Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
Na, erre mondják, hogy odab*sz

Ha most váltanék telefont, nem sokat gondolkodnék, hogy otthagynám-e a Sony-t!
Nagy-nagy gratula a
Huawei-nekHonornak

-
zed1983
őstag
Videót miért nem 4K-ban rögzít?
-
hemaka
nagyúr
Ezért a pénzért abszolút korrekt cucc.

-
blueMerle
veterán
Aha...hát azért a nyakad szerintem ne tedd rá. Ott az Ascend Mate 2, (nem épp alsókategóriás készülék) ami idén július környékén került a boltok polcaira és nemhogy Lollipop de még KitKat sem lesz rá, szépen marad Jelly Beanen és ez biztos. Hoppá mi? De szerintem a G630 is marad 4.3-on (az szeptemberi fecske) erre én viszont nyugodtan rá merem tenni a nyakam.

Maradjunk annyiban hogy a Huaweinél bármit is biztosra venni csak azért mert egy készülék új, igencsak kétes elképzelés, nem egyszer köpték szembe frissítés szempontjából a usereket, függetlenül a készülék árától (persze, más gyártó is ugyanezt teszi...)

-
-
korion
senior tag
nekem mindegyik Huawei Apple hasonmás!kiv. a P széria,bár nem vagyok telefonszakértő

eddig nem vettem észre egy írásnál se,de itt mintha elfogultságot éreztem volna!
és az árakhoz képest drága telefon szerintem!
mondjuk nálam a max határ amennyit egy telefon ér(ami nem Vertu és társai) 120 ezer!
így ahhoz képest ez 75-80
de tetszik és szertintem az egyik legszebb telefon a Apple 4-4S!
nem akartam vitát váltani,ez csak az én véleményem(szerény)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Liliom9
tag
válasz
monti0222w
üzenetére
És mi a harmadik? Elég sok megfordul(t) nálam. Szeretem megnézni, kipróbálni az újdonságokat.

-
hue2000
tag
Rég láttam ilyen plecsnit

-
Liliom9
tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Mindkettő kiválóan összerakott telefon.
Az MI4 kicsit vastagabb, jobban bejött a Honor vékonysága, könnyebben kezelhető számomra egy kézzel. A kamerája is jobb képeket készít, főleg tiszta időben.
Nekem az üveg hátlap prémium minőséget sugall. Egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy ezt nem szabad tokkal elfedni.
A 2 SIM és a bővíthető memória is a Honor mellett szólt, és a Xiaominak még nincs 4G-t támogató verziója, végül pedig a Honor fekete, míg az MI4 fehér volt. Számomra a fekete testhezállóbb.
De azzal zárom amivel kezdtem a Xiaomi is kiváló telefon. A fenti pár apróság miatt azonban a Honor 6 mellett döntöttem.

-
kengyel
nagyúr
Ez tényleg jó lett minden tekintetben.
-
Liliom9
tag
Több mint egy hónapja használom a H60-L02 verziót (3/16 gb, 4G, dual sim). Kiváló telefon, eddig nem találkoztam hibával. Kínából rendeltem, nagyon megérte. Egyszerre érkezett egy Xiaomi MI4-el, de ez jobban bejön.

Jött már rá frissítés is, béta változatban van EMUI 3,0 is.

-
xtevo
őstag
Huh, ez a teló, baromi szép és jó és gyors is... Azt hiszem megvan a következő kiszemelt. Régebben a P6 volt a nagy szerelem, most pedig ez...

-
A.tessz
senior tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Igen, van jó pár lehetőség: szoporiz kollégát tudom ajánlani, nekem tőle van az l12 es változatom!
-
davidsz
senior tag
Különösen ajánlott számomra nem volt kérdés. 2 hónapja nyúzom a két sim-es verziót. egy iPhone 5 és iPhone 5s-t váltott le. Az első tökéletes telefonom (Több zászlóshajó volt már nálam).

