Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Azt külön kell, hogyan? Nem ment fel a romfrissítéssel?
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Akkor nekem miért van?

-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Ez érdekes, mert nálam a developer alatt továbbra is kinai karakteres az email
-
Becksman
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Ezek szerint nyugodtan nyitható a bootloader? (nekem telefonon a honor ügyfélszolgálat gari vesztést mondott)...
-
Black&White
addikt
Azért, pl ebook olvasás közben elég kellemes dolog.

Visszatérő téma, hogy a bootloader feloldása milyen hatással van a garanciára.
A Honor 4 teszt hozzászólásai között felbukkant egy releváns megjegyzés is: [link]
-
svgyula
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Jó hogy ezt is mondod! A múltkor nem is értettem a totalcommander mitől sárgult be
Már vittem jobbra-balra azt hittem a fényérzékelővel van gond
De így már kikapcsolva megnéztem és hibátlan. -
daczkó
aktív tag
Csak mondom, hogy itt a fullos B316-os rom L02-re.
-
fant0mi
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Nagyon jo. Megnyitottam egy txt fajlt, es ami feher volt, sargava valtozott, meg alul a harom gomb is. :-)
-
Déve
tag
Sziasztok, gyors kérdés.
Vacilálok a Z3C és a Honor 6 között, a elsősorban a kamera miatt nem döntöttem a Honor mellett.
Reálisan átgondolva hiába örülnék a csilivili magas pixelszámnak, a 4k videófelvétel / lassított felvételnek, de nem biztos hogy kihasználnám.
Ha a pénz nem gond, akkor is megéri a Honort választani, elég jó a kamerája a hétköznapi dolgokhoz? -
fil
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Kösz. Nekem fel sem tűnt ,hogy van ilyen. Kipróbálom.
-
törölt tag
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Ez a scientific marvel eléggé fel lett fújva, nem akkora attrakció, mint ahogy a marketingesek beállították. Én a hátlapi fóliát ráraktam, ha pedig úton vagyok, smart flip tokban tartom.
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
üzenetére
Ez a scientific marvel pár hónap alatt sajna full karc lett, pedig én is vigyázok a telefonjaimra. Ehhez képest a két évig használt, híresen gagyi, agyonalázott Galaxy S3 papírvékony kis műanyag hátlapja is mintha új lenne. Igaz tokot és fóliát nem használok egyik telefonon sem. Szerencsére a kijelző tükör sima, de az ugye nem ennyire scientific
(még jó) -
fant0mi
őstag
Developer 5.6.1
Most nezem van benne Eyesight protection a Display beallitasoknal. Ez eddig is volt? Vagy csak elkerulte a figyelmem? -
Tsabe89
csendes tag
válasz
üzenetére
Lehet nem tudok olvasni a sorok között vagy figyelmetlen vagyok de ezen a képen nem látok egyértelmű utalást az anyagra. Azon kívül hogy kompozit ami bármi két anyag lehet. Vagy pont ez lehet a műanyag és üveg? Ez az AF layer ez mi volna? Ez a legkülső réteg úgyhogy igazából karcállóság szempontjából ez a lényeges. Viszont még mindig nem értem hogy egyik tesztbe több rétegű üvegnek írják, másikba meg full plasticnak.
-
Black&White
addikt
válasz
doongoo
üzenetére
Igen, alapsáv néven szerepel.Nálam 5.6.1 alatt: 21.223.00.00.031
B316 alatt meg: 21.232.00.00.031
Ez akár érdekes is lehet annak, aki hálózati gondokkal küzd mostanság...
Időzónákkal kapcsolatban gondolom az lehet, hogy nem a pontos időt mutatta pl, az időjárás widgetben.#5073 svgyula: Így van, developer alatt egy ideje már nekem sem kellett mókolni a local.prop-pal.
-
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Ja, update.zipet toltam fel este, mert csak abban van/volt a frissítés egyelőre (most látom, hogy ma már feltették a full romot is a hivatalos oldalra).
Baseband az alapsáv, ugye? Sosem néztem eddig, hogy épp milyen (amíg megy rendesen minden). Kernelnél is van valami újítás szerintem, mert az meg 2015 May 19-ei dátumú. SMS nem tűnt fel, szökőévente küldök egyet.
Időzónákkal milyen hiba volt? -
svgyula
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Jó hogy írod nem értettem miért nem megy el azonnal az sms
Így már világos. Nálam már ~3 frissítéssel ezelőtt javíthatták a hívásnál bedobott kínai jeleket mert azóta jó és nem mókoltam a local.prop file-t.
Más!
Az enyém lassan 1 éves lesz de még nincs rajta karc a hátlapon nem is lehet mert tokban van de a kijelzőn sincs semmi. Időnként az "ablak" helyén lerakódó cuccot kell letörölni. DE soha nem volt a kijelzőn fólia. -
Black&White
addikt
válasz
doongoo
üzenetére
A root azért maradt, mert a helyi frissítésnél csak egy (80MB-os) update.zip-et telepítettél, nem a full ROM-ot.
Ha jól láttam új a baseband is (ezt össze lehetne vetni a b313-asokkal), fixálták az időzónákkal kapcsolatos hibákat, illetve megkaptátok az 5 mp-es SMS visszavonás lehetőséget is.
-
doongoo
addikt
válasz
Tsabe89
üzenetére
többrétegű műanyag, gondolom a tesztelőket félrevezette a szép áttetsző (üvegszerű) hatás...
Más: Feltoltam a B316-ot helyi frissítéssel, pár gyári appot lefrissített persze, de más szembetűnő változást nem vettem észre (root maradt és a local.prop módosításos dolgok működnek továbbra is)
-
Tsabe89
csendes tag
-
Skynet258
veterán
válasz
Pickit3
üzenetére
A hátlappal kezdhetnének valamit, mert a nemrég nálam lévő Honor 6+-ról én húztam le a fóliát, tehát zsír új volt. Na ehhez képest 4 nap után látható karcokat szedett össze úgy, hogy vigyáztam rá mintha a sajátom lenne... Ez szerintem elég nagy baki. Rá is dobtam a hátlapi fóliát, legalább a következő tesztelő ne amortizálja jobban.

