Hirdetés
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
royalka
őstag
Vettem egy LG lb650v tv-t valahogy össze kéne hozni hogy a teló képet lássam rajta vezeték nélkül. Valakinek valami ötlet?
-
törölt tag
Pedig egy régi SIM kártya simán okozhatja a problémát. Említetted, hogy Telenor topicban beszélnek erről a jelenségről, az meg ugye készülékfüggetlen topic. Én simán a SIM kártya cserével kezdeném a helyedben, mielőtt belefogsz a mókolásba.
(#4193) Luki888 Ha gariztatni szeretnéd, jobban jársz, ha egyből Telemax-ba viszed, gyorsabb lesz az egész folyamat.
-
Luki888
újonc
Sziasztok!
Elég kellemetlen témával jelentkezem. Kb. 1 hónapja vettem egy Honor 6 készüléket, és már másodszor jelentkezik olyan, hogy magától kikapcsol. Se kép, se hang, nem lehet bekapcsolni, nem reagál semmire, töltőre sem. A kikapcsolás előtti időszakban nem volt olyan alacsony a töltöttség, hogy amiatt lenne, ha esetleg erre gondolnátok.
Teljesen laikusként kérdezem, hogy a garancia ilyenkor hogy működik (extreme digital-nál vettem), nem szeretném, ha 2 hónapra elvennék vizsgálatra, aztán visszaadnák, hogy az én hibámból hibás a telefon.
Tanácsokat kérnék, hogy mi ilyenkor a legésszerűbb lépés.
Előre is köszönöm.
-
korcsi
veterán
Downgrade packet, nem tudom, csak gyanús, hogy ez erre való, valaki majd megerősíti.
-
Bass
addikt
Sziasztok
Még mindig küzdök a megszakadó mobilnettel a Telenor javaslata hogy cseréljek sim kártyát ami két éves. Viszont szeretném visszarakni a régi romot megpróbálni a régi romot hogy nem e szoftveres hiba,ha ezeken túl vagyok akkor irány a szerviz mert már mást nem tudok elképzeli hogy mi lehet a hiba. A régi romot hogy tudom visszarakni? Letöltöttem a romot de nekem túl egyszerűnek tűnik a visszarakása. Csinálta már valaki? Megköszönném ha valaki felhomályosítana

-
korcsi
veterán
Gyári fólia milyen minőségű, sikerült elb... elrontani. Milyen árkategóriát üt meg, Vikuiti dqct130 jó lesz helyette?
-
39764
csendes tag
válasz
bnorbert93
üzenetére
Nem a 114-est kell felrakni hanem a 109sp1-et és arra mehet a B370. Legalábbis én úgy csináltam, a hihonor.comról szedtem. 109sp1 helyivel és arra jön OTA a B370.
Más:
Felraktam én is a Huawei Cloud+ot, köszi a segítséget és a leírásokat!
Viszont akadt 1 aprócska probléma. File Managerben nem jelenik meg új fül a felhőnek. Tudok ezen valahogy változtatni root nélkül? -
bnorbert93
csendes tag
válasz
Roland78
üzenetére
Laptopra telepítettem a HiSuite-ot és azzal kerestem frissítést, de azt írta, hogy a legfrissebb verzión van a telefon. Helyi frissítéssel fogok próbálkozni, viszont így elvileg először fel kell tenni a B114-es számú szoftvert, és csak utána lehet a B370-es, majd a B380-as szoftvert telepíteni.
-
Roland78
tag
válasz
bnorbert93
üzenetére
Szia,
fórumtársnak köszönhetően ITT
Amúgy ha PC-re/Laposra telepíted a Hisuite-ot, akkor azzal is kereshetsz/telepíthetsz új EMUI-t
-
bnorbert93
csendes tag
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán vásároltam az Edigital-nál egy Honor 6 készüléket (H60-L04). A telefonon jelenleg az EMUI 2.3-as verziója fut, méghozzá B108SP01 számú szoftverrel. Szeretném frissíteni a készüléket EMUI 3.0-ra, de sem OTA-n, sem a HiSuite-ban nem jelezte a frissítést a gépezet. Kaphatnék egy kis segítséget ahhoz, hogy frissíthessem a telefont 3.0-ra?
Előre is köszönöm.
-
törölt tag
Forgalomkezelőben nem lehet beállítani adatforgalmi keretet? 4G használatban látom a havi forgalmat, de nincs összesítve, illetve nem tudom beállítani azt, hogy a havi keret (esetemben 1,5 GB) mondjuk 90%-nál figyelmeztessen. Láma vagyok, vagy ez is az L04 butított Telefon-kezelőjének köszönhető, mint pl a víruskereső hiánya (amire pont nincs szükségem)? Ok, 3rd party alkalmazással megoldom, de azért na

