Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
Jocika84
üzenetére
az itthon kapható Honor 3C ami hivatalosan két kártyás és Európai piacra készült abból csak az egyik 3G képes. Valamilyen módon a két kártyás verzióknál az egyik SIM kártya le van butítva. Ez is érvényes a a dupla SIM Honor 6-ra.
Ezért ha fontos a 4G és lemondasz a két kártyás kivitelről akkor az EDIGITAL-ban kapható teljesen megfelelő lenne neked,amit jelenleg csak a vidéki boltokban kaphatod meg személyesen,illetve postán bárhová elküldik neked. -
jeni
félisten
válasz
kazsolt
üzenetére
van kissé drágábban de ők is kintről rendelik
amúgy azonnalira átmenetileg ilyen is rátehető -
kazsolt
tag
Sziasztok,nincs valakinek pesten uveg fóliája előre-hátra?megvenném,nincs kedvem kivárni külföldi beérkezést...

-
jeni
félisten
válasz
Jocika84
üzenetére
ez alapján ami a nemzetközi telókra jó csak a KIT-KAT van ami 4.4.4
ha minden igaz korábban lett írva,hogy július-augusztusra tervezik a Lollipop Region – International kiadását -
Jocika84
tag
Köszönöm szépen a gyors segítségeteket de akkor eladótól leszek kénytelen beszerezni.
Még azt szeretném kérdezni hogy lollipop megjött már rá?Üdv,

-
Jocika84
tag
Sziasztok!
Nagyon megtetszett ez a telefon és láttam hogy edigitálnál van de mivel nekem fontos lenne a dual sim és sajnos ezt a edigitál honlapján nem látom hogy fel lenne tüntetve vagy a pontos száma ami alapján meg tudnám nézni hogy dual-os vagy sem.Szóval a kérdésem az lenne ha valaki megtudná nekem mondani hogy a náluk kapható milyen verzió ebből a szempontból.
Segítséget előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
petya2012
üzenetére
Honor 6-ból csak 3 GB RAM-os verzió létezik. Számomra tökéletes telefon. Gyors, 5" ellenére kompaktnak mondható, kényelmesen lehet egy kézzel is kezelni. Kamerája is nagyon jó.
Tegyünk pontot a T-nél kapható Honor 6 független-nem független dologra, mert sokszor felmerült már ez a kérdés. Íme a screenshot, amit service menüből csináltam:
-
woolwich
tag
Sziasztok!
Nézegetem egy ideje a telefont, nem tudjátok véletlen melyik T-nél van kirakva?
Alléban kerestem a héten, de nem találtam
-
Becksman
őstag
A Honor 6-nak is csak függetlenül nyitható a Bootloadere?
-
gbela
senior tag
válasz
SharpSA
üzenetére
Szia,köszi a választ. És mit jelent a végleges root? Bocs, de kicsit még szokom az androidot, elég sokat olvastam de h van végleges és nem végleges azt nem tudtam.
Én multitoollal+supersuval csináltam ahogy az itteni összefoglalóban van. Ez akkor végleges avagy sem?
köszi mégegyszer
-
djbelo
senior tag
Sziasztok! Gondolkodom én is a Honor 6-on! A T-mobilnál milyen rom van rajt? Kártyafüggetlen? Emui 3 van rajt? Ha nincs mikorra várható? Köszi!
-
törölt tag
válasz
SharpSA
üzenetére
Szia!
Kijelzőidőt tekintve a 6 óra masszív használattal is megvan (Chrome, Messenger, Skype, Viber, telefonálás, stb).
Telefonálás minősége jó, a korábban tapasztalható recsegés nálam nem jelentkezett, kihangosítva nem használom.
Zavaró bug nincs, B370 nagyon egyben van.
Kirin 920 teljesítménye kb mindenre elég, én S800-ról váltottam vissza, de egyáltalán nem bántam meg.
-
39764
csendes tag
Nálam (EMUI 3.0) itt van: Settings > Backup and reset > Factory data reset.
Sajnos a Hearthstone-nal nem tudok segíteni, official fórumon az androidos crashek nagyrészt SD hiba miatt voltak, nekem is ez lett volna az egyetlen ötletem... De ahogy látom vannak problémák a támogatott készülekekkel is. Reméljük egy gyári visszaállítás segít!
Más:
Az akksi remekül bírja, pedig én nyúzom combos játékokkal is (MKX, Implosion), de így is simán bír 1 napot töltéssel, van hogy többet. Telefonáláskor abszolút jó hangja van, kihangosítva sem rossz, nem szabad a hátára tenni közben... A B370 pedig rohadt stabil rom szerintem, semmi bajom vele, nulla fagyás vagy akadás, pedig van hogy 1 hétig nem indítom újra és észre se veszem