-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
köszi
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Most próbáltam a 3 gombos módszerrel visszaállni a B313-ra de kiírja 1%-nál, hogy failed. Van ennek valami trükkje? Az 5.6.1-es simán felment ezzel a módszerrel.
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
köszi, úgy sikerült, ha asztali nézetre váltottam az app.vmart-ot a böngészőben,akkor előkerült.!
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Na ilyen pont nem jelenik meg a huawei appstoreban
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Ott van de mire kell rakeresni?
Naptar egyertelmu de a masik nem -
kzkz
őstag
Feltettem a developer romot, playt es services_t telepitettem,de mit kell felrakni hogy a nevjegyek is szinkronizalodjanak? Nem talalok google contacts_ot sehol
-
Pickit3
aktív tag
válasz
avlisz80
üzenetére
Be kell kenni disznózsírral.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én rendeltem 10 fóliát csájnából, most van belőle 4db, de már elfogyott volna ha nem gyárit rakom fel. Szerintem egész jó bár tény, hogy a fóliának be kell "járódni"(nyalogatod, szappanozod,...), de utána jó. A olcsó kínaival azt volt a baj, hogy ha egyszer végighúztam az ujjam akkor 3 karc keletkezett, gyári az egész jól tűri.Néhány hsz-el az előttem szólóhoz:
Ha a kijelzőn vídiával hegedülsz akkor ne csodálkozz, hogy lesz rajta karc. A kijelző elég jó bírja a karcokat...tapasztalat. A hátlap más tészta, az műanyag, könnyebben (nem könnyen) megkarcolódik cserébe nehezen törik így arra érdemes fóliát tenni. -
Kovaratis
senior tag
Skacok, tud valaki segíteni?
Kellene nekem egy L12 ROM CWM zipelt formátumban. Sajnos telefonról vagyok. Tud valaki tárazni vagy direkt linket?

