Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovaratis
senior tag
-
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz
Tier Gorduin
üzenetére
sok a hálozat eldobálos példány
-
Nagyfejű
aktív tag
az én honor 6 om is eldobálja a hálozatot,ha gsm re állítom jo de amugy borzalom,kezdek kilenni töle
-
civli74
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Tier Gorduin
üzenetére
Vedd nyugodtan.
-
Tier Gorduin
újonc
Sziasztok!
Most szeretnék venni egy Honor 6-ost, már elég idő eltelt a megjelenés óta és csak jókat olvastam róla, milyen tapasztalataitok vannak, még mindig ajánljátok és meg vagytok vele elégedve avagy isten óvjon tőle?
Válaszaitokat köszönöm!
Üdv!
-
civli74
csendes tag
Sziasztok Mesterek valaki tudna nekem segíteni pest megyében személyesen eltűnt a play áruház nem enged belépni a gmailba factory reset után még nagyobb a káosz Köszi
-
Én 13
csendes tag
Üdvözletem minden fórumozónak és az oldal üzemeltetőinek.
Eladó egy fekete,dual simes Honor 6 H60-L12 (32GB,NFC). A készülék egy napot volt használva,eladó családon belüli telefoncserék miatt
. Dobozában,tartozékokkal,több darab elő és hátlapi fóliával,kettő darab tokkal.Remélem senkinek nem okoztam kellemetlenséget azzal,hogy ide írtam,de ez volt az első hely ami eszembe jutott. Köszönöm.
-
Becksman
őstag
az energiagazdálkodás widgetnél nem lehet valahogy testreszabni mik legyenek? (pl szeretném a mobiladatforgalmat rávarázsolni).
-
Pickit3
aktív tag
Csak hogy én is hozzá szóljak...
Ma autókáztam az isten háta mögül az isten háta mögé 120km-t és a gps stabilan tartotta a jelet és bekapcsolást követően 4mp alatt talált jelet... az isten háta mögött.
A kuglis térképpel mentem ami combos netet igényel és nem is volt 4G mindenütt... inkább csak néhol... na jó inkább csak edge volt mindenhol, de vígan elnavigált oda úgy hogy a térkép felét töltötte be.
4G-t csak néha kapja el a telefon, de szeged vagy környékén vagyok akkor már stabilan tartja. -
daczkó
aktív tag
Biztos ezerszer elhangzott, de mikor is várható az 5-ös droid a honor-ra?
-
Bass
addikt
válasz
üzenetére
Hát a gps nem jó ha talál is jelet eldobja 5perc alatt és nem találja max ha kikapcs és bekapcs de akkor se mindig. És eldobálja a hálozatot és a netet ha 4G-n van,teszteltem ma kb 80km-n keresztul a gps-t az asszony ace4-t mellérakva ugyan szzal a progival,az tartotta illetve talált jelet ott is és normálisan müködött ahol a honor 6 meg se mukkant. A 4G-vel ugyan ez,logoltam sokat mig az övén minden oké az enyémen 10-40 percenként megszakadt,kártya csere,gyári visszaállitás megvolt ugyhogy tuti a telo a ludas. Lehet hogy a 4G és a GPS összefügg?
-
Bass
addikt
Sziasztok
A telot hova kell vinni szervizbe? Pécsen vettem az edigitálba,hozzájuk vagy rajta van a garjegyen a telemaxos szám,esetleg őket kell hívni? -
Becksman
őstag
válasz
Kovaratis
üzenetére
A dobozon található S/N szám nem jó nyitásnál? Számomra érthetetlen, hogy miért pont arra a fóliára rakták

Ezen leírás alapján a telefonról/ állapot fül allatt lévő sorozatszám jó kell, hogy legyen.:
http://www.techattack.my/18465/huawei-honor-6-h60-l04-unlock-bootloader-flash-custom-recovery-root-device/ -
Becksman
őstag
Bootloadert akkor nem lehet nyitni, ha nincs meg a hátlapi gyári fólia?
(ha későbbiekben szükség lenne rá akkor.. ) -
paolinho
őstag
válasz
Kovaratis
üzenetére
XDA-n 02-re én is találtam B314-es OTA frissítést, de én azt nem tudtam telepíteni (lehet nem jól csináltam), viszon a hivatalos oldalon még mindig a B313 az utolsó rom, és gyanítom, ez így is marad a Lollipop-ig.
-
daczkó
aktív tag
most nem is a 313-as rom az utolsó stabil kiadás hanem a 314-es? (l02)
-
Helltak
őstag
Hiba üzenetet kapok, ha gyári romot szeretnék felrakni, helyi frissítéssel. Gyári recovery van fent, bootloader nyitva és rootolva van. Vissza kellene zárni a bootloadert? b390-est raknék fel, b370-re.