-
SharpSA
veterán
Sziasztok!
Szemezek ezzel a Honor 6 készülékkel (is). Egyik kérdésem az lenne, hogy mennyire elég az akku 1 sim kártyával? Milyen a készülék hangja telefonáláskor és kihangosítva? Minden kiforrott már a legutolsó rommal vagy még vannak apró hibák?
-
soultrapp
senior tag
Hello!
Most olvasom,hogy a 3.0 emui a legfrisebb rá.
Èn hetfőn megvettem bekapcsoltam es mar frissîteni is kellet,de most nezem ,hogy meg csak a 2.3 van rajta.
Mi a kulonbseg a 2.3 es a 3.0 kozott?
Honnan celszerű frissïtèst keresni?
Beállîtás/frissîtès/rendszer frissîtès/online frissîtès.Legelőször innen frissîtettem.
-
Becksman
őstag
Sziasztok!
Én is gondolkozok ezen a telón (Xperia SP nagy csalódás volt számomra, így valószínű otthagyom a SONY-t.).
1. kérdésem: Mennyi a szabad ram tiszta rendszerstart után?
2. Jött már kisebb bugfix update? Vagy csak az emoution ui 3-at megkapta? -
gbela
senior tag
Szeretném a telefonom resetelni, azaz visszaállítani eredeti állapotra.
Updateltem vásárlás után, szóval gondolom az updatelt fw-re áll majd vissza.
A lényeg, hogy minden adat, app, bármi modifikáció eltűnjön.
Így lehet ugye?: Settings -> Advanced settings -> Security -> Phone and SIM card and select option Reset your phoneAz oka amúgy az, hogy az egyetlen app (Hearthstone) amiért droidra váltottam crashel, konkrétan újraindítja random játék közben a telót, vagy néha csak sorry, stopped workinggel kilép.
Próbáltam már mindent, app újrarak, wifi, 3g, 4g, belső tárhelyen, SD_n, mind1, csinálja, és hát ruinolja az élményt rendesen.Minden más tökéletesen fut, sosem fagyott semmi, ezért is nagyon idegesítő :S
Szóval marad a reset, aztán rárakom a HS-t és megnézzük mit mutat.
Root-tal ilyenkor mi lesz? Az is van ugyanis. -
-FreaK-
veterán
Nekem LG G3 van, páromnak most vettünk Honor 6-ot, természetesen megnyomkodtam jól. Simán váltanék, annyira tetszik, két dolog zavar csak:
1: kisebb kijelzőméret (az 5.5col után az 5col már kicsi)
2: nincs dupla tap-os ébresztés/lezárásKamera még nem éri el talán a G3-ét, de nem hasonlítottam össze őket, szerintem a Honor6-é is kifejezetten a jobbak között van.
(#3654) necsak: köszi! root-ot még egyelőre nem szeretnék, nehogy vissza dobják egy esetleges gariztatás során. Itt még megvárom, hátha lesz ezzel tapasztalat a közeljövőben.
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
A böngészés mien a telefonnal, gyári göngészőt használtok vagy Chrome-ot telepítettek fel.A facebook app és a csetes alkalmazásról tudna valaki tapasztalatot mondani, hogy megy rendesen?! -
Gudy
tag
Van aki esetleg G3-ról váltott H6-ra? Mik a tapasztalatok?
-
miauut
tag
Már harmadszor fordul elő, hogy a G+ beragad éjszakára és nem engedi a telefont is aludni. Eszi az akkut. A vezérlőpulton le van tiltva, hogy kikapcsolás után is fennlegyen, mégsem teszi!
Tudok ellene tenni valamit??
-
Pickit3
aktív tag
válasz
phanfantom
üzenetére
Azt én is láttam, de azért nem próbálom ki. Elég ha tudom hogy végső esetben mogyoró törésre is lehet használni.