-
paytR
csendes tag
Én is már több mint 3 hete használok egy Kínából rendelt 16GB belső memóriás, 2 sim-es verziót, teljesen meg vagyok elégedve vele. Röviden néhány kiegészítés, személyes vélemény
- Dizájn lehetne jobb is - elég iphone5-ös -, de ilyen tudás mellett belefér ez is.
- egyszer ejtettem le eddig betonra kb fél méterről, és a sarka egy kicsit megkarcolódott, de egyéb baja nem lett, nem tört.
- 2 sim-et aktívan kezeli, ha az egyiken beszélek, becsöng a másik.
- MUI 3.0 frissítés érkezett múlt héten rá - Ha tényleg prémiumnak tekintik a márkát, akkor kell, hogy jöjjön rá minden más is, a többi verzióra is. Új MUI kevésbé tetszik amúgy, kicsit szintelen.
- Fényképek jók, estik is, de még egy rendes fényképezőgéptől messze van. Képek mérete kb 3 MB.
- NFC nincs, de annyi előnye még nincs talán.
- Wifi jó. Az Antutu teszten a sebességen problémáztak. Ugyan csak 50 Mbit/s körül van a max, de szerintem egy normál otthoni wifi sem mindig tud gigabites jelet adni, és mihez kell az egyáltalán egy 12-36 GB-nyi tárhelyes kütyüre? A vétel elég erős, és talán kevesebbet is fogyaszt, mint mobilnet mellett
- GPS tényleg villámgyors. Kb 5-10 másodperc kell neki, hogy térképre rakjon.Kritika (dizájn mellett),
- ujjlenyomatok,
- lezáró gomb a hangerőszabályozó mellett van, és néha a rosszat nyomom
- akksi nem bírja 2 napig, főleg sok telefonálás mellett. De a háttérben igyekszik leállítani mindent, így egy este alatt, pl 5-7%-ot csökken csak a töltöttség, és hétvégéket is jól bírja. Mondjuk a leállítással volt hogy nem értek el Viberen vagy FB messengeren, így érdemes figyelni, hogy miket kapcsolunk ki (viszont jó, hogy minden egyedileg szabályozható)
- néha visszakeveri a lezáró képernyő hátterét az eredetire, illetve van néhány kínai betű, bár ez lehet, hogy már a kínai ROM miatt.Bocs a hosszú írásért. Akit nem érdekel, úgyis átugorja
-
Chopper90
csendes tag
elolvastam a tesztet kétszer, de még így is lehet hogy átsiklottam felette, a kamera felbontásáról és a tárhelyről lehet valamit tudni? Illetve bővíthető a tárhely? Ezer köszi előre is

-
foxi69
tag
2 SIM-es, NFC-s verzióhoz nem tudtok magyar vagy legalábbis EU beszerzési lehetőséget?
-
sefan67
aktív tag
Nem kicsit tévedsz, pont a szerzők a leginkább előítéletesek egyes telefonokkal/márkákkal szemben és teljesen alaptalanul... egyiket fikázzák, másikat istenítik teljesen random módon (és persze bújtatott módon), tele érzelmekkel egy `független` portálon.
Ebben a cikkben is pont van két ellentét márka. -
speed471
aktív tag
Ennyiért elég gáz...
Lehetne szebb a dizájn. Plána hogy egy kinaiért.. -
tracky914
csendes tag
Elolvastam a tesztet, átsiklottam felette, ezért kell ilyen lekezelő gusztustalan stílusban válaszolni ? Az is olyan nagy emberiség elleni bűntett, ha szeretném, hogy csökkenjen a telefon ára a karácsonyi őrületben ? Frusztrált ember lehetsz, ha ezen ennyire kiakadtál. A bunkóság mellett pedig nem fogok szó nélküli elmenni, tudod, Ausztriában nem ez a módi. Én meg itt fejeztem be.
-
Nigér
őstag
Egy szóval: Odabasz.
Bárhonnan nézem, tetszik.
Köszönöm a tesztet! -
sYs
tag
Mennyi esélyt lát arra bárki hogy erre érkezik még szoftver frissítés, mint Android L vagy újabb UI?
Huawei-t ismerve elég esélytelen. Ez lehet ilyen szempontból jobb? -
No.01
addikt
válasz
tracky914
üzenetére
Bolond? ezt irtad: ...bekerül a szolgáltatók kínálatába... a cikkben egyertelmuen benne van, h nem fog. Mire varsz? Mellesleg meg v.melyik topickba mar beirtak tobben mindig van olyan aki elegedetlenkedik. Ennyiert ez verhetetlen ar. Nem! Legyen 80e ugy lenne a jo... erre mondtam, h legyen inkabb ingyen es akkor mindenki boldog lesz.
En itt befejeztem.
Ma megrendeltem en is holnap talan nem is de csutortokre mar talan nalam lesz. Nagyon kivancsi vagyok. 299EUR-t szvsz nagyonis megerte. Egyedul a presztizse ami nem uti a szintet... mar akit ez erdekel ugye.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
littlelion21
addikt
A 3C vajon mikor jön?
-
Matada2.3
veterán
Szuper telefonnak tűnik, de én annyira márkafüggő vagyok :/ egyszer megtapiznám, hátha le tudom gyürközni ezt

-
zyzz
tag
Létezik olyan 2 SIM-es verzió, amiben minden benne van: NFC, infra, SD kártyahely, 4G (európai), 3G 900 MHz
Vagy ezek közül némelyikről le kell mondani?
Tuti lenne így együtt...Az anandtech tesztjében gyengén muzsikált a WIFI - erről mi a tapasztalat a hazai felhasználóknál?
(a mobilarena teszt szerint oké a wifi, szóval lehet, hogy csak egy hibás példányt fogtak ki anandnál). -
válasz
dreamdancer
üzenetére
Az Alcatel story másképp van.