-
törölt tag
válasz
gabikiraly2
üzenetére
Ha fázol a fóliáktól (én is), és nem sajnálod rá a pénzt, vegyél ilyet. Én már több, mint egy éve használom minden cuccomon, nem néphülyítés a dolog.
-
loukie
tag
Na, ha valaki szereti a sötét, különleges témákat, akkor ezt próbálja ki!
https://drive.google.com/folderview?id=0Bw1wBQi9rn3WMnc1cHQ0eVNUQTQ
-
avlisz80
tag
Van fólia T-s mellé is!Bár én csak a hátlapra tettem föl, mert a kijelző fólia 1ft-ot ér kb!

-
HoaryFox
őstag
válasz
gabikiraly2
üzenetére
Nekem ~5 hónapja van meg, fóliát még hírből sem látott és még egy mikrokarc sincs rajta

Pedig csak egy ilyen tokban van benne: [link]
-
Black&White
addikt
-
imiadmin
őstag
-
kzkz
őstag
válasz
gabikiraly2
üzenetére
Szerintem nem túl jól. 3 nap után láttam rajta egy karcot, úgyhogy ment is rá a fólia.
A Samsung galaxy s3-amon lassan 3 év után nincs ekkorra karc, azon inkább alig látható mikrokarcok vannak, pedig sose volt rajta fólia. -
gabikiraly2
aktív tag
Szisztok,
Használja valaki a telót kijelzővédő fólia nélkül? Mennyire bírja a karcokat?
Köszi
Gábor -
imiadmin
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Hazaérek és lementem...
-
svgyula
addikt
válasz
doongoo
üzenetére
Szia! Nekem már a frissítés sem hoz izgalmat
Hejj a régi szép időkben amikor egy frissítés után 2-3óra is eltelt mire mindent beállítottam aztán rájönni a híváskor, hogy mégsem mert nem azon csengett amit megszoktam. De hát ezek a szép idők elmúltak 
Most meg csak frissít és marad minden a régiben
Semmi izgalom 
-
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Szerintem maradok a stabil vonalon, csak olyan unalmas így romolgatás nélkül az élet, minden megy hiba nélkül a telón, így gondoltam kéne egy kis izgalom, de az időt sajnálom rászánni a próbálgatásra. Kivárom, amíg bekerül stabilba minden a maga idejében
-
bkiky01
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
A lolli beta-ig lehet maradok én is a jó öreg 5.2.1 Developer-nél..

-
Black&White
addikt
válasz
doongoo
üzenetére
Én az átjárást eddig mindig 3 gombossal oldottam meg, szerintem nem véletlenül fut két szálon a dolog.
A root jogot helyi frissítéssel bukod, ez tegnap is így volt nálam.
Csupa jó hír gondolom!
Egyébként várható egy B316 is nemsokára, illetve a hónap közepétől akár már egy lolli beta is kiszivároghat (állítólag 5.1 lesz).
-
doongoo
addikt
válasz
Black&White
üzenetére
Ha jól tévedek, akkor ezek developer rom kiváltságok.
Ha váltanék stabil B313-ról developerre, akkor simán egy helyi frissítéssel megtehetem? Root marad ilyenkor? -
Black&White
addikt
A multi task ablakok, illetve a rejtett alkalmazások voltak már?
alkalmazásváltó gombra hosszan nyomva:

kezdőképernyőn két ujjal, középről a két széle felé:

Ha igen, akkor sorry...

