Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hor-Net
csendes tag
A mai napon megjött a várva várt csomag benne a H60-L12 -es telóval!
A kérdésem, hogy hogyan tudom eltávolítani a telefonról a gyárilag előre telepített kínai alkalmazásokat,
ha egyszer az alkalmazások törlésénél nem szerepelnek?Illetve, hogyan tudom fel tenni rá Google Play Áruházat, amivel az összes többi program letölthető?
-
pampika
őstag
válasz
phanfantom
üzenetére
jaja, éjszaka szerencsére kényelmesen kajál

-
kzkz
őstag
Azt vettem észre, hogy töltésnél számít a kábel minősége is. A gyári töltő a gyári kábellel 1,3A-rel is tölt, míg amikor megtoldottam a kábelt, vagy kicseréltem egy másik ugyanolyan hosszú kábelre, akkor 0,7A környékére csökkent, lényegében felére.
Szóval nem árt erre is figyelni. -
Karpanti
csendes tag
Sziasztok,
most jött vissza szervizből a telefon, betettem a sim kártyát, és figyelmeztet, hogy ez a sim kártya nem támogatja a 4 G-t. Nyomtam egy hard resetet, de ugyanúgy kiírta a hibát. Elég öreg a kártyám, lassan 3 éves, szerintetek egy kártyacsere megoldja?
Telenoros vagyok, Pesten és vonzáskörzetében használom!
Köszi és üdv
-
pampika
őstag
válasz
phanfantom
üzenetére
nálam 4g+wifi állandóan, 23-07-ig ne zavarj mód és hasonlóan 3-5%-ot merül max

más:
gondolom, nem csak én használok itt-ott másik appot a gyári helyett.
ami némileg idegesítő, hogy nagy ritkán a nova launcher helyett a gyári, de mégsűrűbben (kb hetente) a 3rd party sms app helyett a gyári "fogadja" az sms-eket. amikor megnyitom a másik appot, ott is figyel, hogy defaulttá tehetem, tehát néha a rendszer visszaveszi a gyárira a default értéket.van erre vmi ráolvasás, ami nem jár különösebb mókolással, vagy törődjek bele? (l12-es, b611 sw-vel)
-
Kovaratis
senior tag
Kicsit off, de ha van válaszotok azt megköszönném!
A gyerek legyalulta az autós töltőmet, szeretnék egy másikat. Az sem baj ha tölt, nem pedig csak szinten tart.
Van ötlete valakinek hogy melyiket/honnan érdemes? -
-
kzkz
őstag
Átírtam a ro.product.locale.language=zh és ro.product.locale.region=CN értékeket HU-ra, jogosultságot ellenőriztem, újraindítottam a telót, de a gyári email kliens a céges exchange fiókban továbbra is kínai karaktereket jelenít meg az ékezet helyén. Mondjuk érdekes, mert csak a feladó nevében, a levél tárgya és tartalma már helyesen jelenik meg
Tudtok rá megoldást?
-
doongoo
addikt
Aktuállisá vált a kijelzőmön a touch plus tempered glass cseréje repedés miatt. Sajna az újonnan feltett minimálisan anyaghibás. Olyan, mintha egy pici homokszemcse lenne a felületén (persze, hogy pont a belső, tapadó felületen) így akörül nem tapad fel rendesen. Megnéztem, nem a felületére van tapadva (kosz), hanem az anyagban hibás. Már után is rendeltem, hogy azért legyen tartalékom, mert ez így csúnya. Ha valaki vesz még, a felrakás előtt javasolt átnézni. Amúgy most 25 USD-re "leárazták"
-
válasz
nagymolnar
üzenetére
Hát ha erre a telefonra valaki azt mondja, hogy szar, fagy vagy kevés az üzemideje, az nem a földről jött....
Olyat, hogy hibás termék, még nem hallottál? Aki meg van elégedve a telóval, kevésbé fog késztetést érezni arra, hogy keressen egy fórumot ahol megírhatja, hogy semmi baja a telefonnal - ellentétben azzal, akinek valóban baja van vele.
-
Jacques
csendes tag
Sziasztok. Pár napja hozzájutottam egy használt Honor 6-hoz (H60-L02). Minden oké vele szerencsére, csak nem értem, tétlen állapotban miért merül gyorsan. Éjszaka 6 óra alatt 20%-al ment lejjebb az akkuszázalék és nagy részét az android rendszer miatt. És van benne több mint 1 óra teljes proci használat. Másoknál is így van? Esetleg valami ötlet?
-
nagymolnar
tag
Hát ha erre a telefonra valaki azt mondja, hogy szar, fagy vagy kevés az üzemideje, az nem a földről jött.... Ez a telefon az eddigi legjobb telóm, sok volt már almás5-től a kínai szarokig minden.
Nekem még nem fagyott le, pedig heavy user vagyok. Én naponta töltöm de az almást félnaponta kellet.... (azóta asszony használja, ő elégedett vele, de ő csak telefonál)
Szerintem nem érdemes magyarázkodni, mert mindenki saját szája íze alapján fog telefont venni és lehet, hogy egy kínai 10.000-es is elég neki, mert az a szint kell neki. Nekem kell a 2 sim, elegem van a főzött romokból és a napi romcserékből, elegem van a belassuló telefonokból (RAM hiány) Fél éve használom, ütöm vágom tok nélkül. Ha ennél jobbat tud valaki jelezze. -
avlisz80
tag
Sziasztok!Végre a mai nap folyamán megjött a teló!Nem sokat tudtam ma nyomkodni de pár nap elteltével beszámolok hogy asus padfone 2-ről megérte e a váltás!Egy apró dolog már most szembetűnt:nagyon gyengének találom a kettős vakut!A pf2-é sokkal erősebb!