-
Kovaratis
senior tag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
-
paolinho
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Egy kis kiegészítésként hagy tegyem ehhez a kiváló leíráshoz hozzá azt, amit (#4167) 39764 fórumtárs nyújtott segítségül nekem, azaz a 2-es ponthoz kiegészítendően először valóban szükséges az alábbi metódus:
- Wifi-t kikapcsolni,
- ezt kövesse a Repülőgép üzemmód bekapcsolása,
- és végül a Wifi bekapcsolásaA 3. ponttól már minden megy a leírtak szerint.C
Én ott rontottam el, hogy a már korábban letöltött VPN One Klick a hazai IP-vel kommunikált, és nem akart a Hong Kong-ira állítást követően "kínainak" látni. Miután töröltem, és újratelepítettem a fentiek megtételét követően, már minden úgy történt, ahogy azt Black&White fórumtárs leírta.
Mind kettőtöknek köszönm!

(#4176) JoeCockBill: Gyakorlatilag a telefonod fontos területeit a Huawei Cloud+ alkalmazással le tudod menteni a HiCloud felhő felületre. Nekem tetszik

-
loukie
tag
Basszus! Én marha meg gyorsan megrendeltem, aztán ahogy rájöttem, hogy mégsem az rögtön vissza is mondtam a rendelést. Há'l Istennek refundolták 12 órán belül. Viszont ugyan itt van a rendes Piston 3 5000Ft-nyi dollárért! Szerintem az is nagyon jutányos ár, úgyhogy azt rendeltem.
-
JoeCockBill
senior tag
Mit tud ez az HiCloud amiért érdemes itt szenvedni vele? Gondolom van valami szkillje az 5 gb-n kívül, mivel annyit bármelyik felhő ad trükközés nélkül is
-
imiadmin
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
köszi a VPN-es ötletet... zsír!

-
butyek
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Van dropboxom, google driveom, ez is jó lesz. Sok kicsi sokra megy
Köszi a linket is 
gulyasa: nekem még az app centere sincs rajta
Telekomnál vettem online. -
butyek
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Szia!
Két kérdésem lenne. Mennyi tárhelyet biztosít ez a HiCloud, és honnan lehet telepíteni?
-
paolinho
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Na szóval az a nagy büdös helyzet, hogy a Repülőmódra állítás nálam azonnal kiüti a wifit is. Innentől kezdve az a további metódus, amit fentebb írtam, azaz nem tudok kapcsolódni a Hong-Kongi szerverre.
-
paolinho
őstag
Nagyon jó kis cucc, nekem elhiheted, de mielőtt kérdeznél majd egy csomót, ne ess abba a hibába, amibe én estem/esek
néha, azaz mindig az Összefoglalóban foglaltakkal indíts. -
imis
senior tag
Nos én is várom, hogy a kezemben legyen a honor 6-om, L-02, akartam, de a végén L-12 lesz belőle.
aztán lesz egy csomó kérdésem 
-
paolinho
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
KÖszi, este kipróbálom!

-
paolinho
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Ja így már értem. Akkor ezt csak otthonról tudom majd intézni, mert itt a melóban csak mobilnetem van. Köszi

Viszont előtte, akkor törölnöm kell a progit, és újrakezdeni mindent, vagy annak nincs jelentősége?
-
paolinho
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Nekem sajnos ezzel így nem működik.
Regisztráltam egy HiCloud accot, ahogy írtad.
Viszon ezután, ha repülőmódba raktam a telót, akkor nyilván nem nem kontaktál a Play Áruházzal, ezért repülőmód kikapcs, és az alkalmazás letöltését követően újra bekapcs, majd a programban megnyitása.
Viszont ebben az esetben azt írja ki a progi, hogy "Actual IP and Origin Country Not Available Click To Refresh
Amikor pedig ráérintek a "Connect to Hong Kong"-ra, akkor az jelenik meg felugró ablakban, hogy This function is available only for premium service. You can use the Random Servers
Van erre valami ötlet? -
Black&White
addikt
Egy újabb módszer a Huawei Cloud+ bekapcsolására:
1.Regisztrálj egy HiCloud accot itt: [link]
Ha nem lenne egyértelmű, felülről lefelé haladva a következőket kell megadni:
-érvényes email cím
-jelszó
-jelszó mégegyszer
-ellenőrző kód2.Rakd repülő módba a telót.
3.Menj a Play áruházba és telepítsd a VPN One Click alkalmazást.
4.A programon belül válaszd a Connecting to Hong Kong opciót.
5.Jelentkezz be telón a Huawei Cloud-ba.Ezek után már a repülő mód, illetve a VPN progi sem kell, normál módban lehet használni a szolgáltatást.

