Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickit3
aktív tag
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Na megjött a h6+ képviselet.

Tényleg a fém keret kimaradt, de a kamerát kicsit irigylem. -
Pickit3
aktív tag
válasz
SharpSA
üzenetére
A sima és a pluszos közt akarsz dönteni?
plusz javára:
-dupla koppos ébresztés
-0.5collal nagyobb
-hangyakörömnyivel erősebb proci, de ekkora teljesítménynél szinte nem számít.
-Néző pont kérdése alapján, de picivel jobb kamera ami sötétben jön ki igazán (2x8Mpx vs 13Mpx)
A sima javára, hogy nagyon kompakt. -
-
tamasgal
senior tag
Megrendeltem Dominóval feketében, remélem tényleg nem lesz függő!

Köszönöm a tippet!
-
royalka
őstag
Igen, a kijelzőcseréhez hátulról kell megbontani és úgy lehet hozzáférni a szalagkábelhez. Van fent egy vidi amikor hajszárítóval melegíti, és a hozzászólásba van link hogy honnan lehet rendelni olyan kétoldalú ragasztócsíkot ami kell majd a hátlap és a kijelző fixálásához.
-
Hor-Net
csendes tag
Sziasztok!
Érdekel esetleg valakit új Honor 6 (H60-L12) 32 GB-os + NFC 99.9990.- ért!
Engem érdekelne ennyiért, de ahhoz 2 db -ot kell rendelni, betársul valaki?
http://hardverapro.hu/apro/oktober_30ig_huawei_honor_6_verhetetlen_aronfeherfekete1
-
Karpanti
csendes tag
Sziasztok,
szeretnék egy kis segítséget kérni. Két hete sikerült berepeszteni az érintőkijelző alatt a megjelenítőt, vagy a panelt, nem tudom pontosan. A lényeg, hogy külsérelmi nyom nincs rajta, csak az érintő kijelző alatt repedhetett meg valahogy. Edigis készülék, elküldtem a Telemaxba, ahol a bevizsgálás után 51 ezer Ft-os árajánlatot mondtak. Ebben benne lenne az előlapi elem és az akkufedél cseréje is.
Esetleg valaki nem cserélt már kijelzőt Honoron, tudna segíteni abban, hogy miért kellene leszedni az akkufedelet, miért kellene ahhoz hozzányúlni?
Az árajánlatukat nem fogadtam el, inkább rendelek Kínából egy kijelzőt, és felrakatom valahol, még ha ez garancia vesztéssel is jár-ezzel a garanciával nem sokra megyek. Az lenne a másik kérdésem, hogy szerintetek ez jó lenne-e a telefonhoz?
http://www.aliexpress.com/item/original-new-for-Huawei-Honor-6-lcd-display-touch-screen-digitizer-assembly-black-or-white-color/32216330450.html
Előre is köszi a segítséget!
-
Zeki
nagyúr
Ahogy nézem a maradék fehér Honorokat gyors ütemben megvették így hó végén az edigitalból.
-
törölt tag
válasz
tamasgal
üzenetére
Vedd meg Telekomnál Domino-val, 4000 Ft-tal drágább, mint Edigital-nál.
-
Gudy
tag
Én is vacilálok a G3->Honor cserén, csak sehol nem látok kirakva, hogy megnyomkodjam.
T is csak online árulja... -
amauri
csendes tag
Sziasztok! S3 készülékem már az utolsókat rúgja, ezt szeretném lecserélni. A t-mobile kínálatából fogok választani, a legolcsóbb előfizetéssel. Ár-érték alapján a Honor 6 tetszik legjobban, viszont felsorolnék még pár készüléket, amik ár alapján szóba jöhetnének:
HONOR 6 - 95.760 HUF
SAMSUNG GALAXY A5 - 129.360 HUF
SONY XPERIA Z1 COMPACT - 110.160 HUF
SAMSUNG GALAXY S5 MINI - 88.560 HUF
HUAWEI ASCEND P7 - 100.560 HUF
SONY XPERIA Z2 - 129.360 HUF
LG G3S - 88.560 HUF
SAMSUNG GALAXY A3 - 110.160 HUF
SAMSUNG GALAXY ALPHA - 138.960 HUFVan a H6-tól jobb választás?
Előre is köszi, bármilyen jótanácsot szívesen meghallgatok!