-
Xever
csendes tag
válasz
kolakola
üzenetére
Köszi a válaszokat. Jó hallani, hogy nem olyan vészes a helyzet mint elsőre tűnt

Ezen a telefonon gondolkozok, meg a Meizu MX4-en. MX4 talán egy hajszállal szimpatikusabb, de abból 32GB-osat kellene venni, mert nem bővíthető és az már 130K, míg a Honor 6-ot ami szinte ugyanazt hozza 80-ért odaadják T-nél. És azért ennyivel nem jobb

-
devil2k
tag
válasz
üzenetére
Samsung EVO 64 GB SDXC UHS-I Class10 lett.
Egy darabig biztos elég lesz.
Más:
A kód beszerzésével támadt egy kis problémám.
A "Huawei Honor 6 (H60L02, L12 és H04), Bootloader feloldása" című doksi lépéseit precízen végrehajtva, mindíg ezt kapom: "Please input the correct Product ID." -
miauut
tag
Ezeket a hibákat, amit felsoroltál, például az én telefonom nem produkálja.
Nem sárgul, az üzemideje kiemelkedően jó, (volt pár telefonom idáig, egyik sem bírta ennyi ideig akkuval), gyors nem akad, nem fagyott még egyszer sem, tökéletesen teszi a dolgát navi közben.
Összességéban teljesen meg vagyok vele elégedve.