a citromail-es címen nem röhögni...

-
mati12
senior tag
Nem tud esetleg valaki olyan időjárás alkalmazást ami az értesítéseknél nem csak az aktuális hőmérsékletet és a helyszint jelzi? Olyat szeretnék ami rövid szöveges üzenetben a rövidtávú előrejelzést is írja.
-
-
gbela
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
A Piston 3-mal óvatosan. Ez Youth edition, fém ház helyett műanyagban, ezért is olcsóbb alapból is. Hangminőség talán nem sokkal rosszabb, de füles topicban írták h vkinek hamar tönkrement.
Mondjuk 3000 pénzért jó vétel azért műanyagban is. -
mati12
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi,így már meg van.
-
mati12
senior tag
Hol tudom a beállításokon belül az usb csatlakozás módját változtatni?
-
válasz
koxminator
üzenetére
Nos urak, működik a Galaxy Gear Fit a telómmal! Nem is volt vele túl sok gond, mondhatnám, egyszerű volt a művelet:
Először is átolvastam az xda fórumot, a nem-Samu telókra vonatkozó részt. Előkészültem, letöltöttem a 2 db apk-t, majd úgy döntöttem, hogy megveszek egy ilyet. Kipróbáltam a T-nél, de sajnos nem kapcsolódott a telefonon (Honor 6 Plus) levő (xdaról nem-Samu telókra letöltött) Gear Fit Managerhez. Hazajöttem, KIES3 letölt, óra fel, driver fel. Közölte, hogy ND2-es a rajta levő fw és van OA2-es. Lefrissítettem. Újból kapcsolódás, siker, látja, mukod!
Beállítottam, hogy milyen értesítéseket jelenítsen meg (Touchdown email kliens is, és működik is!), és most van örö bb bódottá!Viszont tegnap még volt, ma már nincs! online 30% kedvezmény. Tehát akinek ilyen kell, az még Auchanban pótolhatja holnaptól, mivel 29.999 Ft-ért fogják adni, és május 7-20-ig 15% kedvezmény még lesz is rá (amíg a készlet persze tart) - ez nem a reklám helye, csak gondoltam, szólok, ha még érdekel valakit.
Ja, és persze mindenki saját felelősségére, nem garantált, hogy másnak is fog működni, sima Honor 6-oson meg főleg ki tudja! Engem aztán senki ne szídjon!

-
konwktor
tag
válasz
csonkadavid
üzenetére
Erre én is gondoltam,viszont a telekom küldött egy új simkártyát is gondolom valamiért azt gondolta nem microsim kártyám van ez volt a hiba felbukkanása után az első próbálkozásom hogy kicseréltem.
-
konwktor
tag
válasz
csonkadavid
üzenetére
Szerintem nem ez lehet a megoldás,teljesen véletlenszerű mostmár mikor lehet hívni és mikor nem most pl attól javult meg hogy kikapcsoltam gps-t,ha csak a wifit kapcsoltam vissza akkor se lehetett már, a t-nél hogy lehet érvényesiteni a 3 napos cseregaranciát?? a garancia levélen a vásárlás napja elseje amikor rendeltem.
-
csonkadavid
tag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Nálam kb 1,5 -2 cm ami sárga vagy melegebb színárnyalatú.
Engem nagyon zavar, de hogy ezt hogyan lehetne gariban elsütni azt nem tudom.
Ráadásul ha kicserélik és nem lesz jobb akkor csak annyit értem el, hogy szét lett szedve a telóm esetleg összebarmolva.(telemax csodákra képes)
[link]
Esetleg próbáld ki ezt. Nekem eddig bevált. -
konwktor
tag
Ma meg jött a t_töl a telefon viszont van egy kis gond vele,lezárt képernyőn nem lehet hívni a telefont egyáltalán feloldott lépernyőn se mindig ,az értesitő sms azonnal megjön hogy volt nemfogadot hívásom. Ez most szervízes gond vagy tudd valaki valami megoldást?
-
-FreaK-
veterán
válasz
imiadmin
üzenetére
Senki nem propagál, hisztizik, csak leírta amit tapasztalt. Aki írta szerintem mind a softkey-en felüli részre gondoltak, mert ha csak alatta van azt tényleg ritkán lehetne észrevenni.
Most perpill egy 3 éves HTC One X-et használok (amíg a G3 gariban van), ezen is sárga alul, de csak ezért nem akartam gariba beadni, zavart, de elviseltem. Az évek alatt sem javult amúgy, tehát szerintem ha valakinek nem sikerült eltüntetnie, és nagyon zavarja, akkor próbálja meg a garis javítást.
Idehaza melyik cég szervizeli a Honor telókat? Telekomos készülék esetén így konkrétan.
-
Willie
őstag
Kicsit OFF: Milyen szivargyújtós töltőt tudnátok javasolni a telefonhoz?szerk.: Megtaláltam az összefoglalóban.

