai feliratok között, akkor csak H60-L01/L02/L03/L11/L12/L21 és a Plus-hoz adták ki.
-
fant0mi
őstag
Van uj Emui3. 5.4.1 verzio. Holnap felprobalom a keszulekre. Mas esetleg probalta mar?
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Szépen lassan kezdem belakni a telefont. Egyelőre csak csupa jó dologgal szembesültem.
Eddig egyedül az alkalmazások külön menüje hiányzik. 
Lenne pár kérdésem:
Nillkin Super Frosted Shield: Hol és kitől érdemes eredetit venni?
Az eddigi GG-os telefonjaimon nem használtam fóliát - Samsung Wave, HTC EVO 3D, Xperia SP - ha ezek bírták a strapát karcmentesen, akkor ennek is bírna kellene, igaz? Egyébként mindegyiket bőrtokban tartottam, olyasmiben mint amit itt láthattok. Ilyet szeretnék rendelni - Iphone 6 méretben érdemes vásárolnom? Ha jól tudom, akkor a két készülék között alig van méretbeli eltérés.
Olvastam az összefoglalóban, hogy létezik ilyen is. Rendelt már valaki? Meg van vele elégedve?

A lezárt képernyő alatt látható magazin hogy működik? Mindig frissülnek a képek, a netről tölti le azokat? Nagyon tetszik a dolog, igazán feldobja a telefont!

Bocsi a rengeteg kérdés miatt, előre is köszönöm a segítségeteket!

-
kazsolt
tag
Sziasztok,ez hogyan lehetséges?3h aktív pedig ki van kapcsolva. Mi lehet rá a megoldás??https://docs.google.com/file/d/0B4_IWGiutZgOaUN0TG9ERGJ2dlk/edit?usp=docslist_api
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hát akkor nem most lesz.
a huawei ujra a regi...

Kész bolondok háza. Csak abban nyugtatom magam hogy ma sikerült meglocsolni (ha minden jól megy akkor) a leendő barátnőmet.

köszi
H60-l0...-át(ami valójában 02) én automatikusan H60-l04-nek néztem. Nem figyeltem oda, bocsi. Mentségemre szolgáljon hogy műszakin voltam 2autóval és nem a szomszédba vittem.(Lényegében néhány 100km után mintha lefújtak volna chemotox-al.)
. a két sim nem fontos és két év garancia az meg jól hangzik. Szóval ma ismerkedés van aztán lehet, lesz majd néhány kérdésünk. Bár most jelzett valami frissítést, azt rá lehet engedni?