Hirdetés
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovaratis
senior tag
válasz
phanfantom
üzenetére
Az L12-nek 26 giga körül kellene írnia az össz belső tárhelyet.
-
Bass
addikt
válasz
phanfantom
üzenetére
Belso tarhelye van tele? Olyan ni cs egy uj telonal,mik vannak rajta?
-
phanfantom
senior tag
Most nézem, hogy a 32gb tárhelyből azt írja, hogy 1,3gb szabad.
Ez létezik?
(zsír új, ma átvett telefon) -
Bass
addikt
válasz
thoomee
üzenetére
Telenoros vagyok de visszakerestem sokan írták és szoft hibának tűnik,a régi szoftverekkel úgy oldották meg hogy a dts módot kikapcsolták(nem is értem a dts logót/menüt egy telón,kicsi vicces) de nekem most be van és jó,nincs recsegés Emui 3.0 óta.
szerk:Több frissítés van és nem egyszerre szedi le.
-
thoomee
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy honor 6-t, tetszik a telefon és eddig szép és jó, viszont volt egy hívásom nemrég, és azt érzékeltem beszélgetés közben, hogy mintha rezegne valami a hangszórónál.
Más tapasztalt már ilyet? -
gulyasa
őstag
válasz
phanfantom
üzenetére
A védelem mire volt állítva? WPA/WPA2/stb.?
Beállított védelem után, hálózatok keresése listából a saját router-edet válaszd ki és úgy próbálj csatlakozni. -
phanfantom
senior tag
Köszi a tippeket.
Közben kiderült, hogy nincs baja a telefonnak.
Kivettem a jelszót a router-ből és ekkor már felcsatlakozott rá.
Most egyelőre nem tudom mit csináljak a routerrel, egy biztos, hogy nincs a mac szűrés bekapcsolva. De a telefon meg se próbál csatlakozni. -
gulyasa
őstag
válasz
phanfantom
üzenetére
És azt is ellenőrizni kellene a router-ben, hogy nincs-e MAC alapú szűrés a csatlakoztatható eszközöknél...? És hogy nincs-e rejtett SSID-re állítva...? - hogy a szomszédok ne lássák, hogy egyáltalán van...

-
mati12
senior tag
válasz
phanfantom
üzenetére
Első körben én elmennék egy olyan helyre ahol tuti működik a wifi,ezzel kizárnám az esetleges telefon hibát. Ha ez meg van akkor az otthoni wifi router környékén raknék "rendet".
-
phanfantom
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy honor6-ot én is(dual-os verzió,H60 L12 32GB) és ma került a kezembe.
Próbálnék felmenni az itthoni wifi-s netemre, de hiába írom be a jelszót, még csak meg se próbál csatlakozni. Kártyát még nem tettem bele, de gondolom nélküle is menni kellene a wifi-nek.Megjegyzések:
Mivel upc-s vagyok, így a upc wi-free hálózatot is elvileg tudnám használni(bár a laptopommal se sikerült csatlakozni) szóval beírtam a jelszót és ekkor legalább próbálkozott a csatlakozással. Tehát valami életjelet mutatott.
A router-em belépő szintű tp-link, egy éve vettem.
Még annyit kell tudni, hogy full amatőr vagyok még okostelefon/android vonalon.Köszönöm a tippeket előre is, hogy mit csináljak, hogy életet leheljek a wifi-be

-
Bass
addikt
Sziasztok
Ma beléptem a klubba én is
Ebayről rendelt valaki valami jóféle tokot? -
Silenzio
addikt
válasz
gulyasa
üzenetére
Nem biztos az, a Sony-ból is az összes Z független, mégis függőként áruljuk. Hivatalosan minden telónk függő. Ki kéne próbálni, csak üzletek nem kapnak, az a baj... iPhone 6 Pluson gondolkodtam, de szerintem egyik telefon sem ér meg negyedmillió forintot, ez viszont már azóta dobogtatja a szívemet, hogy először hallottam róla. Ha beneveznék egyre, kiderülne a SIM függősége. De nem merek kockáztatni.