-
JohnOldman
újonc
2 napja még az volt, hogy május 12 a szállítás, most meg, hogy már nem forgalmazzák...
-
paolinho
őstag
válasz
JohnOldman
üzenetére
Pedig ez már egy ideje hír volt itt (legalább is a fekete színben).
-
JohnOldman
újonc
Nekem új hír: [link]
-
Pickit3
aktív tag
Mivel 100kilós telefonról beszélünk ezért megfogadtam hogy soha nem ejtem le és vigyázok rá mint a szemem fényére. Szóval Murphy...ejtettem számítógép mögé, műanyagra, betonra, vaslemezre, fára, kőre és aszfaltra. De hál istennek nincs baja és karcolások nélkül megúszta. kopp-kopp
De valahol olvastam hogy a honor 6 jobban tűri az esést, mint a többi okoska.
Láttam szifont fél méterről leesni és ripityára törni a kijelzőjét...szóval ennyit hogy bírja. -
jeni
félisten
válasz
pumukli1490
üzenetére
Szia
Minden teló strapabíró,míg a betonra le nem ejted bármelyiket.
Semmivel sem gyengébb mint a többi teló. A tudását tekintve felső kategóriás mobil olcsóbbítva. Fele annyiba kerül mint a Samsung S5 vagy a HTC M9 esetleg az almás 5 és a 6-s teló. -
pumukli1490
újonc
Sziasztok! Most nézegetem ezt a Honor 6-ot. Mennyire jó telefon?
Megbízható, strapabíró teló?
Köszi előre is a választ. -
pampika
őstag
válasz
rafis83
üzenetére
"időnként"
persze, meg lehet állni időnként, csak épp semmi értelme.
átlagos használattal kihúz az akksi kb 2 évet, 3-at is. mire akksit cserélnél benne, jó eséllyel már készüléket is cserélsz, ezért fölösleges 2 -3 évig azon görcsölni, hogy mikor veszed le a töltőről.
lemerült - töltöd - használod. pont ez a jó a lithiumos akksikban
nagyon lemeríteni nem szabad, mert az tényleg okozhat kárt. de amikor 0-ra merül a kijelzés szerint, valójában akkor sincs még totál nullán, csak az az a szint, amikor még biztonságosan ki tudja kapcsolni magát, hogy aztán töltőre rakva újra életre keljen. ha innen meríted tovább direkt bekapcsolgatással, azzal tényleg ki lehet nyírni az akksit, de simán használva sosem lesz ilyen gondod
-
pampika
őstag
válasz
rafis83
üzenetére
persze, a telefon azt szereti, h folyton félig töltöd fel, úgy gyorsabban lejár az x töltési ciklus, amit kibír és hamarabb cserélhetsz akksit

