Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samanbacsii
őstag
válasz
doongoo
üzenetére
Sajnos nem mentettem el. Számtalan FS volt azóta...
Találtam ilyet, ez nem jó? (Ha jó már kicsomagoltam belőle a recovery-t csak a Multi toolsal nem tudtam még kiválasztani...)
A kereső proggit letöltöttem de nem értem a három lehetőség közül melyiket kell választani:
Pl.: H60-L12/639-639/272-272/10000-85770/1-4 Ezeket hol találom a telóban? -
SomiJoci
csendes tag
válasz
doongoo
üzenetére
Na én feladtam. De mire haza értem a nagy fiam nem tudom hogy de helyre hozta. Igaz ezt a romot tette fel. de legalább megy! Kivéve az android alkalmazás. mert az mindig leáll. némelyik! Illetve nem is volt rajta.Annyit tudok hogy csontra lemerült a telefon!
Hogyan lehet a play alkalmazásokat vissza pakolni? De ne a kínai áruházból. Nincs egy olyan gamps, vagy valami amit úgy kell rá telepíteni?
Illetve nincs helyi frissítés menü! -
SomiJoci
csendes tag
válasz
doongoo
üzenetére
Elolvastam a cikkedet "hogy a gépre dugva nyomtam folyamatosan a hangerő fel gombot és ekkor a következő újraindulásnál egy eRecovery nevű dologban landoltam (hasonló a gyári recoveryhez, itt is három lehetőség van, de mind kínai jelekkel). Végigpróbáltam mindhárom lehetőséget és kiderült, hogy a legalsó a kikapcsolás"
Nekem sajnos nem a kikapcsolás, hanem valami Cash.
Gépre dugva érzékeli a telót, meg ki is teszi a meghajtó ikont, de rákattintva "Nincs ilyen meghajtó" Valami ilyet ir ki a gép! -
SomiJoci
csendes tag
-
SomiJoci
csendes tag
válasz
doongoo
üzenetére
Sikerül megoldanom a telepítést, fent van a EMUI 3.1_H60-L12_6.2.1. Igaz egy kis gondom adódott a google fiókkal, vagyis a névjegyzékkel, de az is megoldódott.
Viszont látom hogy van még frissebb verzió, az jobb vagy rosszabb mint ez?
Developer agon a 6.12.16 erre gondoltam. Innen le is szedtem [link] azt a 3 fájlt, de az angol tudásom semmi. Leírnád nekem mi a menete a telepítésnek, ha megkérlek? -
SomiJoci
csendes tag
válasz
doongoo
üzenetére
Egyszerűen nem lehet elinditaní a 3 gombossal a telepitést. Hiába power+hang le+hang fel majd a Honor logónál elenged a powe. a Hang le+hang fel tart. Csak a honor logó . addig amíg a poverrel nem kapcsolom k. az lehet akár 5 perc is, mert ki próbáltam.
Helyi telepitést nem lehet , vagy nem lesz tökéletes a telepítés? Mert megtalálta az UPDATE.APP fájlt. Csak várja hogy rá nyomjak. Csak nem merem igy. -
Samanbacsii
őstag
-
SomiJoci
csendes tag
-
fant0mi
őstag
válasz
doongoo
üzenetére
Ok, akkor en is igy teszek.
Mas:
Mikor tarcsazok valakit, egy pillanatra felbukkan az elozo hivas (mindegy hogy bejovoe vagy kimenoe) hivokepernyoje. Ilyenkor mindig kicsit megijedek, hogy rossz kontaktot hivok. Kb fel masodpercre meg az elozot mutatja. Nektek is ilyen a legujabb developer? -
fant0mi
őstag
válasz
doongoo
üzenetére
De hulye lett ez az uj ebreszto. Ket oraval a csorges elott zart kepernyore kuld egy csendes notificationt (mintha mondjuk sms-ed jott volna csak nincs hozza hang), ettol ugye villogtatja az ertesitesi ledet.
Ennek nem tudom mi ertelme, hacsak nem annyi, hogy ha elobb felebredsz, akkor nem felejted el deaktivalni/kitorolni a feleslegesse valt ebresztest. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
doongoo
üzenetére
Köszi felraktam, meg vissza a gyári recovery-hez, viszont a playstore elég furán megy, néha crashel.
Viszont az engedélyek rosszabb lett mint az 5.1-en volt, egyesével mindenen végig kell menni gapps terén, hogy tuti legyen minden engedélye, hozzáférése nyithasson stb.
Most eladó a telefon, ha nem megy el jővőhó elejéig akkor megtartom, és kicserélem a kijelzőt, meg egy új hátlapot is kap.
Ehhez kapcsolódoan annyira jó üveg fóliám van, esélyes áttenni a másik kijelzőre erről ?
Egy próbát megér ha már jó lesz a kijelző azért gondoltam rá, most 1db tartalék fóliám van. -
Black&White
addikt
válasz
doongoo
üzenetére
Nem, ez, vagy a korábbi MM alapú Developerek semmivel sem bugosabbak, mint a Stabil, vagy a Lolli alapú társaik.
Viszont annyit megkockáztatok, h kevesebb SoT jön ki velük, sztem a fényképező gyengébb, illetve ez az utolsó nekem akksi feltöltésnél sem jeleskedik.
Az első kettő lehet csak egyéni, mert pl most nem használok adblock alkalmazást, míg a fényképezőgéppel rengeteg olyan képet csinálok, amit máskor nem, lévén lakás felújítás project fut.Most sok a beltéri, homogén téma, ami néha röhejes eredményt hoz.