-
Becksman
őstag
A hátlapon gyárilag van valamiféle védőfólia?
-
tamasgal
senior tag
Srácok, teljesen kivagyok, hogy nem jutok hozzá egy ilyenhez... Sehol nem kapni normális garival

-
Fanatifo
csendes tag
Úgy nézem az edigatlnál az van kiírva hogy a terméket már nem forgalmazzák
Voltam a szegedi e-nél,ott azt mondták rendeltek,és május közepén érkezik. Akkor most mi van? Lehet megrendelem a T-től... -
törölt tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Dettó, nálam is Mi Note most az etalon. A koreaiak pedig dugják fel maguknak a zászlóshajóikat

-
royalka
őstag
Aki vásárlás előtt áll, annak írom hogy a Playit-n fogtam jó pár felsőkategóriás telot és nem éreztem, hogy valameikért is szívfájdalom nélkül elcseréltem volna a Honort. Max az LG Flex2 és a Samsung s6 edge amire azt mondtam volna,hogy na addide.

-
PeteePeti
őstag
válasz
ddormer2
üzenetére
Telekom adott hozzá online rendelés esetén egy Huawei Talkband B1 okosórát/okoskarkötőt! De látom ez az akció már nem él! Még én is kaptam hozzá, de nem használom, bontatlanúl porosodik csak a vitrinben!
Ha valakit érdekel jutányos áron megkaphatja! 
Itt találsz róla tesztet!
-
ddormer2
újonc
Talkbandot hol adnak a telefonhoz, és mennyi plusz pénzért?
Továbbá valaki leírná nekem, hogy mire jó tulajdonképpen?
Köszönöm.
-
törölt tag
-
Gyongyi85
újonc
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni hogy hívás indításnál vagy fogadásnál miért nem mutat képet ha állítottam be a névjegyhez?
Még csak pár napja vettem meg a Honor 6-ot

Előre is köszönöm!
-
embe
nagyúr
Lovagoltok ezen az általam említett értéktartáson.
Én azért írtam,mert nem szeretném ha úgy járnék mint a Lumia 930-al, vagy a Moto G 2014-el. Mert ha e-mellett döntök, és valamiért nem jön be, akkor ha eladom pár hét után, nehogy már bukjak rajta vagy 20eFt.-ot. -
ataman
aktív tag
Bocs, tárgytalan lett...
-
aronpapa
tag
válasz
nagymolnar
üzenetére
Aki telefonba akar pénzt befektetni megtakarítás miatt, az vegyen Vertu-t.
Az tartja az árát ... -
PeteePeti
őstag
-
nagymolnar
tag
A honor tényleg jól bírja az esést, az enyém is sokat túlélt már, de a hátlap nem üveg, hanem valami speciál sokrétegű műanyag.. pontosan 6 rétegű composit anyag... link
Egyébként ahogy lent is írom, az eddigi legjobb és az utóbbi 4-5 éveben a legtovább meglévő telefonom. lassan fél éves, most tervezem a fóliacserét, mert a fél év az fél év....
De befektetésnek nem jó, max az első 1 hónapban a bevezetést követően.... tehát rövid távú.....
-
Becksman
őstag
Nos úgy néz ki hamarosan csatlakozom eme kis csoporthoz. T-nél Eco Surf csomagra váltok így 83790ftért megkapom a telót