-
Yuri_1
tag
Üdv Mindenkinek!
32 GB NFC dual (aktív) sim változatot használok a LEGNAGYOBB megelégedéssel. Sok készülékem volt már köztük a nagy márkák modelljei is, és mondhatom, hogy messze a Honor 6 a legjobb közülük. Ja és még egy dolog EMUI 3.0 már megérkezett OTA frissítéssel. Tökéletes!
"Különösen ajánlott" ezt sem gyakran olvastam egy teszt végén 
-
tracky914
csendes tag
80-90e körül már futnék érte, remélem lesz valahol valamiféle karácsonyi akció vagy bekerül a szolgáltatók kínálatába. A kamera Sony IMX ?
Amúgy hogy kell ejteni a Huaweit? Hájvej, huávej vagy hüvely?

-
trachemysss
csendes tag
válasz
dreamdancer
üzenetére
Ha te tisztában vagy vele, mért nem fejted ki röviden. Szerintem ezekre nem lehet általános érvényű megállapításokat tenni. Mostmár a Honor is egy márka, meg tud jelenni a piacon mert elég háttere van és a vas is ott van.
Nekem személy szerint a Huawei név valamiért a gagyihoz kötődik, maga a név sem tetszik. Soha nem vennék, pedig a P6 az egyik legjobb teló.
Új brand néven máshogy cseng a dolog, lehet hogy így több embert el tud érni. De ez mindig szubjektív dolog.
Az üveg hátlap meg szerintem jó. Nem mindenki teszi tokba, Én sose hordtam tokban telefont, mert olyan telefont veszek a külsőre is tetszik, ezért nem teszem bele egy fos egyentokba. Fólia lehet rajta, akkor már kevésbé csúszik. -
-
válasz
dreamdancer
üzenetére
Huawei nev csengese meg mindig kínai.
Szerintem elég egyertelmu miért lett uj brand...

-
dreamdancer
őstag
Szakadjak meg, ha értem a Huawei marketingeseit ezzel az új márkanévvel. A Huawei-eket is lehet netről rendelni, de ezt csak onnan lehet, tehát legyen külön márka!

Mintha a kínaiak nem lennének tisztában a "márka" fogalmával, értelmével, céljával.
-
cspety
tag
Sziasztok!
Engem a dual sim-es verzió érdekelne. Ha jól tudom ez dual active is.
Tudtok javasolni valaki megbízható forrást a beszerzésre, mert ha jól tudom itthon nem kapható.Köszi!
-
nagyesz13
csendes tag
Asszem a teszt kamera részéből kimaradt a fő kamera felbontása de nagyon rendben van a cucc
-
sziklaik
csendes tag
A kijelző alatti területen pont elfért volna a három érintőgomb.
-
-
A.tessz
senior tag
Üdv mindenkinek, nekem a 32 gigás nfc változat van. 2 simes , remekül működik! (kínából rendeltem)
-
-
.mf
veterán
Sőt, szerintem az üveg hátsó csak sérülékenyebbé teszi, kár erőltetni.
A procit továbbra sem értem. 4 gyenge + 4 erős mag, mi értelme? 2 + 4 vagy 2 + 2-nek több értelmét látnám, nyugalomban csak 2 gyenge mag dolgozik, úgyis átvált az erősebbre, ha nagyobb terhelés jön, tehát felesleges 4 gyenge.
Ezt leszámítva nagyon korrekt készüléknek néz ki.Btw nekem még mindig egy hírhedt Oglaf panel jut eszembe a Honorról.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lazlogogola
tag
Szép!
-
Sanraith
aktív tag
Ezek hozzáadott szoftveres dolgok nagyon kellemesnek tűnnek.

