Hirdetés
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iOS alkalmazások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
Valaki használ közületek Piston 2 fülest? Szeretném tudni, hogy minden gomb frankón működik-e Honor 6-on

Amúgy P3-ast akarok

-
Willie
őstag
Sziasztok!
Feltettem 3 gombossal a B108 helyett a B109-es ROM-ot, de a B370-et nem engedi feltelepíteni. Nem indul el a 3 gombos telepítő. Bejön a Honor powered by android logó, aztán utána ugyanaz a logó jelenik meg. Letöltöttem az összefoglalóban szereplőt és a franciát is, mindkettővel ez a jelenség áll fent. Az SD kártyán a dload mappában van az UPDATE.APP
Mi lehet a gond? (edigital)
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv.
-
Dex0620
csendes tag
Sziasztok! Van olyan hely, ahol meglehet nyomkodni a készüléket?
-
Willie
őstag
Honor 6 akció az edigital-nál!!! 96900 Ft !!!
-
royalka
őstag
Ti honnan rendelnétek kristály tokot ami hamar megjött olcsón?
-
gulyasa
őstag
Én évek óta az ingyenes Névnap Lite-ot használom. A hozzá tartozó widget automatikusan frissül.
A widget mutatja az aznapi dátumot, alatta kiemelve az aznapi névnapot (vagy ünnepet) és még alatta 3 sorban kijelzi a következő 3 nap névnapjait/ünnepeit.
A widget-re rákoppintva pedig kapsz egy keresztnév/dátum adatbázist.
A fizetős teljes verzió ennél is többet tud kicsivel, de ne kérdezd miket tud még, mert azt nem próbáltam. -
Land
veterán
Van olyan nevnap widget, ami rendesen frissül naponta? Védett alkalmazás, de csak akkor frissul ha belelépek.
-
daczkó
aktív tag
Nektek a Whatsapp nem szarakodik? Sokszor csak akkor kapom meg az üzeneteket, ha megnyitom az alkalmazást.
Utolsó stabil l02-es rom.
-
mati12
senior tag
Na valami megint jött,de még mindig csak KK. [link]
-
- = Zk = -
félisten
válasz
JoeCockBill
üzenetére
benéztem, és semmi extra számomra...

-
papeti01
senior tag
Sziasztok,
van valakinek tapasztalata ilyen bumberrel? tinxi
Illetve milyen a teló? keresgélek max 200 eurig telót, de berágtam és lehet 300 ig elmegyek és honor 6 lesz,..
Milyen tokot és tempered glasst (előre és hátra is?) érdemes venni, hogy megmaradjon a telefon szépsége??? -
Willie
őstag
A méreten kívül miben különbözik a Honor 6 Plus?
-
Pickit3
aktív tag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Ha még normálisan be is lövik az árát akkor piszkosul nagyot fog aratni. Nagyon tetszik a plusz, de az már átlépi a 100kilót(a személyes határomat) aminél én nem adok többet telefonra.
-
Willie
őstag
Azt hiszem érdemes várni a vásárlással hatodikáig.

-
-
Black&White
addikt
Ajánlott kiegészítő, úgyhogy beírom: itt a 3. generációs Piston
-
Bazsa74
tag
Na vajon ez a meglepetés mi lesz?

-
AnTigy
tag
Sziasztok!
Kedves Honor 6 guruk, kérlek segítsetek! Mit lehet/kell tenni egy H60-L02 China Unicom-os telóval, hogy itthon teljes körben használható legyen?
Köszönöm,
Anti -
Land
veterán
Már elég régóta Nillkin Frosted Shield tokot használok a telefonjaimhoz. Szeretem a jó, nem csúszós tapintását és a recés hátlapját. Jelenleg fehér van és az sajnos nagyon koszolodik. Vagy rendelek egy feketét vagy bepróbálok másik tokot ebayrol vagy máshonnan. Mit ajánlanátok hasonló kivitelben? Illetve nézegetem ezeket az alumínium bumpereket. Némelyik elég tetszetős. Ezeknek mi a hátrányuk? Kicsúszik a kézből a fém miatt, pattog a festék, pontatlan méretűek, eloben gagyi minőséget nyújtanak stb? Ha van kipróbált, bevalt, nem gagyi bumper, mely nem csúszik, akkor bepróbálkoznek vele. Van tippetek, linketek tuti vetelrol?
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Mi volt az eddigi legolcsóbb ára a telefonnak az Extreme Digital-nál?
90.000-100.000 Ft között szeretném megkapni, úgyhogy egyelőre várok valami akcióra - érdemes?Előre is köszönöm!

-
1/2kilo
csendes tag
Üdv!
Fagyott honor6. Nincs kép se indikátor led, gombokra nem reagál, töltőre nem reagál, hívható és a hívó kicsengést hall, a telefonon se csörgés, se kép, se indikátor led.
Aksi kivét segíthetne, mint általában, de beépített. Mire lemerül, az egy hét is lehet és nem biztos, hogy akkor egyáltalán leválik róla.
Mi a megoldás?
Segítség! Köszi -
Nagyfejű
aktív tag
magyarországon hol tudok venni elő hátlapi fóliát?nem találok sehol sem sajnos,inkább jó minőséget vennék,mint szart.
-
Nagyfejű
aktív tag
sziasztok!tudna segíteni valaki budapest,diosd,érd környékén a telóm 3gombos újra huzásába?sajnos hülye vagyok hozzá,emui 3.0 ota-n lett frissítve azóta gyorsan merül,akadozik.e digis a készülék,szeretném ha a gari megmaradna.ha ez kivitelezhető.
-
imis
senior tag
Sziasztok,
jelenleg hol a legkedvezőbb vétel a honor 6? (én az edigital-nál láttam)
Wifi-t milyent tud? "ac", 5Ghz?
-
doongoo
addikt
Vettem egy ilyen bumper tokot: [link]
Csak ajánlani tudom, méret pontos, nem lötyög, gombok is jók és körben tényleg fém -
bullw
tag
Nem boldogulok ezzel az sd kártyával... Hiába vannak beállítgatva a dolgaim, egyszerűen van amit ha rámásolok, akkor egy újra indítás után töröl a rendszer, nem találok rá már megoldást...

Írtátok itt korábban, hogy honnan érdemes rendelni kártyát. Beírnátok még egyszer, mert most hiába keresem, nem találom...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy ruhás topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Pánik a memóriapiacon
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Fotó állvány eladó
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Felkészülő kérdés akart lenni és arra vonatkozott, hogy a teló használható legyen mindhárom hazai freki tartományban (G2, G3, G4), ill. hogy lehet e a magyarítással probléma.
Arra célzok, hogy mit értesz "teljes körben" alatt?