Milyen a gyári szoftver? Van olyan stabil, mint mondjuk egy HTC vagy egy átlag Sony?
(#3248) Land: nem érdemes számon kérni rajtunk/rajtuk, nyilvánvaló, hogy a T-nek nem érdeke Dominóban eladni ezt a készüléket. Jól látható a tendencia, hogy csak a legolcsóbb készülékekre vannak prepaid akciók. Nem csodálkozom rajta: kis hazánkban az élelmes lakosság jó 30-50%-a valami kibogozhatatlan kapcsolódási pont mentén lesz tagja valami óriásflottának, megveszik a telókat feltöltősben, aztán beteszik a flottás simet, a gyereknek adják a feltöltőst, az lebeszélni, oszt' eldobják, mert úgyis van nekik másik. Vagy töltik évente egyszer. Másfelől részvénytársaságnak az az érdeke, hogy a befektetői előtt jól szerepeljen, az pedig kiszámítható bevétellel lehetséges, ld. hűség. Anyagilag a feltöltős konstrukció is baromira megérné a szolgáltatónak, mégis: havonta 8-10 ügyféllel találkozom az ezres szintű kiszolgált létszámból, aki rendszeresen tölti a kártyáját, és van is rajta rendesen forgalom. Akkor minek érje meg a feltöltős konstrukció?

-
tamasgal
senior tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Tökéletes! Előre is köszönöm szépen! Dobd át a számod priviben és holnap rádcsörgök! (csokit viszem)

-
jeni
félisten
válasz
tamasgal
üzenetére
menj el hozzá mintha vevő lennél
aztán meg gondolod magad -
r4z
nagyúr
válasz
Black&White
üzenetére
Túl sok a hi a Honoron, belezavarodtam

-
-
tamasgal
senior tag
Srácok, ma bejártam minden létező üzletet, hogy 10 másodpercre a kezembe tudjam fogni a készüléket de nem jártam sikerrel! Emag-ról rendelném meg de előtte csak meg akarom fogni na!
T-nél, Edigital-nál nincs kint csak ha megveszem akkor foghatom meg... Van valami ötletetek hol tudnám megfogni?
Köszönöm -
m.adi92
csendes tag
Használja valaki poweramp-el,érezhető javulás?
-
Skynet258
veterán
válasz
mbwrestling
üzenetére
Én is üveget használok, valóban van rajta oleofóbikus bevonat, viszont idővel a Nillkin is jobban szedi a lenyomatot mint az elején. Egész egyszerűen a bevonat "lekopik" ez pár hónap nagyjából. Illetve valamelyiknél írták is, hogy vízzel ne tisztítsd mert az is szedi lefele ezt a bevonatot.
De egy üveg még mindig ezerszer jobb mint egy fólia, a matt fólia meg... én sosem tudtam megszokni. Ujjlenyomat nincs rajta az tény, de szétcseszi az addig tűéles képet.

-
Land
veterán
válasz
mbwrestling
üzenetére
Köszi! Megrendelem.

-
mbwrestling
csendes tag
Ez elvileg ujjlenyomat álló.. nemtom hogy kamu e.
[MOCOLO Premium Tempered Glass Screen Protector] -
doongoo
addikt
válasz
mbwrestling
üzenetére
Keress matt fóliát. De a fényerőből is levesz egy kicsit, erre készülj fel
-
ZolkoW
őstag
válasz
mbwrestling
üzenetére
a Tabomra valami ebayes matt fóliát vettem, nem tükröződik, és nem gyűjti az ujjlenyomatot, de egyénfüggő, hogy valaki megbarátkozik-e a matt fóliával..
-
royalka
őstag
válasz
mbwrestling
üzenetére
1000Ft-os üveg nem igazán ujjlenyomat álló. Viszont ezt kérdezni akartam azoktól, aki a drágábbat vette annak a vízcsepp úgy össze áll mint a videóba rajta és az ujjlenyomat mennyire látszik meg rajta?
-
mbwrestling
csendes tag
Sziasztok. Szeretnék olyan fóliát vásárolni a telóra, ami nem tükröződik és ujjlenyomatok sem lesznek rajta, vagy legalábbis kevésbé... Létezik ilyen?
Esetleg ha valaki tapasztalatból tud valami jót ajánlani, azt megköszönöm