-
Xever
csendes tag
Erősen gondolkozok egy ilyen teló vásárlásán, úgyhogy nekihasaltam és visszaolvastam a topicban.
Hát, elég kiábrándító volt. 4 órás üzemidő, sárgul, akad a GUI (a komoly hardware ellenére), eldobálja a hálózatot, nem navigál, fagy ha hívják... Beleolvasgattam más telelfonok topicjába is és mindenhol máshol sikerült pozitívabb képet festeni az aktuális telóról.
Tényleg ennyire gáz a helyzet? Van különbség minőségben a verziók között?
-
atikó
őstag
Üdv. nektek nem fagy a teló? nekem néha akkor csinálja ha leveszem a töltőről, de legtöbbször ha hívnak akkor megfagy!
-
paolinho
őstag
válasz
Nittamanó
üzenetére
A kérdésed második felére válaszolva mérettől függően pl. ezt a 32 Gb-ost, vagy ezt a 64 Gb-ost kábel nélkül is közvetlenül csatlakoztathatod a telóhoz. Persze van belőle kisebb is.
Én amikor nem akarom a memóriakártyát igénybe venni, ilyeneket használok. -
devil2k
tag
Köszönöm a válaszokat.
A Samu lesz a befutó. -
royalka
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Ha Paypal al fizetek akkor nem kell külön szállítási címet megadni ugye?
-
royalka
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Rendeltél már innen?
-
devil2k
tag
Sziasztok.
Néhány napja beszereztem egy Honor 6 (H60-L04) telefont.
Szeretném megkérdezni, hogy kinek milyen tapasztalata van memória kártya ügyileg. Melyik az, ami biztosan működik vele. (32 - 64 GB)
Szeretnék venni egy 64 gigásat.
Amit eddig néztem:
-Secure Digital Card Micro 64GB Samsung Class10 EVO UHS-1
-Secure Digital Card Micro 64GB Kingston Class10 SDCX10/64GBEzek működnek gond nélkül?
-
kzkz
őstag
Ma volt két szoftveres bug-om:
1. Egyszercsak folyamatosan elkezdett rezegni a teló, de semmit nem írt ki. A power gombra abbahagyta azt hiszem. Kiderült a viber-en keresett valaki, az jelzett utólag nem fogadott hívást.
2. Regző módból hangosra tettem a bekapcsoló gomb hosszan tartása után előjövő menüben, erre elkezdte egyből lejátszani folyamatosan a csengőhangot. Ha visszatettem rezgőre, abbahagyta, de ha újra hangra tettem megint játszotta. Kikapcsoltam a kijelzőt akkor megszűnt.Remélem nem jön elő sűrűn, most épp jól működik.
ui.: Ha van valakinek eladó tempered glass, akkor légyszí írjon PÜ-t, köszi.
-
Black&White
addikt
válasz
Nittamanó
üzenetére
Xiaomi Power Bank az, ami ajánlott, szerintem a 10400-as (ezzel kb háromszor feltöltöd) megfelelő lesz neked.Mondjuk innen.
Ha félted a belső flash-t, dobj bele egy sd kártyát, aztán ha esetleg nem bírná a tempód, cseréled...
Egy OTG kábel segítségével pendrive-ról is mehet a móka, döntsd el számodra melyik a kényelmesebb. -
Nittamanó
csendes tag
Sziasztok.
Két kérdésben kérném a segítségeteket.Szeretnék a telóhoz power bankot venni.Kinek milyen van?Milyet érdemes venni?Mire figyeljek?A másik pedig az,hogy szeretnék rá filmeket tenni de nem tudom mennyire használna a telefonnak ha naponta másolgatnék rá.Arra gondoltam,hogy veszek hozzá pendrivot. Erről vélemény? Milyet nézzek? Kell hozzá otg kábel vagy bele tehetem rögtön a telefonba?
Köszönöm. -
Kovaratis
senior tag
L12, pár hónapos. Semmi baj eddig. Estére lemerül 30% körülre. 😃
-
D4ni
őstag
a 60 L12 verzióval mennyi probléma merül fel? Jövőhéten vennék egyet ha minden jól jön össze,de mivel csak hardveraprós forrásból tudom beszerezni a garanciától félek. Mert ha valami baja lesz kitudja tudom e gariztatni.. Sok problémás darab van? Olvastam agps bugról pl
-
Becksman
őstag
Arra lennék kíváncsi, hogy a hátlapon lévő S/N szám egyezik-e a különböző tipusokon? (gondolok itt arra, hogy van egy fix H60-L04-nek, H60-L02nek, H60-L12nek, ?!
-
kovaccs
tag
Eladnám 1 hetes dominó csomagban vásárolt készülékemet, 10 e ft kedvezménnyel. Fekete, t-mobilos. Érd privátban, vagy 30-469-8939.
-
nimba1
aktív tag