-
soultrapp
senior tag
válasz
üzenetére
Sok időt megspórolnèk,ha nem kellene minden egyes filmet atmasolni belső tarhelyről sdre.
Ráadásul kb mindig egy filmet tudok leszedni,mert a belső tarhelyen max 2 gb mindig a szabad.
De hiába allitom be az utorrentnel,hogy hova toltse le sd-re el sem kezdi.
Regi telomnal ilyen gond nem volt.. -
spe88
senior tag
létezik valami megoldás arra ,hogy ha olvasok vagy nézek valamit a telón, akkor ne kapcsoljon be a képernyőzár (alvó mód), Samsungnak volt valami eye tracking feature a telójába, valami hasonló itt nincs?
legalább vmi olyan, hogy megadhatom, hogy ha egy appot megnyitottam, akkor annál ne rakja magát alvó módba, mint pl GPS-nél nem rakja!
köszi
-
kovaccs
tag
Pénteken nekem is megérkezett egy dominós T csomagban, 100.900 HUF Eddig minden rendben, csak a Parrot v5 11c kihangosítóval nem sikerül párosítanom. Felismeri, de nem szeretik valamiért egymást. S5 minivel (erről váltottam) nem volt ilyen probléma. Ki tudja, mi lehet a gond? Illetve az üzenetjelző hangerejét, hol lehet állítani?
-
sCORp
csendes tag
Hi Urak!
Nekem 04 van. Csupán érdekességként.
Vettünk a jobbik "Én"-emnek egy P8 Lite-ot 79,9K. ALE-L21-ként jelentkezik be, két sim-es, NFC, a micro USB két oldalán szép perforálás mögött két hangszóró. Remekül szólnak, és jóval hangosabban is, mint a 04, főleg a rádió. Android 5 /Lollipop/, EMUI 3.1 van rajta. Két koppra ébred, de a rádión nincs RDS. Hogy a két sim aktív -e, nem tudtam kipróbálni, mivel a felsőbe csak nano sim mehet. Viszont a micro sd remekül illik a külön hozzáadott tűvel kivehető mini keretbe.
Mindezt csak azért írtam le, mert a jellemzők között nem szerepelnek.
Feltehetően ilyen lesz a készülő Lollipop, amit sokan várunk. Nekem nagyon bejön. -
Becksman
őstag
van egy alsó réteg rajta van rá van irva mit mikor kell lehuzni. Van fólia tettején amit akkor kell lehuzni mikor már fenn van a fólia. Egyébként azt nézd már meg hogy a hátlapi fólián lévő S/N szám egyezik-e evvel:
Beállítások/telefonról/állapot/sorozatszám.
Én egy telefonos sráccal rakattam fel a fóliát és ottmaradt a hátlapi ami utánna ki lett dobva. -
M3oH
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi. Igazából eddig én is eljutottam, csak nagyjából semmi nem működik, amit beállítok. Főleg a zárképernyőt cserélném, de nem megy.
-
-
M3oH
addikt
válasz
orrlyuk
üzenetére
Én is pár napja váltottam N4ről és egyetértek veled az UIval kapcsolatban. N4 stock androiddal sokkal simább, itt van akadozás. EMUI engem nagyon nem varázsolt el, de hozzátartozik,hogy mindig is stock párti voltam, más gyártó UIt sem bírom túlzottan. És. pl Gravity boxxal támogatva a stock, sok olyat tudott, ami nekem most hiányzik és vadásznom kell rá az appokat.
De ennyi a negatívum nálam is, ez egy remek teló, de én nagyon örölnék vmi AOSP romnak. -
orrlyuk
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi az infót!
Sajnos nekem már nincs lehetőségem összehasonlítani, a Nexus S alaplapja elköszönt a családtól...
Neutronnál Te sem tudsz jobbat? un-do-rí-tó, még mindig a használata, felülete, mindene. (A hangja nem...)
-
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
orrlyuk
üzenetére
update #1, ha mások is most jöttek / jönnének
semennyi napfény ellenére a sárgásság láthatóan csökkent, már alig észlelhető. Kell használni, és javul.
UI: stock Lollipop után kicsit túlbonyolítottnak és akadozónak tűnik, sajnos. pedig a vas jóval erősebb, mint a Nexus 4-é. Persze azért hasít így is, csak van még hová fejlődni. Másfelől a gyári LG vagy Samsung felület sem jobb semmivel, sőt...
Az RGB LED brutálisan erős fényű, ez jó is, meg rossz is. Light Flowt egyelőre töröltem, mert éjszakára sok volt a színkavalkád.