-
Land
veterán
válasz
Pickit3
üzenetére
Inkognitóban voltam jó ideig.
Több mint 2 hónapja van meg. Elég faja a 3 gb RAM. Rekordra török, már elég hosszú ideje nem volt restart. 1-2 Gb-os telefonjaim már rég megreccsentek volna, de a H6 bírja. Néha megdöcög a hosszú runtime miatt, de nem baj. Majd rakok be képet, hogy meddig bírta.
Amúgy elég fasza, nem akad, még a névjegyzék sem (
). Szoftveresen teljesen jó. Még rootolni sem rootoltam, nem kerestem főzött ROM-ot. Nem láttam értelmét.
Méretben sokkal kényelmesebb, nem reped, nem nyekereg a burkolata. Aksiban sokkal jobb.
Majdnem leírtam, hogy bugmentes, de nekem néha Swiftkey billentyűzetnél hirtelen nagyítja magát a billentyűzet majd visszaáll. Úgy tudnám leírni, mintha ablakos tokban lenne és akkor ugye a mágnes miatt a kijelző tartalma ahhoz igazítja önmagát.
Zenében fülesről G3 talán jobb volt. A DTS mód pl nem jön át, torzítja a hangot. Nélküle jobban szól Piston 2-vel. Érdekes másik minőségi fülesemmel nem működik együtt a telefon. Elindul a szám, majd 1-2 sec után nem szól a zene.
Kamerában tuti jobb volt a G3, de ez sem rossz. Elég frankó lett a G3 kamerája. Persze kevés fénynél mindkét telefon kaka.
Kevésbé melegszik a Honor 6, játékok jól futnak ezen is.
Dupla koppot azért hiányolom.
Összességében szerethetőbb, stabilabb, gyorsabb telefonnak tartom a Honort. Ezt a jóval korrektebb ára is csak erősíti.
G3 elég nehezen kelt el, majdnem eladhatatlan volt. Rengeteg volt akkoriban eladó.
Hogy meddig marad meg? Fene tudja. Most elvagyok vele.
-
Land
veterán
130.000 Ft Dominoban. Szinte ingyen van.
Gyári függetlenként, gyári garanciával meg 97k az Edigitalnál. Ismét alkotott a T-Mobile.

-
gulyasa
őstag
Kis megjegyzés...
Egy dolog zavar: nem kártyafüggetlen...Bár nem írják, pontosan melyik változatról van szó, de pl. a 16GB belső tároló már jó kiindulási alap a beazonosításhoz, de még ebben az esetben is elvileg több változatra lehetne tippelni... de...
Mivel szolgáltatófüggő, nem nagyon lenne értelme a többkártyás megoldásnak, vagyis a logika azt diktálja, hogy az is L04...
Elvileg...Visszatérve a Huawei által eredetileg kigondolt értékesítési stratégiára, hogy egyetlen bolt polcáról sem lehet majd leemelni... nos ez már akkor elbukott, amikor tavaly az edigital el kezdte árulni...

-
Pickit3
aktív tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Gondolod hogy a sim kártya a ludas? Nekem most ünnepli a 15. szülinapját és holnap megyek egy 4gés sim kártyáért, mert ugye sms-ben írták hogy ingyéé kicserélik.