Alapból van fólia a telefonon? Olvastam, hogy adnak hozzá, de az nem tiszta hogy van-e rajta... -
Pickit3
aktív tag
Ennyit az esésről.
És kihangsúlyoznám, hogy nincs rajta egyetlenegy karcolás sem! -
Bass
addikt
Ertekallo telefon nincs,ez nem befektetes. Ar ertek aranyban nincs nala jobb,az iment pottyant a hatara az asztalrol (75cm) es no problem,csak a szivem adta meg magat majdnem ☺ Azt hittem az uveg hatlap pokhalos lesz de semmi. Kivalo keszulek,tudom h nem mostanaban veszek nagy nevu gyatotol telot,samu, lg kilove. Elotte egy redmi 1s volt amit nagyon szerettem,eladtam h veszek egy redmi 2 prot de nem kaphato igy beruhaztam erre. Eddig jelesre vizagazott!!!
-
Pickit3
aktív tag
Ha nekem kellene választani az s5, g3 és a h6 között akkor a samut gondolkodás nélkül eleve kihúznám. Továbbá a g3 és a h6 közt kellene választani akkor gondolkodva a h6-ot választanám. Vannak itt a fórumba ketten is akik g3-ról váltottak, de eddig nem nagyon hallottam tőlük, hogy nagy visszalépés lenne. Az értékvesztésről nem nagyon tudok nyilatkozni, de szerintem tartani fogja az árát simán.
(#3726) skyline_r33
El van nézve.
Én közel fél éve pötyögöm. 
-
ddormer2
újonc
Köszönöm. És azt esetleg tudja-e valaki, hogy ott lehet részletre fizetni? Ahogy elnézem, online rendelés van csak,így kötve hiszem...
Bass, a fehérrel sincs bajom, abban az esetben viszont az Edigital jönne szóba, ők viszont csak kamatra adnak részletfizetést.
-
ddormer2
újonc
Sziasztok!
Nagyon nézegetem én is mostanság a Honor 6-ot, és minden kritika csak mellette szól. Ám a beszerzéssel vannak gondok...edigitalról már nem lehet feketét venni, pedig az a feltett szándékom, Telenoros lévén a Telekomos vétel nem jöhet szóba, a Kínából való rendeléstől pedig kissé tartok.
Mit javasoltok? Van más lehetőség ezeken kívül?
-
embe
nagyúr
válasz
Pickit3
üzenetére
S5 és az LG G3-at néztem ki. Most volt egy Lumia 930 kitérő. Csak mert meg kellett győződnöm róla, hogy a WP még nem nekem való.
Előtte Nexus5, Moto G 2014.. stb.
Nem célom ez a teló, csak a speckója alapján jónak tűnik. Csak attól tartok jelentős lesz az értékvesztése. Tudom más telóknak is van, de ennek szerintem nagyobb. Lesz. -
embe
nagyúr
Ha kéztől vennék egy ilyen telót, akkor mire kellene figyelni, az általános szabályokon felül? vagyis vannak típushibái amiket észlelhetek a vásárlás során?
-
törölt tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Sajnos 5.1 is sz*r, úgyhogy remélem mi már 5.1.1-et kapunk.
-
Pickit3
aktív tag
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Van a telóra már lollipop? -
fil
őstag
válasz
phanfantom
üzenetére
Telefon ->Menü -> Hívásbeállítások -> További beállítások -> Hívóazonosító
-
phanfantom
senior tag
Srácok, a hívószámkijelzést hol lehet állítani?(emui 3.0) Kiderült, hogy nem írja ki a számomat, pedig a régi telefonomban kiírta, így nem a szolgáltatónál van letiltva.
-
Zeki
nagyúr
A két cég együttműködésére reagált a legkisebb piaci szereplőnek számító Vodafone Magyarország is. A cég vezérigazgatója szerint a frekvenciapályázaton tett vállasainak megfelelően a Vodafone az év végéig egyedül több 800 MHz-es bázisállomást épít, mint versenytársai közösen. Ezzel együtt a szolgáltató nem tekinti véletlennek, hogy a két versenytárs a ma bejelentett lépésre "kényszerült".
http://www.hwsw.hu/hirek/53616/magyar-telekom-telenor-mobilszolgaltato-mobilhalozat-lte-nmhh-frekvencia.html -
törölt tag
-
spe88
senior tag
válasz
üzenetére
Győrben élek, akkor gondolom meg kell várni míg itt is kiépítik.
Mondjuk azért vettem dual simest, hogy a T-mobile mellett a Voda számot is használhassam és utóbbinál leszek majd netes csomagban. A Vodanak meg sehol nincs komoly hálózata tudtommal, szóval mindegy, hogy mit tud az L12, egyelőre marad a 3G. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mercedes topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Tudományos Pandémia Klub
- Filmvilág
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha valakit érdekel jutányos áron megkaphatja!
Én azért írtam,mert nem szeretném ha úgy járnék mint a Lumia 930-al, vagy a Moto G 2014-el. Mert ha e-mellett döntök, és valamiért nem jön be, akkor ha eladom pár hét után, nehogy már bukjak rajta vagy 20eFt.-ot.