-
-FreaK-
veterán
válasz
imiadmin
üzenetére
Esetleg elfogadhatnád, hogy mást ez zavarhat. Téged nem, oké, nagyszerű, örülj neki.
Egyébként meg minden készüléken más mértékű, a tiéden lehet hogy épp hogy sárga, másnál meg egy centit. Az enyémen (páromén) a softkey-ek felett még pár mm-t látszik, engem erősen zavar. Páromnak még nem mondtam, ő nem is biztos hogy észrevette egyáltalán.A beállításoknál tudom beállítani, hogy a böngésző alatt legyen elrejtve a softkey vagy magában a böngészőben?
-
imiadmin
őstag
válasz
Becksman
üzenetére
baszki... most néztem meg.. nekem is egy kicsit sárgás a teló alja felé kb.1 mm-ert.... idáig ez fel sem tűnt, pedig én touchplus-t használok, így a softkey el van tüntetve!
most komolyan... ettől paráztok????
A HTC-ken meg a többi "neves" gyártónak a képernyő közepén sárgul be a kijelző a melegedéstől.. ez semmi ahhoz képest !!!
Ne haragudjatok, de ez sem a használatban sem semmiben nem játszik.... véleményem szerint ez hiszit...

-
Becksman
őstag
válasz
paolinho
üzenetére
Konkrétan nekem sem tűnt fel először. Csak akkor mikor rájöttem, hogy az alsó sáv elrejthető. És akkor vettem észre amikor a böngészőben voltam és elrejtettem az alsó sávot és lejött az a sáv amin a viszza, előre , menü gomb van a gyári böngészőbe. (ekkor észrevettem hogy az sárgás alul).
-
Fanatifo
csendes tag
Kinek milyen tokja van hozzá? Tudnátok valami ebayes linket dobni ami bevállt?
-
mati12
senior tag
Ha ezt a sárgulásos dolgot valaki nem kezdi el riogatásként hírdetni akkor a felhasználók 90%-a észre sem vette volna. Amúgy engem qurvára nem érdekel és nem is zavar,lassan fél éves a készülékem de még nem néztem meg tüzetesebben,hogy sárgul-e.
-
Becksman
őstag
válasz
PeteePeti
üzenetére
Csak sajnos nincs UV lámpám így ez a lépés kiesik.
Ha nem lenne ez a sárga sáv, tökéletes készülék lenne.
Jövő hét csütörtökig visszaadhatom a telefont, bár reménykedem hátha eltűnik.Kozmy:
Nekem alul sárga (eltünteted a nav sávot és pl böngészőbe az alsó sávba látni hogy a fehér ott nem fehér.). -
kozmy
őstag
A kijelző körbe sárga? Ez a sárgaság? Ez bakk fity észre sem lehet veni. Engem ez nem zavar. Létezik hozzá újabb droid a 4.4.2-től?
-
-
kozmy
őstag
Szasztok! Lenne 2 kérdésem. Az egyik, hogy ez a sárgásodás hol jelenik meg hol kell figyelbi? A második, hogy a kijelzőt hol lehet át állitani UHD-ba vagy csak FHD-ba lehet csak.
-
PeteePeti
őstag
válasz
Becksman
üzenetére
Nem értem miért parázol előre! Meg sem próbáltad el tüntetni a sárgulást ahogy olvasom! Nekem a max fényerős film nézés sokat segített a sárguláson! Igaz nem elég öt percig nézni én kétszer háromnegyed órát adtam neki! Szal előbb próbálkozz az összefogalóban említett módszerekkel és ha nem segít, akkor lehet pánikolni!