-
fil
őstag
válasz
Pickit3
üzenetére
Szerintem nem, mert ez feltételezné a 3G/4G kapcsolatot, valamint lévén Telenoros ,a partnernek is annak kellene lennie a Telenor szerint. Márpedig ez akkor is előfordul mikor wifin vagyok ,ill. amikor a partner másik szolgáltatónál van.
-
RAVEN59
tag
Sziasztok,olyan kérdésem lenne hogy :5.4.1 ről vissza lehetne rakni valamelyik rom-ot ami stabil??? Leginkább a 2.3-ok érdekelnének,3 gombos verzióból melyik lenne az?
-
Pickit3
aktív tag
Szerintem ebben lesz a megoldás. Nálam néha "szaggat" a vonal, de jártam bent a t-nél és azt mondták hogy ha nincs megfelelő térerő akkor kijönnek és felraknak egy dobozt ingyen amitől lesz háromgé. Evvel csak arra akarok kilyukadni hogy nincs rendes 3g a telefonáláshoz akkor sz@r a vonal. Még jó hogy van t-s rokonom

Szerk: Amúgy az összes t-s emberke kapott sms-t hogy kicserélik 4g-s sim kártyára a mostanit ingyéé?
-
fil
őstag
Több ismerősöm panaszolta ,hogy mikor velem beszél gyakran valami zavaró sípolást hall. Ha nem is minden esetben ,de gyakran. Nálam nem hallatszik semmi zavaró.
Tapasztaltatok ilyesmit? Mi lehet az oka és hogyan lehetne orvosolni?
(H60-L12) -
mati12
senior tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Telekom....
És én sem látok ebben semmi rosszat,csak arra akartam ezzel célozni,hogy ezzel is annyira voltak szavahihetőek mint a márciusi Lollipop igéretükkel. -
Pickit3
aktív tag
válasz
monti0222w
üzenetére
Vagy csak simán nem tud róla a honor. Lehet hogy elloptak egy kamionnyi honor 6-ot és ráállítottak egy kicikínait hogy pötyögje telenorossá.

-
mati12
senior tag
"Az értékesítési modell viszont újszerű, a Honor nem fog felbukkanni szolgáltatói kínálatban, nem lesz leemelhető egyetlen nagyáruház polcáról sem, kizárólag online rendelhető meg. Emiatt nem is gondolkodik a cég abban, hogy hirtelen óriási volumenben tudják majd teríteni a termékeket, a következő évre 2 milliós eladott darabszámmal kalkulálnak — ez teljes Európára értendő."
Ennyi.... -
Nagyfejű
aktív tag
válasz
monti0222w
üzenetére
öszinte leszek engem pont nem izgat az se ha oktoberre lesz nyaloka,addigra valószínű minden hiba orvosolva lesz rajta....nekem most is megfelel minden igényemnek a honor 6 a 4.4.2 vel és stabil is....
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
A sok igérgetéssel majd sok vásárlot buknak
-
mati12
senior tag
Hát ezt én megint nem értem...! Nem arról volt szó amikor nagy csinnadratta közepette bejelentették a Honor 6-ot,hogy ez a készülék aztán nem lesz kapható egyetlen szolgáltatónál sem. Teljesen más üzletpolitikát fognak az értékesítésnél alkalmazni...bla bla bla. Most meg tessék,nem mintha zavarna de úgy látom elég nagy kamu cég ez a Huawei is.
-
Megjelent a Telekomnál is a Honor 6.
-
Pickit3
aktív tag
válasz
m.adi92
üzenetére
Én nem tudom pontosan hogy jobb-e, de a honor 6 az számomra kiváló.(még a p6-tól is szebben szól pedig abban dolby volt)És csak idézni tudom magam:" 5col kontra 6col." Én az 5col-hoz állok közelebb, mert kompaktabb és könnyebb. Ha nincs szükséged ujjlenyomat olvasóra akkor h6.
-
monti0222w
addikt
Ezen a listán jobban látszik a [frissítés].

m.adi92: Szia nekem még nem volt olyan játék ami akadt volna rajta, magabiztosan visz mindent! A zene, hát nem Htc ONE, de nem rossz, egy jobb fülessel, OK.

