Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceree
senior tag
Nekem Lollin tovabbra is igy van... (L12 B535).
Ami a legujabb nyugje, az a random programok elinditasa utani azonnali bezaras. Elinditod 1-2mp es bezarja. Eljatszotta ezt mar nevjegyzekkel, uzenetek progival, UC browserrel, de meg a beallitasok menuvel is. Csak a restart segit, de nem tudok mi idezi elo.
Ugy indult, hogy elet legjobb teloja. De stabilitasban az Alcatel 997D-m igazabol jobb volt az utolso JB rommal. Nagyon varok egy hibatlan romot a kis honorra, remelem az MM eljut addig, mert egyebkent nagyon szeretem.
-
Lallerboy85
tag
Hali.
"h60 l04c900b521" Nekem a 370 vmivel gyorsabb volt, azt veszem néha észre kicsit szaggat, "megdöccen"...Ill. az akksi is mintha picivel jobban merülni. Egyébként helyi frissítéssel lett feltéve...nálad az általam említett dolgok megvannak vagy teljesen pozitív? Köszi
-
sz.cs
tag
Még esetleg annyi, hogy jó pár órányi nyomkodás után kijelenthető, hogy megfelelően működik az
innen
http://hihonor.in/support/downloadsLetöltött android. És, hogy őszinte legyek bennem van még az "ütés", hogy megint szétakasztom a komplett telefont, sőt az autó BT-al is elkezdett működni
ilyen sem volt amióta megvan a telefon.Egy aprócska dolog, hogy amikor kikapcsolom a mobiladatot továbbra is írja, hogy (4G) forgalom viszont nincs rajta. Ezzel együtt tudok élni.
Bármi más gondot okozhat az esetleges eltérés? egyáltalán, hogy tudom leellenőrizni, hogy nekem eltérő verzióm van?
-
-
törölt tag
Azt hittem már megjelent, sok volt fentebb a lollis írás. 6.0-ról lehet tudni valamit?
Engem főként a záridős dolog izgat, ma kipróbáltam a Plus verzión üzletben 1 mp-vel és szépen beégett a kép, tehát nem bullshit mint Camera FV5-nél vagy hogy hívják szerencsétlen"profi" kamera appot. -
-
Shingen
addikt
Nekem is a telo memóriájába vannak mentve a nevek, mert a sim névjegyek mutatása ki van kapcsolva.
Lehet, hogy annak idején amikor exportáltam a sim névjegyeket a gmailba ezzel a rossz karakterekkel került oda és az miatt van?
Lehet a gmailből törölni az oda exportált névjegyzéket?De mondom ami érdekes ahol vannak ezek a karakterek bemegyek a szerkesztésbe és ott normálisan van a név, amikor rányomok a pipára visszalép megint ott van ez a hülye karakterek.
-
Shingen
addikt
OK, nem vagyok nagy fotós meg nem is értek annyira hozzá.
De ha ti azt mondjátok illetve tapasztaltátok a gyári app kihozza a maximumot akkor azt fogom használni.
Lehet tényleg picit megremeg a kezem és a kép mosódott lesz, lehet az volt a baj.
Majd akkor tesztelgetem még.
Nyilván nem egy profi fényképezőgép tudását vártam el.............
-
törölt tag
Nálam az összes ilyen tok tört és repedt, mindegyik telefonon. Az is mindegy, hogy Nillkin -e vagy nem, mindegyik ilyen.
Valószínűleg nem elég rugalmas az anyag, de mellette mereven tart, és feszül. Peremek, élek szoktak lepattogni, illetve az éleknél és a kamera környékénél reped meg.
Ettől függetlenül meg szoktam venni, mert ez a típus tetszik.
Egyik telefonom 1 éves és 1 hónapos. Most van rajta a 3., aminek még nincs baja.
Szerk.:
Egyébként minden témában panaszkodnak rá. Kár érte. -
Becksman
őstag
http://forum.xda-developers.com/android/help/huawei-honor-4x-faq-tips-tweaks-root-t3068221/page22
Mexicoban már van.