-
Becksman
őstag
Egy hete van meg a telefon. Elsőre is nagyon tetszett, de így egy hét után fenomenális! Ettől jobb telót ennyi pénzért nem lehet kapni.
Ami legjobban zavar az az hogy rohadtul vigyáztam rá(igaz nem volt tokban, de zsebbe is úgy raktam hogy más nem volt a zsebembe) és mégis megsérült a teló... Megjegyezném nem ejtettem le. (alig látható ez mivel a sim és az sd kártya fedelén egy olyan hajszálkarc szerű vmi)
A másik a sárgulásos dolog
Olvastam itt több hozzászólást is, de valaki azt is irta nem tünik el - szóval akkor lehetséges ez így marad és nem tudok mit tenni vele?
Gondolkodóba estem, hogy visszadobom a telekomnak és kérek egy másik készüléket, de már ugye a fólia a telefonon van.
Ti mit tanácsoltok? Most csütörtökön egy hetes a telefon. Elvileg online készülékrendelés esetén 2 hét az ellálási jog. Nagyon tetszik a telefon, de ugye csak szeretném a teljes kijelzőt megfelelő minőségben nézni( sárgulás nélkül ). -
fcsabika1
tag
válasz
Black&White
üzenetére
Hidd el nem vagyok kezdő, sok Androidos telót romoltam már.
Minden leírt módon próbálkoztam, nem ment.
De azóta már sikerült.
Pár óra fölösleges próbálkozás után rájöttem a hibára.
Valaki nagyon meg akart engem viccelni valószínűleg, mert az volt a probléma, hogy megbabrált rommal kaptam a telót.
A frissítő apk és a recovery (vagy még valami) ki volt cserélve olyanra, hogy ne lehessen frissíteni.
A beállításokban a frissítőre egy stock androidos képernyő jött be, hogy naprakész a telefon és semmit se lehetett csinálni.
A 3 gombos módot próbálva meg egyszerűen nem jött elő aminek kellett volna, pedig jól csináltam.
Mivel ezeket a módszereket így már nem lehetett használni, letöltöttem ugyanazt a build számú romot ami rajta volt a telón, kicsomagoltam belőle system.img, recovery.img, boot.img, cust.img fájlokat Huawei Update Extractorral, fastboot módba tettem a telót, és fastbootal már sikerült ráflashelni ezeket, így megkaptam az eredeti, nem babrált rendszert, ezután már gond nélkül tudtam frissíteni, már semmi gond nincs vele!
Egyébként Kínából, Pandawill-ről vettem, aukcióban, használtan (pár hátlapi karcon kívül tökéletes), és nagyon szerencsés voltam, mert így $150-ért (kb. 43 ezer ft) sikerült elhoznom, és áfa se került rá.
-
-
doongoo
addikt
Ez is mehetne az összefoglalalóba (mit kerestem mire megint megtaláltam):
Az érdem Kovaratis topictársé az eredeti találatért
-
Pystyke
tag
válasz
koxminator
üzenetére
Szia!
Jutottál valamire a gear-fit ügyben?
Működik a Honorral, vagy sem?
Ha igen, milyen funkciók érhetőek el vele?
Tudsz vele hívást is kezelni?
Meg head-set -et?
A Sony sw2 tudja, és márkafüggetlenül...
Vagy az u10-et tudnám még ajánlani...
Vagy az u8-at, abból elég sok van... -
Willie
őstag
-Hiányzó IR alkalmazás L04 B108-as ROM-hoz:
Telepíteni kell a következő két alkalmazást:
UEAIndroidServicesSDK, ill. HwRemoteController
Ha esetleg a telepítés megkezdésénél figyelmeztetést kapsz, engedélyezni kell az "Ismeretlen források" opciót a a Beállítások/Biztonság fül alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link WR1043ND router
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GTA VI
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag olcsón
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Telekomnál vettem online.

Olvastam itt több hozzászólást is, de valaki azt is irta nem tünik el - szóval akkor lehetséges ez így marad és nem tudok mit tenni vele?