Kijelző iszonyat szép Nexus 4 után, pedig azét is nagyon szerettem.
Ja! Neutronnal tesztelve úgy tűnik, kifejezetten szép a hangja, érdekelne a DAC típusa. Első hallásra nem biztos, hogy rosszabb egy Wolfsonos telefonnál. De ezt még tesztelni kell, pl. crossfeed nélkül jobbnak tűnt, ami legalábbis furcsa.
(Neutronhoz nem hátrány a sok mag és RAM, kitűnően optimalizált szoftver...
)Most lett egy tesztképem is, iderakok belőle egy kivágott részt. DÖBBENETESnek találom a vonalélességet, a csúnyácska zajszűrés mellett is... A kis visszahajló drótvégeket érdemes nézni...

-
soultrapp
senior tag
Hello!
Szerintetek ,ha tölteni akarok le filmet miert nem engedi az sd kártyára?
Alapèrtelmezet helyet átkellene állîtani?? -
zedorf4
csendes tag
válasz
üzenetére
Köszi a gyors választ! Én pl. a sygic-re gondoltam. Az alap az SD-re került, de a külön letölthető térképek (gondolom ezek az adatok) a telefonban maradnak, pedig sajnos ezek foglalnak több gigát. Érdekes, hogy a IGO szülinappot (magyar térképpel) egy az egyben áttette SD-re. PL. a Carmageddon promót, időképet meg egyáltalán nem hajlandó áttenni.
-
törölt tag
válasz
zedorf4
üzenetére
Azért nem tudod a teljes appot áthelyezni microSD-re, mert az adatoknak, beállításoknak, vagy gyorsítótárnak a memóriában kell maradniuk. Áthelyezéskor csak a program kódja kerül át a külső SD-re. Root után gondolom megoldható a dolog, kérdés mennyire jó az, ha pl egy játék microSD-ről (főleg ha rossz minőségű) tölti be pl a gyorsítótárat.
KitKat-nél amúgy is szigorodott a microSD-re írás, ez majd lazul Lollipop-nál.
-
zedorf4
csendes tag
Sziasztok!
Két hete vásároltam meg a telefont a Telekomnál (04-es) és eddig nagyon jól szuperál. Tettem bele egy 32 gigás sd-t. Az eredeti B370-es fut rajta. Szeretném áttenni a lehető legtöbb általam telepített appot sd-re. Ha az alkalmazások kezelése menüben az áthelyezés sd-re pontot használnám, ezt nem minden appnál lehetséges (nem rendszer appra gondolok), másrészt nem biztos, hogy a teljes appot teszi át. Az lenne a kérdésem, hogy ez az áttétel csak rootolt telefonnál lehetséges-e? Esetleg segédprogram is kell hozzá?
Előre is köszi a segítséget! -
törölt tag
Van rá lehetőség, hogy mindkét kártya támogassa a 4G-t

Kovaratis linkelte a megoldást, B&W pedig már frissítette is az összefoglalót.
"Mindkét SIM kártyahely 4G-képessé tétele (H60-L02/L12:
Már szinte felesleges is jelezni, root jogok kellenek a művelethez!
Kedvenc fájl böngészőnkkel (Total Commander, Root Explorer, ES File Explorer) látogassunk el a cust\unicomelectric\cn\prop\ mappába, majd az itt található local.prop file-t nyissuk meg szerkesztésre.
Adjuk hozzá a következő sort:persist.sys.dualcards=true
Egy újraindítás után már mindkét slot esetében választható a 4G opció.
Itt is érdemes megjegyezni, hogy mindig legyen mentésed a ROM-hoz tartozó, még módosítatlan local.prop fájlról, mert minden ilyen beavatkozás keresztülhúzza az OTA frissítés lehetőségét.
Tesztelve B310, 313 és 314-es ROM-okon.
A találatért kovaratisnak jár a pacsi!" -
D4ni
őstag
Sziasztok! Nagyon felkeltette érdeklődésem a készülék, abból is a H60-L12. Jól értelmeztem,hogy nem dual standby, hanem active? Valamint az egyik kártya támogatja a 4G-t? Kinek mekkora volt a bekapcsolt kijelzőideje?
-
kzkz
őstag
dupla kopp-os érintést nem tud a gyári rommal?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- Samsung Galaxy S23 128Gb fekete, megkímélt
- iPhone 15 128GB Kék Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4563
- Iphone 13 128gb Midnight 81% + töltő + füles + tok
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A kuglis térképpel mentem ami combos netet igényel és nem is volt 4G mindenütt... inkább csak néhol... na jó inkább csak edge volt mindenhol, de vígan elnavigált oda úgy hogy a térkép felét töltötte be.