-
Pickit3
aktív tag
válasz
m.adi92
üzenetére
Ez pénztárca függő, mert mind a kettő jó. Rosszul tudod, mert a mate 7-nek a hangzása kíváló, de ez nem azt jelenti hogy a h6-nak rossz, mert a dts (és egy piston 2-es füles párosítása) tökéletes, de a mate 7 erre rátesz még egy lapáttal. Játékra mind a 2 jó és netezésre is. A fő különbség az a képernyő, 5col(kompaktabb) vagy 6 col(multimédia). Ha nem számít a méret akkor mate7, de ha zsebben is hordanád akkor h6.
-
m.adi92
csendes tag
Hali! Nagyon szeretném kérni a segítségeteket, akár privát levélben is..

Huawei Ascend Mate 7, Honor 6 között kell döntenem. Támogassatok meg pár infóval legyetek oly szívesek..
Amire kellene: játék, zene(!! úgy hallottam, h a mate 7 ilyen téren nem túl fényes, de lehet, h ugyanolyan a hangkialakítás a honorban is, lévén, h egy cég), netezés. -
ogabo
csendes tag
Lollipop-ról friss hír: [link]
H60-L04-et viszont nem lelem a listában. Valaki avasson már be, melyik tapussal azonos ilyen szempontból vajon? -
Smithy87
senior tag
válasz
ranlomadi
üzenetére
Szia!
G3-hoz nem volt szerencsém viszont vannak itt akik arról váltottak. Mate 7 hez szintén nem. De tudtommal az 5,5" az nekem nagy. A Honor 6-al elégedett vagyok. Csak a nyalóka jöhetne már rá. Plusz ha az ár jelentős akkor szintén honor 6, annyi pénzért is ajándék.
-
ranlomadi
tag
Sziasztok!
Egy hatalmas nagy kérdésem lenne..
Mobil vásárlás előtt állok.. adott:Huawei Ascend Mate 7 vs LG G3 vs Honor 6
Ti mint tulajok, mit ajánlatok? Pro-kontra?
Akinek volt szerencséje ezekhez a mobilokhoz, mi a véleménye, melyik érné meg a legjobban?Ár:
mate 7 - 107e
g3 - 104e
honor 6 - 96eNagyon szépen köszönöm előre is!

-
Bazsa74
tag
Bár végig néztem az egész telefon menüt és beállításokat, de nem leltem. Be lehet valahol menüszinten állítani, SIP hívásra is a telót, vagy csak külső app-al? Pl: Zoiper. A Galaxy S 4-en megtaláltam az erre szolgáló menüt, de itt még nem.
-
rafis83
tag
Erre a cikkre gondolok, akit érdekelne:
Link -
rafis83
tag
válasz
Pickit3
üzenetére
Nekem továbbra is fennáll, bár kevésbé zavaró módon - B390.
A PC World márciusi számában szó esett a HD minőségű hívásról (80-81. oldal).
Én is azt veszem észre, hogy akkor recseg jobban a vonal, ha nem adott a HD hívás feltétele mindkét készüléknél. (Mindkét készüléknek 3G hálózaton kell lenni, ill. azonos szolgáltatónál).
A hívás frekvenciája lehet a ludas szerintem végső soron, hiszen csak az L04-es szériánál fordul elő, amely többet támogat, és ott sem minden készüléknél. Persze, lehet, hogy tévedek
-
Pickit3
aktív tag
b370-es rom is kezdi már a vonal recsegést, miafenevanvele? előfordult még valakinél? b380 rom már tökély?
-
mati12
senior tag
Amúgy a július az már Q3 szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vagy az update segített de már nem recseg.

).

Besztbály gyanús