a lemerítést tényleg nem szereti, mert ha bizonyos feszkó alá merül az akksi, akkor nem feltétlenül lehet életre kelteni házilag (kikapcsol-visszakapcsolod-kikapcsol-visszakapcsolod...), de azért az elég gáz lenne, ha az rongálná az akksit, ha feltöltöd a gyárilag engedélyezett szintig
-
rafis83
tag
válasz
phanfantom
üzenetére
Azért jelez zöld fénnyel, hogy akkor már lehúzhatod a töltőről a telefont, mert így kíméled az akksit.
Nem tesz jót a telefonnak, ha mindig 100%-ig töltöd. -
paolinho
őstag
válasz
Kovaratis
üzenetére
Nekem a RegionChanger-rel nem sikeredett. Kínaira átállítást követően is azt írta a rendszer, hogy az én országomban egyelőre ez nem megoldható. Na ezt nem kínairól olvastam el
, csak feltételezem, hogy ez volt az ákom-bákom tartalma, mert nem volt továbbléptethető az ügy. -
Kovaratis
senior tag
Régió átállítás nem oldja meg? HiCloudot át lehet verni vele..
-
mati12
senior tag
Közvetlen linket nem rakok be mivel szerintem wareznek számítana.
De erre az oldalra azért érdemes néhány pillantást vetni."mobilism.org" -
phanfantom
senior tag
Töltés közben 90%-nál nektek is átvált zöldbe a led?
Ez normális vagy ez állítható? 100%-nál logikusabb lenne
-
royalka
őstag
Én is kérném a linket.
r -
mati12
senior tag
Ma kíváncsiságból felraktam a Mortal Kombat X-et a Honorra. Nagyon Next-gen játék szerintem megizzassza a legtöbb készüléket,de nem volt gond vele tökéletesen futott és különösebben nem is melegedett tőle a készülék. És a grafikája.....
-
soultrapp
senior tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Nekem is ment a wifi meg kozbe írtak is viberen ès akkor a jelzèsek miatt atvaltott a telo hangszóróra majd vissza ez ment kb háromszor.utana megszakadt majd megfagyott es ujra indult ,de azon csodalkoztam mèg,hogy nem kerte a pin kodot.
-
39764
csendes tag
Aliról szereztem be 1 ilyen tokot: Link
Egész normális, 10 dollárért remek vétel, de mióta felraktam, a jack nem fér teljesen bele. (Ráadásul amikor igazgatom, hogy azért halljak valamit, ha kell, akkor a Voice Search random elindulgat...) Van valakinek tapasztalata, esetleg lehet valahol venni ehhez fülest hosszú dugóval vagy vagdossak le egy kicsit a gumiból az aljzaton...? Köszi
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
soultrapp
üzenetére
Bluetooth hangszórót használok vele én is. Sajnos a Wifi és a Bluetooth nem fér meg jól egymással, ami azt jelenti, hogy ha együtt használom őket (mondjuk Spotify), akkor hamar eldobja a wifi-t. Egy Bluetooth kikapcs és Wifi újracsatlakozás után minden a régi, de együtt a kettő nem megy. Ezt elvileg egy router kalibrálással meg lehetne oldani, nekem egyelőre nem ment, így csak a telefon belső tárhelyéről megy a zene és ilyenkor mondjuk a tabról netezem.
-
soultrapp
senior tag
Helló!
Három napja van meg a telo és ma csinálta az első ěrdekes dolgot.
Bluetooth hangszóró val hallgattam a zenet ,de egyszer csak megszakadt nem is tudott ujra csatlakozni,megfagyott majd honor felirattal újraindult,de pin kódot nem kért meg ilyenek térerő helyreállt utána es tudott csatlakozni is.
Valaki járt már így? -
eBeni
tag
Életem egyik legrosszabb telója volt, iszonyú nagy (főleg egy tokkal), volt nadrágom aminek nem fért bele a zsebébe. A Windows rendszer még nem is lenne olyan rossz (bár a 2 nagytól nagyon le vannak maradva), az viszont igen, hogy szinte alig van jó minőségű alkalmazás. Sajnos az Android se tökéletes ilyen szempontból, még kell egy pár év mire utol éri az IOS-t. De a legbosszantóbb, hogy a görgetés működése teljesen más volt mint Androidon vagy IOS-en, nehezen tudom ezt elmagyarázni, de sokszor megakadt, vagy tovább gördült mint akartam. 3 hónap múlva el is adtam, nem bírtam tovább.
-
eBeni
tag
Adós voltam már egy kis beszámolóval amióta a Honor 6-ot használom. 1 hét után ezek a tapasztalatok:
Az eddigi leggyorsabb és legjobb telefonom. Használtam előtte Nexus 4-et, Nokia 1520-at, de messze veri ezeket, iszonyú gyors és nincs akadás. Van itthon egy ipad air, majdnem olyan gyorsan tölti be a weboldalakat és élményre is van olyan jó. Simán bírja az aksija az 1 napot, de úgy hogy kb egész nap nyomkodom, a 4g, wlan, bluetooth folyamatosan megy. Nagyon kompakt kis gép, lehet 1 kézzel is használni. A műanyag kerettől féltem egy kicsit, de nem hivalkodóan gagyi, jobb mint ha nem lenne ott
A készülékhez kaptam egy Huawei Talkband B1 okoskarperecet, amiből ki lehet venni a bluetooth headsettet. Ha tehetitek szerezzetek be egy ilyet (vagy egy B2-t), nagyon cool. Ha hívnak, csak kipattintom a helyéről a fülest és már beszélhetek is, a 2 kezem mindig szabad beszélgetés közbe. Ma is így csináltam a reggelim, meg vezetés közbe is jól jön.
Az aksija durva, 1 hét alatt 1-szer kellett tölteni és most van 50%-on. Az ébresztés is király, az alvási ciklusod alapján ébreszt fel a legjobbkor, ráadásul csak rezeg, így nem ébresztem fel a feleségem.Az NFC az egyetlen amit hiányolok, szeretnék már mobillal fizetni
Amúgy a Talkband karperec NFC képes, szerintetek meg lehetne oldani, hogy annak az NFC-jét használja a mobil bluetoothon keresztül?A presztízse még nem túl jó, eddig senki se ismerte a márkát akinek mutattam, de szerencsére a készülék elejére nincs rá írva a márka név, így nem kell mindig elmondani, hogy milyen készülék ez