-
-
svgyula
addikt
Szia! Nekem pont fordítva van ahol én netezek a telóval ott másnak már nincs térereje! Csináltunk egy próbát pécsen az egyik kollégával 4 telefon volt nálunk és a saját wifi rendszerét onnan ahol voltunk csak az enyém látta meg még vagy 5 másikat. Valami beállítási gond lehet vagy valamelyik apk kib@szott veled
Itt bent a cégnél is minden telefont ver térerőben a wifi is!(#5023) laleh
Szia!
Beállítások-alkalmazások kezelése-(alul!) alapértelmezett alkalmazások-alk. indító-kiválaszt! -
Sziasztok!
Nova launchert nem tudok alapértelmezett ként beállítani mert nem engedi hiába nyomok rá hogy az legyen. Mit kell csinálni? -
xtibi
tag
Sziasztok,
Ti hol vettétek meg ezt a vasat? Milyen típus, milyen garival? Van valakinek Dual Sim-es? Hogy müxik az aktív duál? B sim nano? helyére micro SD megy?Erősen gondolkodom rajta, mert a MotoG-re nem jön az 5.0.2 javítócsomagja vagy 5.1 és habár kategóriájában zseniális, most épp sok szempontból nem villog vele.
-
Lagabor11
csendes tag
Sziasztok, nem tudom, másnak jelent-e problémát, nekem a wifi jel erőssége nagyon keskeny. Ott ahol én már nem látok wifi jelet, mások vidáman neteznek. Van valami amit rosszul állítottam be?
Help Help, Help.......
-
bkiky01
senior tag
Lehet kérdeztem már, de elfelejtettem:
Tudni, h mi a telefon elméleti max sebessége 2,4 és 5GHz-en? Milyen chip van benne?
-
miauut
tag
Édekel valakit egy fekete H6 okostok. Az aprón fennvan.
-
csapee
őstag
Rootolás előtt mivel csinálok mentést?
Kicsit sok lapot nyomtattam már ez ügyben és belebonyolódtam, valahogy az összefoglalóban sem találok mentésről leírást (biztos vak vagyok).
-
NyElek
újonc
Na és ahonnan rendelni lehet?
Olyan link? -
ezekiel
aktív tag
én bele tettem egy ilyen tokba: [link] persze nem ennyiért
! Hát nyulat tudnék dobni vele akkora lett! egy kecses telefonból egy vadállat tégla 
-
NyElek
újonc
Szerintem gyönyörű telefon és nem sok negatívumot olvastam róla, egyik oldalon sem! Valaki használ külföldről rendelt, NFC-s változatot? Van magyar menü hozzá, garancia? Esetleg link hozzá?
-
ezekiel
aktív tag
Sziasztok!
az összefoglalóban leírt módszerrel nekem nem sikerül kinyitni a kicsikét! mindíg azt írja, hogy nem találja az adatbázisba a készülékemre vonatkozó információt és hogy forduljak e-mailben a gyártóhoz! Bárhogy is próbálkozom. h60-l12 -es készülékem van b313-as rommal! Ha van valakinek ötlete vagy szeretne velem szenvedni ezen egy kicsit akkor az üzeneteket vagy itt vagy privátban várom!
Köszönöm előre is!
-
kzkz
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Működik minden rendben az 5.6.1-es verzióban? Fel merjem rakni a B313 helyett?

A developer verzióra is érkezik OTA, ha kijön újabb dev, vagy OTA csak a hivatalos verziókra van?
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Miért fájdítod a szívem?
Ilyet akarok már régóta. -
Black&White
addikt
5.6.1 Developer ROM changelog: [link]

-
HoaryFox
őstag
válasz
rafis83
üzenetére
Lefedettségi térkép szerint Dunaúj belvárosában beltéri lefedettség van, hálózati beállításoknál GMS/WCDMA/LTE van kiválasztva, LTE területen megvolt az újraindítás is de nem puffant rá.
Esetleg lehet, hogy az előfizetésemen (flottás) még nem elérhető, csak mittudomén Red-eseknek?
-
Kovaratis
senior tag
válasz
Black&White
üzenetére
Látom őket! Csak minden ecsettel van írvva! Pedig full magyar lokalizált. Itt valószínű mélyebben rejtezik a kínai, programszinten talán... 😮
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Digitális detoxhoz ! Vagy amihez szeretnéd. Minimal Phone eladó !
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De így már kikapcsolva megnéztem és hibátlan.

(még jó)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Köszi az infót, ez nagyon jó hír 

Hejj a régi szép időkben amikor egy frissítés után 2-3óra is eltelt mire mindent beállítottam aztán rájönni a híváskor, hogy mégsem mert nem azon csengett amit megszoktam. De hát ezek a szép idők elmúltak 
Semmi izgalom