Hát gondolom antenna hiba, de még azt is eltudom képzelni, hogy a mind a kettő egységnek van közös pontja, test, táp stb. és azzal van baj. De ezt lehet a szervízes sem tudja csak aki tervezte. Gondolom cserélnek benne amit tudnak és tesztelik, vagy te fogod tesztelni. Valószínűleg a szervízben erre nincsen kapacítás.
Én autókkal foglalkozom és néha 2-300 km-ert is autózok, és loggolom a jeladókat, áramköröket, hogy lássam merre fele lehet baj. -
hunlipi88
csendes tag
Urak!
Ma veletlenul bekebotlottam egy 6 plusba es ha mar ott voltam jol meg is nyomkodtam. Sikerult mindezt egy iphone 6 es egy sony z3 compact tarsasagaban tenni ami azert ebresztett egy kis ellenerzest bennem. Gordulekenysegre mar ott van a honor de a kamera elokepe furan csikos volt mintha nem lenne szinkronizalva. Ennek ellenere tetszett amit lottem. Igaz csak a kivilagitott asztallapot tudtam vele fenykepezni. Talan egy kicsit lassunak mondanam az exponalast mondjuk egy s4hez kepest. A kijelzo egy kicsit fenyerotlenebb mint a sony/iphone bar beallitasokba nem bonyolodtam. De attol meg nagyon pozitiv benyomast tett ram. Az kulon jo pont hogy mar mainstream szolgaltatoknal is latni ilyet.(three) eddig csak a huaweit lattam a carphone warehouseba. -
-
Bass
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Jahhogy minél kisebb ez az érték annál jobb a vétel? Meddig elfogadható? 94 és 104 közt mozog de az átlag 98 és 100
-
Kovaratis
senior tag
Nem lehet hogy maguk a hálózatok cseszkelődnek bizonyos helyeken? Gondolok itt a 4G bevezetése miatti tesztekre/próbakapcsolásokra. Amúgy nem értem. Nekem még egyszer sem dobta el a hálót, vagyis nem vettem észre még. Ma direkt lekocsikáztam Orfűre-Abaligetre, és haza az erőn keresztül, de nem volt GPS szakadás sem.
-
paolinho
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Ne legyél már ilyen negatív!
Pusztán csak egy észrevétel lett volna, ami költői kérdessel zárult, bár hsz-ek szintjén volna mit erősítenem, hol vagyok én a 10e-esek klubbjától 
Mindenesetre az tény, hogy nálam a készülék hibátlanul teszi dolgát, és ha valaki csak ezért olvasgat itt, mert érdeklődik a készülék felől, akkor talán nem baj, ha olvas "néha" jót is róla. (+1 hsz
) -
Bass
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Szia már miaz hogy jel erösség ,mire gondolsz? Jelenleg -107dbm ha erre gondolsz. És érdekes a log fileban a jel erösség nem megy le nullára max -98 dbm-re amikor megszakad.
-
royalka
őstag
Hát fura olvasni ezeket a hibákat. :/
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz
shanya83
üzenetére
az emnyám is L04es.ha a mobil hálozat kiválasztásnál wcdma,gsm,lte re van kapcsolva van ugy hogy asztalon a teló és van térerő másik pillanatban nincs térerő és csak segélyhivást ir ki aztán ugy kb 1perc és ujra van térerő.de ha a hálozatot átváltom csak gsm re akkor hibátlan a teló
-
shanya83
tag
válasz
Nagyfejű
üzenetére
Hálózatot, nekem is eldobja (L04 és Voda), de csak akkor, ha huzamosabb ideig beszélgetek (10-15 perc), és közben vonattal megteszek jó pár km-et. Ami érdekes, hogy amíg telefonálok, nem szakítja meg a hívást meg semmi, de ha leteszem akkor nincs hálózat. Nem mindig fordul elő, de elég gyakran ahhoz, hogy feltűnjön. Amúgy türelmes vagyok, ha ez valami szoftver akkor várni kell a frissítésre ha meg hardver hiba, akkor megy vissza a boltba.
-
civli74
csendes tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi KIRÁLY vagy

-
Bass
addikt
válasz
Kovaratis
üzenetére
Igen kártya csere megvolt,az én kártyám is volt más telóban. Akkor hiába cserélnénk,azét köszi. Nálam a GPS is vacakol,lehet hogy a kettőnek köze van egymáshoz. Már visszaraktam a régi romot is hátha de ugyan az. Mind1 holnap elviszem ez így nem normális. Egyébként meg lehet tudni hogy melyik szolgáltató hol és hány mhz-en szór? A GPS meg pikk pakk talál jelet sokszor még szobában is az ablaktól 1,5-2 méterre csak hát elindulok a kocsival 5 percig működik ,elveszti a jelet és többé nem találja vagy csak több 10 km megtétele után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)