-
gulyasa
őstag
válasz
doongoo
üzenetére
Sajnos nem segített.
Valami miatt az összes Google cucc (Google Play szolgáltatások, áruház, Gmail, Chrome, stb.) mind csinálja.
Van hogy már az indításuk után 1-2 másodperccel jön a hibaüzenet és leállnak.
Sosem volt probléma velük - 1-2 héttel ezelőttig. De hogy mi történt? Nem tudom...Valami egyéb ötlet?
-
He-Nike
aktív tag
-
gulyasa
őstag
válasz
doongoo
üzenetére
Nem oldotta meg a törlés és újratelepítés, ugyanúgy kilépeget azóta is.
Az a helyzet, hogy nem csak egyedül a gmail kliens csinálja, hanem hasonló hibaüzenettel a google play szolgáltatások is leáll.
Már nagyon zavaró, hogy ilyenkor többször is előugrik az ablak az üzenettel (pl. "Gmail alkalmazás leállt") és két gombbal ("Jelentés küldése" és "OK").
-
7Heads Drago
veterán
válasz
doongoo
üzenetére
Hát az ilyennel én úgy vagyok mint a winnél is. Ha felraksz egy szűz wint, meg felraksz egy másikat ami frissíti magát, érdekes módon mint kettő meghal, és a frissített lassabb is bekapcsolási időben, mint a másik. És a frissítés miatt rengeteg időt elvesz a gép a usertől.
-
Vicctor
csendes tag
válasz
doongoo
üzenetére
Van egy barátom akinek Honor 7 van épp nemrég frissített ő is 6-osra és Samu TV-je, megkértem hogy tesztelje és pont ugyanazt csinálja neki is mint nekem, nem müxik. Mondjuk azóta találtam egy alkalmazást helyette ami szépen működik szóval egyelőre találtam másik megoldást.
Van valami hivatalos csatorna egyébként ahol ezeket lehet jelezni ?
-
-
Macskalány
csendes újonc
válasz
doongoo
üzenetére
Nem régi a kártyám, tavaly szeptemberben vettem.
Kirpóbálom majd, ha kimegyek a házból,mert itt nagyon le van árnyékolva a hálózat.Mióta a német Vodafone-nak volt ez a mizériája, hogy a hálózattal baj volt,azóta csinálja a dolgot.
Mannheimben volt 3G-m is, de valahogy mindig H+-ra állt be. Akár Vodával akár Nettokommal mentem vele.
De a csávó a boltban - előfizus telóval, és szerződéssel - hengecve mutogatta, hogy neki LTE+ is van rajta és hogy neki nincs ezzel baja. Még nem mentem ki a lakásból a mobillal, még majd utána megírom,mi volt. -
Dominator
aktív tag
válasz
doongoo
üzenetére
Köszi! Akkor már csak ahhoz kérnék segítséget, hogy:
1.) Hogyan kell a twrp-t használni
2.) Mi az ehhez való ROMMég sosem csináltam ilyesmit

Szerk.: azon is agyalok, hogy miért sír a teló mostanában egyre gyakrabban amiatt, hogy nincs elég hely a belső tárhelyen. Amit nem használok, mind letöröltem, az alapértelmezett tárhely az sd kártya, és a rendszerkezelő szerint csak 4 gigát használnak az appok.
-
diskrisk
csendes tag
válasz
doongoo
üzenetére
megpróbáltam 2 módszert is.
downgradenél (3 gombos) 11%-nál hibát ír kia recoveryt pedig nem tudom felrakni, mert nem tudom az unlock kódom. hiába adom meg a telefon adatait, valami olyat ír, hogy 14 napja nem voltam bejelentkezve a cloudba.
mit tehetnék?
köszönöm a segítséged. -
de_k_ron
csendes tag
válasz
doongoo
üzenetére
Elkövettem azt a hibát, hogy nem írtam fel a verziószámot, ennek következtében most az a gyanúm, hogy 6.2.1-n voltam, és valahogy azon is maradtam...de akkor mit frissített...?
, ja, helyivel raktam fel.
No mindegy. A mail-alkalmazás problémája megoldódott, mindent átnéztem és tökéletesen volt beállítva, szerintem csak rossz napja volt
És most a sebessége is javult, előtte mintha akadozott volna a görgetéseknél, meg a lapozáskor.
Ellenben egy kérdés: megéri áttérni 6.3.16-ra? -
Black&White
addikt
válasz
doongoo
üzenetére
Helyivel kellett feltenni.Nem kell root, én csak a v4-es TWRP-t használtam, Multi-Toolból.
-Mount menüpontban system-et felcsatolod
-File Managerben bemásoltam a megfelelő HwOUC.app-et a system/app/hwouc mappába
-Anvanced menüpont, Fix permissions
-Reboot előtt NO a rootolásra
-újra fastboot, majd vissza a 6.3.16 stock Recovery
-a következő újraindítás után már van Helyi frissítés -
-
-
svgyula
addikt
válasz
doongoo
üzenetére
Szia! Nem is a helyi frissítés a hiány hanem a kérdés az, hogy egyáltalán az on-line keresés az OTA után működik-e? Nem kizárt az sem, hogy az a "karikázás" az EMUI körül semmit nem jelent mert a háttérben nem csinál semmit
Ez az egész "frissítés" csak egy placebó ilyen formában. Van, de minek?
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez az egész "frissítés" csak egy placebó ilyen formában. Van, de minek?