Örültem volna egy fülesnek, azt még adhattak volna hozzá pár ezerrel többért.
A dupla led miatt elég erős a zseblámpa, ez jó.
Az előlapi fóliát elrontottam mikor raktam fel, így rendelni kellett újat, de ez az én bénaságom.
Az infra miatt azt hittem jó móka lesz a telóról irányítani a tv-t, de szinte sose használom, paraszt vakítás

-
törölt tag
válasz
mbwrestling
üzenetére
+1 QuickPic, a többi galéria app fasorban sincs hozzá képest
-
Lagabor11
csendes tag
válasz
mbwrestling
üzenetére
Szia, nekem is volt ilyen a kártya volt a hibás. Cserélj kártyát, mindegy mekkora, csak próbáld ki, meg fog szűnni az akadás.

-
rafis83
tag
válasz
mbwrestling
üzenetére
Véletlenül nem külső SD kártyán tárolod a képeket? Mert ebben az esetben szerintem a kártya haldoklik.
Ill. próbáld még ki az előttem javasolt Quickpicet. -
JoeCockBill
senior tag
válasz
mbwrestling
üzenetére
hr-t neki! vagy (de inkább és) quickpic
-
mbwrestling
csendes tag
Illetve a PcSuite-ról sem tudom megnyitni a galériát, de csak azt... Kiírja, hogy a "Frissítés sikertelen"

-
mbwrestling
csendes tag
Srácok!
Van egy olyan problémám a Honor 6-al, hogy a Galériám egy sz*r.Akár mit szeretnék megnézni egy képet, megnézni az összes képet, szerkeszteni...akármi ami a galériával kapcsolatos. Lefagy, akad, vagy kiirja hogy a "Galéria nem válaszol. Szeretné bezárni?", vagy oylan is előfordult már hogy nem tölt be egy képet csak félig.
Már mérgembe kitöröltem az össze képet ami a telón volt, hogy az hátha segít ezen. De ez sem lett megoldás. Ugyanú akad továbbra is.
Konkrétan egyszer sem tudom normálisan megnyitni a Galériát, mert a fent leírtak közül előjön valami
Ez azóta ilyen, mióta frissítettem az EMUI-t.
(Újraindítás sem segített)Mi a megoldás ilyenkor?
Eléggé idegesítő hogy 100 ezres telefonnal nem tudom megnézni a képeimet, aztán közbe meg milyen gyorsnak kéne lennie...

Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Renault, Dacia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Metal topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ez órában van... 

Szabad ramom egész napos használat után is 1-1,5 giga,restart után 2,3gb körül van hidd el van bőven ram
kábé ...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)