Képernyőzár volt szimplán az alkalmazás neve.Más:
4.4.4-et mi nem kaptunk? (tudom nem sokban tér el 4.4.2től,de pl honor 4x a 4.4.4-et is kapta)
https://youtu.be/vo5-yvMOidw?t=44s -
monyo12
tag
Akkor lehet h. csak nálam van gond,de nem vagyok teljesen megelégedve vele, egyébként nexus 4 ről jöttem. A sebesség rendben, de nem az igazi a beszéd közbeni hangja, néha laggol és 1-2 szer produkál olyat mintha nem lenne térerő, illetve net a telón nem csinál semmit.?! A fényerő automata állítása is furcsa, illetve lassú. Nem rossz teló,de többet vártam. Hátha az 5.1 optimalizálása jobban sikerül, 2-3 hónap és kiderűl.
-
elroysk
tag
B370 szoftnak kell lennie a telón és a béta frissítésként települ rá. Én előtte és utána is csináltam fr-t. Telepítés után frissítettem a google szoftvereit de az android systemwebview-t manuálisan kell frissíteni, tehát meg kell keresni a playban és úgy frissíteni.
Ha számítógépnél leszek küldök linket is. -
Lagabor11
csendes tag
Sziasztok, erről a kernel csere érdekelne, a wifi-m csapnivalóan szar, a mobil net sem valami nagyon jó, egyébként meg jó a telefon. Hogyan kell kernelt cserélni? Innen: http://www.emui.com/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=76 van kernel rész is, ezt hova kell feltölteni, normál, azaz nem felbontott telefonon?
-
Pickit3
aktív tag
Töröltem a frissítéseket, fagyasztottam, haraptam, tiltottam, ragasztottam, zároltam, de mind hiába. Önkényesen kedve támad valami kuglis sz@rnak elindulni akkor dolgozik ezerrel és az eredmény az, hogy reggel meleg telefonra ébredek. Remélem az nyalókában ezt javítják majd.
-
Hali1975
tag
Semmi kulonos, csak olvasgattam aprilistol a hozzaszolasokat es lathatoan mindig azzal kinlodnak a forumtarsak, hogy a sim csere nem az elso.
De amikor regi egy kartya ,akkor a szolgaltato altalaban ingyen csereli ,hiszen neki az az erdeke ,hogy tobbet hasznald a halozatat.De direkt ezert irtam is oda, hogy regi tema:-)
-
nimba1
aktív tag
Hát gondolom antenna hiba, de még azt is eltudom képzelni, hogy a mind a kettő egységnek van közös pontja, test, táp stb. és azzal van baj. De ezt lehet a szervízes sem tudja csak aki tervezte. Gondolom cserélnek benne amit tudnak és tesztelik, vagy te fogod tesztelni. Valószínűleg a szervízben erre nincsen kapacítás.
Én autókkal foglalkozom és néha 2-300 km-ert is autózok, és loggolom a jeladókat, áramköröket, hogy lássam merre fele lehet baj. -
Pickit3
aktív tag
Csak hogy én is hozzá szóljak...
Ma autókáztam az isten háta mögül az isten háta mögé 120km-t és a gps stabilan tartotta a jelet és bekapcsolást követően 4mp alatt talált jelet... az isten háta mögött.
A kuglis térképpel mentem ami combos netet igényel és nem is volt 4G mindenütt... inkább csak néhol... na jó inkább csak edge volt mindenhol, de vígan elnavigált oda úgy hogy a térkép felét töltötte be.
4G-t csak néha kapja el a telefon, de szeged vagy környékén vagyok akkor már stabilan tartja. -
törölt tag
Fel lehet rakni (nem használom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Battlefield 6
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Amazon Fire TV stick/box
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- MSI NVIDIA GeForce RTX 3090 3X OC GPU Kitűnő állapotban
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
föképernyön könnyebb volt egy kattintás mint oldalt benyomni a gombot. Fr után gyorsabb .
ilyen sem volt amióta megvan a telefon.

2 hétig telo nélkül.......