-
Spindlyman
tag
Azért emelték ki a Honor vonalat a termékeik közül, mert egy Xiaomi mintájú értékesítést szeretnének megvalósítani. Kínában és a világon is oda-vissza veri a MI a Huaweit és ezt nem hagyhatták. (Nem összehasonlítható méretű a két cég)
Szóval nyomott áron akarnak komoly minőséget adni az embereknek, szolgáltatókat kizáró terjesztéssel. Nem költenek nagy összegeket reklámozásra.
Egy ilyen teszt, mint ez, éppen eleget mond.Jó készülék, jó áron. Megjegyezhető, kiejthető (de még mindig kínai csengésű) név. Mi kell még?
-
Farkas82
tag
MTP módban látja a számítógép a belsö tárhelyet is, USB Flash módban tényleg csak az SD kártyát látja. Vártam a cikket, 9 napja használom, nagyon bejött, kíváncsi voltam mi lesz az értékelése!
-
törölt tag
"a több lapos böngésző, a levelezés, a zenelejátszó és a navi röhögve fut egyszerre, miközben ha kilépek a főképernyőre, akkor nem kezdi el újrarajzolni a webről frissülő widgeteket sem a rendszer"
Az a baj, hogy a csúcsgépeknél ez nem alapelvárás. Ennyi multitaskinghoz 2GB is elég kéne legyen, ha a gyártó nem barmolja teljesen szét az androidot. MI3 után megtanultam, hogyha valakinek ilyen "nagy" elvárásai vannak, az jobb, ha valami AOSP romos, vagy ahhoz nagyon közeli telefont vesz.
Más megközelítésben: androidos gyártókra nézve ciki, hogy egy flagshipnél az idézett résszel ki lehet emelkedni a többiek közül.
-
lowlight
tag
Köszi a tesztet! Az olvasottak és látottak alapján engem meggyőzött. Brand a branden belül? Ezt én nem tartom jó ötletnek... főleg, hogy sokan még a Huaweit sem ismerik.
-
bollokcs80
Korrektor
Köszönet érte Mrs. Bog-ak!

A tada.wav-nál rossz a link.
-
Én tegnap óta használom,elég jónak tűnik így elsőre. G2- őt váltotta.
De,hogy megtartom- e azt még nem tudom... -
Bog
HÁZIGAZDA
Na, betettem egy előlapi szelfit is a cikkbe, csak jóvá kellett hagyatnom előtte

-
kelly416
veterán
Nem semmi, nagyon jók a képek. Nem ilyent szoktam meg a hasonló gyártóktól. Amúgy is nagyon egyben van a telefon. Igaz, a z1c-t nem adnám oda érte, de le a kalappal.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Erre többen is rákérdeztek, volt egy szűk körű társalkodós része az eseménynek (amit jól eldugtak a 4. emeleten, más magyar nem is jött fel), az volt a válasz, hogy igen, lesz rá Lollipop és igen, lesz rá 3.0-s EmotionUI. Q1-et emlegettek, de ennél több konkrétumot nem lehetett belőlük kicsavarni.
-
Csorbi
addikt
Volt-e szó a sajtóeseményen a jövőbeli szoftverfejlesztésekről, verziókról?
Mennyire fogják odatenni magukat a frissítések és hibajavítások terén? -
szoporiz
tag
Hát igen,ez a telefon nagyon megéri a pénzét az biztos
Magyar garanciával meg főleg!
Hetekig használtam a kínai DUAL-SIM NFC-s 32gb változatot,semmi nem kottyant meg neki,de a böngésző tényleg akadt néha(gyári). Sem térerő sem más gond nem volt vele soha.
Viszont a kínai verzió DUAL-SIMES így akinek arra van szüksége így is úgy is onnan fog rendelni,vagy keres HA-n egy hirdetést. -
danee91
senior tag
És mért pont a P7-et? Nem rossz hardverben, de egy 4 magos Kirin 910-et kapsz, Mali450MP4-el, ami már 1 kicsit korosodó fejlesztés, még ha nem is rossz. Első ROM-al kicsit akadozgatott is, amit azóta gondolom javítottak, és nem GSM boltos kamu árban a P7 is bizony 90-95 ezer Ft.
Ez a Honor 6 bizony előremutatóbb mint a P7.
-
stamas80
tag
Köszi!
-
blueMerle
veterán
Értem én, hogy új márka, meg minden, de akkor már miért nem módosítottak a UI-n is egy kicsit? Mert ez így nagyon Huawei, elég nehéz elvonatkoztatni. Tudom hogy az EMUI 3 nagyon klassz és jó rendszer, de ez így...bekapcsolom és Huawei, nem Honor vagyis...Huawei Honor

A készülék ettől függetlenül nagyon bejön, bár ha most vennék Huaweit akkor egyértleműen P7 lenne a választásom

-
Indy1
tag
nem rossz
kar az uveg hatso miatt- ugyis mindenki tokba teszi.
lehetett volna plasztikbol es picit olcsobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Abban még több a hasonlóság almáékhoz, mint a többiben.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bocs, csak elolvastam az aláírásod, és nem fér össze az állításoddal. Szerintem.